Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

με το καλο μαρακι κ φουντουκακι!!!!οντως ποιος περιμενει μεχρι τις 8?χαχα πολυ γελασα με τους κιμαδες σου...

εγω να δω τι θα φαω σημερα?εχουν πεσει τρελες δουλειες στους ανεφοδιαστες κ εχουμε θεμα....χαχα

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να μου να σας ρωτησω εσεις που ειστε λιγο πιο προχωριμενες απο μενα!!

εχω εδω και 2 3 μερες ενα πονο αριστερα αλλα πολυ χαμηλα.... δεν ειναι εκει που λεμε που ενωνετε το ποδι... ειναι στο τριγωνο και προς τα κατω..... ειναι συνδεσμοι???

ειχα μιλησει με μια μαια η οποια ειναι θεια μου και επειδη υπαρχει και ενα θεματακι με τον τραχηλο......( τον ελενχουμε σχολαστικα μην κοντινει...) μου ειχε πει οτι αν ανοιξει θα το καταλαβω απο εναν πονο που θα εχω αριστερα και χαμηλα και απο μια παχυρευστη βλεννα λευκη...τωρα εχω εχω τα καφε... και να γινει δεν θα το καταλαβω γιατι χρωματιζεται.. αλλα με προβληματιζει ο πονος.... ειδικα εχτες ειπα αμαν να κοιμηθω με πονουσε πολυ...... σας εχει τυχει να πονανε εκει??? τον εχω πει το γιατρο και μου λεει ειναι οι συνδεσμοι που τεντωνονται......ο τραχηλος την προηγουμενη τεταρτη ηταν 3,2 καλος δλδ....

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Τζίνα, πάρε τον ένα τηλ. αν επιμένει ο πόνος κι είναι συνεχόμενος. Εγώ είχα σαν τσιμπηματάκια χαμηλά στο κέντρο, αλλά κρατούσαν κανένα 2λεπτο και ήταν διακεκομμένα και φευγαλέα και ήταν όντως απ' τη μήτρα που μεγαλώνει και τους συνδέσμους που χαλαρώνουν. Είναι φυσιολογικά δηλαδή, αλλά δε χάνεις και τίποτα, ειδικά αν δεν σ' αφήνει το βράδυ να κοιμηθείς, να του κάνεις ένα τηλεφωνάκι να τον ενημερώσεις!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τζίνα, πάρε τον ένα τηλ. αν επιμένει ο πόνος κι είναι συνεχόμενος. Εγώ είχα σαν τσιμπηματάκια χαμηλά στο κέντρο, αλλά κρατούσαν κανένα 2λεπτο και ήταν διακεκομμένα και φευγαλέα και ήταν όντως απ' τη μήτρα που μεγαλώνει και τους συνδέσμους που χαλαρώνουν. Είναι φυσιολογικά δηλαδή, αλλά δε χάνεις και τίποτα, ειδικά αν δεν σ' αφήνει το βράδυ να κοιμηθείς, να του κάνεις ένα τηλεφωνάκι να τον ενημερώσεις!

και μενα δεν ειναι συνεχομενος...με πιανει ομως αρκετες φορες την ημερα....εχω και τα πονακια αριστερα και δεξια που ενωνετε το ποδι και στο κεντρο καποιες φορες..... το ενα το μωρα ειναι ακριβως πανω στον τραχηλο και με το κεφαλι προς τα κατω..και λεω μην πιεζει..η θεια μου η μαια λεει οτι δεν υπαρχει θεμα να πιεζει..οσο θα προχωρα η εγκυμοσυνη θα αναιβει και προς τα πανω.

απλα εχτες με πονεσε αρκετα

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Εντάξει, αν το λέει κι η θεία σου και ο τράχηλος είναι καλός, τα πονάκια είναι συνηθισμένα! Αν νιώσεις όμως πολλή δυσφορία ή θες να ηρεμήσεις, πάρε τον, αυτός σίγουρα θα καταλάβει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Φουντουκι και Μαρακι περιμενουμε τα νεα σας σημερα με αγωνια !!!

Πω πω ρε κοριτσια με αυτα τα συμπληρωματα ειναι αστα να πανε κ εγω ετσι με το ρολοι ειμαι ... Καλε ποσα γραφετε δεν σας προλαβαινω ... Δουλευει καμια απο εσας η μονο εγω εμεινα κ για αυτο χανω συνεχεια τις κουβεντουλες σας ;;;;

11pSp3.png

Εντάξει, αν το λέει κι η θεία σου και ο τράχηλος είναι καλός, τα πονάκια είναι συνηθισμένα! Αν νιώσεις όμως πολλή δυσφορία ή θες να ηρεμήσεις, πάρε τον, αυτός σίγουρα θα καταλάβει!

