Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Επιτελους και λιγο ροζακι στο πινακακι!!!! Η Θεανω που ειναι ρε κοριτσια να μας πει κανενα νεο;;;;

Ή Θεανώ θα τρέχει με την δουλειά της και με τις δύο τις κόρες ή μια θα έβγαζε την πάνα αν θυμάμαι και ή άλλη ξεκινούσε τα πρώτα βηματακια !! Πανικός στο σπίτι :D θα εμφανιστεί να μας πει αν έχεις μπεμπακο τον θέλει πολύ τον γιο!! Είναι σε καλό δρόμο εδώ μέσα σίγουρα θα μας πει ότι έχει μπέμπη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια ξενύχτησα απ τη χαρά της δεν κοιμάται???Ή έχετε στήσει πάρτυ???Μπρααααααάβο φουντούκι με τη μπεμπούλα σου!!!!!Το μόνο που σκέφτομαι είναι η καημένη η πεθεροαδελφή που έχασε το στοίχημα!!!!

Μαράκι μου όλα καλά θα είναι!!Είναι συνηθησμένο εύρημα οι ηχογένιες και αφού δεν υπάρχει και κάτι άλλο να μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

Πάμε για ύπνο λοιπόν κι εμείς σιγά σιγά!!Καλό βράδυ ζουζούνες!!!Αααα και επίσης κάπου αναφέρθηκε μια καρμπονάρα....το κουτσούνι μας νομιλζω μου την άναψε τη φωτιά!!!Και μιας και είναι αργά τώρα,θα την κάνω αύριο!!

5cPOp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε;;

Μαρια και φουντουκακι τελεια τα νεα σας!! 1 + 1!! Το σημαντικοτερο ειναι που ειναι γερα!!!

Αφηστε και σε μενα ενα ετωτηματικο για το δευτερο μωρο γιατι δεν ειναι σιγουρα αγορι!!! Ειναι ντροπαλο και τα κλεινει τα ποδαρακια....! Αν και ο εξωσωματικος ειπε οτι το 55% βγαινουν αγορια.....ποτε δεν ξερεις ομως!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Φουντούκι καλώς την κόρη...μπράβο ρε κορίτσι που κάνατε την ανατροπή! Αλλά δ σώζεται η κατάσταση με 4 γυναίκες....χαχα!!!!! Όσες παίρνετε καινούρια αμάξια, καλοτάξιδα! &εμείς αλλάξαμε το 3θυρο με οικογενειακό όταν ήρθε ο 1ος γιος! Χτες τελικά δ την έκανα την πίτσα...προτίμησα να ξεκουραστώ γτ απο το ζούλα-ζούλα του γιατρού με πονούσε η κοιλιά! Σήμερα θα κάνω γεμιστά και θα περάσει η μέρα μας με το ποντικάκι μ!

- Αννούλα τι έγινε με τον παιδικό του μεγάλου??? Εμάς δ μας πήραν...απο την μία λέω ότι θα γλιτώσουμε απο τις ιώσεις και απο την άλλη με την εγκυμοσύνη θα'ναι λιγο δύσκολα τα πρωινά που θα'μαστε μόνοι...τέσπα, έχει ο θεός όλα θα γίνουν!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα και απο μενα...

kathie καλα βολτες και καλα ψωνια....

Annoula σου εκανα ζημια με το φαγακι λογικα και ομως αφου ειναι κολαση, θα φτιαξεις σημερα για να σου φυγει ομως..!!!

οντως χαθηκε η Θεανω αλλα εχει και 2 πιτσιρικια στο σπιτι θα γινεται το σωσε εδω 1 εχω και τρεχω ολη μερα, δεν μπορω να την φανταστω... :D:D

Παντως που μπηκα στο προφιλ της ειναι στις 22 εβδομαδες λογικα θα εχει μαθει ή απο μερα σε μερα, μακαρι να μπει να μας πει..τα φιλια μας!!!

Εμεις εδω σπιτι θα την βγαλουμε και σημερα, θα κανω καμια δουλιτσα σημερα, απο φαγακι δεν ξερω τι να κανω...εσεις τι καλο θα κανετε σημερα???Μπας και παρω καμια ιδεα..!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Την πηρα την ιδεα τελικα απο το μαρακι γεμιστα λαχταριστα, ο πεθερος μου εχει και μποστανι και εχω τα παντα φεσκα φρεσκα...

Παω σιγα σιγα να ξεκινησω, με βλεπει και ο μικρος στον υπολογιστη και κλαιει, μολις κανω και σεικωθω σταματαει τι βιολι ειναι αυτο τωρα δεν το καταλαβαινω...:P:p:p:p

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ξύπνησα και γω αλλά θέλω και άλλο!!! Πολύ ωραία περνούσαμε ώσπου με έπιασε πάλι η μέση. Ρε μπελάς!!

