Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Μου κοιμαται απο υπνο τα παμε σουπερ απο 40 ημερων δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου, να τονισω δεν θηλασα απο λαθος ενημερωση, το λεω και αυτο γιατι παιζει ρολο στον υπνο...ειδικα στην αρχη που εγω ημουν βασιλισσα...

Αυτό ξανά πες το...όντως τα παιδάκια με ξένο είναι πολύ πιο ήρεμα τη νύχτα! Ο θηλασμός δ έχει ποσότητα και ειδικά το βράδυ που είναι νυσταγμένα δ τρώνε πάντα...

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντινα τι ειναι η γουρνοχαρα;;;; Πρωτη φορα το ακουω.... Αυτο που εχουμε εδω εμποροπανηγυρη ειναι. Το μονο που μπορω να φαω για εσας ειναι κεμπαμπ στην σουβλα που εχουν οι ταβερνες που στηνουν.... Δεν ξερω αν σ αρεσει η προσφορα μου....

Και δεν βρηκες τιποτα Μαρακι;;;μμμμμ...αντε να δουμε κι εμεις... Παντως και εγω θα παρω κατι για τον μπεμπη..... Αρκει να βρω βαμβακερο και ελληνικο...

Αχ κοριτσια το βραδυ εβλεπα οτι τον ειχαμε εδωωω... Βεβαια συνεχεια κοιμοταν. Αλλα ηταν κουκλος.....

HmwTp3.png

Βαλεντινα τι ειναι η γουρνοχαρα;;;; Πρωτη φορα το ακουω.... Αυτο που εχουμε εδω εμποροπανηγυρη ειναι. Το μονο που μπορω να φαω για εσας ειναι κεμπαμπ στην σουβλα που εχουν οι ταβερνες που στηνουν.... Δεν ξερω αν σ αρεσει η προσφορα μου....

Και δεν βρηκες τιποτα Μαρακι;;;μμμμμ...αντε να δουμε κι εμεις... Παντως και εγω θα παρω κατι για τον μπεμπη..... Αρκει να βρω βαμβακερο και ελληνικο...

Αχ κοριτσια το βραδυ εβλεπα οτι τον ειχαμε εδωωω... Βεβαια συνεχεια κοιμοταν. Αλλα ηταν κουκλος.....

Ψήνουν χοιρινό κρεατάκι που ξηροψηνεται και είναι κολασμένο αλλά πρέπει να πας σε πανηγύρι στα χωριά.

Εγώ πήρα ένα τζιν με λάστιχο και ένα με λάστιχο και κουμπί από τα Orchestra τα πλήρωσα πιο λίγο με την κάρτα της κουμπαρας μου και πάλι δε θα λες φτηνά αλλά αυτό με το κουμπί χαμηλά βρίσκει όταν κάθομαι και πήγε άχρηστο!!!

Αχ Κάθυ τι ωραίο όνειρο??

Δευτέρα θα είμαι Θεσσαλονίκη να κοιτάξω και τίποτα άλλο γιατί έμεινα με 1 παντελόνι

AoL1p3.png

Καλήμερα τσουπρες!!

Βαλεντίνα κάνουμε κ εμείς γουρουνοχαρα εδώ και γίνεται κρεπαλη , ωραία νταβαντουρια μ αρέσουν και εμένα τα πανηγύρια Κάθυ είχαμε εδώ την προηγούμενη εβδομαδα εμποροπανήγυρη και γινόταν της τσικνας το κάγκελο!! Αλλά από ψώνια δεν ήθελα να πάρω κάτι γιατί έπρεπε να γυρναω ώρες και δεν το μπορώ καθόλου!!

Εγώ από κιλά ξεκίνησα την 7η εβδομάδα που με ζύγισε 64 και την 20 εβδομάδα που ζυγιστηκα στο ιατρείο του ήμουν 69 εντάξει εγώ είμαι ικανοποιημένη αλλά τα δύο τα τελευταία τα έβαλα σε ένα μήνα!! Είναι και το νινακι 400γραμμαριακια ε κάπου δεν είναι και όλα δικά μου!!

