Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ααα βαλεντινα κ εγω χθες το ιδιο θεμα ειχα με το νινι...δεν τον πολυ ακουγα..αλλα σημερα μ εχει ταραξει απο το πρωι στις μπουρμπουληθρες.. Με τη μεση κ εγω εχω θεμα...νομιζω εινσι κ απο τα κιλα τα επιπλεον..

Βρε εμμακι μου σκέφτομαι επειδή γενικά κιλά δεν έχω πάρει να πεις ίσως επειδή παίρνει βάρος ο πιγκουίνος γι αυτό το νιώθω τόσο. Πήρα το γιατρό είπε να βάλω εμπλαστρο αλλά δε το νιώθω ότι είναι για εμπλαστρο. Είναι σαν να με τραβάνε τα κόκαλα ένα πράγμα. Τι κάνεις και σε ανακουφίζει? Μάλλον θα πάω στο περίπτερο να παρω μια λακτα να σεληνιαστει λίγο. Αγχωθηκα κομματάκι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εμένα απο εχτές μου πιέζει την κύστη κ υποφέρω!! Καθολου ωραίο συναίσθημα!! Λέω αμάν και πως να αλλάξει λιγο θέση.

Βάλτε τους άντρες σας να σας κάνουν λιγο μασαζάκι στην μέση κ λιγο γυμναστική θα βοηθήσει αν σας επιτρέπει βεβαίως ο Γιατρος σας.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Αχ κορίτσια μου ευχαριστώ απ την καρδιά μου με ενθαρρύνεται παρά πολύ!! Έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αλλαγή γυναικολογου πολύ έντονα από τις πρώτες εξετάσεις τα είχα χαμηλά και ήξερε ότι έχω αναιμία και δεν μου έδωσε σίδηρο από μόνη έπαιρνα ένα τη μέρα γιατί ήξερα τον εαυτό μου!! Από τον Ιούνιο που έκανα τις πρώτες εξετάσεις τώρα έκανα τις δεύτερες δεν έπρεπε λόγω χαμηλού σιδήρου να με παρακολουθεί συνέχεια έπρεπε να πέσει τόσο για να με στείλει σε αιματολογο? Αν με εστελνε από την αρχή τώρα δεν είχε πέσει τόσο πολύ!! Μου φαίνεται είναι παρά πολύ χαλαρός και ναι κάπου χρειάζεται για να μην με αγχωνει αλλά πλέον καταντάει ανευθυνότητά το όλο θεμα!! Έχε χάρη που με βοήθησε πολύ με την εξωσωματική και θα του είμαι ευγνώμων πάντα αλλά θέλω λίγο να είναι πιο προσεκτικός!!

Βαλεντίνα μου μεγαλώνει το ζουζουνακι σου και γι αυτό σε τραβάει ή μέση είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό αλλά να ξεκουραζεσαι και λίγο μην είσαι όλη μέρα στις βολτες!! Και εγώ δεν το αισθάνομαι κάθε μερα το ίδιο μην αγχωνεσαι κάποιες μέρες υπθα είναι πιο ζωηρά απ τις άλλες κουραζονται κ αυτά!!

Και γι αιματολογικες έχω να κάνω καιρό δε χρειαζόταν μου είπε. Τώρα έγραψα εδώ πάνω ήταν να πάω σήμερα αλλά δεν μπορούσα να ξυπνήσω με τίποτα έφαγα χθες και κρέπα το βράδυ με νουτελα από τα χεράκια του άντρα μου τσιμπισα και πατατακια γιατί χαζευαμε ταινία και ήμουν στο να πάω να μην πάω με αυτά που σαβουρωσα. Με πλακωσε και το στρώμα...

Με πονάει όταν ξαπλώνω και κάθομαι!!! Αχ πως να τις κόψω τις βόλτες το σουρτουκι???

Με πήρε ο πεθερός μου τηλ δε θέλει να οδηγήσω τόση ώρα μη γίνει τίποτα και ξαφνιαστω και να μην έχω και τα πόδια στα πετάλια τόση ώρα θα μου ανεβάσει το αμάξι και θα φύγει με κτελ. Δε ξέρω βρε κορίτσια ίσως βοηθά το μακρυά και αγαπημένοι αλλά έχουν νιώσει τόσο πολύ όλοι τους πως δεν ζουν οι γονείς μου που κάνουν τα πάντα και ας γκρινιάζω για υπερπροστασια ώρες ώρες!!!!!

Φουντούκι μου η αιματολογος θα σε κάνει καινούρια και δε θα χρειαστεί τίποτα παραπάνω από περισσότερο σίδηρο. Τι συμπτώματα ειχες?

