Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τζινα καλως ορισες... Με το καλο τα διδυμακια σου!!!! Αξια αγορομανα και εσυ λοιπον!!!!! Κοριτσια εσεις που ειστε Λαρισα δεν το σκεφτεστε το πανεπιστημιακο;;; Μια ξαδερφη γεννησε εκει και εμεινε πολυ ικανοποιημενη. Εγω δεν ξερω τι γινεται....
Φυσικα τωρα που το ξαναδιαβαζω Τζινα αυτο που λες κι εγω δεν θα ξεκολλουσα απο τον γιατρο μου. Λογικο να χρειαζεσαι μια φροντιδα παραπανω...

σευχαριστω!! καλως σε βρηκα!!

Δεν εχω θεμα με το πανεπιστημιακο απλα εχω τωρα μια αρχη με το γιατρο μου!! ο μονος φοβος μου σχετικα με την κλινικη ειναι οτι τα μωρα μου θα γεννηθουνν λιγο προωρα δλδ μακαρι να φτασω μεχρι 34 βδομαδες! αν υπαρχει μοναδα για προωρακια! μονο εκει εχω θεμα. απο κει και περα θα συζητησω με το γιατρο μου το οικονομικο..γιατι πλεον δεν εχουμε φραγκο....τα δωσαμε ολα στους γιατρους.....

μετα για το πανεπιστημιακο ειναι το θεμα οτι θα γεννησω με καισαρικη και απο οτι εχω ακουσει.. δνε βοηθανε και πολυ την πρωτη μερα και ουτε αφηνουν ατομα να ειναι μαζι σου......

αυτα!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να το το θεσσαλικο λόμπι!!! Πολλοί πράκτορες χαχααχχα!!!

Χριστίνα έκανες ήδη την καμπύλη????πάει και αυτό.

Το φουντούκι που είναι σήμερα???

Jo καλό ταξίδι καλά να περάσετε!

AoL1p3.png

Φυσικα ουτε κ εγω εχω προσωπικη εμπειρια,για τον συνοδο που λρνε τα κοριτσια το ξερω κ εγω..η καθεμια οπου αισθανεται βολικα κ ασφαλης!!!

Τανιου μιαχαρα κ εσυ!!!!μπραβο κοριτσαρα!!!

Το φουντουκι θα πινει σιδηρο ολη μερα κ δε θα εχει χρονο να μπει χαχα!!!! Αστειευομαι...

Ειδες βαλε????μαζευτηκαμε!!!!

wyEhp3.png

Τζινα καλώς ήρθες με το καλό τα διδυμακια σ :)

Α και ξέχασα ο μικρός είναι με το κεφάλι ψηλά κ τα ποδαράκια του χαμηλά γιαυτό νιώθω κάτι κλωτσιές χαμηλά. Και το ζουζουνακι μου σε όλη την εξέταση κοιμόταν με το χεράκι στο προσωπακι του και δεν φενοταν καλά στο 3D υπερηχο που μου έβγαλε φώτο κ βγάλαμε το υπερηχο σε βίντεο από το κινητό γιατί δεν ήταν εκεί ο δικός μου λόγου δουλειάς πρώτη φορά :'(

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Βαλεντινα αυτο σκεφτηκα μολις ειδα κι αλλη μανουλα απο Λαρισα. Οτι πρεπει να αρχισω να κρυβω λογια.... Οτι γραφουμε ειναι δημοσιο....

Χριστινα μου εδωσες κουραγιο που λες οτι δεν ειναι τοσο χαλια. Εγω αυριο θα παω να κανω. 3ωρη.

Τανιουυυ τελεια τα νεα απο τον μπεμπακο σουυυυ.... Αντε τωρα να περιμενουμε 1 μηνα παλι να τον δουμε....

Εχετε δικιο σε αυτο με τον γιατρο κοριτσια. Κι εγω ο μονος λογος που θα ηθελα κλινικη αυτος θα ηταν. Αλλα εδω ειναι λιγο χυμα η κλινικη και θεωρω πεταμενα λεφτα αυτα που θα τους εδινα. Εδω βλεπετε δεν εχουμε και επιλογες. 1 κλινικη 1 νοσοκομειο.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Τζινα καλώς ήρθες με το καλό τα διδυμακια σ :)

Α και ξέχασα ο μικρός είναι με το κεφάλι ψηλά κ τα ποδαράκια του χαμηλά γιαυτό νιώθω κάτι κλωτσιές χαμηλά. Και το ζουζουνακι μου σε όλη την εξέταση κοιμόταν με το χεράκι στο προσωπακι του και δεν φενοταν καλά στο 3D υπερηχο που μου έβγαλε φώτο κ βγάλαμε το υπερηχο σε βίντεο από το κινητό γιατί δεν ήταν εκεί ο δικός μου λόγου δουλειάς πρώτη φορά :'(

καλως σε βρηκα!!! και συ με το καλο το μωρακι σου!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Κάθυ πάλι καλά που δεν ξέρουμε ποια είναι ποια!!! Άσε μη σκεφτώ το προχθεσινο ντελίριο. Χαχααχχα!!! Τώρα Δευτέρα θα μιλήσω με το γιατρό για να γεννήσω και γω στο νοσοκομείο αφού έχει πολύ καλη γυναικολογικη και μαιευτική κλινική όπως και νεογνολογικη

AoL1p3.png

Γτ καλε να κρυβετε λογια??????χαχαχαχα

Εγώ πάντως άνοιξα την στοματαρα μου και τα ξερασα όλα τα φαντάσματα του μυαλού μου!!! Και μετά δε χορεύουν οι ορμόνες

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

καλως σε βρηκα!!! και συ με το καλο το μωρακι σου!!!

Νάσαι καλά.. ..

Αχ κορίτσια εγώ που φοβάμαι της βελόνες μια ζαλαδες την είχα μετά που με πήρε αίμα και στην εξέταση καρδιά του μωρό παραλίγο να με πάρει ο ύπνος 2 ώρες συνολικά στο γιατρό ήμουν κ πρώτη φορά. Την επόμενη φορά θα τους πληρώσω πάλι καλά γιατί σταμπαρα ένα ωραίο μπουφανακι παλτό μέχρι το Γόνατο μόνο 70 ευρώ :D εχθές πήγαμε φάγαμε γερμανική κουζίνα τσιμπεργκερ πήρα εγώ χε χε και μετά κινέζικο γιαμ γιαμ σήμερα παραγγελίας τον άντρα μου πατάτες με μπιφτεκι γεμιστό κ σαλάτα

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση ουφ

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου έτοιμος να περπατήσει ο μπεμπακος με τα πόδια προς τα κάτω... Εγώ πάλι νιώθω τις κινήσεις μόνον δεξιά τι στο καλό?

Ναι το ζιζικι μου πάει για γκομενες :D τέτοια του λέει ο δικός μου χαχαχα πάντως δύο ώρες συνέχεια κοιμόταν αλλά έτρωγε κ κοιμισμενο χαχαχα...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...