Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Όλα γίνονται για κπ λόγο...ίσως λόγω της κατάστασης σου να μην μπορούσες να διαχειριστείς&μια εγκυμοσύνη! Ο θεός ξέρει...εγώ τον Νοέμβριο είχα εξωμήτριο δίδυμα&χειρουργήθηκα λαπαροσκοπικά!!! έχω περάσει πολλά για την ηλικία μ και έχω μάθει ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις...όλα γίνονται για κπ λόγο!

Αυτό το πιστεύω και γω. Τίποτα δε γίνεται τυχαία!!! Ταλαιπωρηθηκες και συ!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστερακι πες μου πόση αιμοσφαιρίνη λέει το χαρτί της εξετάσης?

φουντουκακι δεν ξερω. της εδωσα για φωτοτυπια χτες στο γιατρο κ τις ξεχασα να τις παρω.μολις τις παρω θα σου πω. μια χαρα το προγραμματακι που σου εβγαλε.σου ειπε τιποτα για την δυσκοιλιοτητα?γιατι με τοσο σιδηρο φανταζομαι θα ζοριστει το συστημα. κ ακτινιδια να τρως.εχουν πιο πολυ βιταμινη c κ απο το πορτοκαλι κ κατι κανουν για την τουαλετα.

τι μοσχαρα βρε καθυ μου. μπηκε μεσα με το ετσι θελω....απαραδεκτη.βεβαια κ εγω χαιβανι ειμαι κ δεν θα ελεγα σαν κ εσενα τιποτα αλλα ευτυχως ο αντρας μου εχει αδερφο!

τανιου περαστικα με τον πονοκεφαλο.σε καταλαβαινω κ εγω ολη την ωρα εχω. με το καλο η συναντηση σας!!!

βαλεντινα μου δεν τα πολυ καταλαβα ολα αυτα τα ιατρικα που εγραψες....στα τυροπιτακια εμεινα...χαχα!ε οχι κ 38 μεγαλοκοπελα....αλλες τι να πουν?

τζο καλες ετοιμασιες!!!που θα πατε?θυμισε μου...νομιζω ιταλια ειχες πει η βλακειες θυμαμαι?θελω κ εγω κλοτσιες...το ειπα χθες στο γιατρο κ γελουσε.τι βιαζεσαι μου λεει μετα δεν θα ησυχαζεις ουτε λεπτο.....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!Μπαιπνω αυτές τις μέρες αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω!!

Τανιου με το καλό να δεις το μικρουλάκι σου!!!

Φουντούκι μου αύριο δεν έχεις κι εσύ???Αχχχ ο αιματοκρίτης.......κι εμένα κάπου εκεί θα ναι...θα δούμε αυτές τις μέρες που θα κάνω εξετάσεις!!Πάντως και στο γιο μου έτσι ήταν μέχρι τον έβδομο....πήγαινα και εγώ σε αιματολόγο...πιο πολυλ φοβόμασταν την αιμοσφαιρίνη που ήταν πολύ χαμηλά...ήμουν κι εγώ στα όρια της μετάγγισης....εμένα μου χε δώσει μόνο ένα σίδηρο τη μέρα,αλλά είχα φάει τόνους μοσχάρι...τελικά στο τρίτο τρίμηνο ήρθε στα ίσια του κ τελικά την άλλη μέρα της καισαρικής κ με αρκετο αίμα που είχα χάσει,είχα αιματοκρίτη 33.όλα καλά θα πάβε!η διατροφή κάνει θαύματα!!

Τζο πολύ σωστό αυτό με τα σουτιέν!!ζο γιατρός μου στην πρώτη εγκυμοσύνη μου χει πει σουτιεν συνεχεια ακόμα και στον ύπνο και όσο πιο σφιχτά μπορώ...η αλήθεια είναι ότι μετά τη γέννα το στήθος μου ήταν όπως και πριν....δεν ξέρω αν έπαοξε ρόλο το σουτιέν,πάντως το εφαρμόζω και τώρα...άσε που πια το συνήθισα και δεν μπορώ χωρίς καθόλου!!

Μαράκι μου είχατε κανένα νέα από τον παιδικό???Εμένα σήμερα μου πανε...θα πάρω σε λιλγο να δω,αν και χλωμό το κόβω!!Κι ο καημενουλης μου περιμένει πως και πως να ανοίξουν τα σχολεία!!

Φιλάκια στα άλλα κοριτσάκιααααααα!!!!!!!Ααααα και στο θέμα μας....τι τρώτε σήμερα???Εμείς παστίτσιο από χτες,οπότε τεμπελιά σήμερα!!

5cPOp3.png

ΒΑλεντίνα τα δικά μ δύσκολα ήταν με τον άντρα μ...πρόβλημα υγείας σοβαρό πριν 4 χρονιά...τώρα σταθερός, με αγωγή αλλά υπό παρακολούθηση! Άστα...έχει ο θεός!

Αννούλα και εγώ τους πήρα νωρίτερα και μ είπαν για σήμερα...άντε να δούμε...αν&δ νομίζω ότι έχω πολλές ελπίδες!

cPQop2.png2orjp2.png

Τζο πολύ σωστό αυτό με τα σουτιέν!!ζο γιατρός μου στην πρώτη εγκυμοσύνη μου χει πει σουτιεν συνεχεια ακόμα και στον ύπνο και όσο πιο σφιχτά μπορώ...η αλήθεια είναι ότι μετά τη γέννα το στήθος μου ήταν όπως και πριν....δεν ξέρω αν έπαοξε ρόλο το σουτιέν,πάντως το εφαρμόζω και τώρα...άσε που πια το συνήθισα και δεν μπορώ χωρίς καθόλου!!