Σήμερα έχουμε σαρδελιτσες στον φούρνο και γλωσσακια τηγανιτά και παντζάρια επιτέλους μια μέρα χωρίς κιμά!! Το βράδυ ονειρευομαι πιτογυρακι !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι με τόσο κιμά που ανέφερες τόσες μέρες, λιμπίστηκα για αύριο μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και πετάχτηκα στο κρεοπωλείο! Επίσης το βράδυ θα κάνω την προχτεσινή πίτσα...λέω να την βγάλουμε σπιτάκι απόψε! Τόσες μέρες κάναμε αρκετά και κουράστηκα κάπως...άσε που περιμένω και τα πεθερικά μ το απόγευμα να έρθουν να δουν τον μικρό::?! Σήμερα είμαι λίγο κακοδιάθετη και ο μικρός καθόλου συνεργάσιμος&γκρινιάρης...κακό πράγμα όταν επηρεάζονται και αυτά από εμάς...πφφφφφ!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεεεέρα!!!!Τι κανετε κοριτσάκια μου????

Μαράκι μου ο μικρός μου και πέρσυ με τον παιδικό δεν μου είχε αρρωστήσει καθόλου....μόνο πού και πού κανένα συναχάκι ή λιλγο βήχα,αλλά δεν λείψαμε ούτε μία μέρα!!Τώρα με το μωρό λέω να μην τον ξαναπάω μετά τα χριστούγεννα και για κανένα δίμηνο τουλάχιστον...βέβαι από την άλλη λέω επειδή του αρέσει το σχολείο μην το δει κάπως που θα τον σαματήσω εξ αιτίας του μικρου....αλλά μάλλον θα του πω ότι είναι κλειστό το σχολείο και θα ανοίξει σε λίγο καιρό!!

Κάθυ εγώ στα +6 σταμάτησα να ζυγίζομαι....στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 και τον τελευταίο μήνα έχασα και ένα...τώρα έχω ξεφύγει,παρόλο που τρώω λιγότερο!!!

Κουτσούνι κι εγώ τον μικρό μου δεν κατάφερα να τον θηλάσω και μου κοιμάται κι εμένα από 40 ημερών όλο το βράδυ....και είναι και υπναράς!!Βέβαια της κουμπάρας μου ο μικρός θηλάζει αποκλειστικά και σχεδόν από δύο μηνών δεν ξυπνάει το βράδυ...

Βαλεντίνα στα orchestra έχουν μισή τιμή και στα εγκυμοσύνης??νομιλζω όμως ότι δεν έχει εγκυμοσύνης στο κατάστημα εδώ...κάρτα ελχω κι εγώ και βολεύει πολύ!Όλα τα ρούχα του γιου μου απο κει είναι...μ αρέσουν πολύ και μας είναι και πολύ βολικά τα νούμερα!!

Φουντούκι ψαράκια σήμερα εε???Καλά κάνεις...κάνε και ένα διαλλειμα!!Εγώ έχω από χτες για τον άντρα μου και τον μικρό φαγητό,οπότε θα κάνω μόνο κάτι πρόχειρο για μένα!!

Η Τζο μας θα χουν ξεκινήσει τώρα!!!Καλό τεξίδι κοριτσάκι!!Να περάσετε τέλεια!!

Από ρούχα κι εγώ δεν με βλέπω να ψωνίζω τίποτα...συνήθως το χειμώνα με κολάν τη βγάζω,οπότε έχω πολλά!!Είχα πάρει και στην άλλη εγκυμοσύνη μερικά ένα νουμεράκι πιο μεγάλα και ελπίζω να μου κάνουν!!Άντε να πάρω κιεγώ κανένα παπουτσάκι,γιατί όλα μου είναι με τακούνι!!Μόνο όταν είμαι έγκυος φοράω χαμηλά!!Αν και σήμερα που έχουμε να πάμε σε γάμο,θα το βάλο το πέδιλο!!Για τα νούμερα που λέτε,εμένα δεν είχαν πρηστεί τα πόδια μου,,,φόραγα το ίδιο νούμερο,αλλά μετά που γέννησα έπεσα ένα νούμερο και στα σουτιέν και στα παπούτσια!!!Ε ναι!!Μάλλον είμαι ανισόρροπη!!!

