Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα, κοριτσούδια!!!

Πώς είμαστε σήμερα; Εμείς έχουμε πάλι γενική καθαριότητα!

Φουντούκι, δεν σε βλέπω να το γλυτώνεις το μοσχάρι! Ρίξ' το σε μπιφτέκια και κεφτεδάκια, σουτζουκάκια, γιουβαρλάκια, ξέρεις εσύ! Την ίδια δουλειά κάνουν και αποφεύγεις αυτή την αηδιαστική αίσθηση του κρέατος. Πάντως σκέψου ότι στο 3ο τρίμηνο θ' ανέβει μόνος του ο αιματοκρίτης, είναι φυσική διαδικασία της εγκυμοσύνης να πέφτει στο 1ο και στο 2ο, μετά ανεβαίνει επιτέλους!

Εμμάκι, καλύτερα απ' το ίντερνετ, έχει μεγάλη διαφορά!

Κάθυ μου, σε καταλαβαίνω που στεναχωριέσαι, αλλά πραγματικά αν λύνεται με απλή αντιβίωση, έστω κι αν την πάρει νεογέννητο, μη μου στεναχωριέσαι, είναι μικρό μικρούτσικο το κακό, ξέρεις πόσα μπεμπάκια παίρνουν και λύνεται το θέμα μέσα σε λίγες μέρες και μετά δεν καταλαβαίνεις ποτέ ότι πέρασαν κάτι με το που γεννήθηκαν; Δεν είναι και τόσο σοβαρό μάλλον, εδώ και εγχειρήσεις που κάνουν κάποια και πάλι όλα είναι τέλεια μετά, σε μια αντιβιωσούλα θα κολλήσουμε; Άσε που μάλλον περνάει μόνο του απ' ό,τι σου λένε και τα κορίτσια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσαρες!!

Jo μου ευχαριστώ!! Ναι θα προσπαθήσω σήμερα να το φάω και αν δεν τα καταφέρω θα το ρίξω μόνο στους κιμαδες μετά!! Σκέφτομαι να τον πάρω τηλ. αλλά είπα να μην είμαι υπερβολική αφού την πέμπτη θα πάω θα μου πει τι θα αλλάξουμε!!

Κάθυ μου όπως τα λέει ή jo είναι ακριβώς μην στεναχωριεσαι ξεχνά το όσο μπορείς και την επόμενη φορά που θα πας θα έχει εξαφανιστεί το προβληματακι έχε θετική σκέψη και πίστη στον μπεμπακο σου που καλό περνάει εκεί μέσα!!

Τι εχετε σήμερα στο πρόγραμμα?? Εγώ σηκωθηκα εφαγα κατα της 6 το πρωί φρυγανιες με μελακι και χυμό ρόδι και τώρα έφαγα και 2 αυγουλακια βραστά για να με κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι!! Ααααα το σάκχαρο ήταν πολύ χαμηλό στις εξετάσεις υπογλυκαιμία μου είπε έχεις ήταν κάτω των φυσιολογικών ορίων οπότε το ρίχνω στα γλυκακια και θα κάνει πάρτυ το νινι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

καλημεραααα απο χθες η κορουλα μου παει σχολειο προνηπιο και ειμαι λιγο μονη σπιτι λιγο κοιμαμαι κ ξεκουραστηκα. 7 το πρωι ξυπναει παντα οτι ωρα και να κοιμηθει..... τωρα την παω σχολειο 8 το πρωι γυριζω και ξανακοιμαμαι ως της 10. απολαυστε υπνο τωρα που μπορειτε κοριτσια!!!

Καθυ μη στεναχωριεσαι δεν ειναι τιποτα στο λεω εκ πειρας η κορη μου εχει παλλινδρομηση ουρων και απο 2 μηνων περνει καθε βραδυ ceclor...τωρα θα το κοψουμε

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλημερα κοριτσια :)!Καθυ εγω το ειχα μαθει το πρωι απο τη γιατρο μου και μεχρι το απογευμα που ειχαμε παλι ραντεβου εκλαιγα,οταν με ειδε μονο τις φωνες δεν μου εβαλε...Μπορουνε να πανε στραβα ενα σωρο πραγματα και εγω εκλαιγα για κατι το οποιο ειναι πολυ συχνο ειδικα σε αγορια και στο 90% φευγει πριν τον τοκετο.Οσο για καμπυλη ζαχαρου και εμενα μου ειπαν να παω να την κανω γιατι τον βρηκαν λιγο μεγαλο και αυτο ειναι ενδειξη (οχι απολυτο ομως) για ζαχαρο στη μητερα.

swl1p3.png

Καλημερα κορίτσια!

Εύχομαι ολα να πανε καλα Καθυ!

