Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!γυρισαμε κ εμεις απο τον γιατρο.βγηκαν κ οι εξετασεις μου....φουντουκι μαζι παμε μην μου αγχωνεσαι.εμενα ο αιματοκρίτης ηταν 35 δεν επαιρνα τιποτα πηγε 29 πηρα 2 αμπουλες την ημερα κ ξαναεπεσε στο 27.ο γιατρος παντωςουτε που αγχωθηκε.μου αλλαξε το σιδηρο σε αλλη μαρκα κ θα ξανακανουμε σε 1 μηνα παλι. Καλα κανεις που θα πας σε αιματολογο κ κυριως να εισαι πιο ηρεμη. Εγω σιγουρα κανω ολες τις εξετασεις πιο συχνα αλλα τα διδυμα τα εχουν σαν κυηση υψηλού κινδυνου κ με ταραζουν.εσεις δεν χρειαζεται ολη την ωρα.κ το ζαχαρο βγηκε λιγο στο οριο κ μου ειπε να προσέχω (η αληθεια ειχα ταραξει τις βαφλες). Τα μπεμπινια μια χαρα.ο μικρος πηρε προβαδισμα με 295 κ η μικρη 248.τραχηλος πλακουντες αμνιακα υγρα ολα μια χαρα.αντε σε 2 βδομαδες κ η δικη μας β επιπεδου!

Αστερακι πες μου πόση αιμοσφαιρίνη λέει το χαρτί της εξετάσης?

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια?? Πως είστε σήμερα? Χτες που λέγαμε για την μέση το βράδυ με διέλυσε...έχω έναν αντανακλαστικό πόνο πάνω δεξιά της μέσης, στα πλευρά από πριν εγκυμοσύνη και επειδή το έβγαλα τα μάτια στο περπάτημα, είπε να με ταρακουνήσει! Έβαλα ένα εμπλαστράκι και κάπως κόπασε ο πόνος! Σήμερα τουλάχιστον το πρωί θα κάτσουμε σπίτι χαλαρά και το απόγευμα βλέπουμε! Το μενού έχει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα... Εν τω μεταξύ αύριο είναι η β΄& μ'έχει πιάσει μια ανυπομονησία άααααααααααλλο πράγμα!!!!!!

Φουντούκι ντούρασελ θα γίνεις με τις υποδείξεις της γιατρούς και όλα θα πάνε μια χαρά!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα κορίτσια σε λίγο θα πάω να δω το νινι μου το όμορφο μου έχει λείψει πολύ :)

Όσες σας πονάνε η μέση έχετε δοκιμάσει να φοράτε βρεφικο σουτιέν μπορεί από το βάρος να ναι κιόλας εγώ πάντως ούτε καθηστη θέση μπορώ πολύ ώρα περίπου 3 ώρες κάθομαι στο σκαμπό στο μαγαζί και πεθαίνει η πλάτη μου..

Η μέρα μου ξεκίνησε με πονοκέφαλο μια χαρά και έξω ψιχαλιζει. :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Αντε Τανιου με το καλο!!!! Περιμενουμε τα νεα σου..... Στο μεταξυ σας το ειπα;; Στην β επιπεδου μπηκε και η κουνιαδα μεσα.... Ποιος χεστηκε αν ηθελα η οχι;;; Με το που την ειδα να μπαινει τααντιστηκα τοσο πολυ. Γι αυτο ο μπεμπης κρυβοταν συνεχεια και δεν μπορουσαμε να δουμε φατσουλα....

HmwTp3.png

Μαρακι μου λίγο έμεινε!!! Εύχομαι να είναι σούπερ και να βγάλετε τέλειες φωτογραφίες!!!!

Τανιου καλό υπέρηχο εύχομαι να δεις ένα ζωηρό νινί!!!

Καλά ε χθες από τη μέση δεν κοιμήθηκα καθόλου σήμερα πήγα και εδωσα αίμα και ουρα. Το θέμα είναι ότι ο βαρθολινειος αδενας έχει αρχίσει να πρηζεται (παλιό κουσούρι) που δεν μπορώ να τον μαρσιποποιησω και παιζει να κάνω παρακέντηση να φάω και αντιβίωση αλλά το χειρότερο είναι ότι όταν το παθαίνω κάνω υψηλό πυρετό έχει νοσηλευετει και σε νοσοκομεία γι αυτό.

