Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα προγκιπεσες μου!!!αργησα σημερα να σας πω καλημερα αλλα εκανα δουλειτσες!!!

Κουοπουλο με πατατεε σημερα το μενου!!

Καθυ μου καλα ψωνια!!!

Φουντουκακι σε βλεπω να γινεσαι παλαιστης!!!χαχαχαχα

Τζο μου τι ωραια!!!κοιτα να περασεις καλα!!!!

Εγω β την αλλη πατασκευη!!!!δεν περναν οι μερες!!!

Γέμιζε τη μέρα σου και θα περάσουν μια χαρά!!!! Λίγες είναι!!!

Το μενού έχει σουτζουκάκια ετοιματζιδικα με πατάτες φούρνου σουρτουκευα και δεν μαγείρεψα τίποτα!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι κι εγω.... Γυρισαμε... Δεν βρηκα κατι για μενα να ψωνισω τελικα.... Δεν πειραζει.... Εγω μαλλον θα κανω κατι προχειρο να φαω τωρα και το βραδυ θα ετοιμασω πιτσα. Για συγχωριο βασικα γιατι σημερα εχουμε τα 2χρονα του μπαμπακα μου... Ο Θεος να τον αναπαυει... και δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου....

HmwTp3.png

Αφήστε κορίτσια πολύ κιμάς έχει πέσει και θα τον βαρεθω στο τέλος!! Τέλος πάντως ωραίες οι φακές και το μπιφτεκακι αύριο λέω να παραγγειλω και εγώ κοτόπουλακι με πατατουλες στον φούρνο λίγο να ξεφύγουμε!!

Βαλεντίνα μια χαρά τον λιαζεις τον γιο καλά κανείς και βολταρεις!! Και εγώ το απόγευμα θα πάω την βολτιτσα μου λίγο να ξεμουδιασω !! Ναι σε κείνη έκανε και ή αδερφή μου και μια φίλη είναι πολύ καλή!! Θα κάνω και την βόλτα στο κέντρο!!

Jo μου να περάσετε τέλεια και να μην κουραζεσαι πολύ!! Ναι το είπαμε στους γονείς και τρελάθηκαν τα πεθερικά μου είχαν πάντα αγόρια στην οικογένεια οπότε τώρα την περιμένουν πως και πως!! Οι δικοί μου είχαν τρεις κόρες οπότε γνωστη ή διαδικασία αλλά είχαν της αδερφής μου το αγοράκι και έτσι τώρα θα έχουν την εγγονή!!

Μόνο καλά νέα θα έχουμε εδώ μόλις γυρίσεις θα μας δώσεις και τα δικά σου χαρούμενα νεακια απ τον μπεμπακο σου που θα έχει αλλάξει και τον αέρα του στο εξωτερικό και θα εχει ενέργεια και ζωηραδα στον μεγάλο υπέρηχο!! Οι κλωτσιές είναι ένα όνειρο !! Εγώ από χθες αισθάνομαι κάτι φτερουγίσματα και πίσω στην πλάτη προς δεξιά εκεί είναι και τα ποδαράκια και λέω δες την τώρα έχει τον χώρο της και απλώνεται χεχε !! Πάντως άλλαξε μεριά που ξάπλωνε ενώ στην αρχή την βλέπαμε ξαπλωμένη από δεξιά χθες ήταν ξαπλωμένη αριστερά!! Δύο φορές τα άνοιξε τα ποδαράκια της και είδαμε το πιπι της τη χαρά θεέ μου και πόση ακόμη θα μας χαρησουν τα μωρακια μας κορίτσια !!

Τώρα για β επιπέδου τις είπα και τις δύο τις μαμαδες να έρθουν έχουν τρελαθεί απ την χαρά τους !! Ε απ την μια με νευριαζουν αλλά με φροντίζουν τόσο πολύ και χαιρονται που είπα να τους δώσω αυτή τη χαρά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Να μαι κι εγω.... Γυρισαμε... Δεν βρηκα κατι για μενα να ψωνισω τελικα.... Δεν πειραζει.... Εγω μαλλον θα κανω κατι προχειρο να φαω τωρα και το βραδυ θα ετοιμασω πιτσα. Για συγχωριο βασικα γιατι σημερα εχουμε τα 2χρονα του μπαμπακα μου... Ο Θεος να τον αναπαυει... και δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου....

Κάθυ μου να ζησετε να είστε γεροι να τον θυμάστε , θα είναι πολύ περιφανος με την κόρη του και θα χαίρεται που θα βλέπει ότι φτιαχνεις την οικογένεια σου !!

