Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ευχαριστώ παρα πολύ!!

Τζίνα μου έχε πίστη και όλα θα περάσουν και θα έχεις διπλό δωράκι το νέο έτος!! Ή φύση θα κάνει την δουλιτσα της εσύ όσο πιο πολύ μπορείς ξάπλα και ΥΠΟΜΟΝΗ το ξέρω είναι δύσκολο αλλά σκεψου το αποτέλεσμα!! Πάντως λέω πολύ τύχη να γονιμοποιηθεί το ένα σε δύο και να έχεις 3 !! Γιατί κάνατε εξωσωματική ? Και εσύ βλέπω μικρούλα ένα χρόνο διάφορα έχουμε!! Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι όλα μα όλα να πάνε τέλεια και θα πάνε εδώ είσαι στο πιο γουρλιδικο καφέ που έχει υπάρξει!! Απλά μην στεναχωριεσαι και στεναχωρεις και τα μπουμπούκια σου!!

Τώρα εγώ έχω άλλο νταλκα ήρθαν οι αδερφές του πεθερού μου και θέλουν να με δουν λενε να ανεβω στην πεθερά μου να της χαιρετισω !! ΑΧ μπορω να μην θέλω?? Έλεος πια !! Μου λέει ή πεθερά μου μόνες τους καλέστηκαν ε πες και εσύ ότι δεν είμαι εδώ!! Δεν έχω όρεξη για φιλοσοφίες του τύπου αγοράκι θα έχετε μυρισα τα δάχτυλα μου ή της συνυφαδας σου ή κοιλιά είναι μεγαλύτερη ε ναι πρώτον είναι τι δεύτερο μωρό της και δεύτερον είναι στον έβδομο πως μας κοβεις να γενναμε μαζί??? Έτσι θέλω να της απαντήσω και να φύγω!!

Το ευχομαι κοριτσι μου!!!! Εγω να δεις τι εκπληξη επαθα οταν πηγα να ακουσω τις καρδουλες και αντι 2 που περιμεναμε ακουσαμε 3!!!! Πραγματικα πολυ τυχη!! Αλλα η σωματικη μιυ διαπλαση δεν βοηθα καθολου...οποτε επρεπε να παρω αυτη τη δυσκολη αποφαση ...τουλαχιστον να δωσω στα αλλα 2 περισσοτερες πιθανοτητες να φτασιυν πιο μακρια!!

Ο λογος της εξωσωματικης ειναι οτι εγω εχω ιστορικο β ομοζυγης μεσσογειακης αναιμιας...εχω κανει μεταμοσχευση μυελου των οστων 2 φορες.ευτυχως την 2η ηταν επιτυχης...ομως λογο των χημειοθεραπειων...οι οωθηκες μου καηκαν.....η μια λειτουργει πολυ πολυ λιγο ....χρειαζεται τεραστειες ποσοτητες ορμονων οι οποιες ειναι παρανομες και αν θα δωσουν ...οποτε πηγα με δανεικα!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζίνα καλωσήρθες κ με το καλό εύχομαι να έρθουν τα μωράκια σου!!

Ο μπέμπης κλωτσάει συνέχεια κ μετακινείτε η κοιλιά ολόκληρη, δεν τον χορταίνω!!!χαχαχα

Καλως σε βρηκα και σενα!!! Σευχαριστω πολυ!! Με το καλο και συ το μωρακι σου!!!

SmrGp2.png

Εχω δει και γω κρεβατακια απο το beboulino ! Οχι απο κοντα εδω απο το internet. Ειχαμε βρει και πια θα περναμε!! 2 πολυμορφικα!! Αλλα παρατηρισαμε κατι.....η κουνια μια χαρα το θεμα μας ηταν στο επομενο σταδιο..στο πλατος του κρεβατιου.....ειναι μονο 65 εκατοστα το στρωμα... Το θεωρω λιγο στενο για ενα παιδι 7 8 χρονων....αν σκεφτουμε οτι δεν εχει και ησυχο υπνο.... Θα το σκεφτουμε...σιγουρα μεχρι τα 5 6 κανει χωραει..μετα το θεωρω στενο!

SmrGp2.png

Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνεις πάλι! αν δεν ανεβάσεις πάλι πυρετό μπορεί να το γλυτώσεις?

Θα το αποφύγω μόνο αν δεν πρηστεί φουλ που συνήθως όταν ξεκινά δεν έχει καλή εξέλιξη. Αν πρηστεί κι άλλο είναι μονόδρομος ο πυρετός. Απλά θα πάω άμεσα μην επηρεαστεί ο μπέμπης. Κατά τα άλλα θελωβμα να ελπίζω να μην κάνω συσπάσεις από το ζορι. Είναι από τη μέσα πλευρά αλλά στην αρχή του κόλπου... Οι μέρες θα δείξουν. Αν συμβεί δεν είναι πάντως να μείνω εδώ θα κατέβω Θεσσαλονίκη γιατί εδώ δεν τον καθάρισαν σωστά τζάμπα η ενδοφλέβια ήταν και μες το Πάσχα ο γιατρός μου έλειπε τρελή ταλαιπωρία. Ούτε στον εχθρό μου

