Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τζίνα καλώς ήρθες! Με το καλό τα μωράκια σου!!! Τι περιμένεις??? Από που είσαι???

Σευχαριστω!!! Αγορακια φαινονται!!! Το 1 σιγουρα!! Το αλλο με μια μικρη επιφυλαξη!!! Ειναι ντροπαλο!! Απο Λαρισα ειμαι!

Αααα τζο τι ωραια!!!!!ποτε φευγεις????να περασεις κ για μας καλα χαχα!!!!!

Τζινα καλως ορισες!!!!με το καλο τα μπεμπακια σ απο οτι ειδα στο τικερακι σου διδυμα???μπραβο!!!εσυ και το αστερακι μας!!!!

Σευχαριστω!! Καλως σας βρηκα!!!

Εγω απο σουτιεν φοραω ενα pretty bra που πηρα κ ειναι μαλακο..ειχα που ειχα αρκετο στηθος τωρα εγινα αγελαδα!!!!

Τζίνα καλωσηρθες έχω παρακολουθησει την ιστορία σου εύχομαι όλα να πάνε σούπερ!!!! Εγώ πήρα από τα prenatal αλλα έχω πολύ μικρό στήθος ήλπιζα στην εγκυμοσύνη να μεγάλωνε... Έχω και τους άλλους μήνες να ελπίζω

Καλως σε βρηκα!!! Ναι...η ιστορια μου εχει καποιες δυσκολιες!! Αλλα οκ!! Προχωραμε δυναμικα!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μοναχοπαιδι ειμαι εγω τυχερος ο αντρας μου !!!μου χαχα! ...παει κι αυτο με τις εξετασεις αλλα τωρα τα τυροπιτια και τα λουκανοπιτια να μη τα φαω???μας πηρε και η γιαγια του εκανε παπουτσακι και γεμιστα πηγαμε πηραμε φαι και τα ρεβυθια θα τα φησω για αυριο ! εεε τωρα το παπουτσακι με την μπεσαμελ θα το φαω και απο αυριο θα το ελαττωσω...μας εβαλε και τζατζικι...μμμμμ.Εξω εφαγα τζατζικι και μετα ειδα πως το αγγουρακι ηταν με τη φλουδα....:rolleyes:

AoL1p3.png

Τζίνα εγώ απο Τρίκαλα...μόλις διάβασα&εγώ κτ λίγα για σένα...πολλές δυσκολίες αλλά μπράβο σου που κρατάς γερά! Αγόρια και τα 2???? Μπράβο ρε θηρίο!!! Που έκανες την εξωσωματική?

cPQop2.png2orjp2.png

Τζίνα εγώ απο Τρίκαλα...μόλις διάβασα&εγώ κτ λίγα για σένα...πολλές δυσκολίες αλλά μπράβο σου που κρατάς γερά! Αγόρια και τα 2???? Μπράβο ρε θηρίο!!! Που έκανες την εξωσωματική?

σευχαριστω πολυ!! στην Αθηνα στο ΑΚΕΣΩ με τον Τσιριγωτη!

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Ante κοριτσια με το καλο η β επιπεδου για ολες αντε θα περιμενουμε νεα !!!!

Φουντουκι ντουρασελ θα γινεις ειμαι σιγουρη κ εμενα μου αυξησε το σιδηρο σε 3 την ημερα κ μου πε πολυ κρεας αλλα ρε κοριτσια με τη δυσκοιλιοτητα τι θα γινει ;;;αντε ολα μωρε θα πανε καλα !!!

Jo καλα να περασετε !!! Αντε ο μπεμπης θα κανει κ το πρωτο ταξιδι !!!!τελεια θα περασετε !!!!

Τζινα καλως ηρθες !!!

καλως σε βρηκα!!!

SmrGp2.png

Στο υγεια γεννησε μια φιλη μου κ εχει καλες εντυπωσεις..τωρα απο οικονομικης πλευρας ειψε δωδει γυρω στο 1000-1200...εγω στον ιπποκρατη πρωτα ο θεος..ειναι ο γιατρος μου εκει

Μπραβο κοριτσι μου για την υπομονη σου!!!!ολα δεξια απο δω κ περα!!! ;)

wyEhp3.png

Στο υγεια γεννησε μια φιλη μου κ εχει καλες εντυπωσεις..τωρα απο οικονομικης πλευρας ειψε δωδει γυρω στο 1000-1200...εγω στον ιπποκρατη πρωτα ο θεος..ειναι ο γιατρος μου εκει

Μπραβο κοριτσι μου για την υπομονη σου!!!!ολα δεξια απο δω κ περα!!! ;)

σευχαριστω πολυ!!! ευχομαι απο δω και περα να ειμαι πιο τυχερη!!! μακαρι να φτασω οσο πιο πολυ μπορω!!!

εε ενταξη δεν περιμενω να γεννησω και τζαμπα.... ειναι και 2 τα μωρα..οσο ναναι πιο πολυ φροντιδα..αλλα να μην μου παρουν και το κεφαλι.....

την ιστορια μου την ξερει ολοι ο γιατρος μου...ξερει τα ποσα χρηματα εχω δωσει για αν φτασω εδω που ειμαι....! πιστευω να μου κανει καλη τιμη!

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Τζινα καλως ορισες... Με το καλο τα διδυμακια σου!!!! Αξια αγορομανα και εσυ λοιπον!!!!! Κοριτσια εσεις που ειστε Λαρισα δεν το σκεφτεστε το πανεπιστημιακο;;; Μια ξαδερφη γεννησε εκει και εμεινε πολυ ικανοποιημενη. Εγω δεν ξερω τι γινεται....

HmwTp3.png

Εγω θα γεννησω εκει...εχω την εμπειρια απο το 1ο&του χειρουργειου(εξωμητριο)...αν εξαιρεσεις ο οτι εισαι μονη,δ επιτρεπουν συνοδο, ειναι πολυ καλο!&με την γιατρο μ τρις-ευχαριστημενη!

cPQop2.png2orjp2.png

Μπα...καθυ!!

Πρωτον γιατι δεν θελω ν αλλαξω γιατρο,εχω την σιγουρια μου με τον συγκεκριμενο

Δευτερον πλεον στο ππ νοσοκ τις περισσ τις κανουν καισαρικη χωρις λογο

wyEhp3.png

Ήρθα :) όλα καλά με τον μικρό του πήραν και καρδιογραφιμα νομίζω β επιπεδου εξέταση ήταν

Αίμα

Ουρά

Πιεση

Με ζυγισαν

Εξέταση της καρδιάς του μικρού..

Εξέταση το στομάχι κεφάλι νεφρά του όλα καλά δεν μ είπε πόσο ζυγίζει ο μικρός. Είπε αυτός θα με ξεγεννησει στην κλινική του και έκλεισα ραντεβού με μαια :) επόμενο ραντεβού 14 Οκτωβρίου

Jo θηλασμού είναι το βρεφικο σουτιέν δεν πρέπει να είναι μπαλενες ότι και σουτιέν να φοράμε και φυσικά στο σπίτι δεν φοράω τπτ δεν αντέχω εγώ ρώτησα τον γιατρό μου γιατί πονάει η μέση μου τόσο πολύ και μου είπε χαλαρώνει η λεκάνη μου γιαυτό

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Κορεκτορας ουφ

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...