Ωραία μας άρχισα τη μέρα βρε!!!! Μπράβο μου!!! Καλημέρα είπα δεν είπα καλημερααααααα!!!!!!!!

AoL1p3.png

Αντε Τανιου με το καλο!!!! Περιμενουμε τα νεα σου..... Στο μεταξυ σας το ειπα;; Στην β επιπεδου μπηκε και η κουνιαδα μεσα.... Ποιος χεστηκε αν ηθελα η οχι;;; Με το που την ειδα να μπαινει τααντιστηκα τοσο πολυ. Γι αυτο ο μπεμπης κρυβοταν συνεχεια και δεν μπορουσαμε να δουμε φατσουλα....

Κάθυ έπρεπε να τη διώξεις. Ως πιο μεγάλη σας λέω να βάζετε όρια και ας γίνεστε δυσάρεστες καμιά φορά δεν πειράζει έτσι θα σας σέβονται. Αρχικά αν είχε οθόνη εκτός αίθουσας όχι και χύμα αλλα λίγο πιο πολύ πριβε θελαν να έρθουν τα πεθερικά μου γιατί είχαν πάει και στην κόρη. Τους εξήγησα επειδή είναι σοβαρή εξέταση δε θα ήθελα κόσμο αλλά μπορούν να έρθουν σε έναν οποιοδήποτε υπέρηχο. Λέει λοιπόν η πεθερά μου έχεις δίκιο άλλο μαμά και άλλα πεθερά της εξήγησα πως και η μαμά μου να ζούσε δε θα ήθελα να είναι μέσα. Το κατάλαβαν και όλα καλά. Τώρα αν είχα να κάνω με άνθρωπος που μιλούσα και δεν καταλάβαιναν θα έπαιρνα πιο δραστικά μέτρα. Όταν για κατι ξέρω πως έχω δίκιο δεν υποχωρω στο όχι για να καταλάβει ο άλλος ότι έχει άδικο. Αν δεν το καταλάβει υγεία!!!!!

AoL1p3.png

Η αληθεια ειναι οτι εκανα ενα google search Βαλεντινα για να καταλαβω το λες.... Αλλα ρε κοριτσι προχθες εκανες καλλιεργεια και ηταν καθαρη... Τωρα ξαφνικα τι να εγινε;;;; Μηπως δεν πρηζεται οπως τις αλλες φορες;;; Δεν μπορεις να το προλαβεις να μην πρηστει κι αλλο;;;

HmwTp3.png

Βασικα ηρθε μαζι μας και εκατσε στο σαλονι. Μετα απο λιγο χτυπαει τηλ.η γραμματεας στον γιατρο να τον ρωτησει αν μπορει να μπει μεσα και ο γιατρος ειπε ναι. Που να ξερει κι αυτος.... Μολις ανοιξε και την ειδα στην πορτα εριξα ενα βλεμμα πολλων βολτ στον αντρα μου. Αλλα τι να της ελεγα μπροστα τους;;; Περνα εξω;;;; Εγω και τα καλα και τα κακα που μας ειπε ηθελα να τα μαθω με τον αντρα μου αποκλειστικα. Της ειχα πει οτι οταν ερθει η σειρα σου μονο τον αντρα σου θα θες μεσα. Κανεναν αλλον. Δεν επιασε ουτε αυτο....Τι να πω πια...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι εκανα ενα google search Βαλεντινα για να καταλαβω το λες.... Αλλα ρε κοριτσι προχθες εκανες καλλιεργεια και ηταν καθαρη... Τωρα ξαφνικα τι να εγινε;;;; Μηπως δεν πρηζεται οπως τις αλλες φορες;;; Δεν μπορεις να το προλαβεις να μην πρηστει κι αλλο;;;

