Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα χαζομανουλες!!

Βαλεντίνα ο γιος σου ολόκληρο παιδάκι πλέον πω πω όσο περνάει ο καιρός τόσο θα μεγαλώνουν !! Τέλειος ο μικρουλης σου μπράβο πλησιαζει ο καιρός!! Στην Θεσσαλονίκη πάντα με την βροχή έχει κίνηση εσύ μόνο να προσεχείς!! Καλές βόλτες και να μας ενημερώσεις για ότι θα φας και θα ψωνισεις!! Ευχαριστώ..

Μαρακι τέλειος και ο δικός σου ο μπεμπακος σε καθησύχασε και ή γιατρός σου οπότε χαλαρωνεις και απολαμβανεις τις κλωτσιές του!!

Ftas έρχεται ή αυχενική σου μαζί με την εμμακι έχετε!! Άντε να έχουμε νέα την παρασκευη τι ωραιααααα τι καλαααα !! Θα είναι όλα πολύ καλά και θα τρελάθητε!!

Βιργινία πολύ ωραίος ο καιρός ναι βοηθάει πολύ στον ύπνο και εγώ τον απολαμβανω περισσότερο!! Με το καλό ή εξέταση του μπεμπακου σου όλα μια χαρά!!

Κάθυ ναι μωρέ περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός αφού περάσει και το δεύτερο τρίμηνο μετά δεν καταλαβαίνεις ποτέ θα έρθει ή ώρα !! Μετά θα αρχίσουμε και τα ψώνια και τσουπ θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους ένα ένα!!

Ή γεωργία άραγε τι να κάνει ?? Σίγουρα θα έγινε ο γάμος και θα είναι πιο ξένοιαστη!! Και στη είναι πολύ νωρίς να γεννήσει!!

Αχ κορίτσια πάλι θα το πω γερά μωρακια στην αγκαλιά μας !!!

Σήμερα κορίτσια τι θα φάτε?? Εμείς έχουμε ένα σαν παστιτσιο με πατατες είναι και καρότο και κιμά χωρίς κρέμα δεν ξέρω πως λεγεται αλλά είναι πολύ νόστιμο έχει ωραίες στρώσεις!! Μιαμ μιαμ

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κ απο μένα!!

Εχτές πήγα κ ειδα τον μικρό μου Ταλιμπάν ο οποίος έφτασε τα 774gr!!!!ολοκληρο παιδι!! Παλι μπρούμυτα ηταν ο κανακαρης μου, πήρε απο την Μαμα του που μονο μπρούμυτα κοιμαται(Δράμα περνάω τωρα που δεν μπορω)

Η καμπύλη σακχάρου μου ηταν λιγο τσιμπημένη στο δίωρο, μου είπε δεν εχω ζάχαρο αλλα πρεπει να πάω σε ενδοκρινολόγο να μου δώσει διατροφη κ να κανω μετρήσεις με το μηχανάκι του σακχάρου:( σε ενα μηνα παλι καμπύλη .

Ευτυχώς η κοιλιτσα του που ηταν μεγάλη εχει αρχίσει να γινεται φυσιολογική όποτε άξιζε ο κόπος που έκανα ενα μηνα να φάω ζυμαρικά !!!

Αυτόν τον πόνο χαμηλά στο ηθικό κ στους προσαγωγούς τον εχω κ εγω. Ειδικά οταν κάθομαι πολυ ωρα δεν μπορω να περπατήσω μετα!! Μου είπε ο ντοκ οτι ειναι η μητρα που μεγαλώνει κ η λεκάνη που ανοίγει σιγά σιγά.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Οι υπολοιπες μην το δενετε οτι θελετε 12 ή 13 εβδομαδες σαν πρωτομανες μπορει να παρετε ολον τον μηνα που φτανει τις 41 εβδομαδες...

Βαλεντινα μου εσενα γιατι σου ειπε σε 12 εβδομαδες???θα εισαι γυρω στις 37 εβδομαδες μεχρι τοτε πρωτα ο Θεος...συγνωμη κιολας απλα μου φανηκε περιεργο..

Εγω ας πουμε εχω προγραμματισμενο τοκετο λογο καισαρικης στο πρωτο και ξερω οτι δεν θα παρω ολον τον μηνα...

Με το καλο οι αυχενικες που πλησιαζουν με τελεια αποτελεσματα!!!

Εμεις λαχανορυζο απο χθες, ωραιο ακουγεται αυτο το παστιτσιο, μου αρεσουν τα ασυνηθιστα...

Φουντουκι εδω θα διαφωνισουμε μετα τον 7ο κολαει ο χρονος, τα λεπτα, τα δευτερολεπτα ολα δεν περναει με τιποτα, ανυπομονεις τοσο πολυ για την μεγαλη μερα που σκας στην κυριολεξια...μεγαλωνει η κοιλια δυσκολευεσαι πλεον για την πλακα, ποναει ολο το σωμα αλλα χαιρεσαι κιολας...

Ασε σου λεω θα δειτε..πως στο τελος θα ειναι η πιο βασανιστικη περιοδος...

Θυμαμαι τα δικα μου τα καλα, ολοι μου ελεγαν πως περασε ο καιρος και ολο ελεγα αντε και αντε....χαχαχα

Και εγω ετσι ελεγα θα εχω τα ψωνια,φτιαξιμο δωματιου και ολο το συνολο αυτα διαρκουν λιγες μερες...:tongue::tongue::tongue::tongue:

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Χριστινα και εσενα παιδαρος θα γινει, αυτο το καφε θα βγαλει τους καλυτερους γαμπρους!!!!!