Κι εμένα στην β επιπέδου βρήκαν την κοιλιά του λιγο μεγαλύτερη κ αύριο πάω για καμπύλη:(

Ελπιζω να ειναι ολα καλα. Σνουπι εσυ τελικα είχες ζάχαρο;

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μιλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι πολύ χαμηλός ο σίδηρος και μου πρότεινε μια αιματολογο να πάω για να το ρυθμίσουμε γιατί μου είπε ότι αν δεν γίνει θα πρέπει να κάνω μετάγγιση φοβάμαι παρά πολύ!! Πήρα τηλ την αιματολογο και το απόγευμα θα πάω ελπίζω να μου δώσει κάτι δραστικό γιατί δεν με βλέπω καλά !! Μου είπε ότι είναι παρά πολύ καλή και ότι έχει αναλάβει και πολύ δύσκολες περιπτώσεις και όλα πήγαν μια χαρά στο τέλος!! Άντε να δουμε ελπιζω να μην μπουμε σε περιπέτειες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς βγήκαμε από νωρίς βολτίτσα με τον μικρό&πριν λίγο γυρίσαμε! Σήμερα έχω μουσακά για εμάς και φακές για τον μικρό!

Φουντούκι μην ανησυχείς...αφού έκλεισες ραντεβού το απόγευμα όλα θα γίνουν σωστά και δ θα χρειαστείς καμιά μετάγγιση! Στο 1ο, στον 6ο είχα&εγώ αιματοκρίτη 28 αλλά με 3 δόσεις σίδηρο, ανέβηκε στο 32...όπως και να'χει στο 3ο τρίμηνο ανεβαίνει!

Μακον πόσο δίκιο έχεις και πόσο τυχερή είσαι που η μεγάλη πήγαίνει σχολείο! Περίμενα και εγώ τηλ σήμερα από τον βρεφικό αλλά ακόμα κανένα:-(...

Κάθυ μ έχε θετική σκέψη! Αφού είναι κτ απλό και μπορεί να περάσει μόνο του, μην επιβαρύνεις το μωράκι σου με στεναχώριες! Αλλά και να μην περάσει είναι κτ που περνάει...όλα καλά θα πάνε;)

cPQop2.png2orjp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Φουντούκι μου μικρό μη σκέφτεσαι το χειρότερα σενάριο. Όλες βέβαια έτσι θα σκεφτόμασταν αλλά το τρίτο μάτι που το βλέπει απέξω σου λέει ψυχραιμία δε σήμαινε ντε και καλά πως θα κάνεις μετάγγιση υπάρχουν βαθμίδες να φτάσεις εκεί!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!

Κορίτσια με τραβάει η όλη η μέση μου. Το έχετε εσείς καθόλου αυτό??? Σαν να ανοίγει κάπως και μου φέρνει κάψιμο!!!! Τον μπέμπη από χθες δεν τον πολύ νιώθω νομίζω κουράστηκε τις προηγούμενες μέρες άραγε??

AoL1p3.png

Ααα βαλεντινα κ εγω χθες το ιδιο θεμα ειχα με το νινι...δεν τον πολυ ακουγα..αλλα σημερα μ εχει ταραξει απο το πρωι στις μπουρμπουληθρες.. Με τη μεση κ εγω εχω θεμα...νομιζω εινσι κ απο τα κιλα τα επιπλεον..

wyEhp3.png

Αχ κορίτσια μου ευχαριστώ απ την καρδιά μου με ενθαρρύνεται παρά πολύ!! Έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αλλαγή γυναικολογου πολύ έντονα από τις πρώτες εξετάσεις τα είχα χαμηλά και ήξερε ότι έχω αναιμία και δεν μου έδωσε σίδηρο από μόνη έπαιρνα ένα τη μέρα γιατί ήξερα τον εαυτό μου!! Από τον Ιούνιο που έκανα τις πρώτες εξετάσεις τώρα έκανα τις δεύτερες δεν έπρεπε λόγω χαμηλού σιδήρου να με παρακολουθεί συνέχεια έπρεπε να πέσει τόσο για να με στείλει σε αιματολογο? Αν με εστελνε από την αρχή τώρα δεν είχε πέσει τόσο πολύ!! Μου φαίνεται είναι παρά πολύ χαλαρός και ναι κάπου χρειάζεται για να μην με αγχωνει αλλά πλέον καταντάει ανευθυνότητά το όλο θεμα!! Έχε χάρη που με βοήθησε πολύ με την εξωσωματική και θα του είμαι ευγνώμων πάντα αλλά θέλω λίγο να είναι πιο προσεκτικός!!

Βαλεντίνα μου μεγαλώνει το ζουζουνακι σου και γι αυτό σε τραβάει ή μέση είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό αλλά να ξεκουραζεσαι και λίγο μην είσαι όλη μέρα στις βολτες!! Και εγώ δεν το αισθάνομαι κάθε μερα το ίδιο μην αγχωνεσαι κάποιες μέρες υπθα είναι πιο ζωηρά απ τις άλλες κουραζονται κ αυτά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...