Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Την πηραμε γιατι μετα κανονισαμε καφε... Εχεις δικιο ετσι επρεπε να το θεσω αλλα δεν το σκεφτηκα καθολου εκεινη την ωρα... Εννοειται πως δεν θα μας θελει αλλα εγω θα παω με τον ιδιο πονηρο τροπο που ηρθε.... Αααα η δικια σας δεν ξερω αν το κανει και αυτο παντως η δικια μας νομιζει οτι το μωρο θα το εχουμε συνεταιρικο.... Ηδη της λεω οτι δεν θελω βλακειες και να μου κανουν το παιδι κακομαθημενο. Αλλα δεν νιωθει και πολυ....

Η δική μας είναι άλλη περίπτωση!! Έχει ήδη δύο παιδιά και νομιζε θα έχεις τους γονείς αποκλειστικά. Την ενοχλεί που προσέχουν και μένα της βγαίνει ζήλια. Συζητούσαμε με τον άντρα μου πρώτα ο Θεός για τις πρώτες 40 μέρες. Του είπα τόσες μέρες δε θα μείνω κάτω. Μου λέει εγώ λέω που θα είμαστε μαζί. Του λέω μετά τις πρώτες μέρες να δω και γι πως θα είμαι σπίτι μας. Λέει αν χρειαστείς βοήθεια να έρθει η μαμά μου. Του λέω δεν θα την αφήσει η αδερφή σου γιατί δουλεύει (ενώ μπορεί να παίρνει πολλές άδειες) θα πουν να πάω εγώ. Μου λέει λοιπόν τι λες??? Και θα μείνω πίσω μόνος?? Γιατί το λέω αυτό γιατί στην αρχή έλεγε να μείνω 40 μέρες κάτω μένει να νιώσω καλύτερα. Μιλώντας του είδε πως αυτό που πρότεινε δεν ήταν για καλό. Αν ο άντρας καταλαβαίνει και του μιλήσεις χωρίς να τον ζαλίσεις και μπορεί να βάζει πράγματα στη θέση τους όλα λύνονται. Ίσως αν έλεγες στον άντρα σου πως δε τη θες μαζί να το έλυνε αυτος

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια πάντα ή η κουνιάδα ή η νύφη θα δημιουργεί το πρόβλημα...τι γυναίκες υπάρχουν!!!! Βαλεντίνα τι προκομμένο κορίτσι που είσαι...μπράβο! Αλήθεια πόσο είσαι που λες ότι είσαι μεγάλη?

cPQop2.png2orjp2.png

Λες και θα της φας την μανα η θα εχεις την αποκλειστικοτητα. Καποια ατομα δεν μεγαλωνουν ποτε....... Αρκει αυτο που λες να σε καταλαβαινει και να σε υποστηριζει π αντρας σου. Εγω του ειχα πει θελω να ειμαστε οι 2 μας μεσα. Και μου λεει εννοειται η αδερφη μου θα λατσει απο εξω.... Αλλα δεν ηξερε........

Αχχχ στειλε στειλε.... Ειπα να το βουλωσω γιατι με μαλωσε ο γιατρος αλλα αφου πειναω τι να κανω;;;;

HmwTp3.png

Καλημέρα ζουζουνες!!

Τι έπαθες βαλεντινακι μου????

Μαράκι με το καλό αύριο!!

Καθυ μη δίνεις σημασία,σφαξε με το γάντι που λέει κ η Βαλεντίνα..Όταν έχουμε.δίκιο το επιβάλλουμε..

Βαλεντινα σε μένα να στείλεις πάντως,πασα προσφορά για φαγητό δέκτη..

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, κοριτσόπουλα!!!

Τανίου μου, τι είναι το βρεφικό σουτιέν; Να το ψάξω, γιατί έχω αγοράσει ένα από κάθε είδος! Ένα αθλητικό γερό, ένα χωρίς μπανέλες μαλακό μπεζ τέλειο, ήθελα κι ένα θηλασμού αλλά δε μ' άρεσαν τα σχέδια και είπα άσ' το για μετά. Αλλά θέλω να 'χω 2-3 και κοιτάω διάφορα. Μας είπαν πάντως να φοράμε σουτιέν (που εγώ επειδή έχω μεσαίο κυκλοφορούσα μες στο σπίτι εντελώς τσιτσιολίνα) γιατί επειδή μεγαλώνει χαλαρώνουν οι συνδετικοί ιστοί του στήθους και μπορεί να πέσει μετά με το θηλασμό. Άντε τώρα να καταπιεστώ να φοράω μες στο σπίτι! Πφφφφ, μου την έχει δώσει

Μαράκι μου, με το καλό αύριο η β΄σας! Θα μάθετε κι εσείς φύλο αν θυμάμαι καλά, ε; Εύχομαι να 'ναι γερό και να 'ναι ό,τι θέλετε!

Φουντούκι, εντάξει, θα τις γλυτώσεις τις μεταγγίσεις χάρη στην αιματολόγο, μην ανησυχείς, απλά βάλε και κάθε μέρα κιμά στη διατροφή σου συν το σίδηρο που σου δίνει και σκέψου ότι ένα μήνα έχουμε ακόμα στο β΄ τρίμηνο, από 7ο μπαίνουμε 3ο και θα φτιάξουν όλα!

