Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Hi...εγω παλι εφαγα μπιφτεκια με ποατατες απο εχτες,εκανα ενα40λεπτο μπανιο μιας&ο μικρος πηγε στη γιαγια&σε λιγο θα ετοιμαστω για τη γιατρο! Το βραδακι θα εχετε νεα...

Εμμακι αυτος ο κοκορας&μενα, με ελιωσε εντελως!!!! Οσο για το μπεμπακο, θα συμφωνησω με το φουντουκι..κουραστηκε το σκ,αστον να ηρεμησει...θα δωσει το παρον συντομα, μην ανησυχεις!

Littlestar σ'ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου! Πρεναταλ εχει&στη Λαρισα&σημερα που θα παω θα πεταχτω μια βολτα! Οσο για τα υπολοιπα θα κοιταξω&στηνΑθηνα!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην φοβάσαι κορίτσι μου θα σου χτυπήσει χαλάρωσε στο κρεβατακι σου διάβασε ή δες τηλεόραση ή κοιμησου θα δεις ότι θα σε ταράξει !!

Στείλε μου κόκορα σε παρακαλώ ... Μ αρέσουν αυτά τα φαγητά μου θυμίζουν χειμώνα ο κόκορας με τις χυλοπίτες και το κουνελάκι στοιφαδο με στρογγυλές πατατουλες ΑΧ τα θέλω όλα!! Εδώ σκοτείνιασε σαν να νύχτωσε μοιάζει θα μας την πατήσει τη βροχή πάλι!!

Το απόγευμα λέω να κάνω τυροπιτακια και θα βάλω και λίγο ζαμπόν μέσα έτσι για να μην βαρεθω!!

Τανιου μου μην πιεζεσαι με τον βελονισμό αν δεν το αντεχεις μην κανείς!! Όσο για τον αντρουλη σου υπομονή γιατί και το τσιγάρο που σταμάτησε είναι μεγάλο βήμα και έχουν νευρα αυτά τα άτομα μετά για λίγο καιρό θα το ξεπεράσει!! Απλά πες του ότι και οι δικές σου οι ορμόνες ανεβοκατεβαίνουν και έχεις κ εσύ νεύρα οπότε καλύτερα να το δουλέψει λίγο και να μην σου τι μεταδίδει!!

Ωραίο το λουκάνικο και ο πουρές αλλά γιατί να μην φας ? Μήπως έχει συντηρητικά ?

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλως ηρθες ρεγγινα!!!με το καλο!!!

Φουντουκακι,εφαγα απο φαγητο κοκκορα κρασατο...με χυλοπιτες χωριατικες κ τυρι!!!κολαση λεμε!!!ειχαν κ κοκορετσι στη σουβλα ψητο στο μαγαζι που πηγαμε δεν αντεξα εφαγα κ μια μπουκια,τελειο ηταν χριστε μου!!!καλα απο συνοδευτικα φαγαμε κ τι δε φαγαμε!!!για γλυκακιειχε κανταιφι κολαση κ αυτο!!!την επομενη το πρωι πρωινο γεματο,καφεδακι κ φυγαμε...

Βρε κοριτσια δεν καταλαβαινω κ πολυ τον μπεμπακο μου...εφαγα κ γλυκο τπτ..

Εμμακι μην αγχώνεσαι καθολου!! Εγω άρχισα να τον ακούω στην 21η εβδομαδα πολυυυυυύ λιγο ....τωρα με ταράζει στις κλωτσιές . Κι εμένα με το γλυκο δεν συγκινειται....πιες ενα ποτήρι παγωμένο νερό κ θα δεις που θα κανει τούμπες!!

Αλλα κ παλι μην αγχώνεσαι ..αυτά ξυπνάνε οταν εμεις κοιμόμαστε...όσο κινείσαι αυτός νανούριζεται κ κοιμάται:)

fEEap3.png

l3Yip3.png

Γεια σου Ρεγγινα. Με το καλο το νινακι σου.. Τα εντερακια μας κοριτσια ειναι πολυ φυσιολογικα στην εγκυμοσυνη. Υπομονη!!!!