Όσο για τα ψώνια εγώ ξέρω αν θα πάω κολαν θα πάρω δύο τρία να έχω όλο το χειμώνα που είναι και μαλακά και με μπλουζοφορεματακια μια χαρά !!

Εσυ τι ήθελες να βρεις να πάρεις??

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μου την καλυλτερη δουλειά έκανες!!!

Εμμάκι υπομονή και θα περάσουν οι μέρες.....κι εγώ δυο βδομάδες και εχώ ως τον επόμενο υπέρηχο!!!!Λογικά από τον έβδομο και μετά θα πηγαίνουμε πιο συχνά να παίρνουμε τη δόση μας!!

Κάθυ μου εγώ δεν με βλέπω φέτος για ψώνια!!!Αλντε να πάρω κανένα μεγαλύτερο σουτιέν αργότερα και καλά είναι!!!Να σαστε γεροί να τον θυμόσαστε με αγάπη τον μπαμπάκα!!!Σας προσέχει σίγουρα από εκεί ψηλά και θα ναι πολύυυυυ ευτυχισμένος κι εκείνος με το εγγονάκι που έρχεται!!

5cPOp3.png

Καθυ μου να ζησεις να τον θυμασαι τον μπαμπακα σου!!!

Και εγω θα παω μια βολτα απο τα h&m να δω κολαν...ετσι θα τη βγαλω κ με μπλουζοφορεμετα οπως λεει κ ο ποπαυ!!

Αννουλα μου,σου φαινεται τοσο λιγο οταν πας κ αντε παλι να περιμενεις να το δεις!!!τωτα βεβαια για την β ψιλοαγχονομαι κιολας αλλα οκ εχω πιστη στο θεουλη οτι ολα θα ειναι καλα!!!

wyEhp3.png

Φουντούκι κι εσύ για βολτούλα ετοιμάζεσαι???Τελικά μόνο εγώ έχω γίνει σπιτογατούλα τελευταία!!!!

Αχχχ μόλις με πήραν από τον παιδικό και θα μας πάρουν τελικά!!!Όχι εκεί που πηγαίναμε πέρσυ,αλλά σε έναν άλλο που ευτυχώς είναι κ πιο άτω απ το σπίτι μας!!Πολύ χάρηκα!!Το χα πάρει προσωπικά κ ένιωθα πως αν δεν μας παίρνανε θα ταν σαν να μην το θέλουν το παιδάκι μου...,!!!Αχχχ όπως βλέπετε είμαι πολύυυυυτρελαμένη αγορομανούλα!!Και πού είστε ακόμαααα!,!,,

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια μου... Εγω οταν κατεβασω τα χειμωνιατικα θα δω τι εχω και τι οχι. Αλλα θελω να αγορασω μια σαλοπεταααα... Και να πετιεται η κοιλιτσα οταν μεγαλωσει λογο ακομα....

HmwTp3.png

Ευχαριστούμε κορίτσια!!Ελπίζω να προσαρμοστεί καλύτερα,γιατί πέρσυ είχαμε περάσει πολύ δύσκολα τον πρώτο καιρό!!Τώρα πάντως που του το είπα ενθουσιάστηκε!!Ζήτωωωω φώναζε το ζουζουνάκι μου!!

Σαλοπέτα Κάθυ εεε???Δεν έχω βάλει ποτέ....τις έβρισκα άβολες...πάντως είναι το καλύτερο ρούχο για να αναδικνύει την κοιλίτσα!!

5cPOp3.png

Να ζήσετε να τον θυμόσαστε κορίτσι μου!!! Εμειςβ16/10 έχουμε τα 5 χρόνια της μαμάς μου και πολύ στενοχωριεμαι που δεν θα δει τον εγγονό!!! Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι!! Καιιιιι αλλάζουμε θέμα.

Ωραίες οι σαλοπετες αλλά αν θες να πας έξω τουαλέτα τι να προτομαζεψεις αλλά και μένα μου αρέσουν πολύ!!!

Πω πω τα σουτζουκάκια αμασητα τα έφαγα. Κολασμενα σουτζουκάκια... Μ

Και το απόγευμα θα πάω για καφέ ξαφνικά τη μέση τη νιώθω καλύτερα. Όσο παίρνει ο καιρός κορίτσια γερή να είμαι θα αφηνιασω στο σουρτουκεμα μες το καταχείμωνο...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...