Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα μέσα στη λιγουρα είμαστε όλη την ώρα εγώ τώρα σηκωθηκα και έφαγα λίγη πίτα δεν μπορούσα να την σκέφτομαι!!!

Ώστε έτσι εμμακι λιωμένα κασερακια καλαααααα!! Δεν μου άρεσαν οι αριθμοί στο προηγούμενο πήγαιναν ανάποδα αύριο θα το αλλάξω κι αυτό πολύ απλό μου φαίνεται χαχαχα θέλω να έχει κάτι παραπάνω!!

Τι να κανω Κάθυ μου δεν ξέρω τα αρπάζει και χοντρά αλλά σου λέω δεν με πειράζει αυτό δεν τα τσιγκουνευομαι για τέτοια πράγματα αλλά θέλω την προσοχή του να μην με βλέπει σαν άλλη μια έγκυο ή κάθε μια είναι ξεχωριστή και όλες θέλουν διαφορετική μεταχείριση ανάλογα την εγκυμοσύνη!!

Στην κλινική θα μου πάρει σίγουρα 3000 και σκέφτομαι ποσά πράγματα θα μπορέσω να κάνω μ αυτά τα λεφτα!! Αλλά τώρα θα μου πεις τι σκέφτεσαι!! Ας έρθει εκείνη ή ώρα να γεννηθεί γερό και τα λεφτά είναι το τελευταίο που θα δούμε αλλά όταν δεν έχεις και την ανάλογη αντιμετώπιση είναι να τρελαινεσαι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχαχαχαχαχα μέσα στη λιγουρα είμαστε όλη την ώρα εγώ τώρα σηκωθηκα και έφαγα λίγη πίτα δεν μπορούσα να την σκέφτομαι!!!

Ώστε έτσι εμμακι λιωμένα κασερακια καλαααααα!! Δεν μου άρεσαν οι αριθμοί στο προηγούμενο πήγαιναν ανάποδα αύριο θα το αλλάξω κι αυτό πολύ απλό μου φαίνεται χαχαχα θέλω να έχει κάτι παραπάνω!!

Τι να κανω Κάθυ μου δεν ξέρω τα αρπάζει και χοντρά αλλά σου λέω δεν με πειράζει αυτό δεν τα τσιγκουνευομαι για τέτοια πράγματα αλλά θέλω την προσοχή του να μην με βλέπει σαν άλλη μια έγκυο ή κάθε μια είναι ξεχωριστή και όλες θέλουν διαφορετική μεταχείριση ανάλογα την εγκυμοσύνη!!

Στην κλινική θα μου πάρει σίγουρα 3000 και σκέφτομαι ποσά πράγματα θα μπορέσω να κάνω μ αυτά τα λεφτα!! Αλλά τώρα θα μου πεις τι σκέφτεσαι!! Ας έρθει εκείνη ή ώρα να γεννηθεί γερό και τα λεφτά είναι το τελευταίο που θα δούμε αλλά όταν δεν έχεις και την ανάλογη αντιμετώπιση είναι να τρελαινεσαι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ειναι πολλα τα λεφτα για να μην σε προσεχει κιολας... Σε ποια κλινικη ειναι ο γιατρος σου;;; Και αν επιτρεπεται οταν λες τα αρπαζει χοντρα τι σου παιρνει στις επισκεψεις;;; Ισως θα επρεπε καπως να του το θεσεις αλλα το θεμα ειναι πως....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

γιατι βρε φουντουκακι που εφαγες κ τσουρεκακι????

αντε το εφτιαξα κ εγω το προγραμματακι μου μαζι με την μαια μου....

7.30 χαπι για θυροειδη

8.00 φυλλικο

9.30 ντουφαλακ

10.00 πρωινο

12.00 μαγνησιο+φρουτο

14.00 μεσημεριανο

17.00 σιδηρο+πορτοκαλαδα

20.30 βραδινο+βιταμινη D

23.00 μαγνησιο

00.30 ντουφαλακ

1.30 σιδηρο

ε πως με βρισκετε?δουλεια δεν εχει ο ανθρωπος......

