Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ωχ μαρακι σε κάθε τρίμηνο ε??? Πωπω αυτό το τοξοπλασμα το τρέμω...

Πιστεψε με ο κυταρομεγαλοιος ειναι πιο επικινδυνος...τεσπα, κακως ανοιξαμε τετοια κουβεντα!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιστεψε με ο κυταρομεγαλοιος ειναι πιο επικινδυνος...τεσπα, κακως ανοιξαμε τετοια κουβεντα!

Όντως ας πούμε τίποτε άλλο να μην πάθουμε ομαδική παρακρουση χαχαχα!

AoL1p3.png

Ποπο παναγια μου τωρα ολο αυτο θα σκεφτομαι!!!

Σε έφτιαξα Εμμακι μου ε?? Και μου έφυγε και η μανία καταδίωξης να σου αναθεσω δουλειά να φύγει λίγο το μυαλό!!! Χάχα!!! Τίποτα δε θα έχουμε βρε!

AoL1p3.png

Ε μα τι στο καλο;;;; Εμας γιατι δεν μας εβαλαν να τις ξανακανουμε;;;; Τελικα ο καθε γιατρος κανει τα δικα του.... Εδω μια φιλη μου πηγε ηταν 6 εβδομαδων καρδια δεν ακουσαν της λεει θα ρθεις σε 4 βδομαδες και εξετασεις δεν της εδωσε. Εμενα μου ειχε.δωσει απο την πρωτη φορα...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!γυρισαμε κ εμεις απο τον γιατρο.βγηκαν κ οι εξετασεις μου....φουντουκι μαζι παμε μην μου αγχωνεσαι.εμενα ο αιματοκρίτης ηταν 35 δεν επαιρνα τιποτα πηγε 29 πηρα 2 αμπουλες την ημερα κ ξαναεπεσε στο 27.ο γιατρος παντωςουτε που αγχωθηκε.μου αλλαξε το σιδηρο σε αλλη μαρκα κ θα ξανακανουμε σε 1 μηνα παλι. Καλα κανεις που θα πας σε αιματολογο κ κυριως να εισαι πιο ηρεμη. Εγω σιγουρα κανω ολες τις εξετασεις πιο συχνα αλλα τα διδυμα τα εχουν σαν κυηση υψηλού κινδυνου κ με ταραζουν.εσεις δεν χρειαζεται ολη την ωρα.κ το ζαχαρο βγηκε λιγο στο οριο κ μου ειπε να προσέχω (η αληθεια ειχα ταραξει τις βαφλες). Τα μπεμπινια μια χαρα.ο μικρος πηρε προβαδισμα με 295 κ η μικρη 248.τραχηλος πλακουντες αμνιακα υγρα ολα μια χαρα.αντε σε 2 βδομαδες κ η δικη μας β επιπεδου!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Το λοιπόν ακούσατε ακουσατε πήρα τηλ τον ντοκ. Μου λέει κάποιοι γράφουν κάθε μήνα όμως εφόσον στο πρώτο τρίμηνο δεν είχες κάτι το ξεχνάς γιατί και κάτι να κόλλησες τώρα δε επηρεάζει το έμβρυο γιατί δεν είναι φάση οργανωγενεσης. Μετά πήρα και τη γιατρό εδώ και μου είπε τα ίδια!!!!! Φάτε άφοβα λατρείες μου!!!!!!!

AoL1p3.png

Γεια σας κοριτσακια!γυρισαμε κ εμεις απο τον γιατρο.βγηκαν κ οι εξετασεις μου....φουντουκι μαζι παμε μην μου αγχωνεσαι.εμενα ο αιματοκρίτης ηταν 35 δεν επαιρνα τιποτα πηγε 29 πηρα 2 αμπουλες την ημερα κ ξαναεπεσε στο 27.ο γιατρος παντωςουτε που αγχωθηκε.μου αλλαξε το σιδηρο σε αλλη μαρκα κ θα ξανακανουμε σε 1 μηνα παλι. Καλα κανεις που θα πας σε αιματολογο κ κυριως να εισαι πιο ηρεμη. Εγω σιγουρα κανω ολες τις εξετασεις πιο συχνα αλλα τα διδυμα τα εχουν σαν κυηση υψηλού κινδυνου κ με ταραζουν.εσεις δεν χρειαζεται ολη την ωρα.κ το ζαχαρο βγηκε λιγο στο οριο κ μου ειπε να προσέχω (η αληθεια ειχα ταραξει τις βαφλες). Τα μπεμπινια μια χαρα.ο μικρος πηρε προβαδισμα με 295 κ η μικρη 248.τραχηλος πλακουντες αμνιακα υγρα ολα μια χαρα.αντε σε 2 βδομαδες κ η δικη μας β επιπεδου!

Μπράβο αστεράκι με τα μικρά σου αστέρια!!!!

AoL1p3.png

Βαλε μου δε φταις εσυ πουλακι μου!!!το κολλημενο μυαλο μου φταει!!!τωρα βεβαια που εγραψες το τελευταιο σαν να ηρεμξσα λιγο!!!

Little star τι καλα τα μπεμπουλακια σου!!!αντε να φτασουμε στη β επιπεδου!!!εγω την αλλη παρασκευη!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Λογικη την βρισκω την απαντηση του γιατρου σου βαλεντινα μου.

Μια χαρα ολα εμμακι!ε εγω θα μεινω τελευταια να κλεισω τον κυκλο με τις β επιπεδου!!!

Παντως εχει ανοιξει η ορεξουλα μου τελευταια.....δεν ξερω αν φταιτε εσεις που μιλατε ολο για φαγητα η τα μπεμπινια....χαχα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Κορίτσια γιατί τόσος πανικός;;;;

Απολαύστε την εγκυμοσύνη σας και μην αγχώνεστε τόσο..

Κάθυ ξέρω πως νιώθεις το πέρασα για αρκετές μέρες να σκέφτεσαι μόνο θετικά και πως για όλα υπάρχουν λύσεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσαρες

Περπατησα κ κουραστηκα κ ποναω δεξια κ αριστερα στα πλαγια κ στα ποδια κ ειμαι ξαπλα

Απτη κουραση λετε η να παρω γιατρο?

Εμενα καθε μηνα κανω τοξοπλασμα

Κοριτσια εγω παιρνω πρωι βραδυ σιδηρο κ μια φιλικο κ προσπαθω καλη διατροφη λετε να πεσα κι αλλο?

Κουραζομαι παρα πολυ γρηγορα με το παραμικρο το μονο θετικο οτι σταματησαν ταχυπαλμιες

Μπηκα κ ατπν 6!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...