Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά ήταν το σάκχαρο σου Βιργινία μου 78 είναι φυσιολογικό!! Άντε αύριο θα έχουμε και οι δύο νέα από τα μπεμπακια μας!!

Εμμακι εδω εμείς όπως μας άφησες γνωριζομαστε με την Τζίνα!! Όλο βόλτες είσαι χαχα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ζάχαρο έχω 86 αλλά έχω τινάξει τις πατάτες σε όλες τις εκδοχές. Μίλησα με τον γιατρό μου είπε δεν πειράζουν τα ίχνη λευκώματος στα ουρα είναι σύνηθες δε χρειάζεται διατροφή αλλά θα ακολουθήσω αυτό που είπε η μικροβιολογος και θα μειώσω το αλατάκι. Για τον βαρθολινειο είπε μπορεί να μην κάνει φλεγμονή αλλά κάποια κύστη. Μπορούμε όμως σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης όλα να τα κάνουμε και παρακέντηση και αντιβίωση... Ουφ!!!!

AoL1p3.png

Να μαστε και εμεις.... Τελικα πηγαμε μεχρι το νοσοκομειο και εκει συνειδητοποιησαμε οτι το ραντεβου μας ειναι αυριοοο....Ειμαι και πολυ αφηρημενη τεχνη.... Αν δεν κανω το ποντιακο μου δεν αντεχω....

Τζινα ειλικρινα σου ευχομαι οοοοολα τα καλα του κοσμου να σου ερθουν παρεα με τα μπεμπακια σου και να μην εχεις αλλη ταλαιπωρια απο εδω και περα!!!!!

Στο μεταξυ ξερει καμια πως μπορω να αλλαξω το ονομα μου;;;; Και να μην φαινεται απο που ειμαι;;;; Εχω βγαλει πολλα απλυτα στην φορα και φοβαμαι οτι θα γινουμε ρεντικολο καμια μερα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κάθυ μαζί θα ξεπλυθουμε πιο ρεντικολο από μένα δεν παίζει!!!!! Εκτός αν μπαίνει η κουνιαδουλα και σε τσακίσει!!!!! Χαχαχα ικανή την έχω!!! Είπα να σε τσιτωσω σε πειράζω!! Αυτό με το ποντιακό πολύ γέλασα. Σήμερα όλη μέρα σουρνωμαι στον καναπέ δεν λέει να ξυπνήσω τόσο πολύ σούρνομαι που βλέπω μπαγιερν ολυμπιακό με τον άντρα μου. Τον έχω πρήξει στις ερωτήσεις το σιχτηρισμα αχνοφαίνεται!!!!

Υ. Γ δε ξέρω πως αλλάζει το όνομα να μην είμαστε από Αθήνα βρε παιδί μου να χανόμαστε στο πλήθος?

AoL1p3.png

Χαχαχαχα α ρε καθυ!!!νομιζω ομως εχει να κανει με τις ρυθμισεις,πηγαινε στον πινακα ελεγχου κ δες απο κει

Δε παίρνει μαθήματα από μένα την ατρόμητη Ρέ Εμμακι!!! Κλάιν και να διαβάσουν να μην τα κάνουν. Οι ορμόνες με κάνουν αδίστακτη λέμε.... Καλά πόσο γελοίο να τρώω τυροπιτακια τριανταφυλλακια και να βλέπω ποδόσφαιρο!!

AoL1p3.png

Χαχαχαχα χαχαχαχα!!!! Ελα ντε να μην τα κανουν για να μην τις βγαζουν στη φορα!!!

Σωπα ρε συ σιγα το ρεζιλικι!!!γτ τι εχουν τα τριανταφυλλακια?!?!?!μια χαρα πανε με το ματς!!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Αααα κ εγω αυτο σκεφτομαι,αλλα πως να ξανασυστηθεις ρε καθυ?!?!τι θα πεις π.χ.ειμαι η νταιζη η πρωην καθυ?!?!παλι θα φανει!!!ξεκολλα βρε χαζουλι!!!τοσο πια αυτη η κουνιαδα θα σε βρει κ εδω?!?!βγαλε απλα το κοζανη

wyEhp3.png

Χαχαχαχα το εψαχνα το απογευμα και δεν το εβρισκα. Μαλλον πρεπει να μπω απο τον υπολογιστη μπας κ βγαλω ακρη.... καμια φορα δεν ξερεις το γινεται.... αφου οτι εχει σχεση μ την εγκυμοσυνη αν κανεις google search θα σε βγαλει σιγουρα κατι στο parents.... ειμαστε να ανοιγουμε δουλειες τωρα;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...