φουντουκι παντως αν κατι στο στομαχι σου δεν σου καθεται καλα με τον γιατρο σου να αλλαξετε.οκ μπορει σαν εξωσωματικος να ηταν καλος αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολοι καλοι κ στην εγκυμοσυνη. δεν χανεις κατι στο κατω κατω να κανεις ενα ραντεβου κ αλλου κ βλεπεις....

Κοιμάσαι ποτέ βρε συ αστεράκι μου πολύ σκληρό πρόγραμμα. ... Εγώ με τπτ θα το έκανα θα ξεχνούσα κάτι...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημερουδια λατρείες!! Χουζουρευω ακόμη βαριέμαι να σηκωθώ.

Γύρω στα 3 χιλιάρικα δεν βγαίνει η κλινική έτσι κι αλλιώς? Εγώ τον ρώτησα για νοσοκομείο και μου λέει 1000 ευρώ παίρνει αυτός και 150 ευρώ για να πάω σε δίκλινο δωμάτιο να μην είμαι με τα κατσιβελια. Η πεθερά μου λέει δε μου αρέσει να σε σκέφτομαι σε νοσοκομείο να πάμε στην κλινική προφανώς όμως εκεί που ζουν. Εκεί ποιος δικός μου θα έρθει και πόσο. Ενώ σαλονικ θα έρθουν και συγγενείς και φίλοι. Τώρα θα μου πεις θα τους θες? Προτιμώ να τους δω τότε μας και μετά θα φύγουμε και δε θα δουν ούτε εμένα ούτε τον πιγκουίνο μες το καταχείμωνο. Σκεφτομαι και μη σπάσουν τα νερά πρωτοχρονιατικα γιατί βαριά θα τον πάρουμε 2-3 Γενάρη για να μη φάει τον Δεκέμβριο. Αν μας κάνει τη χάρη!!! Λέτε να μας δείξει και η τβ??? Χαχαχα! Να κάνει τη μαμά του διάσημη ο άτιμος μπαμπουινος?? Τι σαν λέω ακόμη δεν άνοιξα τα μάτια μου η βαρεμενη εκκολαπτομενη μάνα!

AoL1p3.png

Kαλημερα κοριτσια μου!!!! Τι κανετε;;; Βαλεντινα μου εγω Θεσσαλονικη αν πηγαινα θα πηγαινα με 1000 νοσοκομειο. Και βασικα Παπαγεωργιου που εχω την ξαδερφη μου μεσα. Θα μου πεις μπορει να μην εφημερευε και θα σου πω σωστο και αυτο. Ειναι το καλο οτι εχουν ολες τις ειδικοτητες μεσα αν Θεος φυλαξοι χρειαστω κατι. Δικιο εχεις σε αυτο που λες. Απλα θα θελεις αν επιτρεπεται εναν συνοδο μαζι σου. Θα μπορει η πεθερα σου να ειναι μαζι Θεσσαλονικη;;; Αν επιλεξεις αυτη για συνοδο και οχι τον αντρα σου... Καλα οσο για το πρωτοχρονιατικο μωρο καποτε δινανε και λεφτα στο 1ο μωρο του χρονου. Τωρα δεν ξερω αν δινουν ακομα... Εγω παντως δεν θα ηθελα να γεννηθει πρωτοχρονια. Πουε δεν θα χαρει γενεθλια. Δεν θα μπορουμε να τα γιορτασουμε εκεινη την μερα με συμμαθητες και φιλους... Ααααακου ααακου που φτασαμε ε.........

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλιμέρα κοριτσάρες!!!Χάθηκα λιγάκι πάλι!!Τι να κάνω η καημένη???Μαζεύω όλη μέρα κατρουλιές....μου παν απ τον παιδικό του μικρού ότι το βρεφικό τμήμα είναι πλήρες,κ για να πάει στο νηπιακό,δεν πρέπει να φοράει πάνα!!Οπότε προσπαθούμε απεγνωσμένα να μάθουμε το γιο γιο...δεν μπορούν λέει να μασκρατήσουν τη θέση παραπάνω από μήνα!!Χτες τα χαμε πάει πολύ καλά!!Σήμερα είναι λίγο αρνητικός!!Ελπίζω να τα καταφέρουμε!!