5cPOp3.png

Κοριτσια καλησπερα κ απο μενα ,το μενου σημερα παλι μοσχαρακι για να ανεβασουμε το σιδηρο πωπω κουραστικα τουλαχιστον να εχει αποτελεσμα ελπιζω και εγω απο ρουχα δεν εχω κ πολλα πηγα prenatal και εχει σε προσφορα κ πολυ καλες τιμες καποια παντελονια εγκυμοσυνης 11-20 ευρω πηρα 2 και απο κει κ περα κολαν .με μπουφαν τι θα κανουμε να δουμε... Και γω απο κιλα εκει στα 5 ειμαι αλλα τα βαλα μαζεμενα τα 2 τελευταια κ επιδης η κοιλιτσα εχει εκτοξευθει πολυ το τελευταιο δεκαημερο καλα για το στηθος τι να πω !! Ολοι μου λενε οτι κοντευω να πεταξωωωω σαν αεροστατα εχουν γινει χαχα θα αρχισω να ανησυχω οταν ξεπερασουν την κοιλια μου που κοντευουν ηδη !εμεις καναμε μια βολτιτσα για καροτσι μου αρεσει πολυ το inglesina zippo pro πανευκολο κλεισιμο κ ανοιγμα αλλα πολυ ακριβο και του αντρουλη μου του αρεσει το graco evo παρα πολυ ελαφρυ και επισης πιο οικονομικο , δεν ξερω θα δουμε .., πηραμε και κατι φορμακια χαχα τελεια ειναι !!!

11pSp3.png

Πολυ καλές ειναι κ οι πέντε. Στην δεύτερη μπορεις να εχεις τα πόδια σου λιγο πιο ανοικτά για να βολεύει καλύτερα την κοιλιά σου. Θα σε βοηθήσουν πολυ κ θα χαλαρώσει λιγο πονος.

Καλημερα :) καλησπέρα εχθές έκανα την δεύτερη άσκηση και μπόρεσα να κοιμηθώ και έκανα αυτό που είπες ακριβώς πιο βολικά είναι και φυσικά δεν ζορισα καθόλου την κοιλιτσα και μετά έκανα κ την Πέμπτη νομίζω στην ίδια στάση απλά χαμηλώνεις το κεφάλι προς τα κάτω σαν γατούλα εκείνο με το πόδι δεν το τολμώ δεν έκανα πριν ενοργανη χαχαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημεεεεεεεέρα!!!!Τι κανετε κοριτσάκια μου????

Μαράκι μου ο μικρός μου και πέρσυ με τον παιδικό δεν μου είχε αρρωστήσει καθόλου....μόνο πού και πού κανένα συναχάκι ή λιλγο βήχα,αλλά δεν λείψαμε ούτε μία μέρα!!Τώρα με το μωρό λέω να μην τον ξαναπάω μετά τα χριστούγεννα και για κανένα δίμηνο τουλάχιστον...βέβαι από την άλλη λέω επειδή του αρέσει το σχολείο μην το δει κάπως που θα τον σαματήσω εξ αιτίας του μικρου....αλλά μάλλον θα του πω ότι είναι κλειστό το σχολείο και θα ανοίξει σε λίγο καιρό!!

Κάθυ εγώ στα +6 σταμάτησα να ζυγίζομαι....στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 12 και τον τελευταίο μήνα έχασα και ένα...τώρα έχω ξεφύγει,παρόλο που τρώω λιγότερο!!!

Κουτσούνι κι εγώ τον μικρό μου δεν κατάφερα να τον θηλάσω και μου κοιμάται κι εμένα από 40 ημερών όλο το βράδυ....και είναι και υπναράς!!Βέβαια της κουμπάρας μου ο μικρός θηλάζει αποκλειστικά και σχεδόν από δύο μηνών δεν ξυπνάει το βράδυ...

Βαλεντίνα στα orchestra έχουν μισή τιμή και στα εγκυμοσύνης??νομιλζω όμως ότι δεν έχει εγκυμοσύνης στο κατάστημα εδώ...κάρτα ελχω κι εγώ και βολεύει πολύ!Όλα τα ρούχα του γιου μου απο κει είναι...μ αρέσουν πολύ και μας είναι και πολύ βολικά τα νούμερα!!

Φουντούκι ψαράκια σήμερα εε???Καλά κάνεις...κάνε και ένα διαλλειμα!!Εγώ έχω από χτες για τον άντρα μου και τον μικρό φαγητό,οπότε θα κάνω μόνο κάτι πρόχειρο για μένα!!

Η Τζο μας θα χουν ξεκινήσει τώρα!!!Καλό τεξίδι κοριτσάκι!!Να περάσετε τέλεια!!

