Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλέ κούκλες ποσά γραψατε?? Πως αλλάζουν έτσι οι σελίδες πω πω μέχρι να γεννησουμε θα έχουμε φτάσει 500 χαχαχαχαχαχα

Σήμερα κοιμομουν σχεδόν όλη μέρα πέρα από το μεσημεριανό που σηκωθηκα χθες το βράδυ δεν κοίμηθηκα από την ένταση και σήμερα είχα ζαλάδες!! Τώρα έχω στανιαρει έφαγα γιουβαρλακια το μεσημέρι τώρα έφαγα 2 αυγά βραστά και το βράδυ πάλι μπιφτέκια !! Μόνο κιμά θα τρώω!!

Αύριο επιτέλους θα δούμε το ποντικάκι μας για να δούμε τι θα δούμε τι φύλο θα μας αποκαλύψει!!

Τανιου μια χαρα ο μπεμπης σου !! Τέλεια !! Άντε ένα μήνα υπομονή για τον επόμενο και έτσι πέρνει και ο καιρός που θα τα πάρουμε αγκαλιτσα!!

Jo μου καλά να περάσετε στο ταξιδακι με τον μικρό σας λαθρεπιβατη!! Χεχε

Βαλεντίνα τι είναι αυτό το λεύκωμα που έγραψε?? Έχεις και πολλά αλμυρά να σε περιμενουν πως θα αντισταθείς!!

Καλώς μας ήρθαν και τα διδυμακια μας !! Τζινακι με το καλό εύχομαι ότι και να σε ταλαιπώρησε να σβήσει μόλις θα πάρεις αγκαλιτσα τα ζουζουνακια σου γερά και ζωηρά!! Όλα θα είναι μια χαρά!! Και εγώ από εξωσωματικουλα έγκυος και όχι με την πρώτη όπως και το αστερακι μας που έχει και εκείνη διδυμακια !! Πως είναι ή εγκυμοσύνη σου?

Κορίτσια μου μου λειψατε !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάθυ βάλε στην κουνιάδα όρια αμάν πια σαν τσιμπούρια μας έχουν κολλήσει τα σόϊα!!

Εγώ έναν κουνιάδο έχω και δεν μένει εδώ μαζί μας ευτυχώς γιατί αν είχα και την αρραβωνιαστικιά του εδώ θα τρωγαμε τα μουστάκια μας!! Ο άντρας μου απ την άλλη έχει τις δύο αδερφουλες μου και είναι τυχερός όλη την ώρα πειραζονται και δεν ανακατεύονται ποτέ είναι μια χαρά οι σχέσεις μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλέ κούκλες ποσά γραψατε?? Πως αλλάζουν έτσι οι σελίδες πω πω μέχρι να γεννησουμε θα έχουμε φτάσει 500 χαχαχαχαχαχα

Σήμερα κοιμομουν σχεδόν όλη μέρα πέρα από το μεσημεριανό που σηκωθηκα χθες το βράδυ δεν κοίμηθηκα από την ένταση και σήμερα είχα ζαλάδες!! Τώρα έχω στανιαρει έφαγα γιουβαρλακια το μεσημέρι τώρα έφαγα 2 αυγά βραστά και το βράδυ πάλι μπιφτέκια !! Μόνο κιμά θα τρώω!!

Αύριο επιτέλους θα δούμε το ποντικάκι μας για να δούμε τι θα δούμε τι φύλο θα μας αποκαλύψει!!

Τανιου μια χαρα ο μπεμπης σου !! Τέλεια !! Άντε ένα μήνα υπομονή για τον επόμενο και έτσι πέρνει και ο καιρός που θα τα πάρουμε αγκαλιτσα!!

Jo μου καλά να περάσετε στο ταξιδακι με τον μικρό σας λαθρεπιβατη!! Χεχε

Βαλεντίνα τι είναι αυτό το λεύκωμα που έγραψε?? Έχεις και πολλά αλμυρά να σε περιμενουν πως θα αντισταθείς!!

Καλώς μας ήρθαν και τα διδυμακια μας !! Τζινακι με το καλό εύχομαι ότι και να σε ταλαιπώρησε να σβήσει μόλις θα πάρεις αγκαλιτσα τα ζουζουνακια σου γερά και ζωηρά!! Όλα θα είναι μια χαρά!! Και εγώ από εξωσωματικουλα έγκυος και όχι με την πρώτη όπως και το αστερακι μας που έχει και εκείνη διδυμακια !! Πως είναι ή εγκυμοσύνη σου?

Κορίτσια μου μου λειψατε !!

καλως σε βρηκα!! με το καλο το μωρακι σου!!

