Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

πηγαινω απο την αρχη της εγκυμοσυνης στην λευκου με παρακολουθει λογω ιστορικου και λογω ηλικιας.....35 δεν ειμαι πιτσιρικα μια θρομβοφιλια την φοβουνται. ευτυχως μεχρι τωρα ολα καλα ενα σαλοσπιρ παιρνω καθε βραδυ προληπτικα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εγώ τώρα θα κάνω εξέταση anti xa ,για να δω αν την χρειάζομαι πλέον την innohep που κάνω!! Ελπίζω να μην την χρειάζομαι!! Μια χαρά πιτσιρικά είσαι αμάν όλες με την ηλικία σας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

FTAS τι ωραια που ψωνισες...και εγω θελω...

περιμενω την αδεια του αντρα μου να βολταρω στα μαγαζακια

Μεχρι στιγμης ενα φορμακι εχω παρει και ζιμπουνακια και μια σαλαρια τρελα...

της ψωνιζει και η μανα μου...

Και εγω ακουσα για πτωση θερμοκρασιας και περιμενω πως και πως, ηδη εδω εχει λιγο κρυο το βραδυ το θελεις το σεντονακι, θελω να στρωσω χαλακια και να μαζευτουμε στην φωλιτσα μας!!!

Για βραδινο κανενα φρουτακι θα φαω, δεν εχω και πολυ ορεξη, διψαω πολυυυ!!!

Σημερα με εχουν ταραξει αυτες οι κραμπες στα ποδια αμαν πια, τι πονος ειναι αυτος!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι μου και εγώ θέλω κρύο επιτέλους εδώ το βραδακι εγώ κουβερτουλα παίρνω!!

Για τις κράμπες παίρνεις τίποτα?

Εγώ έφαγα πίτσα και έκανα και έναν εμετό!! Τελευταίες μέρες δεν ανεχομαι τίποτα και το τοστ το πρωί μερικές φορές το βγάζω !! Τι να πω ελπίζω να μου περάσει δεν είχα τίποτα το πρώτο τρίμηνο και έχω τώρα!! Σκέφτομαι μήπως επειδή αρχίζει και πιέζεται το στομάχι μου έρχεται !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα :) καλησπέρα εχθές έκανα την δεύτερη άσκηση και μπόρεσα να κοιμηθώ και έκανα αυτό που είπες ακριβώς πιο βολικά είναι και φυσικά δεν ζορισα καθόλου την κοιλιτσα και μετά έκανα κ την Πέμπτη νομίζω στην ίδια στάση απλά χαμηλώνεις το κεφάλι προς τα κάτω σαν γατούλα εκείνο με το πόδι δεν το τολμώ δεν έκανα πριν ενοργανη χαχαχαχα

Σε αυτήν που χαμηλώνεις το κεφάλι να προσέξεις οι παλάμες να ειναι ακριβώς κάτω απο τους ώμους κ τα γονατα κάτω απο τα ισχίο. Μετα μαζεύεις το κεφάλι κ τον ποπο προς τα μεςα σαν να προσπαθείς να κανεις καμπουριτσα.

Πολυ χαίρομαι που σε βοήθησαν! Εγω προσπαθώ καθε μερα να κανω ενα τέταρτα κι διατάσεις γιατι κ μένα η πλάτη με πεθαίνει!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Σε αυτήν που χαμηλώνεις το κεφάλι να προσέξεις οι παλάμες να ειναι ακριβώς κάτω απο τους ώμους κ τα γονατα κάτω απο τα ισχίο. Μετα μαζεύεις το κεφάλι κ τον ποπο προς τα μεςα σαν να προσπαθείς να κανεις καμπουριτσα.

Πολυ χαίρομαι που σε βοήθησαν! Εγω προσπαθώ καθε μερα να κανω ενα τέταρτα κι διατάσεις γιατι κ μένα η πλάτη με πεθαίνει!!

