Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντουκι μου πηγα κατα τις 9 παρα γιατι ηθελα να παω και λειτουργια... Εμεις εδω εχουμε πολλες εκκλησιες και ο κοσμος γενικα δεν παει. Οποτε βρισκω να κατσω. Πηγα μαλιστα στο διπλανο χωριο και ειχε 20 ατομα μεσα. Ετσι ευχαριστιεμαι την λειτουργια. Με λιγο κοσμο....

Αστερακι μου κι εγω πιστευω οτι απο εκει ψηλα μας προσεχουν και ειναι διπλα μας... Και μεσα απο εμας θα τους μαθουν και τα παιδακια μας!!!! Για τα διδυμακια εχει πολυκαροτσια η θα τα παρετε χωριστα;;;;

Κουτσουνι η κανενα δοντακι η αλλο πονακι η μηπως περναει κανενα αλμα που λενε.. Αυτο δεν το εχω ψαξει πολυ για να στο εξηγησω. Λιγο απο κατι μαμαδες στο φβ το εχω ακουσει....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας, κορίτσια εδώ που μένουμε δεν έχει εκκλησία ελληνική μόνο καθολική.. ..

σήμερα εγώ εφαγα κοτοπουλάκι μανία έχει το φουντουκακι με τον κιμά εγώ με το πουλερικο χε χε τώρα για βράδυ λέω να φάω γεμιστό μπιφτεκι :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σου Τανιου μου !! Ωραία είναι τα μπιφτεκακια αλλά εμένα δεν με τραβανε τώρα στην εγκυμοσύνη αλλά πρέπει να τρώω για να ανεβαίνει ο σίδηρος !! Σοβαρά τώρα δεν έχει ορθόδοξη εκκλησία?? Ή έχει και είναι μακρυά ??

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα ζουζουνες μου!!!!πως ειστε?????

Εμεις γυρισαμε χθες βραδυ αργα!!!ωραια περασαμε,πολυ ομορφα τοπια κοριτσια και πολυ φαιιιιιι!!!!!το ευχαριστηθηκα!!!!

Τι μπουμπουνητα χθες βραδυ???ποπο τα κανα πανω μου χαχαχαχα, αλλα δροσισε δοξα το θεο!!!

wyEhp3.png

Καλημερα καλημερα!!! Πως ειστε;;; Κι εδω το βραδυ πολυυυυ νεροοο... Η μερα σηκωνει να πιουμε εναν ελληνικο διπλο... Ελατε να κερασω...

Εμμακι τι καλο φαγατε;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Φθινοπωρινό το τοπίο σήμερα...απο το βράδυ μπουμπουνίζει και βρέχει...πόοοοοοοσο μ'αρέσει δ λέγεται! Σήμερα έχω ραντεβού στη γιατρό μ και μετά λέω να κάνω τις πρώτες αγορές!

Ερώτηση προς τις Αθηναίες: θα κατέβω Αθήνα αύριο και θέλω να μ συστήσετε κπ μαγαζί σε περιοχή με μετρό ή ηλεκτρικό με ρούχα εγκυμοσύνης!

cPQop2.png2orjp2.png

Ομορφες καλημερες και απο μενα!!!

Καλε τι ωραιος καιρος ειναι αυτος σεικωθηκα στις 08:00 και εριχνε χαλαζι και πολυ νερο μετα, τωρα ομως ειναι ολα τα λφτα εχει εναν αερα που με παγωνει, τι τελειααα!!!!

Τοσο καιρο κοιμομουν στον καναπε και εχω εδω και 1 εβδομαδα που πηγα στο κρεβατι και ποναω παντου, τα κοκαλακια μου.

Σημερα τι καλο θα φτιαξετε???

Εγω θα φτιαξω λαχανορυζο εχω και πιπεριες απο χθες μια χαρουλα!!!

Η μπεμπα μου αρχησε να ριχνει καλες μπουνιτσες, κλωτσιτσες ποσο το χαιρομαι...

