Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι αναποδη, τερμα!!! εγω ηξερα οτι ναυτιες, ανακατωσουρες και ζαλαδες τελειωνουν 12η-13η βδομαδα! Εμενα ξεκινησαν σημερα- 11η βδομαδα και κατι!! σερνομαι σημεραα και χθες και μεχρι τωρα δεν ειχα το παραμικρο!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααα!!!

• georgia95 ........................ΠΗΤ 5/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Josephine .........................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2
  • elena16 ............................ΠΗΤ
  • fountouki89.......................ΠΗΤ

vLmAp2.png FMoxp2.png

κοριτσια ειμαι αναποδη, τερμα!!! εγω ηξερα οτι ναυτιες, ανακατωσουρες και ζαλαδες τελειωνουν 12η-13η βδομαδα! Εμενα ξεκινησαν σημερα- 11η βδομαδα και κατι!! σερνομαι σημεραα και χθες και μεχρι τωρα δεν ειχα το παραμικρο!

ωωωχ! Εύχομαι να ξεκίνησαν τώρα και σε μια εβδομάδα να σταματήσουν. Κι εγώ αυτό ήξερα! Και όλοι μου λένε είναι νωρίς ακόμα και ως τώρα δεν έδινα σημασία, θεωρούσα στάνταρ ότι αποκλείεται να έχω. Εύχομαι να 'ναι κάτι παροδικό! Να τρως συχνά, έστω μια φρυγανιά και κυρίως πριν σηκωθείς απ' το κρεβάτι ή να πάρεις τζίντζερ (ή αποξηραμένο με ζάχαρη ή σε όποια μορφή σε βολεύει), βοηθάει πολύ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

ωωωχ! Εύχομαι να ξεκίνησαν τώρα και σε μια εβδομάδα να σταματήσουν. Κι εγώ αυτό ήξερα! Και όλοι μου λένε είναι νωρίς ακόμα και ως τώρα δεν έδινα σημασία, θεωρούσα στάνταρ ότι αποκλείεται να έχω. Εύχομαι να 'ναι κάτι παροδικό! Να τρως συχνά, έστω μια φρυγανιά και κυρίως πριν σηκωθείς απ' το κρεβάτι ή να πάρεις τζίντζερ (ή αποξηραμένο με ζάχαρη ή σε όποια μορφή σε βολεύει), βοηθάει πολύ!

Καλημερα, θα τα δοκιμασω!!! Εχθες το βραδυ ενιωσα να μεηρεμει λιγο το γιαουρτι! Και εγω νομιζα οτι αφου μεχρι 7η-8η εβδομαδα δεν ειχα τιποτα, οτι τη γλυτωσα!! Να που με επιασαν ζτην 11η. Την αδερφη του αντρα μου στο πρωτο της παδι την επιασαν ολα (και εμετοι ομως) την 6η και κρατησαν μεχρι και την ωρα που γεννουσε!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!! Μήπως κρυολόγησες και δεν είναι από την εγκυμοσύνη??? Ας ελπίσουμε να περάσει γρήγορα!!! Βρε Γεωργία μια που είμαστε και ίδια βδομάδα να σε ρωτήσω. Όλο αυτόν τον καιρό ένιωθα χαμηλα τη μήτρα να με τράβα σαν να μεγαλώνει. Είχα βέβαια και το έντερο χάλια κάπου κάπου για αρκετές μέρες. Έχει 2-3 μέρες που ξεφουσκωσε το έντερο αλλά και τα τραβήγματα δεν τα νιώθω.

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!Γεωργια πως εισαι σημερα;Κοιτα ο καθε οργανισμος λειτουργει διαφορετικα. Μια φιλη μου ειχε απο 2.5 μεχρι 3.5 μηνων αναγουλες και εμετους. Πριν τιποτα και μετα τιποτα. Ξερω οτι δεν παλευεται και μενα μια μερα με επιασε ζαλαδα και αναγουλα και ημουν χαλια. Αλλα τι να κανουμε;;; Υπομονη κοριτσια!!!

HmwTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!Πως είστε σήμερα??Μπορεί Γεωργία μου να κουράστηκες λιγάκι παραπάνω αυτές τις μέρες....ή να κόλλησες τίποτα!!Αν πάντως είναι απ την εγκυμοσύνη ελπίζω σε καμιά βδομαδούλα να σου χει περάσει!!

Πολύ φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα!!Όλο το βράδυ έβρεχε και ακόμα δεν έχει σταματήσει!!Κράτησα και τον μικρό σπίτι σήμερα...έχει πυρετό!!Μακάρι μα μην κολλήσω κι εγώ αν είναι καμιά ίωση!!

Άντε να περάσει και το Σαββατοκύριακο να πάμε στο γιατρό τη Δευτέρα!!Δεν βλέπω την ώρα πάλι!!

