Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αντε επιτελους ρε φουντουκι ελα να μας ενισχυσεις τις κοριτσομανες !!! Χαμος θα γινει λεμε θα σφαζονται για τις κορακλες μας καλε κουτσουνι κ litlle σταρ ακουτε αυτη που ελεγε να ονομασει το καφε μας καποτε αγορομανες ιανουαριου δες την τωρα εχει τρελαθει απο τηχαρα της !!!! Φουντουκακι αληθεια γερα να ναι ολα πανω απο ολα αλλα χαρηκα πολυ που εχεις κοριτσακιιιιι αντε να ροζισει λιγο το πινακακι μας !!! Γιουπιιιιιιιιιιιι

11pSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπεμπααααααααα!!!!!γιουπι φουντουκακι μου!!!κορδέλες,φρου φρου...ποπο πριγκίπισσα!!!! :-) :-) :-)

Μια χαρά η μπεμπουλα σου κ θρεφταρι!!!!

Ένα σφηνάκι φυσικό χυμό πορτοκάλι παρακαλώ!!!!

wyEhp3.png

Εφτασεεεε!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ!! Εύχομαι όλα τα μωρακια μας να είναι γερά!!

Ftas μου το καφέ μας μπορεί ακόμη να ονομαστει αγορομανες Ιανουαρίου αφού τα αγοράκια μας είναι πολλααααα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

fountouki 89 συγχαρητηρια επιτελους και μια μπεμπουλα ακομη, μεγαλη χαρα μας εδωσες, αφρατουλα θα γινει η μικρουλα...να ναι καλα και με το καλο...

Τωρα που ξερεις τι εχεις ορμα και εσυ στα μαγαζια...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Φουντουκιιιι τι καλαααααα!!!!!!! Μια ροζ μπεμπουλα στην παρεα μας!!!!!! Μπαμπατσικια κιολας!!!!!! Ολα με το καλο να γινουν!!!!!!!

Κουτσουνι και εμεις 3θυρο ειχαμε και πηραμε 5θυρο. Μεταχειρισμενο μην φανταστεις τιποτα ουαου... Ο γιατρος δεν ειπε τιποτα για λεφτα αλλα κατι θα του δωσουμε. Να πανε ολα καλα μονο.... Εμεις ουτε τα δωματια πληρωνουμε. Εσεις γιατι πληρωνετρ;;;

HmwTp3.png

και εμεις μεταχειρισμενο το μονο σιγουρο...

Δεν εχω ρωτησει για το μονοκλινο να πω την αληθεια ετσι μου εχουν αλλες μαμαδες, αλλα αυτο γινεται μόνο για το μονό ετσι ξερω..οταν θα πλησιαζει ο καιρος βλεπουμε...

Εγω γενναω μεσα Δεκεμβρη και λογο επαρχιας δεν υπαρχουν πολλες γεννες, συνηθως μου λεει ο γιατρος αμα εχουν πολλες μου προτεινει το μονο αμα δεν εχουν με βαζει σε τρικλινο και ειμαι μονη μου...κοιμουντε και αυτοι που μενουν μαζι μου το βραδυ και μου ερχετε κουτι...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνακι μου ήρθε ή φιλεναδουλα σας!! Και γω χαίρομαι παρά πολύ με όλα μας τα μωρακια εδώ μέσα που είναι υγιέστατα!!

Βαλεντίνα χαχαχα γελαω πολύ με το ποπαι εγώ δεν μπορούσα να καταλαβω από την διατροφή και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είναι μπεμπης και έλεγα στον άντρα μου θα τον παίρνεις γυμναστήριο και θα κανετε μαζί crossfit !! Και τώρα όλο μου λέει εμένα να με ακούς σας το έλεγα εγώ κόρη θα είναι!! Καλά μου φτάνει που είναι γερή !!

Καθυ μου γλυκιά ευχαριστώ όλα τα μωρακια μας θα είναι γερα και θα τα πάρουμε αγκαλιτσα σε λίγους μήνες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι μου, έκανα διάλειμμα από την ταινία για να 'ρθω να δω!!! Μου φωνάζει ο άντρας μου! Η κοράκλα από μικρή μας την έκανε τη δουλειά, έκανε είσοδο επεισοδιακή!!! :tongue::tongue::tongue: Υπέροχα τα νέα σας, γλυκό φουντουκάκι, ο άντρας σου θα ερωτευτεί τρελά τη μπουμπούκα!!!

Βάφω στα γρήγορα ροζ το πινακάκι μας!!!

Βιργινία μου, το είδα το μήνυμά σου, μεγειά το τικεράκι!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Ναιι ειναι πολυ καλο να εχει και ο συνοδος κρεβατι να ξεκουραζεται... πολυ σημαντικο... αν μας φερουν παιδιατρο και ολο τον μηνα θα ειμαστε κομπλε. Εγω δεν μπορω να ξερω αν θα γεμνησω Δεκεμβρη η Γεναρη..

HmwTp3.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος
  • Christina30........................ΠΗΤ 7/1... μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπάκος

vLmAp2.png FMoxp2.png

17 αγοράκια, 4 κοριτσάκια και να φανταστείτε τις κοπέλες που δεν μπαίνουν πια τις έχω βγάλει απ' το πινακάκι για να μη μπερδευόμαστε, αλλιώς τα αγοράκια θα ήταν περίπου 20 τώρα!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo μου ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ναι έχει πάθει τρέλα με το κορίτσι !! Ακόμα από την ωοληψια !ας είχαν πει ότι είχαμε 3 ωάρια καλά προς μέτρια και 1 που είναι άριστο και το βαθμολογησαν με 1 δηλαδή τέλειο!! Στην πρώτη εξωσωματική μου έβαλαν τα δύο μέτρια και στην δεύτερη ένα μέτριο και το άριστο!! Από τότε μου έλεγε αυτό το ωάριο το άριστο είναι κόρη και έπεσε μέσα!! Πω πω δεν επθα μου δείνει σημασία όταν γεννηθεί !!

Βαψε το πινακακι με ροζακί!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...