Βαλεντίνα μου με τις κλινικές και τα νοσοκομεία δεν τα πάω πολύ καλά....εδώ βλέπεις έχουμε μόνο ένα νοσοκομείο και μια κλινική!!Αυτές είναι οι επιλογές μας....στο νοσοκομείο οι γιατροί είναι νοσοκομειακοί μόνο....οπότε δίνεις στο γιατρό οσα και αν θέλεις κ στο νοσοκομείο δεν πληρώνεις!!Στην κλινική είναι 800 νομιζω του γιατρού και γύρω στα 1,500 της κλινικής!!Στην καισαρική μου στο νοσοκομείο πλήρωσα μόνο 300? για γιατρό κ αναισθησιολόγο...θα μπορούσα κ να μην τους δώσω!!Τώρα αναγκαστικά θα γεννήσω με το καλό στην κλινική,γιατί αυτή τη φορά πάω για vbac και μόνο ιδιωτικά αναλαμβάνουν!!Όπου νιώθεις εσύ πιο καλά κοριτσάκι!!!!

Κάθυ μου κι εγώ σκέφτομαι διάφορα τέτοια!!Χαχαχα....εμένα λογικά θα νει πιο μακριά απ την πρωτοχρονιά οπότε....βρε λες να σας δούμε και στην tv??να κονταροχτυπιέστε με τη βαλεντίνα για το ποιο είναι το πρώτο μωρό του χρόνου??,......

Πάω να κάνω μουσακά!!Έκανα τον κιμά από χτες,οπότε έχω κάνει την προετοιμασία μου!!

5cPOp3.png

Κοριτσιαα επεστρεψα!!! Την ημερα των εκλογων παντρευτηκαμε και εμεις, ολα ηταν πολυ ωραια αλλα καπως κουραστικα για εμενα!! Αφου μετα το χορο και καποιες φωτο κυκλοφορουσα ,με ισοπατο. Γενικα ηταν ομορφα και ρομαντικα! Βεβαια δυο μερες τωρα ολο κοιμαμαι, μαλλον κουραστηκε και ο μπεμπης!

Διαβασα λιγο τα νεα σας, το φουντουκι εχει μπεμπα;;;; μια χαρα!!! Μεσα στο ροζ φουντουκακι! Οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε τελεια!!! Εχουμε γεμισει μπεμπηδες εδω μεσα αλλα οποια εγκυο εχω γνωρισει εχει μπεμπη!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Χαχαχχααχαχα φανταζεσαι Αννουλα;;; Μας εκανα εικονα. Σε διπλο παραθυρο διπλα διπλα απευθειας να αγωνιουμε ποια θα ειναι η πρωτη τσουτσου της χρονιας.....χαχαχχαχαχα... Ενταξει περα απο την πλακα δεν ξερω καθολου στο ποτε να με προσδιορισω χρονικα. Αν θα γεννησω το 15 η το 16 οποτε απλα λεω αερολογιες....

Αννουλα υπομονη με τον μικρο και επιμονη. Θα τα καταφερετε. Αλλα και αυτες οτι να ναι... Τελευταια στιγμη στο ειπαν;;;;

Εμμακι ειμαστε τοσο τρελες που βλεπω να αρχισουμε να πλεκουμε την φανελα του στρατιωτη.... Μην τυχον και δεν προλαβουμε μεχρι το φανταρικο....

HmwTp3.png

Γεωργια μου να ζησετε!!!!!! Με το καλο ο μπεμπης σας.. Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να εχετε ολα τα καλα!!!! Τωρα ξεκουρασου χαλαρωσε και απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης. .. Με την εξεταστικη τι εκανες;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...