Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντίνα μου ναι παει κι αυτο , η αληθεια ειναι οτι το ειχα πολυ άγχος. Αύριο παίρνω αποτελέσματα κ σημερα σκίστηκα στο φαγητό!!! Καλού κακού λέω μπορει απο αύριο να με βαλει σε αυστηρή διαιτα(ελπίζω οχι βεβαια).

Καθυ δεν ειναι πολυ χάλια, λιγο ανακατεύτηκα αλλα κατα τα αλλα παλευεται. Αυτο που δεν παλευεται ειναι η αναμονή!! Εγω την δίωρη έκανα κ δεν άντεξα την δεύτερη ωρα έφυγα κ πήγα στο γραφειο(ευτυχώς ειναι δίπλα) με έπιασε η μέση μου στην καρέκλα να περιμενω κ έκοβα βόλτες πάνω κάτω σαν την τρελή!!!

Εμμακι κ εγω παντού τις τρώω!! Πάνω , κάτω, δεξιά, αριστερά...εχθές κ προχθές πίεζε την κύστη μου κ υπέφερα σημερα μαλλον γύρισε ευτυχώς!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Καλα εκανες σνουπι,ουτε εγω αντιστεκομαι!!!

Δυστυχως δεν ξερω καποια κοπελα που να γεννησε εκει στο ιασω,αλλα εχω ακουσει καλα λογια!!φυσικα το μειον του ιασω ειναι τα χρηματα,αλλα τι να κανεις..ο καθενας οπου αισθανεται καλα

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μην αγχώνεσαι τόσο πολυ....δεν ειναι ανάγκη να το ακούς συνέχεια. Και εμένα χθες το βραδυ τον ακουςα λιγο. Άσε που άργησα να τον ακούσω..21-22 εβδομαδα με θυμήθηκε!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Εγω θα εχω και την κουνιαδα μαζι αυριο για παρεα... Αλλιως θα επαιρνα κανενα βιβλιο η σταυρολεξο... Εδω εβαλα το ραντεβου με τον γιατρο στο νοσοκομειο σημερα ηξερα οτι θα εχει πελατισσα αυτην την ωρα και αυτη σκεφτεται να ακυρωσει το ραντεβου για να ερθει μαζι μας. Ελεος πια..... Μετα γινομαι σκυλα και εχω και αδικο δηλαδη....

HmwTp3.png

τζο μονο ρωμη εχω παει κ ηταν φανταστικα. ονειρεμενο ταξιδι!! θα περασετε υπεροχα οι τρεις σας!!!!

φτας μου το ιδιο προβλημα εχω...4 μηνες χονδικα ακομα θα τα καταφερουμε!!!κ εγω προσπαθω με τα ντουφαλακ κ την διατροφη αλλα για τελευταια λυση εχω τα υποθετα γλυκερινης.

χριστινακι παει κ αυτο.αχ δεν ηταν τοσο απαισιο?μου δινεις κουραγιο εχω ακουσει τα χειροτερα.καλα αποτελεσματα!τυχερουλα μια χαρα που ειναι μοναχοπαιδι.

μπραβο τανιου μου ολα καλα με τον μπεμπη μας!!!

σνουπι μεγεια!καλα εκανες...

εγω πηγα κ ρωτησα στο ιασω για τιμες,με ρωταει η κοπελα δικλινο τρικλινο τι θελετε τις λεω τρικλινο κ μετα τις λεω εχω διδυμα κ μου απανταει μα τοτε ειστε στην προσφορα κ πατε σε δικλινο κατευθειαν....πολυ γελασα....σαν τις πιτσες τα μωρα μου στα δυο το ενα δωρο!!! κ σημερα φακες χωρις καν φετουλα...μπλιαξ.....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχ Σνουπι αυτο ειπα κι εγω.... Βλεπω να ερχεται μολις μπω στο μηνα μου και να καθεται μεχρι να 40ισω.... Αααααα τον γιο μου και σε αλλη παραλια μου φαινεται..... Κατσε να ερθει τωρα ο αδερφος της να φαει ενα ψαλτηρι γιατι φορτωνω ασχημα.....

Αστερακι εκλαψα με την προσφορα στα διδυμα..... Οι κλινικες ειναι τοσο επιχειρησεις που καμια φορα σε σοκαρουν....

HmwTp3.png

χριστινακι παει κ αυτο.αχ δεν ηταν τοσο απαισιο?μου δινεις κουραγιο εχω ακουσει τα χειροτερα.καλα αποτελεσματα!τυχερουλα μια χαρα που ειναι μοναχοπαιδι.

....

Κι εγω τα χειρότερα ειχα ακούσει..εμετούς , λιποθυμίες..δεν ηταν καθολου ετσι..εγω ήπια κ 100 ml γλυκόζη . Δεν λέω ευχάριστο δεν ηταν , αλλα σε νορμαλ πλαίσια. Τα αποτελέσματα να δούμε καλα κ δεν πειραζει.:?

fEEap3.png

l3Yip3.png

μα πραγματικα μονο επιχειρηση.λες κ εισαι σε ξενοδοχειο κ κλεινεις τις διακοπες σου κ αντι να σου που ναι μεσα στην τιμη ειναι κ το πρωινο σου λενε ναι μεσα στην τιμη ειναι κ η επισκληριδιος...

ρε καθυ τι τσιμπουρι ειναι αυτο?σχεση εχει? εννοω δεν εχει κατι αλλο να ασχοληθει εκτος απο σενα?κοιτα βεβαια για μετα που θα θελετε κανενα babysiiting δεν ειναι κακο να εχεις επιλογες...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...