γενικα με ταλαιπωρουν πολυ τα μικρουλια μου!!! εχω απο την 8η βδομαδα λιγο αιματακι...σταματησε... μετα απο μια βδομαδα ειχα πυγματα κοκκινα...ευτυχως σταματησαν και αυτα!! μετα απο 1 βδομαδα ειχα μεγαλη αιμοραγια... εκατσα μια μερα στην κλινικη ολα καλα και με αυτο περασε....

μετα 12 εβδομαδων που εκανα την αυχενικη εκανα και μειωση εμβρυου( ειχα 3δυμα...το 1 διαιρεθηκε) και μετα απο 15 λεπτα μετα τη μειωση εγινε ριξη του σακου...( σπασαν τα νερα) απο αυτο που μειωσαμε. αυτο εγινε στης 26 αυγουστου απο τοτε εχω συνεχια καφε υγρα...οχι ολοι την ημερα ..μπορει το πρωι μετα να ξαναδω το απογευμα η το το βραδυ.....

ο γιατρος λεει οτι φταιει ο πλακουντας απο το χαμηλο μωρο ο οποοιος ειναι μεν στο πλαι αλλα ενα μικρο κομματι του ακουμπα στο στομιο του τραχηλου και κανει σαν μικροαποκολισεις...γιαυτο εχω λεει τα καφε..... εχω και πονουν χαμηλα σε ολο το τριγωνο.....ο γιατρος λεει οτι ειναι που μεγαλωνει η μητρα.... εγω λεω οτι ειναι συσπασεις ..γιατι οποτε ποναω μετα εχω και τα καφε.... περνω utrogestan 200 και 3 trofocard αλλα δεν κανουν τπτ..!! εχω 5 βδομαδες σε πληρη ακινησια..μονο τουαλετα και για φαγητο σηκωνομαι..... εχω κουραστει αφανταστα.....

απο την αλλη σκεφτομαι να ειναι καλα τα μωρακια μου και ολα τα αλλα περαστικα θα ειναι!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ παρα πολύ!!

Τζίνα μου έχε πίστη και όλα θα περάσουν και θα έχεις διπλό δωράκι το νέο έτος!! Ή φύση θα κάνει την δουλιτσα της εσύ όσο πιο πολύ μπορείς ξάπλα και ΥΠΟΜΟΝΗ το ξέρω είναι δύσκολο αλλά σκεψου το αποτέλεσμα!! Πάντως λέω πολύ τύχη να γονιμοποιηθεί το ένα σε δύο και να έχεις 3 !! Γιατί κάνατε εξωσωματική ? Και εσύ βλέπω μικρούλα ένα χρόνο διάφορα έχουμε!! Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι όλα μα όλα να πάνε τέλεια και θα πάνε εδώ είσαι στο πιο γουρλιδικο καφέ που έχει υπάρξει!! Απλά μην στεναχωριεσαι και στεναχωρεις και τα μπουμπούκια σου!!

Τώρα εγώ έχω άλλο νταλκα ήρθαν οι αδερφές του πεθερού μου και θέλουν να με δουν λενε να ανεβω στην πεθερά μου να της χαιρετισω !! ΑΧ μπορω να μην θέλω?? Έλεος πια !! Μου λέει ή πεθερά μου μόνες τους καλέστηκαν ε πες και εσύ ότι δεν είμαι εδώ!! Δεν έχω όρεξη για φιλοσοφίες του τύπου αγοράκι θα έχετε μυρισα τα δάχτυλα μου ή της συνυφαδας σου ή κοιλιά είναι μεγαλύτερη ε ναι πρώτον είναι τι δεύτερο μωρό της και δεύτερον είναι στον έβδομο πως μας κοβεις να γενναμε μαζί??? Έτσι θέλω να της απαντήσω και να φύγω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια εσείς που είστε απο Σαλονίκη ξέρετε ενα κατάστημα με βρεφικά ειδη beboulino?

http://www.beboulino.gr

Ξέρετε αν ειναι αξιόπιστο , αν εχει καλή ποιότητα ;

Χριστινα μου ναι μπήκα κ εγώ και τα ειδα στο μπεμπουλινο και μου άρεσαν τα κρεβατακια πολύ δεν ξέρω όμως από ποιότητες καθόλου ή Βαλεντίνα πήγε από κει και είδε θα μας πει όταν μπει!! Πάντως από διαφορετικά μαγαζιά βρίσκω καρότσι και από άλλο κρεβατακι θέλω να βρω ένα μαγαζί να μου αρέσουν όλα και να τα πάρω από εκεί!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χριστινα μου ναι μπήκα κ εγώ και τα ειδα στο μπεμπουλινο και μου άρεσαν τα κρεβατακια πολύ δεν ξέρω όμως από ποιότητες καθόλου ή Βαλεντίνα πήγε από κει και είδε θα μας πει όταν μπει!! Πάντως από διαφορετικά μαγαζιά βρίσκω καρότσι και από άλλο κρεβατακι θέλω να βρω ένα μαγαζί να μου αρέσουν όλα και να τα πάρω από εκεί!!

