Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Little star τι ωραια τα μπεμπακια αντε ολα μια χαρα

Και γω κοριτσια τα ιδια με τον αιματοκριτη ειχα 33 επαιρνα 2 μηνες απο 2 αμπουλες κ σημερα τα αποτελεσματα ηταν στο 30 θα την παρω αυριο τηλ να δω τι θα μου πει ...

Και εμενα παντως δεν με εβαλε να ξανακανω τοξοπλασμα κτλ ξανα δεδομενου οτι ηταν ολα καλα ,τι να πω ρε κοριτσια π καθε γιατρος λεει τα δικα του !!! Ακρη δεν βγαινει !!!

Να μαστε ολες καλα κ οχι πανικος θετικη διαθεση κ ολα θα πανε κσλα!!

11pSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Rose αν δεν είχες κουραστεί ίσως να τον έπαιρνες τον γιατρό αλλά δε τα νιώθεις αυτά χωρίς λόγο.

Κορίτσια όπως γατζωθηκαμε στα ταβάνια ας ξεγατζωθουμε. Οι γιατροί μας όσες δεν ξανακάναμε τις εξετάσεις αυτές δε θεωρώ ότι είναι ανευθυνοι!!!

Τελικά κάνω τα πιτακια... Όταν κάθομαι υποφέρω όταν είμαι όρθια δεν έχω τίποτα. Σούζα θα με έχει ο γιος!

AoL1p3.png

Αυτην σκεφτομουν και γω !! Ελπιζω να ειναι ολα θετικα και να μας ενημερωσει συντομα!!

Σημερα πια ολα με βρηκαν .Η μεση , ο μπεμπης που δεν τον νιωθω καθολου εφαγα και σοκολατα τιποτα ελπιζω αμεσα να εμφανιστει γιατι με βλεπω να φρικαρω

AoL1p3.png

Αστερακι μου τελεια τα νεα απο τα αστερακια σου!!!! Πολυ χαιρομαι!!!!!!!

Βιργινια ποτε τα περασες εσυ;;; Για πες μου κι εμενα....

Βαλεντινα κι εγω ειχα 3 4 μερες που δεν τον καταλαβαινα. Συμβαινει αυτο.... Γυρναει και χτυπαει προς τα πισω μαλλον. Θα γυρισει οποτε το αποφασισει αυτος... Μην στεναχωριεσαι....

Περιμενουμε το φουντουκι.......

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά γυρισα!! Ή αιματολογος μου είπε ότι είμαι στα πρόθυρα μεταγγίσεις αλλά μου είπε θα σε φορτωσω με σίδηρο και φιλισιν και σε 20 μέρες επαναληπτικές εξετάσεις και ελπίζουμε να έχει ανέβει !! Μου έκανε κανονικοτατο προγραμμα που ξεκινάει από της 6μιση που θα παιρνω το φιλισιν μετά 7 τρώω πρωινό και 9 παίρνω τον σίδηρο με χυμό μετά το μεσημέρι 13μιση σίδηρο και 2 μέσημεριανο και το βράδυ 8μιση φιλισιν 9 σίδηρο !! Χαμός ανυπομωνω να τα ξεκινησω να πάρω λίγο τα πάνω μου να δώσω και στο μπεμπακι μου αυτά που χρειάζεται!! Μου είπε να τρώω αυγά αφού δεν μπορώ να τρώω κρέας και κιμά μοσχαρίσιο!! Αύριο θα πέσει μπιφτέκι!! Ελπίζω να ανέβει κατακόρυφα !! Πάντως πολύ καλή γυναίκα με ρώτησε τα πάντα και άσχετα πράγματα ολόκληρο ιστορικό!!

Απ ότι ειδα λεγατε για τόξο και εμένα δεν μου ξανά έδωσε την πέμπτη που θα πάω θα του πω να με γράψει και θα τον κατσαδιασω που με άφησε τόσο με τον σίδηρο και φτάσαμε τόσο χαμηλά!!

Αστερακι μου τι όμορφα τα γλυκά μας διδυμακια τέλεια !! Μπράβο πολύ ωραία τα νεακια σου!!

Κορίτσια πρέπει να χαλαρώσουμε και θπνα τα δούμε λίγο θετικά τα πράγματα!! Όλα μας πηγαίνουν τέλεια και εμείς κολλαμε σε κάτι μικρές λεπτομέρειες που φυσικά διορθώνονται!!

Αφήστε τα νινακια να ησυχάσουν αυτά ξέρουν τι κάνουν όλα είναι μια χαρά !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου!! Ολα θα είναι μια χαρά για όλες μας!! Θα περάσει και ο καιρός και θα αγκαλιάσουμε γερά μωρακια και όλα αυτά ούτε που θα τα θυμόμαστε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αντε Φουντουκι σου βρηκε μια λυση. Χαπακωσου να βγει εξτρα ντουρασελ το νινακι...Να τον χεσεις λιγο τον γιατρο σου που σε αφησε τοσο.... Καλη αρχη φουντουκιιιι!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Είπαμε ρε παιδί μου να μη μας φρικάρει οι γιατροί αλλά μη φτάνουμε στο άλλο άκρο. Για ξύλο είναι!!! Είπα δεν ένιωθα τον μπέμπη ε??? Τρώω κάτι ξεγυρισμένες ευτυχώς!!!!!

AoL1p3.png

Να οριστε Βαλεντινα.... Ξεκουραζοταν το παιδι.... Δεν εχουν την ορεξη μας ολη μερα.... Εμεις ολη μερα θελουμε να κουνιουνται..... Εμεις εδω σημερα τον παρακαλαμε να κατουρησει για να ξεπρηστει....

HmwTp3.png

Να οριστε Βαλεντινα.... Ξεκουραζοταν το παιδι.... Δεν εχουν την ορεξη μας ολη μερα.... Εμεις ολη μερα θελουμε να κουνιουνται..... Εμεις εδω σημερα τον παρακαλαμε να κατουρησει για να ξεπρηστει....

Μπορει και να το εχει κανει ηδη ...;)

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...