Τανιου μην μου λες τετοια.. Και εγω θελω να του κοψω το τσιγαρο αλλα αν ειναι να εχει νευρα αστο. Λιγο εμεις νευρα λιγο αυτοι θα σκοτωθουμε στο τελος. Ποναει ο βελονισμος; Δεν εχω κανει ποτε...

Εμμακι με σκοτωσες.... Ηταν χτυπημα κατω απο την μεση αυτα που φαγατε.... Ξαφνικα αισθανομαι να λιμοκτονω.... Μην στεναχωριεσαι για τον μπεμπη. Κρυβεται. Ισως αν κουραστηκες κιολας αυτες τις μερες να φταιει και αυτο. Εγω εχει 2 μερες καθαριζω το δωματιο που θα τον βαλουμε και επειδη κουραζομαι ειναι ησυχος...

Στο μεταξυ οταν λεω 2 μερες δεν το ειχα μεσα στην βρωμα. Μην παρεξηγηθω... Αλλαξαμε παραθυρα και γεμισε μεσα μπαζα και σκονη. Οποτε θελουν οοολα καθαρισμα απο την αρχη και ετσι μαζευω και τα βιβλια μου και οτι αλλο δεν χρειαζομαι αμεσα για να κανω χωρο για το νινακι.... Ξερετε πλυσιμο φουλ καθαρισμα φουλ και μεση οφ..

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Φθινοπωρινό το τοπίο σήμερα...απο το βράδυ μπουμπουνίζει και βρέχει...πόοοοοοοσο μ'αρέσει δ λέγεται! Σήμερα έχω ραντεβού στη γιατρό μ και μετά λέω να κάνω τις πρώτες αγορές!

Ερώτηση προς τις Αθηναίες: θα κατέβω Αθήνα αύριο και θέλω να μ συστήσετε κπ μαγαζί σε περιοχή με μετρό ή ηλεκτρικό με ρούχα εγκυμοσύνης!

Μαράκι στα h&m εχει πολυ ωραια ρούχα εγκυμοσυνης κ οικονομικά κ πιο μοντερνα απο mothercare k prenatal. Τωρα βεβαια εξαρτάται κ το γούστο της καθεμιάς. Νομιζω πως στην Ερμού εχει όποτε θα σε βολέψει η στάση Σύνταγμα. Μετα πολυ μεγάλο εχει και στον Πειραιά αλλα δεν ξερω αν βολεύει ο ηλεκτρικός.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Μην φοβάσαι κορίτσι μου θα σου χτυπήσει χαλάρωσε στο κρεβατακι σου διάβασε ή δες τηλεόραση ή κοιμησου θα δεις ότι θα σε ταράξει !!

Στείλε μου κόκορα σε παρακαλώ ... Μ αρέσουν αυτά τα φαγητά μου θυμίζουν χειμώνα ο κόκορας με τις χυλοπίτες και το κουνελάκι στοιφαδο με στρογγυλές πατατουλες ΑΧ τα θέλω όλα!! Εδώ σκοτείνιασε σαν να νύχτωσε μοιάζει θα μας την πατήσει τη βροχή πάλι!!

Το απόγευμα λέω να κάνω τυροπιτακια και θα βάλω και λίγο ζαμπόν μέσα έτσι για να μην βαρεθω!!

Τανιου μου μην πιεζεσαι με τον βελονισμό αν δεν το αντεχεις μην κανείς!! Όσο για τον αντρουλη σου υπομονή γιατί και το τσιγάρο που σταμάτησε είναι μεγάλο βήμα και έχουν νευρα αυτά τα άτομα μετά για λίγο καιρό θα το ξεπεράσει!! Απλά πες του ότι και οι δικές σου οι ορμόνες ανεβοκατεβαίνουν και έχεις κ εσύ νεύρα οπότε καλύτερα να το δουλέψει λίγο και να μην σου τι μεταδίδει!!

Ωραίο το λουκάνικο και ο πουρές αλλά γιατί να μην φας ? Μήπως έχει συντηρητικά ?

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έχω θέμα με τις βελόνες θα κάνω ακόμα ένα άμα δεν πιάσει θα αρκεστώ στης 4 άσκησης που ήδη κάνω είδα βίντεο και στο YouTube με την Ελένη πετρουλακη δεν μπορώ να τα κάνω με τπτ αλλά είπε μόνο προς τα πίσω απαγορεύεται να κάνουμε κάτι κοιλιακούς φυσικά.

