Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπερα! Λοιπον ας αρχισω...για αρχη οι αγορομανες καντε λιγο χωρο&για μενα(οχι που θα'χα κοριτσι)!!!!!!! Στην συνεχεια με τεντωσε...ηταν ολη την ωρα μπρουμυτα&δ μπορουσε να τον μετρησει με τπτ! Πολυ πεισμα!!! Ε προς το τελος μας εκανε την χαρη&γυρισε! Ειναι 326γρ&σχεδον ολα καλα! Λεω σχεδον γτ ειδε ηχογενης εστια στην καρδια ή αλλιως ασβεστωμα...κοινως:οι εστιες αυτες συνδεονται με συνδρομο Down αλλα επειδη δ υπαρχουν αλλες ενδειξεις που να επιβεβαιωνουν κτ τετοιο, δ μας ανησυχει&μεχρι την γεννηση συνηθως απορροφαται! Αυτα...την δευτερα παω στη γιατρο μ για να δουμε την πορεια του! Με ανησυχει καπως αλλα απ'την στιγμη που δ υπαρχουν αλλα ευρηματα, ηρεμω...τι στο καλο,τοοοοοοοση ατυχια;;;;;;

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου αφου σου ειπε οτι δεν υπαρχουν αλλες ενδειξεις μη στενσχωριεσαι!!!μιλα κ με τον γιατρο σου να ηρεμησεις..

Καλως ηρθες στο κλαμπ της αγορομανας και επισημα!!!!!ολα θα πανε καλα!!

wyEhp3.png

Μαρακι μου μια χαρά ο μπεμπουλης σου!! Αφού σε καθησύχασε ο γιατρός μην αγχωνεσαι θα απορροφηθεί μέχρι να γεννηθεί ο ντροπαλουλης σου !! Εύχομαι όλα καλά και μόνο ευχάριστα από δω και πέρα!!

Ποτέ θα πας στον γιατρό σου?

Tbinp3.pngNttep2.png

Μαράκι μου, εύχομαι όλα καλά με το μικράκι και να απορροφηθεί μόνο του, νομίζω έχω διαβάσει σχετικές ιστορίες και πήγαν όλα καλά, μια αγωνία ήταν και πέρασε. Δεν μπορεί, το αγοράκι σου θα 'ναι ταυράκι κανονικό!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος
  • Christina30........................ΠΗΤ 7/1... μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπάκος

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Όλα θα είναι μια χαρά το νινακι θα γεννηθεί υγιέστατο και ζωηρουλη !! Την Δεύτερα θα σου πει και ή γιατρός σου ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεις για τίποτα!! Θετική σκέψη !!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Παρτην ενα τηλ μαρακι ν σου φυγει η ανησυχια..μην περιμενεις μεχρι την δευτερα!

Φουντουκι πλησιαζει η ωρα για τον γιατρο!!!!αντε το ντροπαλο νινακι σου να μας αποκαλυφθει!!!!

wyEhp3.png

Ναιιιιιι!! Άντε όλη μέρα περιμένω να έρθει ή ώρα!!! Έφαγα και σοκολάτα ήπια και χυμό και κάνει πάρτυ τώρα μέσα κολυμπάει συνέχεια !!

Βρτε κορίτσια εγώ έχω το άλλο με τις σοκολάτες κάποιες φορές με πιάνει ταχυπαλμια ειδικά με την μαύρη σοκολάτα , φυσικά δεν πινω καφέδες γιατί έχω θέμα με ταχυπαλμιες από τον καφέ και την κόκα κόλα από πιο μικρή το ανακάλυψα !! Από γλυκά τρώω τα κρεμώδες και τα σιροπιαστα !! Να είχα τώρα ένα τζιζ κέικ θα το τσακιζα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μαράκι μου αφού είναι κάτι που μπορεί να απορροφήσει κρατάμε αυτό. Είναι κάτι αναστρέψιμο οπότε αισιοδοξουμε. Πιστεύω και ο γιατρός θα σε καθησυχάσει. Μπέμπης ε????? Πάει Ανάμεσα μας θα γίνει σφαγή για τις νύφες!! Χαχαχα!!!

Ποπάι στοιχηματίζω για κόρη!!!!!!!! Για να δούμε!!!! Καλη επιτυχία και αποτελέσματά!!!!!!

Γράψατε πολλά δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα να σας πάρει η ευχή!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλως την βαλε!!!!

Φουντουκι κ εγω το παθαινω με τη σοκολατα υγειας μου πεφτει κ βαρια στο στομαχι!!!!εννοειται εχουμε στησει εξεδρα κ μοιρασαμε θεσεις για να σε περιμενουμε!!!

wyEhp3.png

Εμμακι θα περιμενω μεχρι την Δευτερα...δ ανησυχω τοοοοοοσο ωστε να την παρω σημερα! Θα περασουν οι μερες&την Δευτερα θα ξεκαθαρισουν ολα! Εγω παλι σημερα εχω ορεξη για πιτσα...ανασκουμπωνομαι τωρα που λειπει ο μπομπιρας για την κανω! Φουντουκι περιμενουμε τα νεα σου το βαδυ&αντε να φερεις καμια τσουπρα γτ δ μας βλεπω καλα! Πωπω...τωρα αρχιζω&συνειδητοποιω οτι θα'χω3αντρες...τι με περιμενει!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλώς με!! Έχω κάτι νεύρα πριν λίγο καιρό που πετούσα είχε ζεστές. Τώρα που η περδικουλα μου είναι για βόλτα με σακατευει η μέση και σε λίγο θα βγούμε και θα γυρίσουμε ποιος ξέρει τι ώρα γιατί έχουμε γιορτές!!! Αχ και βαχ αλλά θα μπω να καμακωσω την εκολαπτομενη νύφη φουντούκι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...