Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βρήκα μια όμορφη περιγραφή για τα παιδάκια μας στις εβδομάδες που περίπου όλες είμαστε!! Εκτός ότι τα λέει λίγο άσχημα κατά τα άλλα είναι καλή περιγραφή!χαχαχα

"Έκτος μήνας (22 έως 26 εβδομάδες)

Έχει φτάσει πια η στιγμή που το μικρό σας θα ανοίξει διάπλατα τα μάτια του για να αντικρίσει πρώτη φορά τον ενδομήτριο μικρόκοσμο μέσα στον οποίο ζει και αναπτύσσεται όλες αυτές τις εβδομάδες. Είναι η εποχή που τα αφτάκια του γίνονται ευαίσθητα στους ήχους, ό,τι πρέπει δηλαδή για να ξεκινήσει η μουσική του παιδεία. Το μωρό σας αρχίζει να ξεχωρίζει τη φωνή σας, να αναπηδά στους δυνατούς θορύβους και να εκτιμά μια καλή μελωδία ιδιαίτερα, λένε οι ειδικοί, αν συνθέτης της είναι ο Μότσαρτ. Τώρα, επειδή ακριβώς ανταποκρίνεται στα αγγίγματα και τους ήχους μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας με κλωτσιές. Αν χτυπήσετε ελαφρώς την κοιλιά σας, θα διαπιστώσετε ότι θα σας απαντήσει με ενθουσιώδη λακτίσματα! Εσείς δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σας προσφέρει πια η ανάπτυξή του, για να βάλετε τις βάσεις μιας σχέσης η οποία θα συνεχιστεί για πάντα. Αρχίστε, λοιπόν, να του μιλάτε, να του βάζετε μουσική, να το χαϊδεύετε και εκείνο μέσα στην κοιλιά σας θα κινείται, θα κοιμάται, θα καταπίνει και θα αποβάλλει αμνιακό υγρό, θα παθαίνει λόξιγκα, θα βήχει. Μη φανταστείτε πάντως, ότι στα αφτάκια του φτάνουν μόνο οι εξωτερικοί ήχοι και ότι μέσα στη μήτρα βασιλεύει η ησυχία, ίσα ίσα που είναι ένας χώρος ιδιαίτερα θορυβώδης. Ο βόμβος από το αίμα που κυκλοφορεί στις αρτηρίες σας τροφοδοτώντας τον πλακούντα, το ασταμάτητο βουητό του μέσα στις φλέβες σας, αλλά και το συνεχές γουργούρισμα στα έντερά σας είναι οι μόνιμοι ήχοι που συντροφεύουν το μωρό σας στην ενδομήτρια ζωή του. Στη διάρκεια αυτού του μήνα προετοιμάζεται στο στόμα του το έδαφος για να φυτρώσουν αργότερα οι τραπεζίτες, ενώ στη στοματική κοιλότητα και πάνω στη γλώσσα του υπάρχει πληθώρα από γευστικούς κάλυκες. Οι πνεύμονες οι οποίοι είναι ακόμα γεμάτοι με αμνιακό υγρό, είναι το λιγότερο ανεπτυγμένο όργανο του μικρού σας. Ο εγκέφαλός του ωστόσο, μπαίνει πια σε μια κρίσιμη φάση εξέλιξης, η οποία θα συνεχιστεί έως τον τοκετό. Όσο για την καρδιά του, χτυπά τώρα με 140 έως 150 παλμούς το λεπτό. Ένα υπερηχογράφημα στην εικοστή τέταρτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης θα σας έδινε μια πρώτη εικόνα για τα χαρακτηριστικά που θα έχει το μικρό σας όταν το πάρετε πρώτη φορά στην αγκαλιά σας. Ωστόσο αν το αντικρίζατε, η εμφάνισή του μπορεί να σας απογοήτευε. Το μωράκι σας το οποίο είναι πια 35 εκατοστά και ζυγίζει 700 γραμμάρια, είναι ρυτιδωμένο και φαίνεται άσχημο γιατί κάτω από το λεπτό, κοκκινωπό δερματάκι του δεν υπάρχει ακόμα λίπος."

Πολύ ωραία η περιγραφή!!!!

Τι τραβάνε κι αυτά μες την κοιλιά ανοίγεις αυτιά ματιά και τι ακούς μες την κοιλιά και το βλέπεις?? Και αντί όταν γεννηθείς να γελάς κλαις.... Τι είναι ο άνθρωπος!! Χα χα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουτσουνι δε θα γεννήσω φυσιολογικά αλλά με καισαρική. Στην καισαρική τα παίρνουν στις 38. Την 38 δεν την μετράω αφού είναι η τελευταία βδομάδα.

Πωπω αυτά τα κρυολογηματα τα φθινοπωρινά. Εγώ σκέφτομαι πως θα πηγαίνω για καφέ σε καφετεριες τώρα θα μου πείτε να μην πηγαίνω...

Περαστικά κορίτσια!!!!!

Γιατί Βαλεντίνακι με καισαρική;

fEEap3.png

l3Yip3.png

Σνουπι β επιπεδου θα κανω την παρασκευη,δεν εκανα ακομη!

