Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουτσουνι δε θα γεννήσω φυσιολογικά αλλά με καισαρική. Στην καισαρική τα παίρνουν στις 38. Την 38 δεν την μετράω αφού είναι η τελευταία βδομάδα.

Πωπω αυτά τα κρυολογηματα τα φθινοπωρινά. Εγώ σκέφτομαι πως θα πηγαίνω για καφέ σε καφετεριες τώρα θα μου πείτε να μην πηγαίνω...

Περαστικά κορίτσια!!!!!

Ααα δεν το γνωριζα, μπορει να εχεις αναφερει και να μην το εχω δει...με το καλο λοιπον!!!

Να πας να πιεις το καφεδακι σου αλλα να φορας ζακετουλα, πιο καλα ντυμενη αναλογος τον καιρος σας εκει

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα εμμακι φαντασου αναποδος άνθρωπος!!

Απ τον καιρό δεν ξέρω πάντως πολύ κλεισούρα έπεσε και μπορεί γι αυτό!! Ο άντρας μου σχολαει 5 και μετά πάει γυμναστήριο αργεί να έρθει ε και μέχρι να έρθει εγώ είμαι στα πατώματα και δεν έχω διάθεση!! Δεν θέλω να του πω να μην πηγαίνει γιατί είναι κάτι που του αρέσει και σε διαφορετική περίπτωση αν δεν ήμουν δηλαδή έγκυος θα είχα κ εγώ βόλτες κ τέτοια !! Άσε που προτιμώ να πηγαίνει γυμναστήριο απ το να πηγαίνει σε καφενεία για καφέδες και μπυρουλες!! Τουλάχιστον αυτό του κάνει καλό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

γιατι βρε φουντουκακι που εφαγες κ τσουρεκακι????

αντε το εφτιαξα κ εγω το προγραμματακι μου μαζι με την μαια μου....

7.30 χαπι για θυροειδη

8.00 φυλλικο

9.30 ντουφαλακ

10.00 πρωινο

12.00 μαγνησιο+φρουτο

14.00 μεσημεριανο

17.00 σιδηρο+πορτοκαλαδα

20.30 βραδινο+βιταμινη D

23.00 μαγνησιο

00.30 ντουφαλακ

1.30 σιδηρο

ε πως με βρισκετε?δουλεια δεν εχει ο ανθρωπος......

φουντουκι παντως αν κατι στο στομαχι σου δεν σου καθεται καλα με τον γιατρο σου να αλλαξετε.οκ μπορει σαν εξωσωματικος να ηταν καλος αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολοι καλοι κ στην εγκυμοσυνη. δεν χανεις κατι στο κατω κατω να κανεις ενα ραντεβου κ αλλου κ βλεπεις....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Σας θαυμάζω βρε κορίτσια με τα προγράμματα σας!!! Εγω μα τον θεό δεν εχω πάρει στην ωρα του ποτε χαπι!!! Το μεσημεριανό το πήρα τωρα να φανταστείτε!! Όλο ξεχνιέμαι!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Αστερακι μου κάπου να βάλουμε και τον ύπνο στο πρόγραμμα !! Κάθε μια ώρα ξυπναω γιατί κάτι έχω να πάρω ειδικα το πρωί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι 6μιση παθαίνουν τα νεύρα μου και μετά δεν κοιμάσαι μέχρι να φάω 7 πάει 7μιση και 9 πάλι ξυπνητήρι για σίδηρο!!

Έχει χάρη που το αποτέλεσμα αξίζει όλες τις ταλαιπωρίες του κόσμου!!

Μια χαρά είναι το προγραμματακι σου πάντως χρειάζεται γιατί είναι πολλά και χάνεσαι κάθε μερα ενώ έτσι ξέρεις την ώρα!!

Ευτυχώς έχω τις κλωτσιές από την μπεμπουλα μου και με συντροφεύει όταν είμαι μόνη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μπράβο ρε χριστινακι σε θαυμαζω γιατί εγώ με το ρολοι είμαι!! Και τώρα περιμένω να πάει 8 μισή να πάρω σίδηρο και 9 να φάω και 10 φιλισιν και 11 μαγνήσιο !!

Τώρα εφαγες μεσημεριανό και δεν είχες πεινασει?? Κάτι μπόλικο θα εφαγες στο πρωινο σου τότε και μας το κρύβεις χαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Αστερακι εσύ φτάνεις και 1 μισή για τον σίδηρο πω πω!! Κ εγώ με χυμό πορτοκαλί τον σίδηρο!!

Όσο για τον γιατρό θα δείξει πάντως από μια κλωστή κρέμεται αν κάτι με χαλάσει πάλι έχω φύγει!! Δεν με νοιάζει να πληωνω όσο όσο για γιατρό αλλά δεν θέλω να με βλέπει σαν άλλη μια έγκυο θέλω να με προσέχει παρά πολύ !! Γενικά δεν με αγχωνει καθόλου αλλά σες μερικά πράγματα θέλω να είναι πιο προσεκτικός!! Αστερακι ποτέ έχεις β επιπέδου?

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκακι μου παίρνω μονο βιταμίνες, μαγνήσιο κ ενα ουτροτζεσταν κ δεν μου εχει πει συγκεκιμενες ώρες! Τα πίνω ολα μαζί.

Το μεσημεριανό μου κανονικά το έφαγα , τα χάπια ξέχασα να παρω!!!! Κ ετσι τα πηρα τωρα. Κ τα βραδυνα θα τα παρω κατα τις 2.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...