Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλά μιλάμε πάω στο γιατρό μου λέει κοιμάται ο μπέμπης με το που τον ακουμπάει ξύπνησε μου λέει ο γιατρός συμφορά μας αντε να κάτσει να τον μέτρησεις. Άρχισε τις ασκήσεις εδάφους της ενόργανης. Έχανα που είναι το κεφάλι που τα πόδια το παιδί λάστιχο. Είδα και τον πωπο του. Βέβαια!!! Μεγάλη στιγμή έζησα η εκκολαπτομενη μάνα!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπο 12 εβδομαδες!!!!!λιγο εμεινεεεεεεε!!!!!περασαμε την μεση!!!!

Άστα σήμερα το συνειδητοποιησα και γω!!! Πάντως για αυτό εγώ είχα τη μέση. Πήρε απότομα βάρος ο χοντρούλης!! Πως μιλάω για το παιδί μου ε??? Ανυπομονώ να τον πάρω αγκαλιά!

AoL1p3.png

Το ζουζουνακι σου!!!!!!αντε ν φτασει η παρασκευη να δω κ εγω τον δικο μου στην β επιπεδου κ να ειναι ολα καλα!!!!

Κρυωσε ο καιρος!!!!!τι καλα!!!!

Εμμακι μου σου εύχομαι ολόψυχα να είναι όλα άψογα και να απολαύσεις την εξέταση!!!! Τέλειος καιρός αν και το απόγευμα λόγω βροχής έπεσα σε ένα μποτιλιαρισμα άλλο πράγμα!!!

Το μαρακι τι να έγινε?

AoL1p3.png

Παω για ύπνο σιγά σιγά. Το πρόγραμμα αύριο έχει από νωρίς σουρτουκεμα. Δεν χορταίνω!!! Καλό βράδυ πρακτορα έστω και χωρίς κατασκοπευτικο αντικείμενο!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Χτες λογω γεννας μας πηγαν τα ραντεβου2,5ωρες πισω&αργησαμε πολυ! Ολα μια χαρα!!! Βαλεντινα εσυ ειδες κωλο, εγω τσουτσουνι...χαχα...τι στιγμες ζουμε!!!! Ειναι γυρω στα350&εγω τσιμπησα 2κιλα! Για το ασβεστωμα μ ειπε να μην τοκ δωσω καν σημασια&ειναι κτ συνηθες πλεον! Σε2εβδομαδες καμπυλη&τοξοπλασμα&στις 26 ξανα ραντεβου! Σημερα φευγουμε για Αηνα....αντε να παω να ψωνισω γτ δ αντεχω αλλο τα σουτιεν μ!!!! Χτες δ προλαβα τα μαγαζια στη Λαρισα...

cPQop2.png2orjp2.png

Μπράβο Μαράκι και Βαλεντίνα για τα αντράκια σας!! Και εγώ αύριο έχω ραντεβού με την εμβρυοκαρδιολόγο να τον ξαναδεί λίγο τώρα που θα είναι και πιο μεγάλος. Και να μου γράψουν και την καμπύλη. Εδώ και 3-4 ημέρες έχω έντονο πόνο ανάμεσα στα πόδια στους προσαγωγούς, ειδικά στο γραφείο όταν σηκώνομαι από την καρέκλα με πεθαίνει! Ευτυχώς όμως σταμάτησε ο πόνος στην μέση.

Ο καιρός είναι τέλειος..χθες έκανα τον πιο ωραίο ύπνο μετά από πολλές ημέρες..

Καλημέρα σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα, τι κανετε???

Τελεια τα νεα σας Μαρακι και Βαλεντινα...

700γρ μπραβο σου εναν παιδαρο θα βγαλεις, σε 12 εβδομαδες μμμ πως περασε ο καιρος συγκινηθηκα τωρα....

Βιργινια εχω και εγω αυτον τον πονο αναμεσα στα ποδια ειδικα οταν ειναι σεικωθω απο καπου με ζοριζει αρκετα...ξερεις εσυ τι μπορει να ειναι???