AoL1p3.png

Πω πω μια χαρά ήμουν ως τώρα. Σήμερα είναι πολύ χειρότερα ξαπλώνω βάζω μαξιλάρια λες και μου σκίζουν τη μέση νιώθω. Το ντεπον δε θα το γλυτωσω νομίζω. Ήθελα να φτιάξω και τυροπιτακια και λουκανοπιτακια αλλά αν δεν υποχωρήσει δε το κόβω...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ασε τα τυροπιτακια κ τα λοιπα κα βεφα κ ξεκουρσσου...παρε κ ενα ντεπονακι...εγω με τις ημικρανιες που υποφερω στην κυριολεξια δεν το αποφευγω το ντεπον..ρωτησα φυσικα κ τον γιατρο κ μου εδωσε το οκ για τοσυγκεκριμενο!

Φυσικα κ το μακρια κ αγαπημενοι ειναι το καλυτερο...εχεις λιγοτερους εως καθολου λογους για παρεξηγηση..

wyEhp3.png

Βαλεντίνα μου νιώθω ατονία και πολύ υπνηλία κάποιες φορές και ταχυπαλμιες αλλά νόμιζα ότι είναι από την εγκυμοσύνη βέβαια ακόμη δεν το διασταυρωσα αν είναι από την εγκυμοσύνη οι ταχυπαλμιες ή από έλλειψη σιδήρου σήμερα θα γίνει διαλεύκανση που θα πάω στην γιατρό!!

Εγώ σήμερα έφαγα μοσχαράκι με κριθαράκι και πιπεριές κόκκινες!! Το μοσχαράκι με το ζόρι το έφαγα!! Το βράδυ μπιφτέκια αλλά το συνοδευτικό δεν το σκέφτηκα ακόμα!! 8μιση έχω ραντεβού με αυτή τη γιατρό και είναι κέντρο Αγίας Σόφιας άντε να βρεις να παρκαρεις!!

Κάτσε λίγο και ξεκουρασου και άσε τα πιτακια για άλλη μέρα προσπάθησε να μην κανείς τίποτα σημερα !! Απ ότι ξέρω καθιστή όταν είσαι επιβαρύνεται περισσότερο ή μέση καλύτερα ή όρθια ή ξαπλωτη στην δικιά μας περίπτωση το καλύτερο είναι ή ξάπλα!! Άραξε λοιπόν !!!

Τι καλός ο πεθερουλης μπράβο του!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα μου νιώθω ατονία και πολύ υπνηλία κάποιες φορές και ταχυπαλμιες αλλά νόμιζα ότι είναι από την εγκυμοσύνη βέβαια ακόμη δεν το διασταυρωσα αν είναι από την εγκυμοσύνη οι ταχυπαλμιες ή από έλλειψη σιδήρου σήμερα θα γίνει διαλεύκανση που θα πάω στην γιατρό!!

Εγώ σήμερα έφαγα μοσχαράκι με κριθαράκι και πιπεριές κόκκινες!! Το μοσχαράκι με το ζόρι το έφαγα!! Το βράδυ μπιφτέκια αλλά το συνοδευτικό δεν το σκέφτηκα ακόμα!! 8μιση έχω ραντεβού με αυτή τη γιατρό και είναι κέντρο Αγίας Σόφιας άντε να βρεις να παρκαρεις!!

Κάτσε λίγο και ξεκουρασου και άσε τα πιτακια για άλλη μέρα προσπάθησε να μην κανείς τίποτα σημερα !! Απ ότι ξέρω καθιστή όταν είσαι επιβαρύνεται περισσότερο ή μέση καλύτερα ή όρθια ή ξαπλωτη στην δικιά μας περίπτωση το καλύτερο είναι ή ξάπλα!! Άραξε λοιπόν !!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μεχρι να πας στον γιατρο το βραδυ προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι φουντουκι μου!!!να δεις που θα φτισξει ο αιματοκριτης,εξαλλου στο 3 τριμηνο ανεβαινει παλι απο μονος του!!!

wyEhp3.png

Υπνηλία έχω και γω αν και αιματοκριτη είχα 38.5 από 44 που ξεκίνησα αλλά δε ξέρω τώρα πόσο έπεσε για αυτό θα πάω αύριο να μετρηθω. Σήμερα είμαι πάλι σολο καμιά βλακεια θα φάω γιατί δεν είμαι για πολλά.

Ναι ο πεθερός μου πολύ καλός και πάντα εξυπηρετεί και με συγκίνησε πολύ!! Τουλάχιστον αν είμαι καλα θα κάνω τη βολτιτσες μου ξεγνοιαστα χωρίς να σκέφτομαι την επιστροφή!

AoL1p3.png

Όντως για να παρκάρεις είναι θέμα. Αν δεν βρείτε αναγκαστηκα ή στο πάρκινγκ στην Ερμού ή στο εμπορικό. Στις Ερμού είναι πανάκριβο βέβαια. Σήμερα θα είναι και ανοιχτά τα μαγαζιά μη φάτε και καμιά κλήση. Σε ποιο υψος της Αγίας Σοφίας?? Τι θελαν και κάνανε αυτην την πεζοδρομηση?

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...