Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εδώ εμείς μόλις φάγαμε και σε λίγο θα ξαπλώσουμε για την μεσημεριανή σιέστα μας! Η μέσης είναι δύσκολο πράγμα στην εγκυμοσύνη...αρκετά ευαίσθητη και με το παραμικρό πονάει και τραβάει! Άσε που όταν ανοίγει είναι λες και κόβεσαι στην μέση κυριολεκτικά...χαχα!

Βαλεντίνα δ υπάρχει πιο σωστό...μακρυά και αγαπημένοι! Ρώτα και εμάς που τους έχουμε κοντά...αχ....

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ εμείς μόλις φάγαμε και σε λίγο θα ξαπλώσουμε για την μεσημεριανή σιέστα μας! Η μέσης είναι δύσκολο πράγμα στην εγκυμοσύνη...αρκετά ευαίσθητη και με το παραμικρό πονάει και τραβάει! Άσε που όταν ανοίγει είναι λες και κόβεσαι στην μέση κυριολεκτικά...χαχα!

Βαλεντίνα δ υπάρχει πιο σωστό...μακρυά και αγαπημένοι! Ρώτα και εμάς που τους έχουμε κοντά...αχ....

Πιστεύω Μαρακι όσο και λογικά να είναι τα πεθερικά όλο και κάτι θα γίνει να σπαστεις!

AoL1p3.png

Το λοιπόοοον! Εμείς φάγαμε καρμπονάρα!!! Μεγάλη γουρουνιά το θεωρώ, αλλά ήταν παραγγελία του αντρούλη μου! Νομίζω ότι κάθεται σαν μπετόστοκος στο στομάχι και ήταν και λάιτ. Τεσπα!

Για τη μέση, εμένα με πονάει, δεν με τραβάει, αλλά κάνω και γυμναστική πήγα και 5 ώρες στα μαγαζιά σήμερα. Αυτό που με ανακουφίζει είναι το μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια και στο πλάι, που μας το κάνουν και στη γιόγκα, και επίσης μας έχουν πει όταν είμαστε ανάσκελα ξαπλωμένες και βλέπουμε π.χ. τηλεόραση να μην έχουμε τα πόδια τεντωμένα γιατί δεν υποστηρίζουν τη μέση και πονάει, να τα λυγίζουμε. Αυτά! Πάντως φυσιολογικό είναι στην εγκυμοσύνη, είτε ανοίγει η μέση είτε πονάει λόγω βάρους του μπέμπη είτε κλωτσάει ο μπέμπης προς τα μέσα!

Φουντούκι μου, υπομονή, ελπίζω να μην το χρειαστείς, συνέχισε εσύ τα μοσχαράκια σου και δες την αιματολόγο να δεις τι θα σου πει σήμερα. Πάντως κι εγώ το 'χω ακούσει ότι κάτω από 27 αρχίζει και σε πιέζει ο γιατρός για δράση. Αλλά απ' την άλλη ανεβαίνει και φυσιολογικά από μόνο του στο 3ο τρίμηνο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;; Τωρα βρηκα λιγο χρονο να μπω... Για το θεμα μας και εγω ελπιζω να ειναι περαστικο το ευχομαι και το πιστευω!!!!

Βαλεντινα ξεκινανε αυτα τα πονακια σιγα σιγα... Κι εγω για να ανακουφιστω αυτο με το μαξιλαρι κανω... Υπομονη....

Φουντουκι τι καινουριο αυτο με το αιμα;;; Οντως επρεπε να σε προσεξει λιγο παραπανω.... Πηγαινε να δεις τι θα σου πει ο αιματολογος. Ολα καλα θα πανε. Σιγουρα θα βρειτε λυση..... Μην φτανουμε στα ακρα......

HmwTp3.png

Κορίτσια σκεφτόμουν πως στην αιματολογική δε μου έγραψε για τοξοπλασμα πάρα μόνο το είχα κάνει στην αρχή. Σκέφτομαι μήπως χρειαζόταν. Αν το έχω κολλήσει στο β τρίμηνο είναι τι ίδιο επιβλαβες για το μωρό όσο στο α τρίμηνο??? Καλοκαίρι ήταν έξω φάγαμε πόσες φορές. Ξέρω δεν κολλάει με τον αέρα αλλα είναι μη μπουν ιδέες

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλα βαλεντινα μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!

Εχω πρηει τον αντρα μου με αυτο το θεμα!!!"και αμα κολλησα τωρα τπτ?"

Τεσπα τι στο καλο θα κολλησαμε τπτ;δε νομιζω!!!μπαααα τι μας επιασε αρνητισμος!!!!

wyEhp3.png

Βαλεντινα αν σου πω οτι και εγω αυτο σκεφτομουν... Κι εμενα δεν μου εδωσε.... Και ξεχασα να τον πω να μου γραψει. Στο μεταξυ μονο γενικες κανατε στην β επιπεδου;;; Εννοω δεν κανουμε εξετασεις τυπου οπως στην αυχενικη;;;

HmwTp3.png

Κι εμένα το τοξόπλασμα είναι το μόνο που δεν είχα αντισώματα, μου είπε 1 φορά κάθε τρίμηνο θα το ελέγχουμε, το έλεγξα και στο β΄τρίμηνο και τώρα ξανά στο γ΄. Εντάξει, μια ζωή δεν το κολλήσαμε, τώρα θα το κολλήσουμε; Πάντως θέλει έλεγχο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Όχι κορίτσια δεν κάνουμε κάτι πέρα από τον υπέρηχο στη β επιπέδου. Στο α τρίμηνο δεν είχα θέμα με τοξοπλασμα. Δεν ξέρω όμως αν εμφανιστεί μετά αν κάνει την ίδια ζημιά όσο στο α τρίμηνο.

AoL1p3.png

Τοξοπλασμα,ερυθρα&κυταρομεγαλοιο τα κανουμε ελεγχο3φορες...μια σε καθε τριμηνο οπως ειπε&η τζο! Λογικα μεχρι&τα τελη του 6ου θα τις κανετε ολες! Εμενα μ ειπε θα μ γραψει συην επομενη επισκεψη! Οσο για εξετασεις οπως στην αυχενικη, στην β' δ κανουμεδ υπαρχει βασικα!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...