Θα προσέχω ευχαριστώ πολύ γενικά και πριν την εγκυμοσύνη πονουσε εύκολα η μέση αλλά άμα καθόμουν συνέχεια πχ σε λεωφορείο η αμάξι για ταξίδι. Την γυμναστική δεν την έχω αλλά την προτιμώ από το πόνο καλό κουράγιο και σε εσένα Χριστίνα μου :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Οπως βλεπετε πιο πρωινη ή βραδινη πεθαινεις, οπως θες πεστω, ο γιος μου παρολο που κοιμηθηκε 00:00 ξυπνησε στις 03:44 κοντευω να πεσω κατω...και απο την ωρα που εχει σεικωθει λεει μαμ ελεος δεν με λυπαται καθολου!!!Πειναει βραδιατικα μαλλον εβλεπε στο ονειρο του ενα ωραιο μπουκαλακι γαλα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

fountouki δεν περνω κατι για τις κραμπες τεντωνω ποδαρακι και φευγει...δεν το εχω πει και στον γιατρο, δεν νομιζω να ειναι κατι τρομερο το ειχα και στην πρωτη μου..!!!

Περιεργο που κανεις εμετο σαυτο το τριμηνο εγκυμοσυνης καινονικα αυτα τα εχουμε μεχρι και τον 3ο μηνα, μαλλον κατι θα σε πειραξε...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Οπως βλεπετε πιο πρωινη ή βραδινη πεθαινεις, οπως θες πεστω, ο γιος μου παρολο που κοιμηθηκε 00:00 ξυπνησε στις 03:44 κοντευω να πεσω κατω...και απο την ωρα που εχει σεικωθει λεει μαμ ελεος δεν με λυπαται καθολου!!!Πειναει βραδιατικα μαλλον εβλεπε στο ονειρο του ενα ωραιο μπουκαλακι γαλα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

fountouki δεν περνω κατι για τις κραμπες τεντωνω ποδαρακι και φευγει...δεν το εχω πει και στον γιατρο, δεν νομιζω να ειναι κατι τρομερο το ειχα και στην πρωτη μου..!!!

Περιεργο που κανεις εμετο σαυτο το τριμηνο εγκυμοσυνης καινονικα αυτα τα εχουμε μεχρι και τον 3ο μηνα, μαλλον κατι θα σε πειραξε...

Καλά κ εγώ από τις πρώτες χαχαχα ξυπνησα για τουαλέτα και άντε τώρα να με πάρει ύπνος!! Μ έχει πιάσει κ ένα φτερνίσμα συνεχόμενο άσε!!

Όχι δεν είναι κάτι φοβερό οι κράμπες απλά είναι ανεπιθύμητες και σε ταλαιπωρούν στιγμιαία!!

Ο μικρός πείνασε αν πιεί γαλατάκι δεν ξανά κοιμάται?? Υπομονή κουτσουνι μου!! Ελπίζω το πρωί να κοιμηθητε λίγο παρα πάνω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερααααα.... Καλη ψηφο σημερα οσες ψηφισετε... Βλεπω ειστε και ξενυχτησες!!!!! Εγω πηγα στην εκκλησια και μολις γυρισα και πινω καφεδακι.... Για τις κραμπες φατε μπανανες!!! Βοηθανε!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!!! Σε λίγο φεύγουμε για Θεσσαλονίκη αλλα δεν θα πάμε Χαλκιδική να ψηφίσω είμαι της αποχής αυτή τη φορά δεν ήξερα ότι ξενυχτουσατε. Εμένα από το ζόρι και το κλάμα με έπιασε το έντερο και σταματάς ως το πρωί που κουράστηκα και κοιμήθηκα.

Οι μπανάνες βοηθάνε πάρα πολύ!!!!

AoL1p3.png

Καλημέρα! Όλες φάγατε την πιτσα σας χτες...εγώ πάλι δ κατάφερα! Εκτός από τα πεθερικά, ήρθαν&κτ φίλοι με το 19μηνών αγόρι τους...έγκυος και η κοπέλα και τι περιμένει...........?????? ΑΓΟΡΙ!!!!!χαχα...είναι για πολύ γέλιο!!! Εγώ απο ψώνια, κρατιέμαι ακόμα...πρέπει να δω τι έχω απο τον 1ο και συμβαδίζει με την εποχή και μετά να ξεχυθώ!!! Τι έχει το μενού σήμερα? Εμείς Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και ελπίζω να καταφέρω το βράδυ να φτιάξω αυτή την πολυπόθητη πίτσα! Το απόγευμα λέω να πάω να ψηφίσω....όχι ότι θ'αλλάξει κτ...

