Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεωργια μου να ζησετε!!!!!! Με το καλο ο μπεμπης σας.. Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να εχετε ολα τα καλα!!!! Τωρα ξεκουρασου χαλαρωσε και απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης. .. Με την εξεταστικη τι εκανες;;;

Ευχαριστουμε!!! Δυστυχως δεν πηγα τωρα το Σεπτεμβρη. Απεχω κανα δυωρο απο τη σχολη και το μετρο και τα αστικα.με κουραζουν ασε που ειχε και ζεστη!!! Απο το επομενο εαρινο εξαμηνο βλεπουμε!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια απο πανες εχετε ψαχτει καθολου;;; Οι ηδη μανουλες τι λετε;;; Σκεφτομαι να δοκιμασω τις agnotis. Ελληνας και Σαλονικιος γιατι να μην τον στηριξουμε;;; Και απο τιμη καλες ειναι και στα στελνουν στην πορτα σου χωρις μεταφορικα...

HmwTp3.png

Κοριτσιαα επεστρεψα!!! Την ημερα των εκλογων παντρευτηκαμε και εμεις, ολα ηταν πολυ ωραια αλλα καπως κουραστικα για εμενα!! Αφου μετα το χορο και καποιες φωτο κυκλοφορουσα ,με ισοπατο. Γενικα ηταν ομορφα και ρομαντικα! Βεβαια δυο μερες τωρα ολο κοιμαμαι, μαλλον κουραστηκε και ο μπεμπης!

Διαβασα λιγο τα νεα σας, το φουντουκι εχει μπεμπα;;;; μια χαρα!!! Μεσα στο ροζ φουντουκακι! Οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε τελεια!!! Εχουμε γεμισει μπεμπηδες εδω μεσα αλλα οποια εγκυο εχω γνωρισει εχει μπεμπη!!

Να ζησετε κορίτσι μου ❤

Βρε σεις 24 ώρες για φαΐ μιλάτε χαχαχα

Άκουσα μουσακά και εγώ θέλω

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα τρελοκομεία!!

Ποσό γελασα με τα πρωτοχρονιάτικα τσουτσουνακια δεν λέγεται χαχαχαχαχαχα!!

Ναι βρε κορίτσια πολλά τα λεφτά για την κλινική , εμένα μου άρεσε και το ιπποκράτειο που γέννησε ή αδερφή μου κι αυτή Βαλεντίνα μου πλήρωσε κάτι λίγα και είχε δικλινο με αυστηροτατο επισκεπτηριο και το μπεμπακι δίπλα της βέβαια αν δεν μπορείς ή πονάς πχ λόγο καισαρικής μπορείς να ζητήσει να το παρουνε το βράδυ για να ξεκουραστείς το μόνο που δεν μου άρεσε είναι που δίναν γαλατάκι στο μπιμπερο αλλά να μου πεις στην κλινική δεν τα δίνουν ?? Άσχετα αν δεν στο λένε αλλά το καταλαβαίνεις αφού είναι χορτατο το μπεμπε!!

Το Παπαγεωργίου επίσης φανταστικό νοσηλευτικά και στην μαιευτική γυναικολογική όταν αφαιρεσα την σάλπιγγα ή διάφορα ήταν ότι τα μπεμπακια τα έχουν μέσα και σου το φέρνουν για να το τάισεις και να το δει ο μπαμπακας το φαγητό πολύ περιποιημένο για τις μανουλες με μπυρουλα χωρίς αλκοόλ για μπόλικο γαλατάκι στο στήθος επίσης όπως και στο ιπποκράτειο πολύ ήρεμο περιβάλλον !! Και τα δύο νοσοκομεία πολύ ωραία και ψηνομαι πολύ να πάω!!

Γεωργιααααα να ζησετε κοπέλα μου να είστε καλοστεριωτοι και ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα με το καλό να έρθει και ο μπεμπακος!!

Κάθυ για πάνες ειδα μόνο σε ένα σάιτ για παμπερς πολύ φθηνές και μεγάλα πακέτα αυτές που λες πρώτη φορά της ακούω θα τις ψαξω!!

Όσο για την επίσκεψη μου παίρνει 50 σε κάθε υπέρηχο που πάω τον μήνα και χωριά απ αυτά θέλει και 1000 μόνο αυτός για την γέννα άσε της κλινικής!!

Αννουλα δύσκολα να μάθει ο μικρουλης τόσο γρήγορα να μην τα κάνει πάνω του το πουλάκι μου ένας μήνας δεν φτάνει βλέπω και της αδερφής μου που έχει από τον Μάιο και ακόμα όταν παίζει τα κρατάει και κάποια στιγμη του φεύγουν γιατί ξεχνιέται με το παιχνίδι , τι να πω μακάρι να καθαρισετε εύκολα καλή υπομονή !! Καλά κ αυτοί τελευταία στιγμή στο λένε έλεος αν δεν πληρώνεις σ αυτή τη χώρα δεν σε προσέχουν λες και αυτούς όλους δεν τους πληρώνουμε όλοι μας!!

Έφαγα γιουβαρλακια πολύ ωραία και ήρθε και ή μανούλα το πρωί μου ετοίμασε και γεμιστές πιπεριές για να έχω για αύριο !! Αχ σαν την μανούλα δεν έχει ειμαδταν και μόνες και τα είπαμε πολύ ωραίο πρωινό !!