Μαρακι τι τυχερη που εισαι που θα πας Αθηνα και εγω θελω εκει εχει πολλα μαγαζια να χαζεψεις!!!Δεν ξερω καποιο να προτεινω σιγουρα θα ξερει καποια αλλη να σε βοηθησει!!!Καλα ψωνια να εχεις..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

καλημερα κοριτσια μου κ καλη βδομαδα!

καλε ειπαμε να δροσισει αλλα οχι κ να πλημμυρισουν τα παντα...χαμος γινεται,εχουν ανοιξει οι ουρανοι!

μαρακι το mall στο μαρουσι εχει προσβαση με τον ηλεκτρικο(σταση νερατζιωτισσα) κ εχει μεσα prenatal κ mothercare που εχουν σιγουρα ρουχα εγκυμοσυνης.και τα δυο εχουν καταλογους στο ιντερνετ που μπορεις να χαζεψεις πριν πας για να εχεις μια ιδεα κ να δεις κ τιμες.στο prenatal που πηγα την παρασκευη ειχαν κ πολλα με εκπτωση. εχει h&m αλλα στο καταστημα του mall δεν εχει εχει ρουχα εγκυμοσυνης.μου ειπαν οτι εχει στο καταστημα του χαλανδριου κ στο αλλο εμπορικο κεντρο το avenue(ειναι διπλα στο golden hall) τα οποια δεν ειναι κοντα σε μετρο. ισως ειναι καλυτερα να πας κεντρο αθηνα (καμια ερμου) αλλα εγω δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι μενω βορεια κ δεν ξερω καθολου την αγορα στο κεντρο.

εμενα χθες το βραδυ με πονουσε αρκετα η κοιλια μου κ με επιασαν κατι κραμπες κανα δυο φορες,κ πονουσε κ η μεση μου πολυ κ ενιωθα οτι δεν μπορω να αναπνευσω.σημερα ειμαι μια χαρα.δεν νομιζω οτι ηταν κατι ανησυχητικο η τα εντερικα μου ηταν η που μεγαλωνουν ολα μεσα μου κ πιεζουν. δεν ξερω αν πρεπει να ενημερωσω τον γιατρο μου θα δω πως θα εξελιχθει η μερα.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημέρα κοιλιτσες!!

Ωραία δροσια το βράδυ έριξε πολύ νερό και με κάποια μπουμπουνητα πεταχτηκα μέχρι πάνω !! Έχει αεράκι δροσερό και απ ότι βλέπω πάλι θα ρίξει βροχα!!

Εμμακι ωραία που βολταρισες και ξεφυγες λίγο το χρειαζόμαστε!! Πες αναλυτικά τι φαγατε τα πάντα!!

Μαρακι μου να μπεις να μας πεις τα νέα από την γιατρό σου !! Όλα θα είναι μια χαρά και ο μπεμπακος ντουρασελ!!

Καλά να περάσεις Αθήνα και καλά ψώνια !! Εγώ δεν έχω ιδέα από Αθήνα αλλά ότι θέλεις από κέντρο Θεσσαλονίκης εδώ χαχα..

Κουτσουνι μου και εμένα ή μπεμπουλα τρελαίνεται και χθες όλη μέρα δεν σταμάτησε καθόλου !! Μ αρέσει παρά πολύ !!

Αστερακι μου δες πως θα είσαι και αν δεν νιώθεις καλά Πάττον τηλέφωνο!! Πάντως πιστεύω ότι είναι και τα εντερακια γιατί κ εμένα χθες το μεσημερακι με τάραξαν και αντανακλά ο πόνος και μπροστά στην κοιλιά αλλά πλέον το καταλαβαίνω και δεν πανικοβαλομαι αλλά εννοείται πως εσένα τα δύο σου μωρακια μεγαλώνουν και προσπαθούν να ανοίξουν χώρο μην φοβάσαι όλα δουλεύουν ρολόι!!