5cPOp3.png

Άννα καλημέρα και εγώ μια από τα ίδια δεν βλέπω την ώρα να έρθει ή Δεύτερα να πάω να κάνω τον δεύτερο υπέρηχο! Έχω πολύ αγωνία ήθελα να το αλλάξω το ραντεβού και να πήγαιναν σήμερα αλλά ο άντρας μου με μάλωσε αφού είσαι καλά κ δεν έχεις τίποτα γιατί δεν ακούς τον γιατρό. Έτσι μου λέει. Εγώ έχω ραντεβού 8 ή ώρα εσύ? Την Δεύτερα πολλά νέα! Εγώ δεν άνοιξα ακόμα τα παντζούρια πριν λίγο ξυπνησα δεν ξέρω τι έχει έξω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Άννα καλημέρα και εγώ μια από τα ίδια δεν βλέπω την ώρα να έρθει ή Δεύτερα να πάω να κάνω τον δεύτερο υπέρηχο! Έχω πολύ αγωνία ήθελα να το αλλάξω το ραντεβού και να πήγαιναν σήμερα αλλά ο άντρας μου με μάλωσε αφού είσαι καλά κ δεν έχεις τίποτα γιατί δεν ακούς τον γιατρό. Έτσι μου λέει. Εγώ έχω ραντεβού 8 ή ώρα εσύ? Την Δεύτερα πολλά νέα! Εγώ δεν άνοιξα ακόμα τα παντζούρια πριν λίγο ξυπνησα δεν ξέρω τι έχει έξω!!

Υπέρηχος τη Δευτέρα και να 'ναι Παρασκευή είναι μεγάλο βάσανο! Έτσι ήταν κι εμένα ο πρώτος υπέρηχος (καλά, κι ο δεύτερος Δευτέρα θα 'ναι) και την Παρασκευή είχα σκάσει, ήθελα να πάω στο πρώτο νοσοκομείο να έκανα και να δω ό,τι δω! Έλεγα πώς θα περάσει το ΣΚ. Αλλά από Σάββατο άρχισαν οι βόλτες και τα είδα θετικά τα πράγματα και ξεχάστηκα. Απασχολήσου κι εσύ να περάσεις όμορφα και θα 'ρθει η Δευτέρα, κοντά είναι!

Άννα, περαστικά στον μικρούλη σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Ουφφφφ....!!Και μετά τη Δευτέρα θα ξανακάνω πια στην αυχενική...δεηλαδή μετά από τουλάχιστον τρις εβδομάδες!!Τότε να δω πώς θα περασει ο καιρός!!Έχω ραντεβού στις 5 παρά!!

Ρε κορίτσια πάντως μου κάνει πολύ εντύπωση που έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την πρώτη μου εγκυμοσύνη...τώρα είναι σε πιο ήπιο βαθμό βέβαια!!Μέχρι και οι ζαλάδες μου την ίδια ώρα με πιάνουν!!Εν το μεταξύ αυτές τις μέρες έχω καο το αλλο το κουλό!!Κάθε βράδυ ξυπνάω γύρω στις 4 και τουλάχιστον μέχρι να πάει 6 δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ!!Είπαμε σε λίγο καιρό θα αρχίαουμε έτσι κι αλλιως τα ξενύχτια,δεν είναι ανάγκη να προετοιμαστώ από τωρα!!!!:confused:

5cPOp3.png

Το ξέρω Jo κ εμένα ο πρώτος μου ήταν Δεύτερα και πεθαινα το σαββατοκύριακο! Απ ότι κατάλαβα θα έχω Δεύτερα σχεδόν πάντα γιατί μου κλείνει ραντεβού μετα από 2 δεύτερες !! Αλλά από την αλλη όταν πηγαίνουμε Δεύτερα ξεκινάει με τον πιο όμορφο τρόπο αφού ακούμε και βλέπουμε μωρακια!!

Περαστικά Αννουλα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Άννα νόμιζα ότι ήμουν ή μόνη και εγώ ξυπναω 5 το πρωί κ δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ κοιμάμαι μόλις φεύγει ο άντρας μου 8 μισή μέχρι της 10 περίπου οτι να ναι! Εμείς αντί για υπνηλία έχουμε αϋπνίες! Το σώμα σου δεν τα ξέχασε τα συμπτώματα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη! Εγώ κάποιες μέρες δεν έχω απόλυτος τίποτα κ καποιες έχω ανακατοσουρες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Το ξέρω Jo κ εμένα ο πρώτος μου ήταν Δεύτερα και πεθαινα το σαββατοκύριακο! Απ ότι κατάλαβα θα έχω Δεύτερα σχεδόν πάντα γιατί μου κλείνει ραντεβού μετα από 2 δεύτερες !! Αλλά από την αλλη όταν πηγαίνουμε Δεύτερα ξεκινάει με τον πιο όμορφο τρόπο αφού ακούμε και βλέπουμε μωρακια!!

Περαστικά Αννουλα !!

Kι εμένα κάθε Δευτέρα μου τα κλείνει, ευτυχώς πρωί ή μεσημέρι.

Άννα, αυτό με το ξύπνημα στη μέση της νύχτας για κάνα δίωρο το είχα κι εγώ επί 1 χρόνο πριν την εγκυμοσύνη. Το εξηγούσα από τα πολλά οργανωτικά που είχα για το γάμο και όταν ξυπνούσα άρχιζα να σκέφτομαι. Τώρα με την εγκυμοσύνη τα έγραψα όλα και κοιμάμαι σερί! Θα σου περάσει ελπίζω, ίσως είναι ταραχή ή άγχος.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ελπίζω να περάσει σύντομα,γιατι μετά το πρωι είμαι σαν το ζόμπι!Πάω το μικρό σχολείο και γυρνάω και ξαπλώνω....ούτε δουλειές δεν προλαβαίνω να κάνω,ούτε τίποτα!!Και το παράξενο είναι ότι δεν ξυπνάω έχοντας κάποιες σκέψεις,ούτε νιώθω να χω αγχος!!Ισως δεν το καταλαβαίνω...τι να πω!!Κι εμένα δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες...σε γενικές γραμμές πάντως ποστεύω ότι καλά τα πάμε!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...