Κουτσούνι εγώ είχα απο νωρίς κράμπες σε πόδια και κοιλιά, όπως επίσης και μουδιάσματα...το ανέφερα στη γιατρό και μ έδωσε μαγνήσιο...βοήθησε, έχουν ελαχιστοποιηθεί αρκετά! Αυτά τα μεταμεσονύχτια των μικρών μας είναι σκότωμα...εμένα σα να έστρωσε κάπως αλλά το πρωί 8 έχουμε εγερτήριο!!!!

φουντούκι ίσως ο περιορισμένος χώρος του στομαχιού να σου προκάλεσε αυτή την αδιαθεσία! Εγώ πλέον τρώω πολύ λιγότερο απο παλιότερα και περισσότερες φορές...

Βαλεντίνα μάλλον ήταν η μέρα χτες...&εγώ είμαι πολύ κακοδιάθετη!!! Πφφφ....άτιμες ορμόνες!!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

καλημερα σε ολες κ καλη ψηφο.εγω δεν θα παω γιατι ειναι μακρυα κ δεν ειμαστε για τετοια.

καθυ μου να ειστε καλα να θυμοσαστε τον μπαμπακα.εγω 10 χρονια τον εχω χασει κ μου φαινεται σαν χθες τα δυο χρονια ειναι λιγα.αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι εκει κ σας προσεχει.το βραδυ πριν την χοριακη ειχα δει τον μπαμπα μου να μου χαμογελαει με το πιο χαρουμενο χαμογελο του.κ οντως ηταν θετικη.απο τοτε οποτε αγχωνομαι κ στεναχωριεμαι σκεφτομαι οτι ειναι εκει κ με προσεχει.

φουντουκακι ολα καλα?ψυχουλα εισαι μωρε θα παρεις κ τις μαμαδες μαζι...

περιεργο τωρα να ξεκινησαν εμετοι...μηπως κ το πολυ σιδηρο εχει επιρρεασει το στομαχι σου?πεστο στον γαιτρο σου

μπραβο αννουλα που σας πηραν στον παιδικο!καλη σχολικη χρονια να εχετε!

εμμακι παλι εκδρομουλα?τελεια να περασετε!

βαλεντινακι κ εγω εχω κατι ξεσπασματα.εκει που ειμαι μια χαρα ξαφνικα κλαιω στα καλα καθουμενα αλλα μετα απο λιγο μου περναει.οι ορμονες μας κανουν παρτυ,χαλαρωσε, κανε ωραιες σκεψεις, χαζεψε περιοδικα, χαιδεψε την κοιλιτσα κ ολα θα πανε καλα κοριστακι μου

τανιου μου κ χριστινακι υπομονη κ περστικα με την μεση

εμενα το κεφαλι μου παλι λιγο με ποναει. την παρασκευη πηγα στα πρεναταλ για σουτιεν γιατι αυτα που πηρα στον 3ο ειναι οριακα αλλα ειχε μια πανχαζη πωλητρια κ δεν με βοηθησε καθολου με τα μεγεθη κ δεν πηρα τιποτα.φτας μου το ιδιο κ εγω αναρωτιεμαι που θα φτασουν?!?! κοιταξα κ λιγο καροτσια.καλα για διδυμα 3 ειχαν ολα κιολα αλλα για 1 παιδακι ειχε απειρα...απορω πως θα διαλεξετε εγω χαθηκα...κ ευτυχως απο ρουχα μου εχουν φερει παρα πολλα οι φιλες μου κ πλεον φοραω μονο με λαστιχο εγκυμοσυνης ολα τα αλλα με ζουλανε απιστευτα.ουτε τις πιζταμες μου δεν αντεχω.1-2 φορμουλες θα παρω μονο γιατι ολα ειναι τζιν κ παντελονια κ ειμαι ετοιμη.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημερα, ξυπνησαμε 10:00 παλι καλα...ξεκουραστηκα γιατι δεν θα αντεχα...

Σημερα εχω αρνακι κοκκινιστο με ρυζακι, γεμιστες πιπεριες με φετα και ζαμπον...