επειδη εγω πηγενα καθε βδομαδα στο γιατρο για να τον μετραμε μου ειπε η θεια οτι δεν χρειαζεται τοσο συχνα...ο τραχηλος δεν κοντενει τοσο ευκολα...καθε 2 βδομαδες ειναι καλα!!! και ακομα μου ειπε ειναι νωρις γιατις αλλαγες του τραχηλου... απο 18 εβδομαδων μεχρι 24 μου ειπε οτι γινονται οι μεγαλες αλλαγες..αμα περασω αυτο το διαστημα με τραχηλο 3 εκατοστα τοτε μια χαρα.. αλλα αμα πεσει απο το 3 θα πρεπει κατι να κανουμε..... εκεινη ελεγε για περιδεση απο πολυ νωρις απο 12 εβδομαδων για να ειμαστε σιγουροι.. λογο διδυμων.. ο γιατρος λεει θα το παρακολουθουμε και αν ειναι θα δουμε τι θα κανουμε.. παντως η περιδεση ειναι η τελευταια επιλογη....

ηθελε να βαζω το utrogestan που περνω απο το στομα να το βαζω κολπικα αλλα με τα καφε δεν γινεται.... γιατι δεν θα κανει απορροφιση....

SmrGp2.png

Αχ Τζίνα μου τι όμορφη κοιλουμπιτσα που έχεις στην φωτό !!! Έτσι είσαι τώρα??

Πάντως αφού είσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό σου και συχνούς υπερήχους μην φοβάσαι αλλά αν θες να ηρεμεις μπορείς να τον παίρνεις τηλ. εμένα με πιάνει πονακια αριστερά και δεξιά και πολλές φορές είναι και από το έντερο μου μην το ξεχνάς κ αυτό που με τόσες αλλαγές εκεί μέσα πιέζεται και αλλάζει!! Πάντως έχει παρά πολλές μεθόδους για να κρατήσεις και να γεννήσεις υγιεστατα μωρακια και την περίδεση την έχω ακούσει και γενικά βοηθαει αν δεν προχωράει καλά ή εγκυμοσύνη οπότε χαλαρώνεις στον καναπέ σου και κανείς μόνο όμορφα όνειρα με τα μπουμπούκια σου όλα θα είναι πολύ καλά!!

Jo μου τι ωραία καλά να περάσετε !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου... Τι κανετε;;; Jo πιστευω οτι εισαι η μονη που εχεις κουνιαδα και πεθερα και δεν θα πεις ποτε κακια κουβεντα!!!! Σου βγαζω το καπελο!!!! Αν διαγραψω το προφιλ μου και κανω αλλο οπως λες διαγραφονται και τα μηνυματα μου?;;;

Κοριτσια που εχετε σημερα ραντεβου με τα μπεμπακια περιμενουμε νεα!!!!!!! Μπουκωστε τα και λιγο σοκολατα να μπορεσετε να τα δειτε σιγουρα.....

Εγω σιδηρο παιρνω 6 το πρωι και 6 το απογευμα. Ασβεστιο μεσημερι. Και φολικο το πρωι που ξυπναω. Ουσιαστικα με αναγκασε να τα παρω χωρις εξετασεις αυτα... Κατσε μαστορα αν εγω ειμαι ο ρομποκοπ και δεν θελω σιδηρο με το ζορι να το παρω;;;; Και ηθελα να σας ρωτησω εσας που παιρνετε σιδηρο (με το συμπαθειο κιολας που λενε) αλλαζουν χρωμα τα κοπρανα απο τον σιδηρο;;;;

HmwTp3.png

Καλημερα ολη μερα!!!πανεμορφες και φανταστικεςμανουλες τι κανετε????

Φουντουκι σημερα περιμενουμε να κανει επιτελους εμφανιση το φυλο!!!!

Μαρακι μου ολα να πανε καλα στη β επιπεδου!!!!

Τζινα μουκ εγω ειχα κ συνεχιζω να εχω καποια πονακια..ειναι που ανοιγουν κ τραβιουνται οι συνδεσμοι...απλα αν ειναι συνεχομενοι κ εντονοι δεν χανεις τπτ να ρωτησεις τον γιατρο σου..

Τζο μ αρεσει που λες οτι θα μαζευτεις στο φαγητο,σιγα τις παρασπονδιες που εκανες χαχαχαχα σε σχεση με μας τουλαχιστον!!!!

