Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλε δεν σας ειπα το καλυτερο....επιτελους ξεκινησαν οι μπουρμπουλιθρες μου!!!το πρωι ηταν μονο απο δεξια αρα ηταν η μπουμπου μου κ το απογευμα δεν καταλαβα ηταν στο κεντρο της κοιλιας!καλα ηταν τελεια!!!αντε θελω κι αλλες!!!

Β επιπεδου την αλλη τεταρτη 30 σεπτεμβριου.

Εννοείται το πρωι κοιμαμαικ στις 9.30 σηκωνομαι απο το κρεββατι.αφησα ενα 2ωρακι για μεσημεριανο υπνο κ το βραδυ αν νυσταζω θα βαλω ξυπνητηρι για το βραδινο σιδηρο αλλα αν κοιμηθω μεσημερι πριν τη μια το βραδυ δεν κοιμαμαι.

Μωρε θελουμε κ λιγο να ασχολουνται μαζι μας αν κ οσο λιγοτερο ασχολειτε ο γιατρος τοσο σημαινει πως ολα πανε καλα!ετσι λεει ο αντρας μου τουλαχιστον

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραίες που ειναι αυτές οι μπουρμπουλήθρες!!! Αντε littlestar σε λιγο θα αρχίσει το ξύλο!!! Εμένα με δέρνει καθημερινά!! Εχτές στον υπέρηχο ειδα που μου έριξε μπουνιά ο αλήτης!!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Αχ τι ωραία αστερακι μου αντε καλή αρχή στις μπουρμουλιθρες !! Τώρα από δω και πέρα ιθα σε ταράξουν στις κλωτσιές και θα γίνονται όλο και πιο έντονες!!

Χριστινακι μου μπουνιτσα εεεε?? Χαχαχα μήπως θέλει να σου περάσει κανένα μήνυμα??

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ τι ωραία αστερακι μου αντε καλή αρχή στις μπουρμουλιθρες !! Τώρα από δω και πέρα ιθα σε ταράξουν στις κλωτσιές και θα γίνονται όλο και πιο έντονες!!

Χριστινακι μου μπουνιτσα εεεε?? Χαχαχα μήπως θέλει να σου περάσει κανένα μήνυμα??

Α παπααα λες;;;

Βοηθεια μου!!!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας θαυμαζω για το προγραμμσ κ την διατροφη ευγε!!!αξιζει ομως οπως ειπατε!!!

Εγω τρωω τα παντα βιταμινουχα και μη!!!

Αστερακι καλη αρχη με τις κλωτσιες!!!

wyEhp3.png

Καλε σταματηστε με τα τσουρεκια κ τα καλτσονε λυπηθητε μας και ειδικα εσυ fountouki εισαι για πολυ ξυλο ολο ετσι κανεις ,κανεις κατι περιγραφες να μας τρεχουν τα σαλια να τρεχουμε σαν τις τρελες να ψαχνουμε γλυκα κ αφου μας κολαζεις καθ εχουμε χλαπακιασει στο τελος μας λες αααα μονο μια φετα εφαγα κτλ κ οι υπολοιπες φαγαμε μονο 1 τσουρεκι ολοκληρο !!!!κοριτσια εγω με τα κιλακια τα πηγαινα μια χαρα αλλα σε τις τελευταιες μερες ολο βαζωωωω αλλο ενα κιλο πηρα αυτην την βδομαδα εφτασα + 6 εχω ξεφυγει λιγοοοο

Little star αντε με το καλο και οι κλωτσιεσσσς

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έμαθα να κάνω τικερακια και πειραματιζομαι αλλαξα 3 μέχρι τώρα ελπίζω να το κρατήσω!! Ήταν να μην μάθω εγώ!!

Ftas τι να κάνω μ έπιασε το εντερακι μου και σταμάτησα στην μια φέτα!! Αυριο το πρωί θα φάω κιμαδοπιτα από την πεθερά μου και θα φάω και λίγο τσουρέκι!!

Και μ αυτά τα τικερακια ξεχάστηκα και δεν πήρα 10 το φιλισιν τώρα θα πάει και το μαγνήσιο πιο μετά!!

Ωραίο το καλτσονε εμμακι ??

Tbinp3.pngNttep2.png

Αντε απο εδω κολασμενες.... Δεν ντρεπεστε καθολου.... Μια καλτσονε μια τσουρεκια θα γεννησουμε πριν την ωρα μας........ Εγω ηπια το γαλατακι μου εβαλα και καοτονικ μεσα αυτααα....

Αστερακιιι θα τρελαθεις στις κλωτσιες....Δεν θα ξερεις απο που σου ερχονται.... Σουπερ!!!!!

Φουντουκι οσο για τον γιατρο εχεις δικιο. Ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας. Ξερω οτι επεοδη τον εχεις απο την αρχη και ειναι και εξωσωματικη δυσκολευεσαι να τον αλλαξεις αλλα το παν ειναι να νιωθεις εσυ ανετα....

HmwTp3.png

Για να πω μια ιστορια φιλης. Παει στον γιατρο 5 η 6η βδομαδα. Δεν ακουσαν καρδουλα φυσικα. Της λεει ελα σε 1 μηνα ξανα. Στο μεταξυ ειδε 2 φορες υγρα. Μια ροζ μια καφε. Τον πηρε τηλ.της εδωσε ουτρο και αυτο. Να μην ερθω να με εξετασετε του λεει;; Οχι κανονικα στο ραντεβου μας. Η κοπελα πρωτομανουλα και ανω των 30. Ε εγω αυτον δεν τον κρατουσα για γιατρο.... Πως κανεις διαγνωση απο το τηλ;;; Και γενικα δεν μου αρεσε ολος ο χειρισμος του. Γι αυτο σου λεω φουντουκι. Οπου νιωθεις καλυτερα.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...