Από ρούχα κι εγώ δεν με βλέπω να ψωνίζω τίποτα...συνήθως το χειμώνα με κολάν τη βγάζω,οπότε έχω πολλά!!Είχα πάρει και στην άλλη εγκυμοσύνη μερικά ένα νουμεράκι πιο μεγάλα και ελπίζω να μου κάνουν!!Άντε να πάρω κιεγώ κανένα παπουτσάκι,γιατί όλα μου είναι με τακούνι!!Μόνο όταν είμαι έγκυος φοράω χαμηλά!!Αν και σήμερα που έχουμε να πάμε σε γάμο,θα το βάλο το πέδιλο!!Για τα νούμερα που λέτε,εμένα δεν είχαν πρηστεί τα πόδια μου,,,φόραγα το ίδιο νούμερο,αλλά μετά που γέννησα έπεσα ένα νούμερο και στα σουτιέν και στα παπούτσια!!!Ε ναι!!Μάλλον είμαι ανισόρροπη!!!

Με την κάρτα είναι 30%.

Και γω από χθες βράδυ δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Βγήκαμε για καφέ με έπιασε στο δικό στο ασανσέρ δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν ελπίζω να φύγει γρήγορα μην είναι προεορτια κατάθλιψης είμαι πολύ πολύ χάλια. Το μυαλό μου έχει γίνει κουβάρι από σκέψεις συναισθήματα

AoL1p3.png

Μολις ξαπλωσα κοριτσακια μου... Εμεις φαγαμε πατατες με λουκανικα.... Φτας με γεια τα φορμακια σας.... Τι καλα που ξεκινησατε τις βολτες στα μαγαζια και κανετε ερευνα αγορας... Εμεις ακομα τιποτα. Μονο απο το ιντερνετ χαζευω....

Βαλεντινα μου γιατι ετσι;;;; Τι σε επιασε;;;; Μην στεναχωριεσαι... Φασεις ειναι που περναμε... Ασε καλε που θα ειναι καταθλιψη.... Τωρα που ειναι στον δρομο το καλυτερο δωρο τωρα θα μας πιασει καταθλιψη;;;;; Θελω ηθικον ακμαιοτατον στην ομαδα μας!!!!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες εστειλα την μικρη στην μαμα μου ο αντρας μου λειπει 2 μερες και θα ρθει το βραδυ και τωρα αραζωωω. ουφφφ δεν αντεχω αλλο τη ζεστη πραγματικα 3 μερες τωρα υποφερω δεν παω πουθενα δεν κανω τιποτα. ειπε απο δευετερα αλλαζει και ερχονται βροχες και πτωση θερμοκρασιας αντε να δουμε. απο κιλα καλα ειστε ολες εγω εχω παρει 10!!! ναι ναι αλλα και στην κορη ειχα παρει 30 ολοκληρα κιλα αλλα γεννησα τελη ιουλιου και μεχρι δεκεμβριο τα ειχα χασει ολααα οποτε ξερω οτι βαζω αλλα και οτι σιγουρα θα τα χασω και δεν με πολυνοιαζει χεχεχε. να περασουν και οι μερες να ρθει η πεμπτη να κανω την β επιπεδου να ησυχασω! Στην ψαρρα θα παω και εγω.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Κορίτσια μου τι κανετε??

Βαλεντίνα μου γιατί είσαι έτσι εσύ σήμερα?? Ή χαρά της ζωής??

Μακον και εγώ σ αυτή θα πάω!! Τελικά απ ότι κατάλαβα οι περισσότερες σ αυτή πάνε!!

Φτας μου πολύ ωραία που πηγατε για ψώνια !! Το στήθος μου κ εμένα τουμπανο σήμερα πήρα κάτι σουτιενακια αλλά δεν τα δοκιμασα και είναι λίγο μεγάλα θα πάω να τα αλλάξω!!

Εγώ από μωρουδιακα έχω μαζέψει παρά πολλά από τα πάντα και φυσικά όλα ροζ !! Δεν θα πάρω πολλά!!

Πλησιάζει ή ώρα για το βραδινό και θέλω να φάω τα πάντα!!

Τι θα κανετε εσεις?? Μήπως εδώ παρέα στο καφέ θα την βγάλουμε Σαββατόβραδο??

Tbinp3.pngNttep2.png

φουντουκι αιματολογο πηγες στην λευκου? εγω για βραδυνο πιτσα με.....γιαουρτι σπιτικο!

Μακον μου πηγα στην πουμπουριδου Αγιάς Σοφίας 24 πολύ καλή πολύ φιλική σε ρωτάει τα πάντα!! Εσυ γιατί θα πας ? Για τον σίδηρο κ εσύ?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...