AoL1p3.png

Ταλαιπωρήθηκες τζινακι μου γι αυτό ήρθε ή ώρα να απολαύσεις όμορφες στιγμές !! Δεν μπορεί να είναι συνέχεια βροχή κάποια στιγμή βγαίνει ο ήλιος και για εσένα ήρθε ή ώρα, κάνε κουράγιο και πρόσεχε όσο μπορείς!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Το ευχομαι κοριτσι μου!!!! Εγω να δεις τι εκπληξη επαθα οταν πηγα να ακουσω τις καρδουλες και αντι 2 που περιμεναμε ακουσαμε 3!!!! Πραγματικα πολυ τυχη!! Αλλα η σωματικη μιυ διαπλαση δεν βοηθα καθολου...οποτε επρεπε να παρω αυτη τη δυσκολη αποφαση ...τουλαχιστον να δωσω στα αλλα 2 περισσοτερες πιθανοτητες να φτασιυν πιο μακρια!!

Ο λογος της εξωσωματικης ειναι οτι εγω εχω ιστορικο β ομοζυγης μεσσογειακης αναιμιας...εχω κανει μεταμοσχευση μυελου των οστων 2 φορες.ευτυχως την 2η ηταν επιτυχης...ομως λογο των χημειοθεραπειων...οι οωθηκες μου καηκαν.....η μια λειτουργει πολυ πολυ λιγο ....χρειαζεται τεραστειες ποσοτητες ορμονων οι οποιες ειναι παρανομες και αν θα δωσουν ...οποτε πηγα με δανεικα!

Τώρα όμως θα κρατάς 2 αγγελούδια στα χέρια σου έχεις έναν άντρα που προφανώς σε στηρίζει σε όλο αυτό και μπράβο του και όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο που σε έμαθε να εκτιμάς όμως όσα αξίζουν στη ζωή!!!! Και προφανώς η ζωή σου χρωστούσε χαρές και στις έδωσε!!!!!

AoL1p3.png

Ταλαιπωρήθηκες τζινακι μου γι αυτό ήρθε ή ώρα να απολαύσεις όμορφες στιγμές !! Δεν μπορεί να είναι συνέχεια βροχή κάποια στιγμή βγαίνει ο ήλιος και για εσένα ήρθε ή ώρα, κάνε κουράγιο και πρόσεχε όσο μπορείς!!
Τώρα όμως θα κρατάς 2 αγγελούδια στα χέρια σου έχεις έναν άντρα που προφανώς σε στηρίζει σε όλο αυτό και μπράβο του και όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο που σε έμαθε να εκτιμάς όμως όσα αξίζουν στη ζωή!!!! Και προφανώς η ζωή σου χρωστούσε χαρές και στις έδωσε!!!!!

Γενικα κοριτσια μου εχω μαθει στις δυσκολιες.... Αυτο που λεω στον εαυτο μου και περνω λιγο κουραγιο ειναι οτι ειμαι καλα πλεον στην υγεια μου! Απο κει και περα οοολα θα τα καταφερω!!! Εννοειται οτι μετα απο τα τοσα αναθεωρεις πολλα πραγματα.....μεγαλωνεις νωρις....και πραγματικα εγω μεγαλωσα νωρις... Στα 14 εχασα τη μαμα μου 41 ετων...οποτε το βαρος του σπθτιου επεσε σε μενα. Ισως και 1 λογος που παντρευτικα και νωρις ηταν αυτος...οτι μεγαλωσα αποτομα και ηθελα κατι παρα πανω!! Ευτυχως γνωρισα ενα αστερι...τον αντρα μου! Εχουμε 12 χρονια διαφορα αλλα δεν με νοιαζει καθολου!! Και πρωτα ο Θεος απο τον καινουργιο χρονο θα εχουμε τα παιδακια μας!!

SmrGp2.png

Τζίνα μου πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος.. όλα να σου πάνε καλά από εδώ και πέρα.

Βρε κορίτσια τι παρατήρησα τώρα που κοιτούσα τις εξετάσεις μου και τις σύνγκρινα με τον προηγούμενο μήνα είδα ότι έχω σάκχαρο 50 στα ούρα αυτή τη φορά, λέτε να ξεκινώ διαβήτη κύησης; Την άλλη Τετάρτη θα με δει ο ιατρός μου και θα μου γράψει και καμπύλη σακχάρου έτσι και αλλιώς οπότε να δούμε λεπτομέρειες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τζίνα μου πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος.. όλα να σου πάνε καλά από εδώ και πέρα.

Βρε κορίτσια τι παρατήρησα τώρα που κοιτούσα τις εξετάσεις μου και τις σύνγκρινα με τον προηγούμενο μήνα είδα ότι έχω σάκχαρο 50 στα ούρα αυτή τη φορά, λέτε να ξεκινώ διαβήτη κύησης; Την άλλη Τετάρτη θα με δει ο ιατρός μου και θα μου γράψει και καμπύλη σακχάρου έτσι και αλλιώς οπότε να δούμε λεπτομέρειες.