Στην αρχη νομιζα οτι ειχα πιαστει, το πως δεν ξερω..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κοριτσι α τι ωραια νέα τα αντρακια σας καλά balentina ο γιος σου πως μεγάλωσε έτσι ;;πωπω τι χαρά πήρες φαντάζομαι ...και έκανε κ την γυμναστική του χαχαχα

Μαρακι κ εσύ όλα σούπερ ειδες που σου είπε να μην ανησυχίες!! Άντε ηρέμησε τώρα κ απόλαυσε το ολόκληρο τσουτσουνι ειδες !!!μωρέ τι ωραια άντε να ερχεται κ ή σειρά μας !!! Και εγώ παρασκευή μεσημέρι έχω τη β επιπέδου

Virginia περιμένουμε νέα σου αύριο

Πράγματι δροσίσει πολύ αλλάζουμε εποχή κορίτσια άντε και σιγά σιγά κ ο χειμώνας κ μετά θα έχουμε τα νινακια μας αγκαλιά από τη νέα χρόνια!!!!!

Fountouki εσύ πως είσαι με το αυτακι σου ηρέμησε;

Πάντως όσο περνάει ο καιρός ρε κορίτσια όλο κ κάτι μας ενοχλεί άλλες πινάκια στη πλάτη άλλες στη μέση στα πόδια σήμερα ακούω εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες έχω κάνει μια κοιλια αααα κ δυσκολεύονται να σηκωθω λίγο ,ίσως είναι κ πρήξιμο από το έντερο που με τόσο σίδηρο που περνώ θα σκασω ή γυναίκα

11pSp3.png

Καλημερα, τι κανετε???

Τελεια τα νεα σας Μαρακι και Βαλεντινα...

700γρ μπραβο σου εναν παιδαρο θα βγαλεις, σε 12 εβδομαδες μμμ πως περασε ο καιρος συγκινηθηκα τωρα....

Βιργινια εχω και εγω αυτον τον πονο αναμεσα στα ποδια ειδικα οταν ειναι σεικωθω απο καπου με ζοριζει αρκετα...ξερεις εσυ τι μπορει να ειναι???

Στην αρχη νομιζα οτι ειχα πιαστει, το πως δεν ξερω..

Δεν έχω ιδέα τι είναι θα το αναφέρω αύριο στο ιατρό μου και βλέπουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια!!!! Μπραβο Μαρακι για τα ωραια νεα!!!! Λιγο να χαλαρωσεις τωρα!!!

Βαλεντινα οργωσε την Θεσσαλονικη. Ειναι λατρεια τετοια εποχη.... Καλε τι 12 βδομαδες σου εμειναν;;;; Συνεπως εμενα 13....Τωρα το καταλαβα...... ποποοο σαν χθες θυμαμαι την αυχενικη.... Περασε ο καιρος κοριτσιααααα...

Βιργινια και Φτας ειστε στην σειρα να μας φερεται τα υπολοιπα καλα νεα ..

HmwTp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου ευχαριστώ και εύχομαι όλες να έχουμε σούπερ νέα πάντα!!!!!

Μαρακι πάει και αυτό!!!!

Την άλλη βδομάδα θα κάνω την καμπύλη και όπως συχαίνομαι τα γλυκά αντε να δούμε πως θα μου φανεί... Μου ξαναέγραψα αιματολογική και καλλιέργεια ούρων. Είπε θα με δει σε ένα μήνα πω πω!! Θα έχει μεγαλώσει πολύ σκέφτομαι!! Ελπίζω να βγει και το παπ καλό μην ανοίξω δουλειές. Ο ντοκ είχε πει μπορεί να δω αίμα αφού έβγαλα λίγο αλλά δεν ξαναείδα τίποτα. Τσάμπα τα ουτρο τώρα να γίνομαι τζανκι

AoL1p3.png

Μπορεί να έχει καμία χαζή θέση το μωρό και το παθαίνετε αυτό. Να έχει γυρίσει κάπως χαζά αυτά φοβάμαι θα τα έχουμε και χειρότερα όσο περνά ο καιρός. Εμένα πήρε τόσα γραμμάρια σε ούτε 1.5 βδομάδα τι να μην μου πονά η μέση...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...