Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου... Τι κανετε;;; Jo πιστευω οτι εισαι η μονη που εχεις κουνιαδα και πεθερα και δεν θα πεις ποτε κακια κουβεντα!!!! Σου βγαζω το καπελο!!!! Αν διαγραψω το προφιλ μου και κανω αλλο οπως λες διαγραφονται και τα μηνυματα μου?;;;

Xαχα, Κάθυ μου, ποτέ μη λες ποτέ!!! Αλλά είναι καλές μωρέ κι οι δυο τους! Ναι, θα διαγραφούν τα μηνύματα, είναι σα να μπεις με νέο τελείως προφίλ, αλλά βάλε εσύ τικεράκι, πες μας και ΠΗΤ και θα σε βρούμε εύκολα εμείς! Αλλά να σου πω και κάτι; Χ...καμε και να σε πάρουν χαμπάρι! Θα πρέπει να 'ναι πολύ καμμένος ο άλλος να κάτσει να διαβάσει τόοοοοσα μηνύματα ή να διαβάζει και να μη γράφει σα να κοιτάει απ' την κλειδαρότρυπα. Η ντροπή είναι δική του!

Εμμάκι, καλή μελέτη!! Γρήγορα έφτασε, ε; Εγώ ακόμα να το ανοίξω! Άσε, τις έχω κάνει κι εγώ τις ατασθαλίες μου, χθες έφαγα 2 παγωτίνια κι ένα κοκάκι και τώρα έχει να πέσει πίτσα φουλ! Και δεν θα μπορώ να φάω και κανένα σαλατικό έξω γιατί θα φοβάμαι. Αφού νομίζω τη χειρότερη διατροφή την κάνω στην εγκυμοσύνη μου, ε, δεν το περίμενα κι έτσι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι εβαλα παραλαβη σπιτι!!!συν 3 ευρω τα μεταφορικα βγηκε,παλι ειναι φθηνοτερο απο το καταστημα..δεν το ανοιξα ακομα,μαγειρευω ρεβυθια να παρει κ ο αντρας μου μαζι φαγητο που δουλευει σε μια ωρα..

wyEhp3.png

Δεν θα το ελεγα στο μαυρο οτι πηγαν... Πιο πολυ προς το πρασινο το λαδι.. (σαν να διαφημιζω μπουχαρα της Μιραρακη...). Αλλη μια φορα μου εχει τυχει αυτο και ειχα φαει σπανακι. Θα το παρακολουθησω το θεμα..

Τζονα ιδια ηλικια ειμαστε ε.... Ποιο μηνα εισαι εσυ;;;;

HmwTp3.png

Δεν θα το ελεγα στο μαυρο οτι πηγαν... Πιο πολυ προς το πρασινο το λαδι.. (σαν να διαφημιζω μπουχαρα της Μιραρακη...). Αλλη μια φορα μου εχει τυχει αυτο και ειχα φαει σπανακι. Θα το παρακολουθησω το θεμα..

Τζονα ιδια ηλικια ειμαστε ε.... Ποιο μηνα εισαι εσυ;;;;

ιουλιο ειμαι!! Καρκινακι!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :)

Jo έχω χάσει επεισόδια για που το έβαλες σουρτουκι με την κοιλιά στο στόμα (λέμε τώρα :D ) με το καλό να πας και να έρθεις :) :)

Φουντουκακι μου αντε περιμένουμε με αγωνία την υποψήφια νυφη :D :D δεν ξέρω έχω την προαισθηση ότι είναι και ντροπαλουλα :) :)

Καθυ μου μην αλλάξεις όνομα θα σε καταλάβουμε χεχε και εξάλλου δεν λες κάτι κακό εκφράζεις πως νιώθεις πχ υπάρχει το διάσημο βιβλίο "απόχρωση του γκρι"

Και εσύ είσαι το "πως να απαλλαγείς από το ένα τσιμπουρι"

Μωρέ πάλι καλά να λες δεν σ έχει κάνει καμία κωλονοσκοπιση :D χαχαχαχα

Εγώ εχθές κοιμήθηκα 5 το πρωί ώρα Ελλάδος 6 βρε αϋπνία που με έχει πιάσει ξαφνικά θα κόψω τον μεσημεριανό ύπνο.. . Σήμερα θα κάνω φασόλακια με πατάτες :)

Και όσο το ροζ αλατι δεν έχει υποστη την λεύκανση και κορίτσια με τόσο ψεκασμα που έχει πέσει όλος ο πλανήτης είναι μολυσμενος :)

Τζινα μου μην σε απασχολεί τόσο ο τραχήλος εμένα είναι 4 εκατοστά είχα κ εγω λίγο αίμα και τώρα σταμάτησε βέβαια εσύ έχεις διδυμακια αλλά όσο είσαι ξαπλα δεν επιβαρύνεις την μήτρα :) θετικές σκέψεις μόνο :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου ενταξει κλαιωωωω.... χαχαχαχαχα ακου κωλονοσκοπηση.... Τωρα που ειπες για τις αποχρωσεις του γκρι περιμενω να παρω το 4ο να το διαβασω...ααχχχ....