Δεν μπορώ αρέσει ο πουρές σκόνη μια ζωή έτρωγα φυσική πατάτα με λίγο βουτυρακι αλλά δεν έχω εκείνο που διαλύεις την πατάτα... . Όσο για τον άντρα μου όταν θα φάει τασακι στο κεφάλι θα βάλει μυαλό αγυριστο κεφάλι είναι εχθές τραυματιστικε γιατί μαλωσε με την σφουγγαριστρα στον λαιμό χαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έχω θέμα με τις βελόνες θα κάνω ακόμα ένα άμα δεν πιάσει θα αρκεστώ στης 4 άσκησης που ήδη κάνω είδα βίντεο και στο YouTube με την Ελένη πετρουλακη δεν μπορώ να τα κάνω με τπτ αλλά είπε μόνο προς τα πίσω απαγορεύεται να κάνουμε κάτι κοιλιακούς φυσικά.

Δεν μπορώ αρέσει ο πουρές σκόνη μια ζωή έτρωγα φυσική πατάτα με λίγο βουτυρακι αλλά δεν έχω εκείνο που διαλύεις την πατάτα... . Όσο για τον άντρα μου όταν θα φάει τασακι στο κεφάλι θα βάλει μυαλό αγυριστο κεφάλι είναι εχθές τραυματιστικε γιατί μαλωσε με την σφουγγαριστρα στον λαιμό χαχαχα

Τανιου μου γενικά απόφυγε ασκήσεις που ειναι απο θέση μπρουμυτα(εννοείται), ανάσκελα πρεπει να ειναι ανασηκωμένο η πλάτη σου με μαξιλάρια ή στήριξη στα χέρια. Απαγορεύονται οι κλασικοί κοιλιακοί (αναδιπλώσεις , πόδια πάνω κάτω) καλή θέση ειναι η τετραποδίκη. Εχει πολλα βιντεάκια που μπορεις να δεις αλλα γενικά μην κανεις τιποτα που σε ζορίζει

fEEap3.png

l3Yip3.png

Γεια σου Ρεγγινα. Με το καλο το νινακι σου.. Τα εντερακια μας κοριτσια ειναι πολυ φυσιολογικα στην εγκυμοσυνη. Υπομονη!!!!

Τανιου μην μου λες τετοια.. Και εγω θελω να του κοψω το τσιγαρο αλλα αν ειναι να εχει νευρα αστο. Λιγο εμεις νευρα λιγο αυτοι θα σκοτωθουμε στο τελος. Ποναει ο βελονισμος; Δεν εχω κανει ποτε...

Εμμακι με σκοτωσες.... Ηταν χτυπημα κατω απο την μεση αυτα που φαγατε.... Ξαφνικα αισθανομαι να λιμοκτονω.... Μην στεναχωριεσαι για τον μπεμπη. Κρυβεται. Ισως αν κουραστηκες κιολας αυτες τις μερες να φταιει και αυτο. Εγω εχει 2 μερες καθαριζω το δωματιο που θα τον βαλουμε και επειδη κουραζομαι ειναι ησυχος...

Στο μεταξυ οταν λεω 2 μερες δεν το ειχα μεσα στην βρωμα. Μην παρεξηγηθω... Αλλαξαμε παραθυρα και γεμισε μεσα μπαζα και σκονη. Οποτε θελουν οοολα καθαρισμα απο την αρχη και ετσι μαζευω και τα βιβλια μου και οτι αλλο δεν χρειαζομαι αμεσα για να κανω χωρο για το νινακι.... Ξερετε πλυσιμο φουλ καθαρισμα φουλ και μεση οφ..