Και εγω μπρουμυτα κοιμαμι και μερικες φορες ξεχνιεμαι και την πλακωνω την μικρη μου..:P:p:p

Χριστινα μην ανησυχεις για την καμπυλη για προολιπτικους λογους σε στελνει σε ενδοκρινολογο για διατροφη για να μην σχηματισεις ζαχαρο ολα καλα δηλαδη μπραβο....και το στομαχακι του μικρουλη ειναι οκ οποτε ολα σουπερ...!!!Μπραβο σου αξιζε και με το παραπανω χωρις ζυμαρικα...

Για του πονους στου προσαγωγους πηρα και εγω τον γιατρο μου και μου ειπε ακριβως αυτο που ειπες...μεγαλωνει το νινι, οποτε χαλαλι και αυτο οταν νιωθουμε τετοια περιεργα σημαινει οτι ειναι καλα το μωρακι μας!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Περαστικουλια σας, δυστυχως δεν μπορειτε να παρετε κατι ,πιειτε κανενα ζεστο...

Θελει προσοχη τωρα στην αρχη απο ζεστη πηγαμε αποτομα στο κρυο και ολα ειναι πιθανα...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Βρήκα μια όμορφη περιγραφή για τα παιδάκια μας στις εβδομάδες που περίπου όλες είμαστε!! Εκτός ότι τα λέει λίγο άσχημα κατά τα άλλα είναι καλή περιγραφή!χαχαχα

"Έκτος μήνας (22 έως 26 εβδομάδες)

Έχει φτάσει πια η στιγμή που το μικρό σας θα ανοίξει διάπλατα τα μάτια του για να αντικρίσει πρώτη φορά τον ενδομήτριο μικρόκοσμο μέσα στον οποίο ζει και αναπτύσσεται όλες αυτές τις εβδομάδες. Είναι η εποχή που τα αφτάκια του γίνονται ευαίσθητα στους ήχους, ό,τι πρέπει δηλαδή για να ξεκινήσει η μουσική του παιδεία. Το μωρό σας αρχίζει να ξεχωρίζει τη φωνή σας, να αναπηδά στους δυνατούς θορύβους και να εκτιμά μια καλή μελωδία ιδιαίτερα, λένε οι ειδικοί, αν συνθέτης της είναι ο Μότσαρτ. Τώρα, επειδή ακριβώς ανταποκρίνεται στα αγγίγματα και τους ήχους μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας με κλωτσιές. Αν χτυπήσετε ελαφρώς την κοιλιά σας, θα διαπιστώσετε ότι θα σας απαντήσει με ενθουσιώδη λακτίσματα! Εσείς δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σας προσφέρει πια η ανάπτυξή του, για να βάλετε τις βάσεις μιας σχέσης η οποία θα συνεχιστεί για πάντα. Αρχίστε, λοιπόν, να του μιλάτε, να του βάζετε μουσική, να το χαϊδεύετε και εκείνο μέσα στην κοιλιά σας θα κινείται, θα κοιμάται, θα καταπίνει και θα αποβάλλει αμνιακό υγρό, θα παθαίνει λόξιγκα, θα βήχει. Μη φανταστείτε πάντως, ότι στα αφτάκια του φτάνουν μόνο οι εξωτερικοί ήχοι και ότι μέσα στη μήτρα βασιλεύει η ησυχία, ίσα ίσα που είναι ένας χώρος ιδιαίτερα θορυβώδης. Ο βόμβος από το αίμα που κυκλοφορεί στις αρτηρίες σας τροφοδοτώντας τον πλακούντα, το ασταμάτητο βουητό του μέσα στις φλέβες σας, αλλά και το συνεχές γουργούρισμα στα έντερά σας είναι οι μόνιμοι ήχοι που συντροφεύουν το μωρό σας στην ενδομήτρια ζωή του. Στη διάρκεια αυτού του μήνα προετοιμάζεται στο στόμα του το έδαφος για να φυτρώσουν αργότερα οι τραπεζίτες, ενώ στη στοματική κοιλότητα και πάνω στη γλώσσα του υπάρχει πληθώρα από γευστικούς κάλυκες. Οι πνεύμονες οι οποίοι είναι ακόμα γεμάτοι με αμνιακό υγρό, είναι το λιγότερο ανεπτυγμένο όργανο του μικρού σας. Ο εγκέφαλός του ωστόσο, μπαίνει πια σε μια κρίσιμη φάση εξέλιξης, η οποία θα συνεχιστεί έως τον τοκετό. Όσο για την καρδιά του, χτυπά τώρα με 140 έως 150 παλμούς το λεπτό. Ένα υπερηχογράφημα στην εικοστή τέταρτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης θα σας έδινε μια πρώτη εικόνα για τα χαρακτηριστικά που θα έχει το μικρό σας όταν το πάρετε πρώτη φορά στην αγκαλιά σας. Ωστόσο αν το αντικρίζατε, η εμφάνισή του μπορεί να σας απογοήτευε. Το μωράκι σας το οποίο είναι πια 35 εκατοστά και ζυγίζει 700 γραμμάρια, είναι ρυτιδωμένο και φαίνεται άσχημο γιατί κάτω από το λεπτό, κοκκινωπό δερματάκι του δεν υπάρχει ακόμα λίπος."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κουτσουνι δε θα γεννήσω φυσιολογικά αλλά με καισαρική. Στην καισαρική τα παίρνουν στις 38. Την 38 δεν την μετράω αφού είναι η τελευταία βδομάδα.

Πωπω αυτά τα κρυολογηματα τα φθινοπωρινά. Εγώ σκέφτομαι πως θα πηγαίνω για καφέ σε καφετεριες τώρα θα μου πείτε να μην πηγαίνω...

Περαστικά κορίτσια!!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...