Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Χαχα....κ εσυ ρε μαρακι αγορομανα?εχετε διαλύσει ολες τις πιθανοτητες!!!μια χαρα θα ειναι ο μπεμπης σου αλλα εχουν δικαιο τα κοριτσια.παρε ενα τηλεφωνακι να μην αγχωνεσαι αδικα το σουκου...

Φουντουκι περιμενουμε με αγωνια στην εξεδρα......!!!

Καθυ κ εγω πρασινολαδι....χιχι!φυσιολογικο ειναι απο το σιδηρο....πιφ!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω καλε τι κανετε μου λειψατε...ο μικρος με εχει τρελανει δεν με εχει αφησει σε χλωρο κλαρι, δεν προλαβαινω ουτε να μπω 2 λεπτα!!!

Διαβασα τα λιγα οσα μπορεσα τις περνατε τις σελιδες για πλακα κιολας...

Να καλωσορισω και τη ΤΖΙΝΑ1990 στην παρεα μας, με το καλο τα μπεμπακια σου, σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με υγιεστατα ζουζουνια!!!

Ρεεεε Μαρακι και εσυ αγορι τι γινετε πια, σαν αστειο μου φαινεται!!!

Τωρα θα εχεις 3 αντρες χαμουλης!!!Αλλα θα σε εχουν και στα ωπα ωπα μια θα σε εχουν!!!Με το καλο το μωρακι σου..και οσο γιαυτο που σου ειπε μην φοβασαι ολα καλα θα πανε αφου σε ησυχασε και ο γιατρος..εσυ ομως να παρεις αμα νιωθεις περιεργα να σου εξηγησει παλι...

Τωρα περιμενουμε το φουντουκι για να δουμε θα κανει την ανατροπη ή θα γινουν 18 μπεμπηδες...

Εχω παλιο ξυνιλες, μου καιγετε το στομαχι μου ανυποφορο...

Με εχει πιασει και μια πινα δεν χορτενω με τιποτα, κανω την καρδια μου πετρα ομως αλλα το μυαλο στο ψυγειο μονιμος, αμα αρχησα απο τωρα καηκα μεχρι τον 9ο....

Σημερα εκανα αυγουλακια προχειρο φαγακι στα γρηγορα, τωρα θα φτιαξω καρμποναρα...

Επιτελους την αλλη εβδομαδα θα παρουμε και το καινουργιο μας αυτοκινητο, επειδη ομως δεν εχουμε μαζεψει τα λεφτα που χρειαζονται θα δωσουμε σχεδον ολο του τον μισθο και θα μας μεινουν 100 ευρω μεχρι τις 26/10, ολη μερα το σκεφτομαι ποναει η κοιλια μου εχω αγχοθει τοσο πολυ γιατι εχω και ενα μικρο παιδι, αλλα δεν γινετε τιποτα χωρις θυσιες...

Τα μωρακια σας εκανα την εμφανιση τους, εμενα η μικρη κλωτσαει αλλα αραια και που, πιο πολυ οταν σκαρφαλωνει ο μικρος πανω μου την ενοχλουμαι μαλλον!!!

ωραια τα βιβλιαρακια που εχετε παρει, εμενα μου ειχαν κανει ενα δωρο στον γιο μου, και εχει τα παντα μεσα, πως ειναι σε καθε μηνα το παιδι, πως αναπτησετε, εχει την γεννα, τον θηλασμο, εχει και για σεξ αλλα την προσπερναω την σελιδα χαχαχα δεν μας καθεται ο κυριος με τιποτα, και αλλα που δεν θυμαμαι...πολυ τελειο!!!Σου περναει ο χρονος με διαβασμα ευχαρηστα, εσεις που μπορειτε διαβαστε ειναι πολυ χρησιμα!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κουτσουνι μεγιες το καινουριο τουτου!!!ενταξει ενας μηνας ειναι θα περασει,λιγο ζορικα,αλλα θα περασει!!!

Οσο για τις ξινιλες κ τις καουρες μαλλον θα βγαζει μαλακια το νινακι σου!?!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Βλεπω ειμαστε πολλες που κανουμε αλλαγη στα αυτοκινητα ε.... Κουτσουνι σε χασαμε... Μην μας κρυβεις την νυφη...