Φιλάκια στα άλλα κοριτσάκιααααααα!!!!!!!Ααααα και στο θέμα μας....τι τρώτε σήμερα???Εμείς παστίτσιο από χτες,οπότε τεμπελιά σήμερα!!

To συνήθισες, ε;;; Αχ, εγώ τόσα χρόνια τα καλοκαίρια μ' ένα τριγωνάκι μαγιό κυκλοφορώ, δεν αντέχω τίποτα να με πιέζει και φαντάσου ότι έχω πάρει μόνο αθλητικό κλπ, δηλ. σχετικά μαλακά. Αλλά και στον ύπνο;;;!!! Θέλω να νιώσω και λίγο ελεύθερη κπ ώρες! Τώρα το φοράω στο σπίτι, τι άλλο θα κάνουμε πια! Εμείς σήμερα σουτζουκάκια με σπιτικό πουρέ!

τζο καλες ετοιμασιες!!!που θα πατε?θυμισε μου...νομιζω ιταλια ειχες πει η βλακειες θυμαμαι?θελω κ εγω κλοτσιες...το ειπα χθες στο γιατρο κ γελουσε.τι βιαζεσαι μου λεει μετα δεν θα ησυχαζεις ουτε λεπτο.....

Σ' ευχαριστώ, αστεράκι μου! Εμείς Ιταλία θα πάμε, Ρώμη, Φλωρεντία, Σιένα και Σαν Τζιμινιάνο.

Θα έρθουν οι κλωτσίτσες σύντομα και θα 'ναι εις διπλούν, αστεράκι, θέμα χρόνου είναι! Άσε που μπορεί να μην τις καταλαβαίνεις ακόμα, δηλ. σκέψου ότι μέσα σε μια εβδομάδα εμένα δυνάμωσαν, δηλ. μέρα με τη μέρα βλέπεις μεγάλη εξέλιξη στα μικράκια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Καινουργια στο θεμα αυτο παλια στο φορουμ!!! Τι κανετε;

Και γω πρωτα ο Θεος κατα τα τελη Ιανουαριου μεση φεβρουαριου αμα αντεξω θα ερθουν τα διδυμακια μου!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Αααα τζο τι ωραια!!!!!ποτε φευγεις????να περασεις κ για μας καλα χαχα!!!!!

Τζινα καλως ορισες!!!!με το καλο τα μπεμπακια σ απο οτι ειδα στο τικερακι σου διδυμα???μπραβο!!!εσυ και το αστερακι μας!!!!

Εγω απο σουτιεν φοραω ενα pretty bra που πηρα κ ειναι μαλακο..ειχα που ειχα αρκετο στηθος τωρα εγινα αγελαδα!!!!

wyEhp3.png

Μαράκι αφού είναι ελεγξιμο όλα καλά!!! Πήρα τα αποτελέσματα. Όλα είναι πολύ καλά αλλά πρέπει να μειώσω λίγο το αλάτι γιατί είχα ίχνη λευκώματος στα ουρα. Προς το παρόν τα ίχνη δεν ενοχλούν αλλά πρέπει να μειωθεί... Πφφφ

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Τζίνα καλωσηρθες έχω παρακολουθησει την ιστορία σου εύχομαι όλα να πάνε σούπερ!!!! Εγώ πήρα από τα prenatal αλλα έχω πολύ μικρό στήθος ήλπιζα στην εγκυμοσύνη να μεγάλωνε... Έχω και τους άλλους μήνες να ελπίζω

AoL1p3.png

Βαλεντίνα όλα καλά...μια συνήθεια είναι το αλάτι...τι να κάνεις! Ναι, δόξα το θεό! Ελέγχεται αλλά θέλει προσοχή...αυτοάνοσο βλέπεις!

Εμμάκι πες το ψέματα...&ύστερα σου λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ όμορφη περίοδος...χαζομάρες...μες στο άγχος! Μου φαίνεται η 2η και οι επόμενες εγκυμοσύνες, καλύτερες είναι που δ έχεις χρόνο για πολύ σκέψη!

cPQop2.png2orjp2.png

Ante κοριτσια με το καλο η β επιπεδου για ολες αντε θα περιμενουμε νεα !!!!

Φουντουκι ντουρασελ θα γινεις ειμαι σιγουρη κ εμενα μου αυξησε το σιδηρο σε 3 την ημερα κ μου πε πολυ κρεας αλλα ρε κοριτσια με τη δυσκοιλιοτητα τι θα γινει ;;;αντε ολα μωρε θα πανε καλα !!!

Jo καλα να περασετε !!! Αντε ο μπεμπης θα κανει κ το πρωτο ταξιδι !!!!τελεια θα περασετε !!!!

Τζινα καλως ηρθες !!!

11pSp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγω μολις γύρισα απο τις εξετάσεις...αυτη η γλυκόζη που σου δίνουν για την καμπύλη τελικα δεν ειναι κ τόσο χάλια όσο μου λέγανε...απλά Σε ανακατεύει λιγο. Αύριο το απόγευμα αποτελέσματα , ελπίζω να ειναι ολα καλα!

Εμένα ευτυχώς ο άντρας μου ειναι μοναχοπαίδι κι ετσι δεν εχω ουτε συνυφαδες , ουτε κουνιάδες ευτυχώς.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...