Λοιπόν τα δικά μου . από χθες έχω ένα πόνο στο αυτί άλλο πράγμα τι βράδυ δεν μπορούσα καθόλου να ξαπλωσω από εκείνη τη μεριά με πονάει μόνο όταν ανοίγω το στόμα μου και όταν καταπινω , πρέπει να την πατησα από τις ωτοασπιδες που φορούσαν τελευταία για να μην ακούω τις κατσαρόλες τις πεθεράς μου από πάνω (που παρεμπιπτόντως φεύγουν αύριο για το χωριό της ) το έχω ξαναπαθει και ο ωριλας μου είχε δώσει μια κρεμουλα τζελ που μπαίνει στο αυτί και είναι αντιμικροβιακή και αντιβιοτική πήρα τον γιατρό μου να δω αν μπορω να την βάλω και μου είπε μπορείς να την βάλεις άνετα μην φοβάσαι αλλά μέσα στο χαρτί γράφει ότι δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ουφ ποιον να ακούσω τώρα?? Ακόμη δεν την έβαλα θα δω μέχρι το βράδυ πως θα είναι!!

Σήμερα σαν σωστή ποπαι θα φάω σπανακορυζο χαχαχα!!

Επίσης έχει μια εβδομάδα που έχει γίνει ρολόι το έντερο μου παρόλο που παίρνω 3 σίδηρα αλλά πινω και πόλλους φυσικούς χυμούς πορτοκαλί και ακτινίδια που έχουν βιταμίνη c αν κάποια έχει πρόβλημα δοκιμαστε το!!

Ααααααααα και μου λέει ή πεθερά μου θα φύγουμε λέει αλλά θα σας κάνω φαγητά να έχετε στην κατάψυξη για να μην κουραζεσαι (τι ευγενική ) και μετά της λέω μην κουραζεσαι θα έρχεται ή μαμά μου και θα με βοηθάει ( έπαθε κοκομπλοκο ) με θέλει αποκλειστικοτητα να μην θέλω την μαμά μου!! Από το πρωί πρέπει να έχει μαγειρέψει όλα τα φαγητά μου έχουν έρθει ότι μυρωδιές μπορείτε να φανταστητε αλλά θα την πω και την μανούλα μου να έρχεται για να μην νομίζει ότι φύτρωσα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

είμαι απο τις μανούλες Φεβρουαρίου 2016 και είπα να σας πω ένα γεια.

το fountouki και η jo με ξέρουν ήδη.

Συγκεκριμένα έψαχνα πληροφορίες για τα "εντερικά" και έπεσα πάνω σε όσα λέει η littlestar για χθες.

Συγκεκριμένα little star εγώ είχα χαμηλά κάτι πονάκια απο χθες το μεσημέρι όταν καθόμουν, σηκωνόμουν ή άλλαζα πλευρό και προς το βράδυ επιδεινώθηκε. Νιώθω όμως οτι είναι απο πίεση του εντέρου. Έχω και γιατρό σήμερα και θα τον ρωτήσω.... Αυτό που αναφέρεις πάντως το είχα πάθει πριν 2 εβδομάδες περίπου στον ύπνο μου και είχα πάρει το γιατρό μέσα στον πανικό ο οποίος μου είχε πει οτι είναι το έντερο. Δεν έχω διαβάσει και τις 81 καρτέλες για να σας ξέρω καλά αλλά κ εγώ αυτό θα έκανα, θα το έβλεπα μια μέρα κ θα έπαιρνα τηλ το γιατρό για να ηρεμήσω.

fountouki μου είδα όσα ανέφερες για τον σίδηρο. έχω κ εγώ αναιμία κ παίρνω 2 χαπάκια κ πέφτει συνέχεια... ωστόσο η κολλητή μου έφτασε 27 ή 26 αν θυμάμαι καλά και πήγε σε αιματολόγο ο οποίος της έφτιαξε το πρόγραμμα με τα χαπάκια και το φαγητό κ έστρωσε αμέσως. Είχε φοβηθεί πολύ αλλά όταν ακολούθησε το πρόγραμμα με τη διατροφή όλα πήγαν καλά.....και ανέβηκε αισθητά...ποπαυ την λέγαμε κ εμείς....τώρα έχει ένα παίδαρο!!!!!

