Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ε λοιπόν έγραψα ένα κατεβατο και έσβησε το ταμπλετ και εριξα κάτι σιχτιρια..

Έχω δακρυσει απ τα γέλια είστε θεοτρελες!!

Κάθυ μην αγχωνεσαι δεν πρόκειται να σε τσακωσει εγώ σκέφτομαι αν θελήσει καμία κοπέλα να μας διαβάσει και δει τις σελίδες δεν θα μπει στην διαδικασία έχουμε γράψει τοοοοσα πολλα !!

Πάντως το Νταίζυ να το κρατήσεις!!

Βαλεντίνα και εγώ βλέπω τον αγώνα με τον άντρα μου αλλά τελευταίες μέρες δεν κοιμάται λέει βαριά του εβρασα χαμομήλι είμαστε στο τσακιρ κέφι χαχα εγώ δεν τρώω τίποτα τώρα πήρα σίδηρο και πρέπει να κρατηθω!!

Αααα αυτά που έγραψα πριν σβήσει δεν τα ξανα γράφω τώρα ήταν πολλά !!

Έχετε δώσει ρεσιτάλ πάλι απόψε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντομεταξυ δεν είναι ότι βλέπει τον αγώνα έχει στρωθεί και στη γωνιά μου και χαζεύει στο λαπτοπ το Fiat το 500 το abarth (τι σας λέω τώρα) και σιχτηριζει που δεν πήρε αυτό παλιά και όχι αυτό που πήρε και τρώει και πατατακια και με έχει εξορισει από όλα και πιο πολύ με πονάει που με εξορισε από τα πατατακια...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τωρα μου έστειλε ή αδερφή μου φωτογραφία από το beboulino κρεβατακι με αλλαξιερα και πέντα συρταρακια , το πολυκαρότσι το kangaroo , ριλαξ , καθίσματακι φαγητού και τον στρώμα στο κρεβατακι 760 ευρώ προσφορά Σεπτεμβρίου!! Πολύ καλά!! Ελπίζω να βγάλουν και εκεί κοντά για εμάς προσφορές!! Τώρα δεν ξέρω πως να σας το βάλω το δείτε δεν το χω και πολύ!! Το κρεβατακι γίνεται μέχρι 12 ετών και τα υπόλοιπα που αφαιρεις από γύρω γίνονται γραφείο !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχαχαχαχχαχααχ εκλαψα με την εξορια απο τα πατατακια.... Ωραιοοοο το φιατ... Μ αρεσει κι εμενα.... Και με το απλο δεν εχω θεμα...

Εμμακι λαμπαδα και παπουτσια μην ξεχασεις το Πασχα!!!! Θα περιμενω!!!!!!

Φουντουκι εξαφανιστηκες λιγο σημερα και μας ελειψες ..

Λοιπον κοκονες και κοκονακια σας αφηνουμε εμεις... Νυσταξαμε .... Τα υπολοιπα αυριο με υγεια... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα αγκαλια με τα μπεμπακια..

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Κάθυ , Νταίζυ και Μάρθα Βούρτση όνειρα μελενια μαζί με τον μπεμπακο!! Και το πρωί με υγεία!!

Ααααααααα αύριο γιορτάζει ή Άγια Σόφια με της τρεις θυγατέρες πίστη , ελπίδα και αγάπη ας μας σκεπάζουν με την χάρη τους!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλό βράδυ Νταιζη!!!

Ωραίο είναι αλλά το mito που έχει μια χαρά είναι. Εγώ έχω ένα polo είναι οικονομικό με χώρους αλλά κοιτάει για μεγαλυτερο. Τώρα πώς από το μεγαλύτερο χαλβαδιαζει τη μινιατούρα το 500.Τελοσπαντων.

Φουντουκι είδα από κοντά την αλλαξιερα με τη συρταριερα. Μου άρεσε πιο πολύ μια στα prenatal . Το κρεβάτι που γίνεται γραφείο μου άρεσε. Αυτό θα πάρουμε και μεις αλλά το πιο μικρό γιατί εδώ χώρος γιοκ!! Αν δεν πάρουμε μετάθεση να πάμε κάτω που το σπίτι είναι 140τμ θα νοικιάσουμε αυτό και θα πάμε σε μεγαλύτερο εδώ γιατί δεν θα χωράμε με τίποτα. Είναι τελείως εργενικο διαμέρισμα . Για αρχή θα πάρουμε κρεββάτι μέχρι 2 χρονών

AoL1p3.png

Μμμμμ ωραιες ειστε ρε!!!!Λέτε λέτε με τις ώρες και μόλις κοιμήσουμε εμείς τους άνυρες μας και μπούμε να πούμε μια κουβέντα...τσουυυυπ άφαντες όλες οι υπναρούδες!!!!Ε τι να πω τώρα...μόνη μου να μιλάω!!Θα πάσω κι εγώ για ύπνο!!Καληνύχτα μας λοιπόν!!!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...