Τι τρωτεεεε για πείτε μου!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπερα τσουπρες! Πωπω ποσα ειπατε...χτες ταξιδευαμε για Αθηνα και σημερα ξεχυθηκα στα μαγαζια για ψωνια! Που νΒ΄αρχισω και που να τελειωσω...Μια σελιδα δημοσιευσεις ολο φαγητα αναφερει! Με διαλυσατε με το τσουρεκι αλλα για καλη μ τυχη ,μαλλον θα εχω την τυχη να γευτω μες στη βδομαδα! Εχετε ξεφυγει μου φαινετα με τα γενεθλια και τα πρωτοχρωνιατικα παιδια!!!! χαχα...πολυ γελασα!!!!! Απο ρουχα που λετε, βγηκα ερμου στα κλασσικα μαγαζια και επειδη τα πρεναταλ κλεινουν ειχαν ολα τα περσινα ρουχα,οσα κομματια εμειναν, 70-80% εκπτωση...μΒ΄εκανα κουμπαρουδη που λενε!!!!Αχ δ θυμαμαι τι αλλο πρεπει νασχολιασω...

Καθυ εγω απο πανες χρησιμοποιω παμπερς και μπειμπιλινο(δ θυμαμε νΒ΄αλλαζω σε αγγλικα το φορητο πληκτρολογιο του ταμπλετ) με τα 1α να ειναι πιο απορροφητικα για νυχτα! Οσο για τις πανες αγνοτης που λες σκεφτομαι να δοκιμασω απο βδομαδα στον μεγαλο οποτε θα σου εχω εντυπωσεις συντομα!

cPQop2.png2orjp2.png

Φουντουκι για στειλε μας το site που βρηκες τις πανες... Ενταξει παλι καλα παιρνει απο λεφτα. Αν σκεφτεις οτι ο δικος μας παιρνει 40 στην επισκεψη και 800 για φ.τ. και 1000 για κ.τ. αλλα ο δικος σου για να κανει και εξωσωματικες λογικο να ειναι πιο ακριβος. Σιγουρα θα εχει εμπειρια παραπανω... Εγω εχω φακη απο χθες. Αλλα σκεφτομαι να χτυπησω κανενα φιδε με μπολικο λεμονακι...

HmwTp3.png

Κλείνουν τα πρεναταλ????? Δε θέλω τέτοια!!!! Και χθες δε μπόρεσα να ξεμυτισω!!

Γεωργία μου να ζήσετε!!! Με το καλό το νινί!!! Αστεράκι μου τώρα θα γίνει χαμός με τις κλωτσιές!!!!

Έφαγα κεφτεδακια το μεσημέρι εγκωσα!!!!! Είμαι να σκάσω!

AoL1p3.png

Τα παμπερς θεωρω οτι ειναι κορυφη. Χωρις να εχω εμπειρια. Απο οτι ακουω. Δοκιμασε Μαρια και πες μας... Τελεια αφου βρηκες ευκαιριες ψωνισε!!!!!!!! Τυχερη!!!! Με γεια σου και καλη συνεχεια!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινα το καταστημα στην ερμου κλεινει...μην παρανοεις!!!

Καθυ τα παμπερς οντως ειναι κορυφη αλλα &μεσα στη μερα τα μπειμπιλινο ειναι πολυ καλα...ειδικα οταν βγαζουν προσφορες τα σουπερ, συμφερουν μ χιλια!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Αυτά που έγραφα τι έγιναν??? Γεωργία να ζήσετε με το καλό ο μπαμπουλης!!! Αννουλα μου υπομονή που θα πάει θα βρει το δρόμο για το γιογιο σταθερά.

Κάθυ αυτό με τα γενέθλια με προβλημάτισε... Όχι δε θα τον γεννήσω πρωτοχρονιά τέλος!!!

Κλείνουν τα πρεναταλ?? Και ήμουν Θεσσαλονίκη και δε μπόρεσα να πάω γιατί η προγεστερονη με έκανε κουδούνι και χθες την έβγαλα ξάπλα στον καναπέ μέχρι να έρθει ο πεθερός μου να ανεβάσουμε το αμάξι. Το καλύτερο δε σας το είπα. Του πιάστηκε η μέση και ήρθε με ζώνη έτσι τον είχα συνοδηγό για παρέα και το αμάξι το ανέβασα εγω

AoL1p3.png

Καλά αυτό που έγραψα νόμισα δεν ανέβηκε και το ξαναγραψα... Ότι να ναι με μαλλιά!!!

Μαρακι μερσυ για τη διευκρίνιση λίγο ήθελαν οι ορμόνες μου με αυτήν την πληροφορία να γατζωθουν στα ταβάνια

AoL1p3.png

http://www.agnotis.com/?utm_source=facebook&utm_medium=cta-button&utm_campaign=fb-cta-button

Να τη η σελιδα. Κανοντας συνδρομη να σου στελνουν καθε 2 3 4 5 βδομαδες τις πανες εχεις εκπτωση. Τους ζητησα και δειγματα και πηρα την εξης απαντηση:

HmwTp3.png

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον !

Η AGNOTIS δεν διαθέτει δωρεάν δείγματα.

Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις πάνες Agnotis,

μπορούμε να σας στείλουμε ένα πακέτο

Νο 2 ( 2 - 5 κιλά ) 42 τμχ.

ή Νο 3 ( 4 - 9 κιλά ) 50 τμχ.

ή Νο 4 ( 7- 18 κιλά ) 44 τμχ.

ή Νο 4+ ( 9 -20 κιλά ) 40 τμχ.

ή Νο 5 ( 11-25 κιλά ) 40 τμχ.

στην τιμή των 10,99? με αντικαταβολή και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά.

Στείλτε τα στοιχεία σας:

Ονοματεπώνυμο:

Διεύθυνση:

Τ.Κ:

Τηλέφωνο Κινητό ( απαραίτητο για το courier ):

Νο πάνας:

Email:

και σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες οι πάνες Αgnotis θα είναι στην πόρτα σας.

www.agnotis.com

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...