Μαρακι καλως ηρθες στο agoromanaclub.gr. Ολα καλα με το νινακι σουυυυυ.... Περαστικο θα ειναι αυτο που σου ειπε....

Περιμενουμε το φουντουκι... Οσο περιμενουμε να σας πω οτι πηγαμε στο νοσοκομειο. Γνωρισαμε τον γιατρο. Πολυ καλος ομιλητικος. Ειδαμε και τον μπομπιρα που μεγαλωσε λιγο... το νοσοκομειο ησυχο και καθαρο στην μαιευτικη. Εχει μονοκλινα και δικλινα μονο... Αρκει να λυθει το θεμα του παιδιατρου. Εχει μονο 15 μερες εδω. Τις αλλες 15 εφημερευει Πτολεμαιδα....

HmwTp3.png

Κάθυ σου έχω στείλει πμ.

Άντε φουντούκι καλά αποτελέσματα.

Εμένα τελικά τηλεφωνικά για το σακχαρο στα ούρα μου είπε να περιμένω ως την άλλη εβδομάδα που θα πάω να με δει και θα μου γράψει και καμπύλη και εκεί θα είμαστε σίγουροι αν υπάρχει κάτι.

Φιλιά σε όλες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Δεν θα ξαναγινει το υποσχομαι!!!

Αλλαξατε και εσεις???Εμεις ειχαμε 3θυρο τωρα με 2 παιδια δεν βολευει καθολου και πηραμε μεγαλο οικογενειακο super!!!

Και εγω σε Δημοσιο γενναω και σε εμας εδω ολοι πολυ εξυπηρετικοι,καθαρα δωματια, ολα στην πενα...και εννοειται αμα δεν εφημερευει το νοσκομειο ο γιατρος ερχετε κανονικα, σου ειπε για λεφτα???

Εμας ο δικος μας δεν ζηταει τιποτα ειναι πολυ καλος ειναι και γνωστος μας, θα του δωσουμε μελι και λαδι μονο, περσυ και τι δεν ειχε παρει απο μας!!!

Παντως τα δημοσια ειναι λιγο παρεξηγημενα, εδω που τα λεμε...

Το καλυτερο στα δημοσια κιολας ειναι που εχεις ολο 24ωρο το μωρακι σου διπλα

εγω αυτη την φορα θα κλεισω μονοκλινο 100ευρω, αμα εισαι με αλλο ατομο δημιουργουντε εντασεις αμα ειναι κανενα στραβοξυλο...

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κορίτσια μου γυρισαμε!!!! Ήρθα να ενισχυσω τις κορίτσο μανουλες έχουμε μπεμπουλα τελικά!! Είμαι ευτυχισμένη παρά πολύ ο άντρας μου μόνο χορό δεν έστησε μπροστά στην οθόνη ήταν 400 γραμμάρια μου την έβγαλε μεγάλη και ψηλή !! Μου έδωσε να κάνω καμπύλη ζαχαρου και γενικές για τον άλλο μήνα!! Τώρα θα κάνουμε β επιπέδου θα πάρω αύριο τηλ να κλείσω ραντεβού !! Οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές !! Δόξα τον θεό όλα καλά!!

Τι κανετε?? Τι να κερασω??

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια μου γυρισαμε!!!! Ήρθα να ενισχυσω τις κορίτσο μανουλες έχουμε μπεμπουλα τελικά!! Είμαι ευτυχισμένη παρά πολύ ο άντρας μου μόνο χορό δεν έστησε μπροστά στην οθόνη ήταν 400 γραμμάρια μου την έβγαλε μεγάλη και ψηλή !! Μου έδωσε να κάνω καμπύλη ζαχαρου και γενικές για τον άλλο μήνα!! Τώρα θα κάνουμε β επιπέδου θα πάρω αύριο τηλ να κλείσω ραντεβού !! Οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές !! Δόξα τον θεό όλα καλά!!

Τι κανετε?? Τι να κερασω??

ΑΧ καλέ μια μπεμπα χεχε ψυχουλα μου αντε φουντουκακι μου βουρ για ψώνια ροζ μινι :mrgreen::mrgreen:

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...