Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ρεγγινα μου!

Πηρα τηλ στον γιατρο δεν αντεξα. Ετσι που του τα περιεγραψα το εντερο δεν ειναι.μαλλον ειναι μυικος πονος γιατι μολις ξαπλωσω σταματαει.φυσιολογικο ειναι μου ειπε, σημερα ολη μερα ξαπλα κ αν συνεχιστει να παω απο εκει.εγω βεβαια μαγνησιο δεν παιρνω ισως να θελει να με δει κ να μου δωσει απο κοντα.το μαγνησιο ειναι χαπι?γιατι εχω ενα θεμα κ δεν μπορω να καταπιω τα μεγαλα χαπια.

Φουντουκι τουρμπο θα γινεις τοσο καλα που προσπαθεις.εγω δεν ειμαι κ τοσο καλη μαθητρια.παιρνω τις αμπουλες μου αλλα. Δεν τρωω τοσο κρεας.

Τανιου ο δικος μου ειναι κ νευροσπαστο κ καπνιζει.κ εγω θελω να το κοψει αλλα θα μου σπασει ολο το σπιτι... μια ιδεα ειναι οι βελονες.ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας.πριν τις εξωσωματικες τις ετρεμα, κ τωρα αναισθησία. Δωσε μια ευκαιρια ακομα αλλα να εισαι οσο πιο ηρεμη κ χαλαρη γινεται.δεν εχω κανει βελονισμο αλλα πιστευω οτι θα σε βοηθησει.

Κ εγω νομιζω τα h&m ειναι πιο μοντερνα αλλα απο οσα εχω δει απο το ιντερνετ.απο κοντα δεν εχω παει ακομα.

Εμμακι του εδωσες κ καταλαβε!ευγε κοριτσι μου!!

Αντε περιμενουμε νεακια απο μπεμπακια!!

Εμένα ξεσπαει στην δουλειά τα καημενα τα παιδιά λυπάμαι στην κουζίνα χαχαχα

Τώρα βρήκε ζήλεψε που έχω μια εφαρμογή που μ δίνει βραβεία είμαι 3 μήνες καθαρή μυρίζω σε απόσταση 5 μέτρα τα πάντα.

Το μαγνήσιο που έπαιρνα εγώ είναι χάπι όχι κάψουλα έχω και εγώ θέμα να τα καταπιω αλλά σχετικά μεγάλα μπορείς να το παίρνεις και μόνη σ τρώγοντας μπανάνες έχουν μαγνήσιο και προσοχή όχι πολλές κ στουμποσεις μετά... Είμαι ανοιχτή στην μαια μου έχει γάτες και σκύλους και 2 άλογα άνθρωπο με ζώα δεν φοβάμαι είναι πολύ καλή και έχει έρθει Ελλάδα έκανε μαθήματα όμοιο παθητικής σε ένα νησί κοντά στην Αθήνα διάσημο κιόλας εγώ την κοιτούσα σαν χανος ιδέα δεν είχα... Την άλλη φορά θα πάω μόνη μου και θα ναι ξαπλωμενη χαλαρά...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Να μαι!!! Το λοιπόν ο μπέμπης σε 1 βδομάδα και κάτι πήγε από 460 γρ στα 700.Εκανε όλο τούμπες. Έχει το κεφάλι κάτω τον πωπο στον αφαλό και τα πόδια δεξιά. Έχει δεθεί φτιογκος χαχα!!! Γι αυτό τρώω κυρίως τα χτυπήματα από τα δεξιά. Με βάση το ντοπλερ της καρδιάς έχω ανύπαρκτη πιθανότητα προεκλαμψιας. Έκανε και ντοπλερ ομφαλιου λώρου από δω και πέρα θα το κάνω είπε. Μου πήρε και ΠΑΠ και έβγαλε ο τραχηλος λίγο αίμα. Μου έδωσε προγεστερονη για 1 βδομάδα αλλά 3 μέρες θα πίνω 3 και μετά θα το μειώσω. Θα με δει σε ένα μήνα. Μου έγραψε και καμπύλη ζαχαρου να την κάνω από βδομάδα!!! Προς το παρόν είμαστε μια χαρά!!!

AoL1p3.png

Τελειααααα Βαλεντινα!!!!!! Καλε πως μεγαλωσε ετσι σε μια βδομαδα;;;; Μπραβο του!!!! Για την καμπυλη ζαχαρου ο γιατρος στο νοσοκομειο μου ειπε οτι κορυφωνεται 26-27η εβδομαδα και καλυτερα ειναι τοτε να την κανω. Αλλιως λεει ειναι νωρις και μπορει να μην δειξει η μετρηση. Οποτε και εγω το αφησα να το κανω στα κοντα που θα ξαναπαω στον γιατρο. Στο λεω γιατι εχεις ενα μηνα περιθωριο οποτε μπορεις να το κανεις τοτε...

Ο αντρας σαβουρωνει σε ταβερνα.... Εσυ τι κανεις;;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Τελειααααα Βαλεντινα!!!!!! Καλε πως μεγαλωσε ετσι σε μια βδομαδα;;;; Μπραβο του!!!! Για την καμπυλη ζαχαρου ο γιατρος στο νοσοκομειο μου ειπε οτι κορυφωνεται 26-27η εβδομαδα και καλυτερα ειναι τοτε να την κανω. Αλλιως λεει ειναι νωρις και μπορει να μην δειξει η μετρηση. Οποτε και εγω το αφησα να το κανω στα κοντα που θα ξαναπαω στον γιατρο. Στο λεω γιατι εχεις ενα μηνα περιθωριο οποτε μπορεις να το κανεις τοτε...

Ο αντρας σαβουρωνει σε ταβερνα.... Εσυ τι κανεις;;;;;

26 η βδομάδα θα την κανω. Την άλλη δηλαδή!!

Γύρισε σπίτι στο ζευγάρι που τον φιλοξενούν πάει το σασπένς και η ίντριγκα φτου!!! Εγώ σουρτουκεψα ατελείωτα μιας και έχω το αμαξάκι μου και τώρα ήρθα να κοιμηθώ στη θεία μου!!!

AoL1p3.png

Τζαμπα τοσοι τονοι ιντερνετικης μελανης για τον αντρουλη σου!!!!χαχαχαχα

Μωτε κανουμε βολτες τωρα που μπορουμε!!!!

Άστα μόνο αυτό?? Τα σενάρια με την ξαδέρφη μου που τα πας??? Χαχχαχαχα!!!!! Άστα Εμμακι αν όλα πάνε καλά σε 12 βδομάδες θα γεννησω ότι φάω και ότι πιω τώρα!!! Χαχχαχαχα Χαχχαχαχα!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...