Κι εγω σε καρότσι εχω καταλήξει σχεδόν , για κούνια δεν ξερω ακομα εχουμε βεβαια καιρό αλλα επειδή ειμαι κ λιγο αναποφάσιστη σαν χαρακτήρας θελω τον χρόνο μου!! Εχει ωραια πράγματα αλλα το θεμα ειναι να ειναι κ καλα!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Για καρότσι κατεληξα στο kiddo και εκεί έχει ωραία πράγματα !! Στο μπεμπουλινο μου άρεσαν τα κρεβατακια!! Και επίσης στο kiddo ειδα και λίκνο !! Πρέπει να πάμε από κοντα να τα δούμε για να καταλήξουμε μπορεί να μην μας αρέσουν!! Στο kiddo δεν έχει σελίδα για να μπούμε να τα δούμε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τζίνα καλωσήρθες κ με το καλό εύχομαι να έρθουν τα μωράκια σου!!

Ο μπέμπης κλωτσάει συνέχεια κ μετακινείτε η κοιλιά ολόκληρη, δεν τον χορταίνω!!!χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλά ούτε να κοιμηθεί κάνεις δεν μπορεί πόσα γράψατε????

Εγώ πήγα η ίδια στο beboulino στο ωραιοκαστρο μια χαρά μου φαίνονται όπως τα είδα από εκεί θα πάρω την κούνια όλα τα άλλα θα μας τα δώσουν.

Κάθυ μου γίνε κακία με την κουνιάδα και βάλτης πάγο εφόσον μπήκε με το έτσι θέλω στη β επιπέδου βάρα τίποτα δεν παθαίνει.

Που είσαι μωρέ φουντούκι και εσύ?????? Να μην επαναλάβεις τόση ώρα αποχή!!! Δε ξέρω ακριβώς τι είναι το λεύκωμα αλλά το αλατάκι θα μειωθεί. Και γω το χα παραχ@σει.

Αστεράκι ρώτα τους θα έχει στην προσφορά και κόκα κόλα και 3d γυαλιά να δεις και καμιά ταινία???? Χαχαχα

Χριστίνα λογικά και γω στις επόμενες 2βδομαδες θα πρέπει να την κάνω την καμπύλη παρήγορο που δε σε έφερε σε ακραία αντίδραση!!!! Ελπίζω να ανταποκριθώ και γω καλά.

Ποια με είχε ρωτήσει για τον βαρθολινειο ξεχνάω. Έχουμε δύο σωληνάκια μου βγαίνουν τα κολπικα υγρά. Έτσι λέγονται βαρθολινειοι. Εγώ λόγω ανατομίας έχω το ένα σωληνάκι να κάνει απόστημα με πόνο πυρετό το παρακεντιζω αλλά για να μπορέσω να απαλλαγώ θέλει μαρσιποποιηση άνοιγμα δηλαδή του αδένα. Για να γίνει αυτό μετά την παρακέντηση και την αντιβίωση πρέπει να αφήσει γρομπαλακι αλλιώς δε γίνεται. Σε μένα δεν αφήνει μετά και παιδεύομαι. Αλλά μιλάμε για πόνο και πυρετό. Σαν αχλάδι γίνεται από το πυον ούτε το πόδι δεν μπορώ να πατησω

AoL1p3.png

Τζίνα καλωσήρθες κ με το καλό εύχομαι να έρθουν τα μωράκια σου!!

Ο μπέμπης κλωτσάει συνέχεια κ μετακινείτε η κοιλιά ολόκληρη, δεν τον χορταίνω!!!χαχαχα

Βιργινία τι γλυκουλης ο μπεμπουλης σου ζωηρουλης!! Τώρα θα εχει μεγαλώσει και κουναει και την κοιλιτσα όταν κολυμπάει!! :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Πω πω Βαλεντίνα έχεις τέτοιες ιστορίες?? Δηλαδή τώρα αισθάνεσαι ότι πριζεται? Ο γυναικολογος σου την κανει την παρακεντηση? Απο κατω γινεται? Και εγώ κούνια από εκεί θα παρω μάλλον μου άρεσαν έτσι που τα ειδα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Στο νοσοκομείο πρέπει να την κάνω φουντούκι συνήθως κάνω 39 πυρετό πριν την τελευταία φορά έκανα 30' μετά την παρακέντηση και μου κάνανε εισαγωγή και ενδοφλέβια αντιβίωση . Από κάτω γίνεται σε καρέκλα γυναικολόγου κάθεσαι. Άρχισε να πρήζεται. Το ένιωθα λίγο αλλά το είδε η γιατρός που πήρε το κολπικό.

Βιργινία μεγαλωνετε και ζωηρευετε!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...