Α επειδή δε μπορώ να φτιάξω τικεράκι είμαι 19+2

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες ρεγγινα!!!με το καλο!!!

Φουντουκακι,εφαγα απο φαγητο κοκκορα κρασατο...με χυλοπιτες χωριατικες κ τυρι!!!κολαση λεμε!!!ειχαν κ κοκορετσι στη σουβλα ψητο στο μαγαζι που πηγαμε δεν αντεξα εφαγα κ μια μπουκια,τελειο ηταν χριστε μου!!!καλα απο συνοδευτικα φαγαμε κ τι δε φαγαμε!!!για γλυκακιειχε κανταιφι κολαση κ αυτο!!!την επομενη το πρωι πρωινο γεματο,καφεδακι κ φυγαμε...

Βρε κοριτσια δεν καταλαβαινω κ πολυ τον μπεμπακο μου...εφαγα κ γλυκο τπτ..

wyEhp3.png

Ρεγγίνα μου τι καλά να μπαίνεις και εδώ να τα λέμε εδώ είμαστε πολυλογουδες!! Όσο για τον σίδηρο άσε από διατροφή μέχρι και συμπλήρωμα χαμός είμαι και εγώ αισιόδοξη ότι θα το ανεβασω γιατί το προσπαθώ παρά πολύ!!

Για το έντερο και εγώ έχω κάπου κάπου πόνους και μάλιστα δυνατούς αλλά πλέον το καταλαβαίνω τι να κάνει κ αυτό μωρέ όλα αλλάζουν εκεί μέσα και πιέζεται θέλει υπομονή κορίτσια και θετικές σκέψεις!!

Εμμακι ξέρω ότι πλέον τα μωρακια μας κοιμούνται πολλές ώρες πλέον 18 με 20 ώρες την μέρα το διάβασα οπότε άσε τον μπεμπακο σου να ξεκουραστει και το απόγευμα και το βραδακι σίγουρα θα σου εμφανιστεί!! Μην αγχωνεσαι τον κούρσες χθες οπότε θέλει λίγο να κοιμηθεί!! Αχ τι ψυχουλες !!!!!

Όσο για τον κόκορα και τις χυλοπίτες να ξέρεις ότι σε μισοοοοοο χαχαχαχαχαχα πλάκα κάνω εννοείται πάντως μ αρέσουν παρά πολύ και το κοκορέτσι !! Αχ τι μου έκανες μ αυτό το μενού και έφαγα σπανάκι μόνο !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου :) δεν έχει εκκλησία στο χωριό που μένω σε άλλο έχει αλλά είναι λίγο μακριά...

Σήμερα είχα ραντεβού με την μαια μου θα κάνουμε συνολικά 7 δυωρα μαθήματα ( τέλειος δωρεαν) ξεκινάμε από 26/10 και δυστυχώς είναι Δευτέρες και δεν θα μπορεί να έρθει ο άντρας μου γιατί δουλεύει 5-7 το απόγευμα.

Της είπα πονάει η μέση μου και μου έκανε βελονισμο 6 βελόνες στην πλάτη μου έβαλε κ μια στο κεφάλι..... Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ της βελόνες άντεξα 2λεπτα (για να δράση πρέπει να μείνουν 10-15 λεπτά) και λίγο βάζω γιατί κούνηθηκα λίγο γιατί μίλησε ο δικός ασπρισα σαν το πανί και τα βγάλαμε αλλά ήμουν σε κάθηστη θέση θα το ξαναδοκιμασω σε ξαπλωτη στάση και δεν θα πάρω τον άντρα πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα έκοψε το τσιγάρο και είναι όλο νεύρα 24/7 συνέχεια εκεί που περπαταμε στο δρόμο του έπεσε το κινητό από τα χέρια και το έσπασε... Έχω της ορμόνες έχω και τα νεύρα του αμάν πια!!!! Σήμερα θα φάω λουκάνικα με πουρέ όχι φυσική πατάτα αλλά στο κουτί παίζει να μην το φάω. .. Αυτά τα νέα μου

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση και προσθεση

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...