Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστεράκι μου τίποτα ιδιαίτερο απλά όλοι μου λένε ότι επειδή κιλά δεν πήρα 4 έδειξε η ζυγαριά του γιατρού χθες ότι ο, τι τρώω το παίρνει ο μπέμπης δεν ξέρω αν ισχύει.Και για εχθεςέμεινα κάγκελο όταν μου είπε ο ντοκ. Ο άντρας μου γεννήθηκε 4.100 εγώ 3.200 τι να πω....

Στον Μαυροματιδη πάω φουντούκι τον έχω χρόνια όσο ήταν λέκτορας ακόμη. Είναι και στο ιππποκρατειο. Είμαι υπερευχαριστημενη. Καταρχήν είναι άνθρωπος απαντά στα τηλ σε ότι βλακεια μπορεί να σε απασχολεί. Δεν έχει ψωνιστει να την παίζει καθηγητής απροσιτος κτλ.

AoL1p3.png

Αστερακι μου δεν εμένα πως μου τα έδωσε :

6:30 το πρωί filicine

7:00 πρωινό

9:00 σίδηρο

11:00μαγνησιο

13:00 σίδηρο

13:30 μεσημεριανό

20:30 σίδηρο

21:00 βραδινό

22:00 filicine

23:00 μαγνήσιο

Φουλ το πρόγραμμα αλλά έτσι δεν μπερδευομαι και έχω μια σειρά !! Αν σε βολευει καντο πάντως το μαγνήσιο θέλει ένα δίωρο απ τον σίδηρο και απο γαλακτοκομικά!! Τα μπεμπουλινια σου είναι πολύ καλά και ζωηρουλια!! Μην στεναχωριεσαι για τα κιλακια τα μωρακια μας παίρνουν αυτά που χρειάζονται δεν έχει να κάνει με το ποσό τρώμε εμείς!! Εσυ να τρως όσο πείνας και να μην πιεζεσαι!! Όλα θα είναι καλά !!

Κ εγώ θέλω καινούριες ένα ζευγάρι γιατί έχω ένα για να βγαινω έξω στην αυλή μπαλκόνι και ένα μέσα!! Μόνο χαλβα θα πάρεις?? Οι λουκουμάδες με την μερεντα από πάνω δεν θα σε τραβήξουν να πάρεις?? ΑΧ μ αρέσουν!!

Χριστινακι πολύ καλά και ο δικός σου ο μπεμπακος!! Μπράβο βρε κορίτσια τσολιάδες τα αγοράκια μας δεν θα ξέρουν ποιον να πρώτο διαλεξουν οι μπεμπες μας χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Αστεράκι μου τίποτα ιδιαίτερο απλά όλοι μου λένε ότι επειδή κιλά δεν πήρα 4 έδειξε η ζυγαριά του γιατρού χθες ότι ο, τι τρώω το παίρνει ο μπέμπης δεν ξέρω αν ισχύει.Και για εχθεςέμεινα κάγκελο όταν μου είπε ο ντοκ. Ο άντρας μου γεννήθηκε 4.100 εγώ 3.200 τι να πω....

Στον Μαυροματιδη πάω φουντούκι τον έχω χρόνια όσο ήταν λέκτορας ακόμη. Είναι και στο ιππποκρατειο. Είμαι υπερευχαριστημενη. Καταρχήν είναι άνθρωπος απαντά στα τηλ σε ότι βλακεια μπορεί να σε απασχολεί. Δεν έχει ψωνιστει να την παίζει καθηγητής απροσιτος κτλ.

Που έχει το ιατρείο του?? Έχει μεγάλη αναμονή στα ραντεβού?? Σκέφτομαι να ψαχτω λίγο με γιατρό !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Που έχει το ιατρείο του?? Έχει μεγάλη αναμονή στα ραντεβού?? Σκέφτομαι να ψαχτω λίγο με γιατρό !!

Είναι στη βασιλέως Γεωργίου. Όχι έχει νορμάλ αναμονή! Εγώ αφαίρεσα σε αυτόν πολυποδα ινομυωμα και γενικά δεν έχω παράπονο. Σκέψου ο θυρεοειδής μου έπρεπε να είναι έως 2.5 στην εγκυμοσύνη εμένα ήταν 3.18 και με έστειλε σε ενδοκρινολογο ενώ άλλος γιατρός είπε είναι φυσιλολογικος. Τελικά παίρνω τη μικρότερη δόση. Αν θελήσεις να τον επισκεφτείς να σου στείλω στοιχεία

AoL1p3.png

Ευχαριστώ Βαλεντίνα μου θα σου πω!! Μπήκα και στο ίντερνετ και τον βρήκα!! Μου την έχει δώσει στα νεύρα λίγο ο δικός μου αλλά θα το τρεναρω λίγο γιατί αισθάνομαι και μια φορά ότι κ εγώ υπερβαλλω αλλά και ο άντρας μου και εγώ θελουμε να αλλάξουμε γιατί έχει κλονιστεί λίγο ή εμπιστοσύνη μας αλλά δεν ξέρω θα δούμε!!

Πριν απο λίγο ήρθε ή πεθερά μου απ το κέντρο και μου έφερε τσουρέκια τερκενλη με καστανό!! Αλήθεια σας λέω έτρωγα μπουκιά και λιποθυμουσα μ αρέσει τρομερά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Οργιαζετε παλι εδω μεσααααα..... Ειλικρινα μην λετε αλλο για φαγητα...Εμεις εδω δηλαδη που θα βρουμε τσουρεκια τερκενλη;;;;;;; Δεν μου λες φουντουκι με λευκη σοκολατα ειναι;;;;;;; Ποποοοο ζημεια μας εκανες τωρα......

Εμμακι μαζι θα εχουμε πανηγυρι. Ο χαλβας φαρσαλων δεν μου αρεσει αλλα τιποτα λουκουμαδες η παγωτο μηχανης η κεμπαμπ θα το φαμεεεεε....

Περαστικα σας αρρωστουλες!!!! Πολυ προσοχη ολες μας!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγορομανες και λίγες κοριτσομανες χε χε εδώ ο καιρός είναι βρωχερος αρχίζω την εκπαίδευση του άντρα μου στο πως να αλλάζει πάνες και μπάνιο του μωρού :D

Εδώ η αλλαγή πανας:

Εδώ είναι ένα μπανακι:

Έχω φτιάξει από εχθές κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Σήμερα το αγόρι μου έχει ρεπό και μου έφτιαξε φουλ πρωινό :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...