Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κάθυ μου, σας προσέχει ο μπαμπάς σου όλη την οικογένεια και τώρα και τον μπεμπουλάκο! Να ζήσετε να τον θυμάστε και να τον τιμάτε!

Σαλοπέτα ψηφίζω κι εγώ, φοράω το καλοκαιράκι υφασμάτινες κοντές τζιν και εμπριμέ και είναι τέλειες! Πολύ κοριτσίστικες! Εγώ αγόρασα πολλά παντελόνια σαν φόρμα αλλά βόλτας όμως από τα oysho και μ' αυτά μου φαίνεται θα βγάλω όλο το χειμώνα, πήρα αρκετά!

Φάγαμε μια κοτόσουπα τέλεια και τώρα πάω ν' αράξω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!! Αρχίσατε τα ψώνια βλέπω!!! Εγω δεν εχω αξιωθεί να παρω τιποτα ακομα αλλα πρεπει να βγω επειγόντως γιατι η κοιλιά μου απο προχτές εγινε τεράστια!!! Τι ξαφνικό ηταν αυτο;;; Μιλάμε μεγάλη διαφορά κ δεν μπαίνω πλέον πουθενα!! Το απόγευμα παντως εχει νύχια κ. Καφε το προγραμμα!!

Jo καλο ταξίδι να περάσετε υπέροχα κ να φάτε κ μια καρμπονάρα αυθεντική ιταλιανοκη για μένα!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Αννουλα μου τι καλά που τον πήρανε τον ζουζουνο σου!! Καλή αρχή , άντε τώρα τα πρωινά πρώτα ο θεός ελεύθερα λιγο ξεκούραση!!

Ααααααααα μην νομίζεις και εγώ πολύ σπιτο γατουλα δεν πάω πουθενά μέχρι την μανούλα λίγο να μας δούμε και να αλλάξω λίγο τον αέρα μου δεν πάω βόλτες απ αυτές που φαντάζεσαι ήρεμα πράγματα!!

Αααα ναι μ αρέσουν κ εμένα οι σαλοπετες αλλά εγκυμοσύνης πρέπει να το ψαξεις πολύ , είχα βρει το καλοκαίρι πολλές στα stradivarius αλλά είναι στενές και στα πόδια και πάνω θέλει ευρύχωρες να είναι!!

Πω πω εριξα έναν ύπνο τον ευχαριστηθηκα!!

Jo τα oysho μ αρέσουν παρά πολύ και τα εσωρουχακια και τα πιτζαμακια και όλα είναι πολύ χουχουλιαρικα ειδικά τον χειμωνα έχει κάτι ρομπιτσες πολύ μαλακές όνειρο !! Θα εφοδιαστω !! Χαχαχα ή Βαλεντίνα θα σουρτουκευει το χειμώνα και εγώ θέλω ρομπιτσα να πάρω να κάθομαι στο σπίτι να απολαμβανω την ζεστουλα!!

Εγώ θα ψιλοφοβαμαι μην κολλησω κανένα κρύωμα και τέτοια και δεν θα μπορούμε να πάρουμε τίποτα οπότε λίγο θα κλειστω!!

Θέλω καστανά και τζάκι!! Τωραααα

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Αρχίσατε τα ψώνια βλέπω!!! Εγω δεν εχω αξιωθεί να παρω τιποτα ακομα αλλα πρεπει να βγω επειγόντως γιατι η κοιλιά μου απο προχτές εγινε τεράστια!!! Τι ξαφνικό ηταν αυτο;;; Μιλάμε μεγάλη διαφορά κ δεν μπαίνω πλέον πουθενα!! Το απόγευμα παντως εχει νύχια κ. Καφε το προγραμμα!!

Jo καλο ταξίδι να περάσετε υπέροχα κ να φάτε κ μια καρμπονάρα αυθεντική ιταλιανοκη για μένα!