Εμείς σιγά σιγά φτιάχνουμε βαλίτσες και είμαστε μες στις ετοιμασίες! Ο μπεμπάκος μου, είναι μια εβδομάδα σήμερα που τον έχω ακούσει, ρίχνει πια πολύ δυνατές κλωτσιές και μου κάνει βουναλάκια και ρίχνουμε τρελό γέλιο, με το που θα ξαπλώσω στο τεταρτάκι έχει αρχίσει τα κλωτσίδια! Αλλά νιώθω και πολύ κολύμπι όταν αλλάζει θέσεις.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Το μυαλό των αντρών είναι πιο αθώο δεν μπορεί πάντα να πιάσει αυτό που βλέπουμε εμείς. Γι αυτό πρέπει να βρεθεί κουμπί ούτε να σε λέει γκρινιάρα αλλά και να καταλαβαίνει. Εγώ κάνω θέμα όταν υπάρχει θέμα ώστε να το παίρνει σοβαρά. Καλά τι να πω νιώσει να μοιράζεται την αγάπη τους λες και είναι δυνατόν να με αγαπάνε πιο πολύ από το παιδί τους?? Απλά με έχουν σαν παιδί τους και για αυτό κρατάω μικρό καλάθι γιατί ζούμε μακριά και η απόσταση σώζει. Που να σκεφτεί Κάθυ μου ο άντρας σου την πονηριά της. Αυτή εφόσον ήρθε ως εκεί θα έμπαινε σε χρόνο ανύποπτο να μη μπορείτε να αντιδράσετε.

Μαρακι μου είμαι 38 στην ηλικία των κοριτσιών τα μυαλά τα είχα στη φοιτητική ζωή και τα ταξίδια!!! Που μυαλό για παιδιά τότε η μεγαλοκοπελα!!!! Χάχα!!! Προκομενενη για τέτοια σουσουδια γίνομαι όταν θέλω να σκοτώσω την ώρα μου. Χθες ήμουν μόνη να πάω για καφέ βαριόμουνα και έτσι δημιούργησα!!! Χα χάχα!!! Ανάθεμα την πλήξη!!!! Θα στειλωωωωω!!!

AoL1p3.png

Ετσι οπως τα λες Βαλεντινα μου ειναι..... Εγω αυτο το νιωθω με τον πεθερο μου. Επειδη με εχει εδω και εχω χασει τον πατερα μου δεν με ξεχωριζει απο τα παιδια του. Και την βλεπω πως στραβωνει καποιες φορες.... Αλλα χεστηκα για αυτο..... Δεν φταιμε εμεις που χασαμε τους γονεις μας. Αν ηταν επιλογη μας θα τους ειχαμε και δεν θελουμε πυτε αντικαταστατες ουτε να μοιραστουμε τους γονεις κανενος. Και επειδη φορτωσα παω για καφεδακι. Τα λεμε το μεσημερακι....

HmwTp3.png

Ετσι οπως τα λες Βαλεντινα μου ειναι..... Εγω αυτο το νιωθω με τον πεθερο μου. Επειδη με εχει εδω και εχω χασει τον πατερα μου δεν με ξεχωριζει απο τα παιδια του. Και την βλεπω πως στραβωνει καποιες φορες.... Αλλα χεστηκα για αυτο..... Δεν φταιμε εμεις που χασαμε τους γονεις μας. Αν ηταν επιλογη μας θα τους ειχαμε και δεν θελουμε πυτε αντικαταστατες ουτε να μοιραστουμε τους γονεις κανενος. Και επειδη φορτωσα παω για καφεδακι. Τα λεμε το μεσημερακι....

Έτσι είναι Κάθυ μου!! Καλό καφέ!

AoL1p3.png

Και ξαναλέω...τι γυναίκες υπάρχουν!!!! Κάθυ καλό καφέ! Έχω μια βαρεμάρα σήμερα, άλλο πράγμα....

Βαλεντίνα μ κάλλιο αργά παρά ποτέ, δ πειράζει!!! Ο καθένας έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Και ξαναλέω...τι γυναίκες υπάρχουν!!!! Κάθυ καλό καφέ! Έχω μια βαρεμάρα σήμερα, άλλο πράγμα....

Βαλεντίνα μ κάλλιο αργά παρά ποτέ, δ πειράζει!!! Ο καθένας έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα!

Ετσι ειναι Μαρακι !!!κατσε τωρα πηρα μπρος θα γινω πολυτεκνη (Παναγια μου )!!!!!!!!!!

AoL1p3.png

Είχα και μια εγκυμοσύνη πριν από 3 χρόνια αλλά τότε περνούσα μεγάλη στενοχώρια δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό στη 10η βδομάδα δεν προχώρησε.

Εγώ έχω νηστα. Όταν έχει ο άντρας μου υπηρεσία δε λες ότι κοιμάμαι έχω έναν κομμένο φοιτητή απέναντι όλη νύχτα κάθεται με το φως αναμμένο και παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή. Τον έχω παρέα!!!! Χάχα στη 1 πρέπει να πάρω τα αποτελέσματα αλλά κλείνουν τα ματάκια μου

AoL1p3.png

Όλα γίνονται για κπ λόγο...ίσως λόγω της κατάστασης σου να μην μπορούσες να διαχειριστείς&μια εγκυμοσύνη! Ο θεός ξέρει...εγώ τον Νοέμβριο είχα εξωμήτριο δίδυμα&χειρουργήθηκα λαπαροσκοπικά!!! έχω περάσει πολλά για την ηλικία μ και έχω μάθει ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις...όλα γίνονται για κπ λόγο!

cPQop2.png2orjp2.png

Το γελάς??? Αν θέλεις και άλλο παιδάκι τωρα κοντά να τα κάνεις...γτ μετά ξεσυνηθίζεις!

Άστα Μαρακι νιώθω δεν περνά ο καιρός με τίποτα που να κάνω κι άλλα. Αν όλα πάνε καλά αντε άλλο ένα για πολυτεκνη άργησα άσε που δε θα την παλευα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...