Δεν έχει να κάνει με καλλιέργεια Κάθυ μου δυστυχώς!!!!! Έχει να κάνει με το ότι στουμπωνει ο αδενας. Όταν πήγα για την καλλιέργεια που είπε η γιατρός πώς άρχισε να πρηζεται. Ευτυχώς διάβασα ότι γίνεται να παρακεντιστει αλλά σκέφτομαι τον πόνο γιατί δεν πιάνει ούτε ξυλοκαΐνη και τον πυρετό

AoL1p3.png

Βασικα ηρθε μαζι μας και εκατσε στο σαλονι. Μετα απο λιγο χτυπαει τηλ.η γραμματεας στον γιατρο να τον ρωτησει αν μπορει να μπει μεσα και ο γιατρος ειπε ναι. Που να ξερει κι αυτος.... Μολις ανοιξε και την ειδα στην πορτα εριξα ενα βλεμμα πολλων βολτ στον αντρα μου. Αλλα τι να της ελεγα μπροστα τους;;; Περνα εξω;;;; Εγω και τα καλα και τα κακα που μας ειπε ηθελα να τα μαθω με τον αντρα μου αποκλειστικα. Της ειχα πει οτι οταν ερθει η σειρα σου μονο τον αντρα σου θα θες μεσα. Κανεναν αλλον. Δεν επιασε ουτε αυτο....Τι να πω πια...

Εκείνη την ώρα σε πιάνει εξ απροόπτου αφού της είπες αυτό προφανώς δεν καταλαβαίνει. Καθόλου δεν έπρεπε να την πάρετε μαζί σας. Εγώ αν την έβλεπα θα έλεγα στη γιατρό νιώθω άβολα να είμαστε πολλά άτομα μαζί ήδη έχω πολύ άγχος θα ήθελα μόνο τον άντρα μου συγγνώμη ελπίζω να καταλάβεις. Όταν έρθει η ώρα της αμφιβάλλω αν θα σας θέλει μέσα. επειδή και ο άντρας μου έχει αδερφή νομίζω πιο πολύ φρεναρω αυτήν γιατί έχει ήδη δύο παιδιά και νομίζει πως όλοι της χρωστάνε. Με την πεθερά πιο πολύ συννενοουμαι σκέψου ότι μου κάνει παράπονα για την κόρη. Τα πεθερικά μου είναι πολύ φιλότιμα και δε τους λυπάται καθολου. Εμένα πάλι μου λείπουν οι γονείς μου βλέπω πως με αγκάλιασαν αυτοί οι άνθρωποι και μου ανάβει τα λαμπάκια η στάση της πολλές φορές. Καβγά δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα αλλά σφάζω με το γάντι όταν πρεπει

AoL1p3.png

Άααα μαλιστα.... Τι να πω βρε Βαλεντινα μου... Ευχομαι μονο να μην κανεις πυρετο και αν γινεται να σταματησει εδω το πρηξιμο. Να μην χρειαστεις παρακεντηση και ταλαιπωρειστε μαζι με τον μπεμπη...

HmwTp3.png

Άααα μαλιστα.... Τι να πω βρε Βαλεντινα μου... Ευχομαι μονο να μην κανεις πυρετο και αν γινεται να σταματησει εδω το πρηξιμο. Να μην χρειαστεις παρακεντηση και ταλαιπωρειστε μαζι με τον μπεμπη...

Αν χειροτερεψει τουλάχιστον ας έχω ροκανισει κι άλλες βδομάδες. Φοβάμαι την κάνω συσπάσεις από το ζόρι και βγει πρωορος. Προς το παρόν το πάω μέρα μέρα και ο Θεός βοηθος

AoL1p3.png

Την πηραμε γιατι μετα κανονισαμε καφε... Εχεις δικιο ετσι επρεπε να το θεσω αλλα δεν το σκεφτηκα καθολου εκεινη την ωρα... Εννοειται πως δεν θα μας θελει αλλα εγω θα παω με τον ιδιο πονηρο τροπο που ηρθε.... Αααα η δικια σας δεν ξερω αν το κανει και αυτο παντως η δικια μας νομιζει οτι το μωρο θα το εχουμε συνεταιρικο.... Ηδη της λεω οτι δεν θελω βλακειες και να μου κανουν το παιδι κακομαθημενο. Αλλα δεν νιωθει και πολυ....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...