Μολις παρελαβα κ το βιβλιο της πατσουρου!!!

wyEhp3.png

Εμμακι εβαλες παραλαβή στο σπίτι? Ωραιο? Ευχαριστώ πολύ το βράδυ θα σας έχω νεακια !!

Κάθυ ναι άσε μαύρα είναι πο τον σίδηρο !! Μην βάζεις αλλά ονόματα γιατί θα σου μείνουν όλα στο τέλος!! Χαχαχαχαχαχα

Πάντως καλύτερα να σου τα δείνει γιατί κάτι θα ξέρει !! Εγώ πάντως προσπαθώ να γίνω ρομποκοπ !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ Τζίνα μου τι όμορφη κοιλουμπιτσα που έχεις στην φωτό !!! Έτσι είσαι τώρα??

Πάντως αφού είσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό σου και συχνούς υπερήχους μην φοβάσαι αλλά αν θες να ηρεμεις μπορείς να τον παίρνεις τηλ. εμένα με πιάνει πονακια αριστερά και δεξιά και πολλές φορές είναι και από το έντερο μου μην το ξεχνάς κ αυτό που με τόσες αλλαγές εκεί μέσα πιέζεται και αλλάζει!! Πάντως έχει παρά πολλές μεθόδους για να κρατήσεις και να γεννήσεις υγιεστατα μωρακια και την περίδεση την έχω ακούσει και γενικά βοηθαει αν δεν προχωράει καλά ή εγκυμοσύνη οπότε χαλαρώνεις στον καναπέ σου και κανείς μόνο όμορφα όνειρα με τα μπουμπούκια σου όλα θα είναι πολύ καλά!!

ναι ναι!! δικια μου ειναι η κοιλουμπιτσα και η φωτο ειναι απο την Κυριακη!! μωρε του τα λεω αλλα λεει οτι απλα μεγαλωνει η μητρα τεντωνονται οι συνδεσμοι...τι να πω?? ευχομαι να ειναι ετσι...ειναι και το θεμα των καφε.... που οταν ποναω τσουπ εμφανιζονται..... αλλα τον γιατρο δεν τον ανισυχει...τι να πω??

Jo μου τι ωραία καλά να περάσετε !!

Καλημερα κοριτσια μου... Τι κανετε;;; Jo πιστευω οτι εισαι η μονη που εχεις κουνιαδα και πεθερα και δεν θα πεις ποτε κακια κουβεντα!!!! Σου βγαζω το καπελο!!!! Αν διαγραψω το προφιλ μου και κανω αλλο οπως λες διαγραφονται και τα μηνυματα μου?;;;

Κοριτσια που εχετε σημερα ραντεβου με τα μπεμπακια περιμενουμε νεα!!!!!!! Μπουκωστε τα και λιγο σοκολατα να μπορεσετε να τα δειτε σιγουρα.....

Εγω σιδηρο παιρνω 6 το πρωι και 6 το απογευμα. Ασβεστιο μεσημερι. Και φολικο το πρωι που ξυπναω. Ουσιαστικα με αναγκασε να τα παρω χωρις εξετασεις αυτα... Κατσε μαστορα αν εγω ειμαι ο ρομποκοπ και δεν θελω σιδηρο με το ζορι να το παρω;;;; Και ηθελα να σας ρωτησω εσας που παιρνετε σιδηρο (με το συμπαθειο κιολας που λενε) αλλαζουν χρωμα τα κοπρανα απο τον σιδηρο;;;;

και γω περνω σιδηρο εδω και 10 μερες γιατι ο αιματοκριτης απο 36.4 που ξεκινησα εφτασε 32.4...και ναι το χρωμα αλλαζει....ειναι μαυρα!!!!

Καλημερα ολη μερα!!!πανεμορφες και φανταστικεςμανουλες τι κανετε????

Φουντουκι σημερα περιμενουμε να κανει επιτελους εμφανιση το φυλο!!!!

Μαρακι μου ολα να πανε καλα στη β επιπεδου!!!!

Τζινα μουκ εγω ειχα κ συνεχιζω να εχω καποια πονακια..ειναι που ανοιγουν κ τραβιουνται οι συνδεσμοι...απλα αν ειναι συνεχομενοι κ εντονοι δεν χανεις τπτ να ρωτησεις τον γιατρο σου..

Τζο μ αρεσει που λες οτι θα μαζευτεις στο φαγητο,σιγα τις παρασπονδιες που εκανες χαχαχαχα σε σχεση με μας τουλαχιστον!!!!

Μολις παρελαβα κ το βιβλιο της πατσουρου!!!

ειναι καθησυχαστικος...υπομονη λεει και θα τα εχεις αυτα....!

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...