Εγώ τον ξεκαθαρίσω άμα καπνίζεις δεν παίρνεις αγκαλιά το μωρό έχει δέκα μέρες που το έκοψε στο παρελθόν το είχε κόψει για 5 χρόνια και το ξανά άρχισε θα τον στέλνω γυμναστήριο να ξελαμπικαρει τι να πούμε εμείς που Κουβαλαμε νινι δεν καπνιζουμε και έχουμε στέρηση σεξ :Χ

Όσο για τον βελονισμο

όταν στα βάζει νιώθεις μια πίεση αυτά στην πλάτη ένιωθα να με τραβάνε αυτό στο κεφάλι χαμπάρι δεν πήρα.. Αναπνεα έντονα από φόβο και είχα τον δικό μου από δίπλα να λέει ζηλεύω ζηλεύω ντιπ ησυχία

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τσουπ Τσουπ να μαι και γω λατρείες!!! Τελικά στα πάτρια αλλάζει το κέφι σου ρε παιδάκι μου. Τώρα πάω στον ντοκ!!! Για να δούμε τι κάνει ο πιγκουίνος μου!!!!

Τώρα βρήκε και αυτός τανιου να κόψει το τσιγάρο???? Να φάτε τα μουστάκια σας θέλει???

Κάτι για κόκκορα διάβασα!!! Δεν έχω πολύ χρόνο από τα δεδομένα και εδώ κλέβουμε από τον γείτονα (ποιον δε ξέρω)και κλέβουν κι άλλοι και νιώθετε... Ότι προλάβει να αρπάξει το μάτι μου....

Αλλάχ ρε κορίτσια πότε θα πάρουμε μετάθεση να ξαναγεννηθω??? Αλλάζω συκώτι λέμε εδώ.... Αχχχχ!!!

Ρεγγινα δε σε καλωσορισα!! Καλως μας ηρθες με το καλό το τέκνο!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρεγγινα μου!

Πηρα τηλ στον γιατρο δεν αντεξα. Ετσι που του τα περιεγραψα το εντερο δεν ειναι.μαλλον ειναι μυικος πονος γιατι μολις ξαπλωσω σταματαει.φυσιολογικο ειναι μου ειπε, σημερα ολη μερα ξαπλα κ αν συνεχιστει να παω απο εκει.εγω βεβαια μαγνησιο δεν παιρνω ισως να θελει να με δει κ να μου δωσει απο κοντα.το μαγνησιο ειναι χαπι?γιατι εχω ενα θεμα κ δεν μπορω να καταπιω τα μεγαλα χαπια.

Φουντουκι τουρμπο θα γινεις τοσο καλα που προσπαθεις.εγω δεν ειμαι κ τοσο καλη μαθητρια.παιρνω τις αμπουλες μου αλλα. Δεν τρωω τοσο κρεας.

Τανιου ο δικος μου ειναι κ νευροσπαστο κ καπνιζει.κ εγω θελω να το κοψει αλλα θα μου σπασει ολο το σπιτι... μια ιδεα ειναι οι βελονες.ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας.πριν τις εξωσωματικες τις ετρεμα, κ τωρα αναισθησία. Δωσε μια ευκαιρια ακομα αλλα να εισαι οσο πιο ηρεμη κ χαλαρη γινεται.δεν εχω κανει βελονισμο αλλα πιστευω οτι θα σε βοηθησει.

Κ εγω νομιζω τα h&m ειναι πιο μοντερνα αλλα απο οσα εχω δει απο το ιντερνετ.απο κοντα δεν εχω παει ακομα.

Εμμακι του εδωσες κ καταλαβε!ευγε κοριτσι μου!!

Αντε περιμενουμε νεακια απο μπεμπακια!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Βαλεντίνα πάρε τις ανάσες σου και γέμισε ενεργεία και μην αφηνεσαι να χαλιεσαι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε αισιόδοξες και χαλαρές!!

Να μπεις να μας πεις νεακια!!

Μαρακι όλα καλά και να μπεις να μας πεις νέα!!

Αστερακι πήγαινε μια βόλτα να σου δώσει μαγνήσιο και να τα δεις κιόλας τα μπουμπούκια σου να ησυχάσεις αλλά είμαι σίγουρη ότι τεντώνεται ή κοιλιτσα σου γι αυτό και τα πονακια!! Να μας ενημερώσεις!

Κάθυ μου τι καλά που ανοίγει τα ματάκια του !! Αχ αυτά τα ματάκια θα σε κοιτάνε και θα λιωνεις!!!

ΑΧ τα λατρεύω αυτά τα παιδάκια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...