Σήμερα για φαΐ δεν ξέρω για αύριο ξεσηκώνομαι για μελιτζάνες παπουτσάκι με ξεσήκωσε η γιαγιά του άντρα μου αλλα θα εξαρτηθεί από τη μέση!!!

Αυτό που με παρηγορεί με τα αγόρια είναι ότι θα βρουν παρέα να παίζουν γιατί συνήθως στα παιχνίδια είναι ενώ σωρό κορίτσια και κανένας ταλαιπωρος πιτσιρίκος που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα!!!

Η Θεανώ θα τρέχει 100 άρια τώρα!!!!

Κοιμάμαι όρθια!!

AoL1p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Και εγώ ακομα νυσταζω αλλά θα το συνεχίσω το μεσημέρι!! Έκλεισαν ραντεβού για β επιπέδου 6 Οκτωβρίου στην ψαρρα !! Είδα και επαθα να βρω ώρα που να βολευει τον άντρα μου στην αρχή μου έκλεισε για 2 του μήνα αλλά το μεσημέρι έχει δουλειά οπότε με έβαλε 6 του μήνα 5 το απόγευμα!!

Σήμερα το μενού έχει φακες και φυσικά εγώ θα την φάω με δύο ψημένα μπιφτέκια φουλ σιδηρο !! Εσεις τι κανετε??

Κάθυ μου τι ωραιααααα καλά ψώνια!!

Κουτσουνι μου ο μικρός σε θέλει αποκλειστικά να παιζεις μαζί του!!

Αννουλα την φαγαμε την πεθερό αδερφή χαχαχαχαχαχα

Τζίνα ας είναι γερά τα μωρακια μας!!

Μαρακι ούτε που ξέρω πως την κάναμε την ανατροπή δεν το πίστευα αφού λέω τον γιατρό γνωρίζω μόνο μανουλες που έχουν μπεμπακους και μου λέει θα έτυχε και ή κοπέλα πριν από σένα κορίτσι έχει!! Άρα εδώ είναι μαζεμένα τα αγοράκια μας!!

Γερά όλα τα μωρακια μας και τίποτα άλλο!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!

Τζινάκι καλως ήρθες!!Με το καλό τα ζουζουνάκια σου!!!Μπορεί τώρα να ναι λιλγο δύσκολα,αλλά μόλις τα πάρεις αγκαλιλτσα θα τα ξεχάσεις όλα!!

Κάθυ μου καλά ψώνια!!!!

Κουτσούνι και με την καρμπονάρα μου κανες ζημιά και με τα γεμιστά!!Μου θύμισες ότι μου τα ζητάει ο άντρας μου και όλο το αποφεύγω!!Κι εμένα μου αρέσουν πολύ,αλλά ψιλοβαριέμαι να τα φτιάχνω!!Έχετε και φρέσκα φρέσκα λαχανικά!Τι ωραία!!

Μαράκι μου ως το μεσημέρι μου είπαν εμένα θα ξέρουν σίγουρα,οπότε ακόμα ελπίζω!!Κι εγώ ειλχα σκοπό μετά τα χριστούγεννα να μην τον πάω για λίγο,αλλά όσο να ναι θα ναι μια βοήθεια μέχρι το καλοκαίρι,που θα να και τα μικράκια μας πιο μεγάλα και θα θέλουν πιο πολύ φροντίδα!!Για να δούμε....

Βαλεντίνα ξανακοιμήθηκες????

Φουντούκι μου καλημέρα!!Κι εγώ έχω γιατρό στις 5 του μήνα!!Άντε θα χουμε πάλι πολλά νέα εκείνες τις μέρες!!Με το καλό!!

5cPOp3.png

Kαλημέρα!!!

Με ταράζει από χθες ο μπεμπάκος μου στις κλωτσιές! Δίνει πια και στον άντρα μου δυνατές και στριφογυρίζει σε όλη την κοιλιά ο ατιμούκος! Αν του βάλεις ένα χέρι στην κοιλιά και τον ζεστάνεις στο λεπτό έχει αρχίσει τις κλωτσιές και το βραδάκι που ξυπνούσα κάθε μια ώρα αυτός εκεί, γαρίδα το μάτι και κλώτσαγε! Απορώ αν με ξυπνούσε αυτός και ξύπναγα κάθε μια ώρα :mrgreen: Αυτές οι στιγμές πιστεύω είναι το πιο όμορφο κομμάτι της εγκυμοσύνης!