Νοεμβριο εγω Τζινα.. Τοξοτακι...

HmwTp3.png

Τανιου ενταξει κλαιωωωω.... χαχαχαχαχα ακου κωλονοσκοπηση.... Τωρα που ειπες για τις αποχρωσεις του γκρι περιμενω να παρω το 4ο να το διαβασω...ααχχχ....

Νοεμβριο εγω Τζινα.. Τοξοτακι...

Ε μα το γελάς αυτή είναι ικανή να πάει γυναικολογος να σε ξεγεννησει είσαι τυχερή είσαι Ελλάδα δεν αφήνουν σύνοδο μέσα... Εγώ δεν το έχω στα υπόψη μου να το διαβάσω :Ρ

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κορίτσια έφαγα τα κιμαδακια μου και τώρα ξαπλες άντε να περνάει ή ώρα αμάν !!

Τανιου λες να είναι κοριτσάκι?? Θα δείξει, πάντως θέλω να είναι σίγουρα πιο βαρύ απ την προηγούμενη φορά και να έχει αναπτυχθεί όπως πρέπει !!

Ο πεθερός μου είπε ότι ή αδερφή του χθες στοιχηματιζε ότι έχω αγόρι , του λέω ευτυχως δεν ήμουν μπροστά στο στοίχημα να την πω ότι θα το μάθει τελευταία να μην βάλει πολλά για στοίχημα γιατί θα αργήσει να τα πάρει (αν τα παρει)!! Πάντως και να μάθουμε σήμερα τον είπα τον άντρα μου ότι δεν θα το πούμε θα το πούμε μετά τη β επιπέδου !! Ε μα πια μας έχουν πριξει !!

Και αυτό με τα ονόματα πολύ με εκνευρίζει !! Θα τους κάνω κανένα χουνερι και θα το φυσανε και δεν θα κρυώνει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έφαγα τα κιμαδακια μου και τώρα ξαπλες άντε να περνάει ή ώρα αμάν !!

Τανιου λες να είναι κοριτσάκι?? Θα δείξει, πάντως θέλω να είναι σίγουρα πιο βαρύ απ την προηγούμενη φορά και να έχει αναπτυχθεί όπως πρέπει !!

Ο πεθερός μου είπε ότι ή αδερφή του χθες στοιχηματιζε ότι έχω αγόρι , του λέω ευτυχως δεν ήμουν μπροστά στο στοίχημα να την πω ότι θα το μάθει τελευταία να μην βάλει πολλά για στοίχημα γιατί θα αργήσει να τα πάρει (αν τα παρει)!! Πάντως και να μάθουμε σήμερα τον είπα τον άντρα μου ότι δεν θα το πούμε θα το πούμε μετά τη β επιπέδου !! Ε μα πια μας έχουν πριξει !!

Και αυτό με τα ονόματα πολύ με εκνευρίζει !! Θα τους κάνω κανένα χουνερι και θα το φυσανε και δεν θα κρυώνει!!

Βρε συ μην τρελαινεσαι με τα κιλά του μωρού αυτό τρώει όσο πρέπει :) εμ και κιμά κιμά θέλει ποικιλία το χρυσό σου χεχε

Υγεία να έχει πάνω από όλα κ αγοράκι η κοριτσάκι Ναναι η ψυχουλα σ θα το αγαπάει το ίδιο :) και φυσικά να κάνεις ότι θέλεις να ζητήσεις προίκα για το μπεμπε να δεις ποτέ θα σε κάνουν πέρα χαχα διαβολικο μυαλό εδώ :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Αυτο με τα ονοματα ειναι ενα θεμα.... Εμεις το παιδι μας θα το αγαπαμε οπως και να το λενε. Οι γονεις ειναι κομπλεξικοι και εχουν αδυναμια σε οποιο εχει το ονομα τους. Οχι ολοι βεβαια.... Αν και το σωστο ειναι αυτο που λεει η Τανιου. Αν εχεις ταξε και κατι που θα παρει το ονομα σου. Ο αντρας μου πηρε σπιτι απο τον παππου του που εχει το ιδιο ονομα.... Εγω για να ειμαι ειλικρινης θα ηθελα να γεννηθει το μωρο να μεγαλωσει λιγο και να δουμε προς τα που μοιαζει και να παρει και το αντιστοιχο ονομα.

HmwTp3.png

Οχι δεν χρειαζεται καρτα.εγω πληρωσα στον κουριερ

490 σελιδες εχει συνολικα..αξιζει ομως...εχει πολυ χρησιμες πληροφοριες κ γραφει σε πολυ ανθρωπινο τονο

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...