οι καταστασεις σ εκανουν δυνατο.....!!

δεν τις ειδε ο γιατρος τις εξετασεις???

αμα ηαν θα σου ελεγε!! καλου κακου κανε μια μικρη διατρογη!! απεφευγε τα γλυκα οχι πολλα μακαρονια ρυζια μανεστρες και ψωμια.....

κανω και διατροφη διαβητη γιατι πριν ξεκινησω την εξωσωματικη μου ζητησε ο γιατρος να ακνω καμυλη ζαχαρου και ινσουλινης με 75 γλυκοζη και βγηκαν χαλια οι τιμες.... εχω αντισταση στην ινσουλινη...κανω διατροφη! ειανι λιγο δυσκολη αλλα πλεον τη συνηθησα!!

SmrGp2.png

Δεν τις είδε ακόμα αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο να του πω τα αποτελέσματα. Αστα και εγώ μπορεί να μην τρώω πολύ αλλά λατρεύω τα ζυμαρικά τις πίτες κλπ όλα όσα δεν πρέπει δηλαδή ουφ!!

Ξεκίνησα και με πολλά κιλά και αυτό δεν βοηθά..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Δεν τις είδε ακόμα αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο να του πω τα αποτελέσματα. Αστα και εγώ μπορεί να μην τρώω πολύ αλλά λατρεύω τα ζυμαρικά τις πίτες κλπ όλα όσα δεν πρέπει δηλαδή ουφ!!

Ξεκίνησα και με πολλά κιλά και αυτό δεν βοηθά..

στις εξετασει σου ειχες εξεταση ζαχαρου?? αυη βγηκε καλη???

ναι ειναι λιγο δυσκολη η διατροφη..ειδικα στην αρχη πολυ πεινα!! να φανταστεις ξκινησα με 62 κιλα την εγκυμοσυνη και ειμαι 55...καλο αυτο δεν λεω..αλλα στην αρχη παιδευτικα αρκετα...αλλα απο το να γλυτωσω τις ινσουλινες....διατροφη και παλι διατροφη..!!

SmrGp2.png

στις εξετασει σου ειχες εξεταση ζαχαρου?? αυη βγηκε καλη???

ναι ειναι λιγο δυσκολη η διατροφη..ειδικα στην αρχη πολυ πεινα!! να φανταστεις ξκινησα με 62 κιλα την εγκυμοσυνη και ειμαι 55...καλο αυτο δεν λεω..αλλα στην αρχη παιδευτικα αρκετα...αλλα απο το να γλυτωσω τις ινσουλινες....διατροφη και παλι διατροφη..!!

Ναι ευτυχώς ήταν 78. ώχ θα πέσει πείνα!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ευτυχώς ήταν 78. ώχ θα πέσει πείνα!! :)

χαχαχα!!!

κοιτα ..ειναι και στο πως εισαι μαθημενος....!!! εγω ημουν μαθημενη να σαβουριαζω τα παντα.... γυρο 3 φορες την εβδομαδα..μακαρονια 2 πιατα....

πιτσες πολυ συχνα.... οποτε καλο ειναι αυτο!! μπαινεις σε ενα καλο διατροφικο προγραμμα!!

τρωω και το γλυκακι μου αλλα με προσοχη οταν δεν εχω ζαχαρο!!

το καλο ειναι οτι μπορεις να φας οοοσο κρεας θελεις!!!!!! δεν αναιβαζει το ζαχαρο!!

οποτε πολλα φαγητα η πεθερα μου πλεον μαγειρευει τα φτιαχνει με κρεας οποτε τρωω παραπανω κρεας κοτοπουλο και τετοια και λιγοτερο τα συνοδευτικα....( πατατες μακαρονια μανεστρες ρυζια) και ετσι καπως ερχομαι στα ισια!! επεισης τα φρουτα αναιβαζουν...δεν θελει πολλα!!

SmrGp2.png

χαχαχα!!!

κοιτα ..ειναι και στο πως εισαι μαθημενος....!!! εγω ημουν μαθημενη να σαβουριαζω τα παντα.... γυρο 3 φορες την εβδομαδα..μακαρονια 2 πιατα....

πιτσες πολυ συχνα.... οποτε καλο ειναι αυτο!! μπαινεις σε ενα καλο διατροφικο προγραμμα!!

τρωω και το γλυκακι μου αλλα με προσοχη οταν δεν εχω ζαχαρο!!

το καλο ειναι οτι μπορεις να φας οοοσο κρεας θελεις!!!!!! δεν αναιβαζει το ζαχαρο!!

οποτε πολλα φαγητα η πεθερα μου πλεον μαγειρευει τα φτιαχνει με κρεας οποτε τρωω παραπανω κρεας κοτοπουλο και τετοια και λιγοτερο τα συνοδευτικα....( πατατες μακαρονια μανεστρες ρυζια) και ετσι καπως ερχομαι στα ισια!! επεισης τα φρουτα αναιβαζουν...δεν θελει πολλα!!

Αστα μου θυμίζεις εμένα..σε πολλά!! :) θα σας ενημερώσω αύριο για τα μαντάτα από τον ιατρό!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...