Φουντούκι μου, το άριστο ωαριάκι πρώτης ποιότητας είναι η μπουμπούκα σας, η πιο ανθεκτική για να κάνει δώρο στο μπαμπά και στη μαμά της!!! Το είπατε το φύλο στους άμεσους συγγενείς; Τι είπαν γονείς και πεθερικά; Θα 'χεις να της το λες ότι σας ήταν ντροπαλή και κυρία και δεν αποκάλυπτε τα μυστικά της, παρά μόνο όταν θέλησε αυτή!

Εμείς σήμερα το μεσημέρι κοτόσουπα και αύριο φεύγουμε, θα κάνω ένα 10ήμερο να σας διαβάσω αλλά μέχρι τότε ελπίζω να έχουμε μόνο ευχάριστα! Εμείς έχουμε κλείσει β΄επιπέδου 1/10, οπότε στο καπάκι από το ταξίδι θα έχετε και νέα μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα προγκιπεσες μου!!!αργησα σημερα να σας πω καλημερα αλλα εκανα δουλειτσες!!!

Κουοπουλο με πατατεε σημερα το μενου!!

Καθυ μου καλα ψωνια!!!

Φουντουκακι σε βλεπω να γινεσαι παλαιστης!!!χαχαχαχα

Τζο μου τι ωραια!!!κοιτα να περασεις καλα!!!!

Εγω β την αλλη πατασκευη!!!!δεν περναν οι μερες!!!

wyEhp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Και εγώ ακομα νυσταζω αλλά θα το συνεχίσω το μεσημέρι!! Έκλεισαν ραντεβού για β επιπέδου 6 Οκτωβρίου στην ψαρρα !! Είδα και επαθα να βρω ώρα που να βολευει τον άντρα μου στην αρχή μου έκλεισε για 2 του μήνα αλλά το μεσημέρι έχει δουλειά οπότε με έβαλε 6 του μήνα 5 το απόγευμα!!

Σήμερα το μενού έχει φακες και φυσικά εγώ θα την φάω με δύο ψημένα μπιφτέκια φουλ σιδηρο !! Εσεις τι κανετε??

Κάθυ μου τι ωραιααααα καλά ψώνια!!

Κουτσουνι μου ο μικρός σε θέλει αποκλειστικά να παιζεις μαζί του!!

Αννουλα την φαγαμε την πεθερό αδερφή χαχαχαχαχαχα

Τζίνα ας είναι γερά τα μωρακια μας!!

Μαρακι ούτε που ξέρω πως την κάναμε την ανατροπή δεν το πίστευα αφού λέω τον γιατρό γνωρίζω μόνο μανουλες που έχουν μπεμπακους και μου λέει θα έτυχε και ή κοπέλα πριν από σένα κορίτσι έχει!! Άρα εδώ είναι μαζεμένα τα αγοράκια μας!!

Γερά όλα τα μωρακια μας και τίποτα άλλο!!!

Και γω εκεί την έκανα!!!!!! Καλή επιτυχία νταρλιγκ!!

Βγήκα για καφέ τελικά πήγαμε με τη φίλη μου από κάτω βόλτα τις κοιλιές μας

AoL1p3.png

Καλημερούδια!!!!

Τζινάκι καλως ήρθες!!Με το καλό τα ζουζουνάκια σου!!!Μπορεί τώρα να ναι λιλγο δύσκολα,αλλά μόλις τα πάρεις αγκαλιλτσα θα τα ξεχάσεις όλα!!

Κάθυ μου καλά ψώνια!!!!

Κουτσούνι και με την καρμπονάρα μου κανες ζημιά και με τα γεμιστά!!Μου θύμισες ότι μου τα ζητάει ο άντρας μου και όλο το αποφεύγω!!Κι εμένα μου αρέσουν πολύ,αλλά ψιλοβαριέμαι να τα φτιάχνω!!Έχετε και φρέσκα φρέσκα λαχανικά!Τι ωραία!!

Μαράκι μου ως το μεσημέρι μου είπαν εμένα θα ξέρουν σίγουρα,οπότε ακόμα ελπίζω!!Κι εγώ ειλχα σκοπό μετά τα χριστούγεννα να μην τον πάω για λίγο,αλλά όσο να ναι θα ναι μια βοήθεια μέχρι το καλοκαίρι,που θα να και τα μικράκια μας πιο μεγάλα και θα θέλουν πιο πολύ φροντίδα!!Για να δούμε....

Βαλεντίνα ξανακοιμήθηκες????

Φουντούκι μου καλημέρα!!Κι εγώ έχω γιατρό στις 5 του μήνα!!Άντε θα χουμε πάλι πολλά νέα εκείνες τις μέρες!!Με το καλό!!

Αννουλα μου συντονιστηκαμε επιτέλους!!!!! Όχι δενξανακοιμηθηκα ξεπορτισα...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...