Ο μπεμπακος ξεπετάγεται από μέσα και όλο και θα φουσκωνεις!! Ωραία ου θα κανείς τα νυχακια θα ανανεωθεις μ αρέσουν αυτές οι περιποιήσεις ειδικά το πεντικιουρ εκεί που μου κάνει μασάζ την πατουσα άσε χαζευω τελείως !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα κορίτσια εμένα με πεθαίνει η μέση μου ούτε λίγο δεν μπορώ να κάτσω όρθια... Το μωρό είναι όρθιο το κεφάλι στον αφαλό και τα πόδια χαμηλά άμα παίζει ρόλο αυτό δεν ξέρω.. έφαγα μακαρόνια με κοτόπουλο και κάρυ ήταν θεϊκό :)

Καλό ταξίδι jo :) καλά να περάσετε. ...

Καθυ μου να θυμάσαι της καλές στιγμές μαζί με τον μπαμπακα σου και να μην στεναχωριεσαι είναι άγγελος και σας προσέχει τώρα :) αγκαλιτσα \ο/

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση ξανα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα απο αγορα!!!απαπα πανικος,με πονεσε κ η μεση μου...

Πηρα καποια ρουχακια απο το Zara..και ενα ζευγαρι παπουτσια!!!καλε μεγαλωσαν τα ποδια μου ενα νουμερο χαχαχαχα!!!

Αυριο θα παμε με παρεα λιμνη πλαστηρα!!! :) :)

wyEhp3.png

Χριστινα εσενα απο προχθες εγινε τεραστια εγω νιωθω οτι μαζεψε απο προχθες.... Μα τι να πω;;;;;

Εμμακι τελειαααα.. Δεν εχω παει ποτε αλλα μ αρεσουν πολυ οι εκδρομουλες... Να περασετε καλα...

Εγω ψηνω τις πιτσες μου. Το κεφαλι μου παει να σπασει απο το πρωι....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα απο αγορα!!!απαπα πανικος,με πονεσε κ η μεση μου...

Πηρα καποια ρουχακια απο το Zara..και ενα ζευγαρι παπουτσια!!!καλε μεγαλωσαν τα ποδια μου ενα νουμερο χαχαχαχα!!!

Αυριο θα παμε με παρεα λιμνη πλαστηρα!!! :) :)

Μεγια τα ρουχαλακια κ τα παπουτσακια είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης το ένα νούμερο παραπάνω χιχι :)

Εγώ πήγα να κάτσω στο τραπέζι να κάνω μαθήματα γερμανικών και ούτε 3 λεπτά άντεξα πονάει η μέση τόσο πολύ.. .

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου μου σε καταλαβαινω!!!η μονο αναπαυτικη θεση ειναι η ξαπλωτη με το μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια

Νιώθω και ένα περίεργο πράγμα ότι θα βγει το στομάχι μου από το στόμα.. . Δεν ξέρω άμα είναι η μετακίνηση τον οργάνων α και μόλις έφαγα και μια κλωτσιά περιποιημενη χαχαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ουφ κορίτσια μου γυρισα κ εγώ από την μανούλα!! Εντάξει κουραστηκα και ας καθόμουν έχω και μια ζάλη τώρα !! Ένα ντουζακι και θα ξαπλαρω αναπαυτικά στην κρεβαταρα μου !!

Πλέον θα αρχίσουμε να κουραζομαστε πιο πολύ και με το παρά μικρό!!

Εμμακι καλοφορετα τα καινούρια!! Τώρα το καλοκαίρι το ποδαράκι απλώνει κιόλας εμάς με την εγκυμοσύνη ένα παραπάνω εγώ βλέπω τα δαχτυλακια μου έχουν πριστει λίγο και οι αστράγαλοι μου γενικά είναι πολύ λεπτά τα ποδια μου και τώρα βλέπω μια διάφορα μικρή!! Αποφεύγω και τα αλατια που να έτρωγα!!!

Πω πω έχω ένα χασμουρητό και μια νυστα ξαφνικά λες και εχω να κοιμηθώ πολλές ώρες!!

Κάθυ μου αν δεν αντεχεις πάρε ντεπον και εγώ με πολύ πονοκεφαλο δεν μπορώ και μου είπε ο γιατρός ότι προτιμώ να πάρεις ντεπον παρά να υποφερεις !! Είναι ακίνδυνο και ειδικά τώρα που μεγάλωσαν τα βλασταρακια μας δεν πειράζει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...