Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Χαχαχχαχχαχααχα... Καλε αντε και το εβγαλα το Κοζανη απο το προφιλ μου. Αφου εχω ανοιξει θεμα για μανουλες απο Κοζανη κ Πτολεμαιδα....Καμενο χαρτι ειμαι..... παει....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε μ αυτο το τοξο,ολο αυτο σκεφτομαι...

Χθες βγηκαμε το βραδυ μια βολτα ρξω με τον αντρα μου κ καθομασταν ςξω και πςρασε μια γατα κ μ ακουμπησε στο ποδι...σιχτιρ λεω,δεν την ειχα παρει χαμπαρι...το σκεφτομουνα μετα λε; να κολλησα τπτ???εχω γινςι υποχονδρια αφηστε

wyEhp3.png

Χαχαχχαχχαχααχα... Καλε αντε και το εβγαλα το Κοζανη απο το προφιλ μου. Αφου εχω ανοιξει θεμα για μανουλες απο Κοζανη κ Πτολεμαιδα....Καμενο χαρτι ειμαι..... παει....

Χαχαχα!!! Κλαίω καμιά σωτηρία!!!!! Χαχαχα!! Εκεί την έκραξες παιδάκι μου??? Πες της να μπαίνει εκεί για ξεκάρφωμα και θαβε εδώ άνετα!!!!

AoL1p3.png

Ασε μ αυτο το τοξο,ολο αυτο σκεφτομαι...

Χθες βγηκαμε το βραδυ μια βολτα ρξω με τον αντρα μου κ καθομασταν ςξω και πςρασε μια γατα κ μ ακουμπησε στο ποδι...σιχτιρ λεω,δεν την ειχα παρει χαμπαρι...το σκεφτομουνα μετα λε; να κολλησα τπτ???εχω γινςι υποχονδρια αφηστε

Καλά αν μας διαβάσει κανένας σοβαρός άνθρωπος θα φρίξει γιατί το τοξοπλασμα δεν κολλάει έτσι αλλά είμαστε δικσιολογημενες. Το μόνο που φοβάμαι είναι η ντομάτα που έφαγα στα πιτογυρα και το αγγούρι με φλούδα στο τζατζίκι που έφαγα έξω και είδα μετά την φλούδα.

AoL1p3.png

Εγω να ξερετε οτι πριν ο αλεκτωρ λαλησει θα σας αρνηθω 3 φορες. Οποιος νε ρωτησει αν ξερω το φορουμ θα λεω ααα οχι...Πρωτη φορα το ακουω....

Τις ντοματες κι εγω τις φοβαμαι. Αλλα αφου δεν κολλησαμε τοσα χρονια τωρα θα μας επιανε;;; Εδω εγω αν απλωσω νυχτα τα ρουχα εξω στην αυλη μπορει να περνανε γατια.... ποσο να ειμαστε και με το αγχος ομως;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγω να ξερετε οτι πριν ο αλεκτωρ λαλησει θα σας αρνηθω 3 φορες. Οποιος νε ρωτησει αν ξερω το φορουμ θα λεω ααα οχι...Πρωτη φορα το ακουω....

Τις ντοματες κι εγω τις φοβαμαι. Αλλα αφου δεν κολλησαμε τοσα χρονια τωρα θα μας επιανε;;; Εδω εγω αν απλωσω νυχτα τα ρουχα εξω στην αυλη μπορει να περνανε γατια.... ποσο να ειμαστε και με το αγχος ομως;;;

Καλά αυτό ξαναπες το!!! Να μας αρνηθείς ως Κάθυ ως Νταιζη όμως?

AoL1p3.png

Ως Καθυ.... Το ονομα δεν αλλαζει ... Η μονη λυση να μηβ την πατησω ειναι να γραψουμε πολλες σελιδες καο ετσι οι κακιες μου να χαθουν καπου στο βαθος.... Οποτε μην σταματατε πουθεναααα.... Γραψτε ακομα και το πιο ασχετο....

HmwTp3.png

Νταξ εγω τις ντοματες τις τρωω αφοβα χαχαχαχα!!!! Α στο καλο τοσο χρονιζα τρωμε κ φεν παθαμε τπτ!!!!ας σκεφτουμε θετικα!!!τρωω κ κατι κλοτσιδια απο τον μπεμπα σαν να μ λεει σκασε μανα πια!!!!

Απαπα θα μας αρνηθεις????χαχαχαχα!!! Να μας αρνηθεις!!!

wyEhp3.png

Νταξ εγω τις ντοματες τις τρωω αφοβα χαχαχαχα!!!! Α στο καλο τοσο χρονιζα τρωμε κ φεν παθαμε τπτ!!!!ας σκεφτουμε θετικα!!!τρωω κ κατι κλοτσιδια απο τον μπεμπα σαν να μ λεει σκασε μανα πια!!!!

Απαπα θα μας αρνηθεις????χαχαχαχα!!! Να μας αρνηθεις!!!

Εμμακι θες να συμπεθεριασουμε???

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εμμακι εγραψες τον μπεμπα κατα λαθος και κολλησα.... Λεω μπεμπα εχει;;; πως μας ξεφυγε;;;;Μετα καταλαβα οτι μαλλον εκανες λαθος... Εμενα σημερα ειναι πιο ησυχος... Η φαση ειναι που οταν με παιρνει το παραπονο και κλαιω με κλωτσαει παντα... Και το μεταφραζω σαν "μην κλαις μανουλα... εγω σ'αγαπαω" γιατι ετσι με συμφερει.... Αυτος μπορει να λεει "παλι κλαις Μαρθα Βουρτση;;; μας μουλιασες...."

HmwTp3.png

Να συμπεθεριασουμε καλε,αλλα μπεμπη εσυ μπεμπη κ εγω δε λεει!!!!χαχαχαχα χαχαχαχα

Χαχαχα χαχαχαχχαχαχαχαχα είδα μπεμπα και λέω και γω κάτι δε στέκει αλλά είπα έχασα επεισόδια!!!!! Χαχχαχαχαχα!!!!! Ας μη συμπεθεριασουμε καλύτερα λέω εγώ τώρα!

AoL1p3.png

Εμμακι εγραψες τον μπεμπα κατα λαθος και κολλησα.... Λεω μπεμπα εχει;;; πως μας ξεφυγε;;;;Μετα καταλαβα οτι μαλλον εκανες λαθος... Εμενα σημερα ειναι πιο ησυχος... Η φαση ειναι που οταν με παιρνει το παραπονο και κλαιω με κλωτσαει παντα... Και το μεταφραζω σαν "μην κλαις μανουλα... εγω σ'αγαπαω" γιατι ετσι με συμφερει.... Αυτος μπορει να λεει "παλι κλαις Μαρθα Βουρτση;;; μας μουλιασες...."

Νταιζη μου όπως και να έχει σου στέλνει μήνυμα το τέκνο!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...