Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τος ο λεβεντης σου!!!!!

Κάνει παράπονα μάλλον χεχε...

Βρήκα ένα βίντεο με 5 ασκήσεις για την πλάτη από γιατρό χειροπρακτικος βέβαια μιλάει αγγλικά και εγώ μόνο την πρώτη άσκηση έκανα τώρα σαν να έστρωσε λίγο

Ορίστε το βίντεο

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Χαχαχαχαχαχα εμμακι και εμένα ο πισινος άσε !! Εγώ έφαγα λίγη κοτοσουπα στην μαμά μου και τώρα που ήρθα σπίτι ή πεθερά μου είχε φτιάξει μπιφτέκι σε σάντουιτσακι με ντοματουλες με κυνηγάει ο κιμάς!! Χαχαχα

Τανιου μου ωραίο το βιντεακι !! Ο μικρουλης θελει να κάνει αισθητή την παρουσία του γι αυτό σε κλωτσαει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπερα&απο εδω...ψοφησα στο περπατημα...εριξα μια ματια το πρωι στα χειμωνιατικα του μικρυ&δ του εκανε τποτ! Ετσι ξεχυθηκαμε στα μαγαζι για ποαπουτσια, φορμες, μπλουζες...φαγαμε&λουκουμαδες&τωρα δ μπορω να χαλαρωσω...ειπια νερο&νιωθω τη ζυμη να'χει φουσκωσει...επισης χρειαζομαι σουτιεν! Τα παλια που εχω μ'ενοχλουν&τα παλια εγκμοοσυνης εχουν φθαρει...εγινε τεραστιο! Την Δευτερα που θα παω Λαρισα θα παω&απο Πρεναταλ...να δω&κανα ρουχακι!!! Σας καληνυχτιζω...φιλακια στις κοιλιτσες! Sweet dreams...

cPQop2.png2orjp2.png

Κάνει παράπονα μάλλον χεχε...

Βρήκα ένα βίντεο με 5 ασκήσεις για την πλάτη από γιατρό χειροπρακτικος βέβαια μιλάει αγγλικά και εγώ μόνο την πρώτη άσκηση έκανα τώρα σαν να έστρωσε λίγο

Ορίστε το βίντεο

Πολυ καλές ειναι κ οι πέντε. Στην δεύτερη μπορεις να εχεις τα πόδια σου λιγο πιο ανοικτά για να βολεύει καλύτερα την κοιλιά σου. Θα σε βοηθήσουν πολυ κ θα χαλαρώσει λιγο πονος.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα εσενα απο προχθες εγινε τεραστια εγω νιωθω οτι μαζεψε απο προχθες.... Μα τι να πω;;;;;

.

Μηπως είχε πρηστεί το έντερο σου κ τωρα ξεφουσκωσες; Γιατι αν υποψιαστώ πως μονο εγω γίνομαι τεράστια θα τρελλαθωωωωω......

fEEap3.png

l3Yip3.png

Ο μπεμπακος ξεπετάγεται από μέσα και όλο και θα φουσκωνεις!! Ωραία ου θα κανείς τα νυχακια θα ανανεωθεις μ αρέσουν αυτές οι περιποιήσεις ειδικά το πεντικιουρ εκεί που μου κάνει μασάζ την πατουσα άσε χαζευω τελείως !!

Μη μιλάς για μασάζ!!!!! Γιατι καμμια δεν μου κανει ποτεεεεε.....

fEEap3.png

l3Yip3.png

Καλημέρα! Πως είστε κορίτσια??? Τι έχει σήμερα το μενού??? Εγώ γεμιστά απο χτές και μοσχαρόσουπα για τον μικρό! Χτες δ είχα κουράγιο να δω το βιντεάκι...καλές φαίνονται οι ασκήσεις ειδικά η 2η!!! Εγώ δ ξεκίνησα ακόμα γιόγκα γτ η βδομάδα δ βόλεψε και αυτή που έρχεται λέμε να κατέβουμε βόλτα στην ΑΘήνα...από Οκτώβρη σίγουρα όμως!!!!