Και ψαρακι για τον μικρο μου!!!

Μαρακι εχει 2 μερες ο μικρος που εχει κανει τον προγραμμα χαλια, τι εχει παθει τωρα δεν ξερω..ανησυχος πολυ ομως, γκρινια πολυ μηπως βγαζει κανενα δοντι δεν ξερω τι αλλο...

Θα του το πω του γιατρου για τις κραμπες μηπως μου δωσει κατι, θα τρωω και μπανανες...

παντου με πιανουν, ποδια (ειδικα στην γαμπα σε γονατιζει), χερια, κοιλια ολα και ποναει... :?:???::?

Και εγω για ψωνια ακομα δεν εχω παει 2 πραγματα εχω παρει, περιμενω να βγουν για τα καλα τα χειμωνιατικα για να ορμιξω..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!

Τελικά αφού ξυπνησα απ το χάραμα περίμενα λίγο να περάσει ή ώρα πήρα σίδηρο έφαγα και πρωί ο και κατά της 7 μισή ξαπλωσα και ξυπνησα 11 !! Εντάξει χορτασα!!

Αστερακι μου δεν ξέρω μωρέ αν είναι απ το σίδηρο πάντως και με άδειο στομάχι που το παίρνω δεν μου έφερε δυσφορία καθόλου αν φάω κάτι μετά κάποιες φορές μ ανεβαίνει!! Όσο για τα λάστιχα κ εγώ δεν τα αντεχω ακόμα και στις πιτζάμες κάποιες έχουν περισσότερο λάστιχο και τις έχω απορρίψει!!

Σήμερα φαγαμε μοσχαρισιες μπριζόλες στον φούρνο τις έκανε ο αντρουλης μου έλιωσαν αλλά και πάλι που έφαγα πολύ πιεστικά δεν το ανεχομαι καθόλου το μοσχάρι δεν ξέρω γιατί μου γύρισε έτσι !! Είχε και πατάτες και παντζάρια με σκορδακι πολύ ωραία!! Το βραδακι ομελέτα!!

Κάθυ μου μπράβο σου που πηγές στην εκκλησία , ήθελα κ εγώ να πάω αλλά με τέτοιο πρόγραμμα με τα φάρμακα και τον σίδηρο δεν βολευει θέλω να πάω από νωρίς να βρω και καρέκλα αλλά πως.. Εντο μεταξύ πριν την εγκυμοσύνη πηγαινα κάθε Κυριακή δεν υπήρχε φορά που να μην πάω και μετά την λειτουργία έκανα τα πιτσιρικά κατηχητικό και ήταν τέλεια από τότε μ έχασαν ο πάτερ με πήρε τηλέφωνο να δει γιατί εξαφανίστηκα!! Εσυ τι ώρα πηγές ? Εγώ αργά αν θα πάω δεν θα βρω θέση και όρθια δεν κάθομαι αλλά και να σηκωσω κάποια άλλη δεν μου έρχεται καλά!! Και αργά λέγοντας κατά της 9 ..

Βαλεντίνα μου γιατί τέτοια ψυχολογία βρε κορίτσι μου αμάν !! Τώρα την Δεύτερα που θα δεις και τον ζουζουνο σου.. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και τον στεναχωρεις κι αυτόν !!

Κουτσουνι αν του πεις θα σου δώσει μαγνήσιο λίγο να μην σε πιάνει συχνά έως καθόλου στην γάμπα δεν υποφερεται ή κράμπα!! Ο μικρός πάντως καθόλου απίθανο να βγάζει δοντακι και να είναι ανήσυχος παρατηρησε τον !! Ψυχουλακια μου τι τραβανε κι αυτά και δεν μπορούν να μας το πουν !! Πάλι καλά πάντως που κοιμηθηκατε μέχρι της 10!!

Μαρακι μου κ εμένα με βοηθάει πολύ το λίγο φαγητό και πιο συχνά αλλά με το πρόγραμμα σιδήρου που μου έδωσε δεν έχω πολλά περιθώρια !! Εντάξει υπομονή και αυτές είναι φάσεις τις εγκυμοσύνης και θα περάσουν μόλις τα μυρισουμε τα σπουργιτακια μας θα τα ξεχάσουμε όλα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...