Στην εμβρυοιατρικη εκανα την αυχενικη κ τωρα παλι εκει θα παω!!λαρισα ειναι..

Καλα βαλεντινα δε σε πηραν κ τα χρονια πια!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια περαστικουλια πλακωθητε στα πορτοκαλακια και δεν θα αρρωστησετε ποτέ κάθε χρόνο όλοι είναι άρρωστοι και οι δικοί μου και τα πεθερικά μου και εγώ με τον αντρουλη ντουρασελ πολλά πορτοκάλια φρέσκο στημένα και παίρνουμε και πολύ βιταμίνες απ το φαρμακείο εγώ δεν θα πάρω φέτος αλλά βοηθάνε παρά πολύ!!

Με οποίον τρόπο και να έρθουνε στον κόσμο τα παιδάκια μας να είναι γερά και αυτά και εμείς !! Εμένα μου είπε για καισαρική επειδή είμαι από εξωσωματικουλα αλλά δεν ψηνομαι του είπα θα πάμε μέχρι τέλους και βλέπουμε μπορεί να μου σπάσουν τα νερά και να κατέβει μόνο του γιατί να βιαστουμε!!

Βαλεντίνα σε ποιον γιατρό πας?? Είσαι ικανοποιημένη??

Εδώ βγάλει τις πιτζαμουλες τις χειμωνιάτικες και τις παντόφλες κρυωνω πολύ γενικα και ειδικά τα ποδια μου !!

Βιργινία πολύ ωραίο !! Βαλεντίνα ευτυχώς δεν θυμόμαστε τίποτα απ την ζωή μέσα στη μήτρα γιατί δεν θα ήταν και ή καλύτερη χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

ρε βαλεντινα!!!!!!!!!τι ετρωγες παιδακι μου κ πηγε τοσο ο μπεμπης?πες κ σε μας?!!!!!!!

μπραβο ολα καλα!!!

κ εσυ μαρακι σουπερ!!!αντε βουρ για ψωνια τωρα!!!!

χριστινακι τουρμπο κ εσενα ο δικος σου!καλα που το βρηκατε τωρα νωρις κ με λιγη διατροφη θα το ρυθμισετε μια χαρα για να μην κανεις ζαχαρο.

εμεις πηγαμε χθες το βραδυ τελικα.οντως κανω συσπασουλες,μου εδωσε μαγγνησιο σε σκονη που το διαλυεις στο νερο.παλι ξαπλα κ παρακολουθηση κ αν επιμενουν να ξαναπαω απο εκει. ζωηρα ζωηρα ηταν εκεινη την ωρα.γυρω στα 300 ηταν κ τα δυο χθες κ ο τραχηλος μια χαρα.τωρα το προγραμμα της ημερας θελω να δω γιατι πλακωσαν πολλα συμπληρωματα. ρε φουντουκακι αν δεν βαριεσαι δεν μου τα ξαναγραφεις μαζι με το μαγγνησιο το δικο σου?μου ειπε θελει 2 ωρες μακρυα απο το σιδηρο.

κ τον ρωτησα για τα κιλα μου γιατι εχω παρει μονο 3 ρε γμτ και αγχωνομαι οτι ειμαι μια χαρα κ δεν εχουν προβλημα τα μικρακια.αυτα τα νεα μου...

μονο γερα μπεμπακια!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Ενταξει η προσμονη ειναι που αγχωνει!!!ευελπιστω να ειναι ολα καλα πρωτα ο θεος!!

Οντως φουντουκι κ βαλε καλυτερα πιυ δεν εχουμε αναμνησεις απο την εμβρυακη ζωη χαχα

Και εδω κρυο κ βροχη απο χθες!!!

Την πεμπτη το βραδυ ανοιγει κ το παζαρι εδω στη λαρισα!!!!θα παρω παντοφλιτσες χειμωνιατικες απο κει και χαλβαααααα φαρσαλων!!!απο τωρα τον σκεφτομαι!!!

wyEhp3.png

Εγω το μαγνησιο το επερνα κ μετα ειχα αποχη απο γαλακτοκομικα για κανα δυωρο!!!μια χαρα τα μπεμπουλινια σου αστερακι!!!!!ζωηρουλια!!!ψυχουλες!!!πανω απ ολα να ναι γερα

wyEhp3.png

Ενταξει η προσμονη ειναι που αγχωνει!!!ευελπιστω να ειναι ολα καλα πρωτα ο θεος!!

Οντως φουντουκι κ βαλε καλυτερα πιυ δεν εχουμε αναμνησεις απο την εμβρυακη ζωη χαχα

Και εδω κρυο κ βροχη απο χθες!!!

Την πεμπτη το βραδυ ανοιγει κ το παζαρι εδω στη λαρισα!!!!θα παρω παντοφλιτσες χειμωνιατικες απο κει και χαλβαααααα φαρσαλων!!!απο τωρα τον σκεφτομαι!!!

Αχ πόσο ζηλεύω Εμμάκι.

Ήμουν φοιτήτρια Λάρισα, με καταγωγή από χωριό της Καρδίτσας οπότε όπως καταλαβαίνεις το ξέρω καλά το παζάρι εκεί!!

αααα... φεύγοντας από Λάρισα πήρα μαζί μου και έναν Λαρισαίο!!χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...