Εμμάκι καλά να περάσεις...είναι ωραία τέτοια εποχή στη Λίμνη!

Κάθυ να ζήσετε να τον θυμόσαστε! Θα είναι Φύλακας Άγγελος για σένα και το παιδάκι σου!

Τζο καλό ταξίδι σας εύχομαι! Να περάστε τέλεια και περιμένουμε τα νέα μαζεμένα!

Αννούλα μπράβο σας που πήραν τον μικρό στο παιδικό...εγώ έιξα μια ματιά στους ιδιωτικούς γτ δ διαφέρουν&πολύ στις τιμές...με τις ιώσεις τι θα κάνεις??? Πρώτα στον εαυτό σου και στην συνέχεια με το μωρό???

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε???

Σημερα και εγω γεμιστα εχω απο χθες και ο μικρος μου κοτοσουπα απο χθες παλι...εχω κατι μελιτζανες να τηγανισω για να τις βαλω σε καταψυξη...

Μου αρχησαν και μενα οι αυπνιες μου χθες κοιμηθηκα 4:30 ωρα παλι καλα ο μικρος με λυπηθηκε και ξυπνησε στις 9:00...

Kathie μου ζησετε να το θυμοσαστε...τωρα σας βλεπει απο κει ψηλα και σας καμαρωνει!!!

Jo καλα να περασετε αυτες τις μερουλες ξεκουρασης..!!!

Εγω απο ρουχαλακια παλι καλα εχω, δεν χρειαζοντε και πολλα...ενα κολαν και μπλουζοφορεματα, μονο κανενα παπουτσακι θελω σπορτεξ και μποτες που δεν εχω...

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη φοραγα 38 και εφτασα να φοραω 41 φρικη ειχα φουσκωσει πολυ οχι παχος κατακρατηση υγρων με καταστρεψε το αλατι :evil::evil::evil:

Τωρα ειμαι μια χαρα ειμαι στην φαση ξεφουσκωμα και εμεινα στο νουμερο 39...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε???

Σημερα και εγω γεμιστα εχω απο χθες και ο μικρος μου κοτοσουπα απο χθες παλι...εχω κατι μελιτζανες να τηγανισω για να τις βαλω σε καταψυξη...

Μου αρχησαν και μενα οι αυπνιες μου χθες κοιμηθηκα 4:30 ωρα παλι καλα ο μικρος με λυπηθηκε και ξυπνησε στις 9:00...

Kathie μου ζησετε να το θυμοσαστε...τωρα σας βλεπει απο κει ψηλα και σας καμαρωνει!!!

Jo καλα να περασετε αυτες τις μερουλες ξεκουρασης..!!!

Εγω απο ρουχαλακια παλι καλα εχω, δεν χρειαζοντε και πολλα...ενα κολαν και μπλουζοφορεματα, μονο κανενα παπουτσακι θελω σπορτεξ και μποτες που δεν εχω...

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη φοραγα 38 και εφτασα να φοραω 41 φρικη ειχα φουσκωσει πολυ οχι παχος κατακρατηση υγρων με καταστρεψε το αλατι :evil::evil::evil:

Τωρα ειμαι μια χαρα ειμαι στην φαση ξεφουσκωμα και εμεινα στο νουμερο 39...

Οκτώβριο του 14' είναι ο μικρός σου??? Είναι ήσυχος, κοιμάται το βράδυ??? Εγώ πάλι απο εγκυμοσύνης ρούχα δ έχω κτ για την εποχή αυτή...2παντελόνια έχω&αυτά ανοιξιάτικα! Με τα κολάν δ τα πήγαινα ποτέ καλά...δ ξέρω γτ...ενώ φαίνονται τόσο άνετα...πάντα το χειμώνα τα μπλουζοφορέματα τα φορούσα με χοντρό καλσόν! Τώρα που το λές και εγώ χρειάζομαι αθλητικά...

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Μηπως είχε πρηστεί το έντερο σου κ τωρα ξεφουσκωσες; Γιατι αν υποψιαστώ πως μονο εγω γίνομαι τεράστια θα τρελλαθωωωωω......

Δεν ξερω τι μπορει να ηταν... Θα σε γελασω.... Ισως επειδη το εραψα κιολας.... Μην στεναχωριεσαι εγω ειμαι στο +11 και συνεχιζω.... Δεν θα γινεις μονο εσυ τεραστια λοιπον!!!!!

HmwTp3.png

Καλημερα κοριτσια... Πως ειστε σημερα;;; Κι εγω περιμενω να κατεβασω τα χειμωνιατικα γιατι εχω ρπυχα που μου εκαναν οταν ειχα παχυνει. Περιμενω και το πανηγυρι βεβαια. Δεν ξερω αν το εχει καμια ακουστα το νιαημερο που λενε. Ειναι πολυ μεγαλο και εχει τα παντα. Οποτε θα παρω και καμια φορμα απο εκει.... Αγαπω τα πανηγυρια!!!!!

HmwTp3.png

Καλημερα κοριτσια... Πως ειστε σημερα;;; Κι εγω περιμενω να κατεβασω τα χειμωνιατικα γιατι εχω ρπυχα που μου εκαναν οταν ειχα παχυνει. Περιμενω και το πανηγυρι βεβαια. Δεν ξερω αν το εχει καμια ακουστα το νιαημερο που λενε. Ειναι πολυ μεγαλο και εχει τα παντα. Οποτε θα παρω και καμια φορμα απο εκει.... Αγαπω τα πανηγυρια!!!!!

Καλημέρα!!!!

Να πας σε καστανογιορτη ή σε γουρνοχαρα να φας τσιγαριδες για μένα!!!

AoL1p3.png

Οκτώβριο του 14' είναι ο μικρός σου??? Είναι ήσυχος, κοιμάται το βράδυ??? Εγώ πάλι απο εγκυμοσύνης ρούχα δ έχω κτ για την εποχή αυτή...2παντελόνια έχω&αυτά ανοιξιάτικα! Με τα κολάν δ τα πήγαινα ποτέ καλά...δ ξέρω γτ...ενώ φαίνονται τόσο άνετα...πάντα το χειμώνα τα μπλουζοφορέματα τα φορούσα με χοντρό καλσόν! Τώρα που το λές και εγώ χρειάζομαι αθλητικά...

ναι το Οκτωμβρη ειναι...Ησυχο δεν τον λες κατα την διαρκεια της ημερας πολυ υπερκινητικος θα ελεγα δεν σταματαει να κουνιεται...

Μου κοιμαται απο υπνο τα παμε σουπερ απο 40 ημερων δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου, να τονισω δεν θηλασα απο λαθος ενημερωση, το λεω και αυτο γιατι παιζει ρολο στον υπνο...ειδικα στην αρχη που εγω ημουν βασιλισσα...

Δεν τα προτειμω τα ρουχα εγκυμοσυνης δεν χρειαζοντε κανουν και ενα καρο λεφτα, παιρνεις ενα κλασσικο μπλουζοφορεμα σε μεγαλυτερο νουμερο και ειναι σουπερ...

Κολαν δεν μαρεσει ουτε εμενα αλλα στην εγκυμοσυνη τι αλλο να βαλεις εκτος απο φορμες...εχω ενα τζιν υφασμα με λαστιχο πανω στην κοιλια πολυ βολικο...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

&εδώ έχουμε...χορτάσαμε περπάτημα! Άρχισε την Δευτέρα και τελειώνει την Δευτέρα...κοίταξα&εγω που λες για φόρμα αλλά τα λάστιχα ήταν αρκετά σφιχτά και δ θα ήταν τόσο άνετα! Ψώνισα όμως του μικρού διάφορα και πολύ το χάρηκα! Όσο για τα κιλά εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη δ πήρα...είχα βέβαια 4 απο την 1η, έχασα και 2 στο 1ο τρίμηνο...είμαι πάνω κάτω στα ίδια και τώρα ξεκινάω στην ουσία!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...