Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Από που μπορείς online να παραγγειλεις? Έχει διάφορα αν είναι να τα παραγγειλω από το ίντερνετ!!

Εντάξει τώρα το ειδα το χρωματιστό "παραγγειλεις" σορρυ αλλά μόλις ξυπνησα και δεν βλέπω χαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η τσιπούρα ήταν κολασμένη!!!! Τανιου μου άρεσε η διευκρίνιση για το θεσσαλονικιος. Καλά εδώ πολλά δεν έχει αλλά poll dancing έχει χαχαχαχχα!!! Έλεος!!!!!

Οι πορωμενες με την εκκλησία λένε ένα σωρό τρελά!!! Είναι απολαυστικές παναθεμα τες!!!!

AoL1p3.png

Κοριτσια μου τι κανετε;;; Εμεις επιστρεφουμε. Το ζουζουνι μας ηταν ζωηρο.. Ολα ειναι καλα. Ειναι 530 γραμ. Το μονο που μας βρηκε ειναι διαταση της πυελου στα νεφρα. Ειπε πως ειναι συχνο φαινομενο στα αγορακια. Οφειλεται στις ορμονες της μαμας και δεν κατουραει οσο πρεπει. Θα το παρακολουθουμε πως θα παει. Ισως εξαφανιστει στην γεννα. Με προβληματισε λιγο. Αλλα μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...

HmwTp3.png

το σεμιναριο λεγοταν προγεννετικο μαθημα. λιγο για την γεννα και πολυ για τον θηλασμο. ε δεν πεθανα ολα αυτα που ελεγε τα εχω διαβασει σε βιβλια,στο ιντερνετ, σε βιντεακια και μου εκανε λιγο διαφημιση.ελατε σε μας να γεννησετε δειτε τα υπεροχα δωματια μας κ καπως ετσι....τα βιντεακια της πατσουρου καλυτερα ηταν κατα την γνωμη μου.

εξετασεις εκανα γενικη αιματος,ουρων,τοξοπλασμα κ τα σχετικα κ μια για το ζαχαρο αλλα οχι το νηστειας που δεν εχεις φαει τιποτα,μου ειπε να φαω πρωινο κ να παω.

καθυ μου αφου σας ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητκο κατι ξερει ο γιατρος παραπανω.μια χαρα θα ειναι ο μπεμπακος σας!!!μπαμπατσικος κ αυτος!!!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Καθυ μου αν δεν σε ανησυχήσει ο γιατρός δεν έχεις λόγω να ανησυχείς, εφόσον είναι και κάτι που φεύγει και όταν γεννηθεί ο μπεμπουλης!! Θα γεννηθεί γερός και μπαμπατσικος θα δεις!!!

AoL1p3.png

Καθυ μου όλα καλά!!! Μην ανησυχείς από τη στιγμή που δεν σου είπε κάτι Ο γιατρός!!!!! :-) :-) :-)

Jo πήγα στα παμπλικ κ δεν το είχε παραδωτεο...μου είπαν ότι όλες αυτό παίρνουν γίνεται χαμός...θα το παραγγείλω από τη σελίδα τους..

wyEhp3.png

Δεν ξερω ρε κοριτσια.... Φοβηθηκα πολυ.... Το μεγεθος ειναι στα 6χιλιοστα. Ειπε πτι αν φτασει 15-20 τοτε ανησυχουμε και θα χρειαστει να παρει αντιβιωση. Φυσικα θα πρεπει να ενημερωσω τον παιδιατρο μολις γεννηθει. Μακαρι ολα να πανε καλα και να φυγει αυτο....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κάθυ μου μην φοβάσαι αφού σε καθησύχασε και ο γιατρός θα φτιάξει και ο μπεμπακος σου θα είναι υγιέστατος!! Τίποτα δεν υπάρχει πλέον που να μην θεραπεύεται μην ανησυχεις!! Ποτέ έχεις ραντεβού στον γιατρό σου? Και ο δικός σου το τρώει το φαγακι του!!

Λοιπόν κορίτσια εγώ πήρα τις εξέτασεις ο αιματοκρίτης 26,5 και ο σίδηρος 20 ο μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι πολύ χαμηλό αλλά θα φτιάξει με την διατροφή και τα συμπληρώματα με βλέπω να παίρνω 3 τη μέρα!! Αύριο θα κάνω την καρδιά μου και θα φάω μοσχαράκι με κόκκινες πιπεριές μακάρι να μην μου φέρει αναγουλα!! Φοβηθηκα πιο πολύ να μην δεν έχω σίδηρο και δεν έχει και το μωρακι μου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κάθυ μου, εύχομαι να φύγει ως τον επόμενο υπέρηχο η διάταση για να χαλαρώσεις κι εσύ και να σου φύγει το άγχος. Για να σ' το λέει κι η Σνούπι δεν θα 'ναι τόσο ανησυχητικό, για να το λέει κι ο γιατρός μάλλον απλή παρακολούθηση θέλει. Σου τη χαλάει λίγο, το νιώθω, αλλά έχε πίστη και υπομονή στον μπεμπάκο σου και θα πάνε όλα καλά! Είναι και ζουμπουρλούδικος, αναπτύσσεται τέλεια, μην ταλαιπωρείσαι με άσχημες σκέψεις.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση. Μακαρι να του φυγει.... Προσπαθω να μην στεναχωριεμαι αλλα οταν σκεφτομαο οτι απο την στιγμη που θα γεννηθει μπορει να παιρνει αντιβιωση τρελαινομαι.... Σε 1 μηνα θα παμε ξανα... Σκεφτομαι να παρω και κανεναν παιδοουρολογο τηλ.να μου πει μια γνωμη. Δεν ξερω...... Αααα και φυσικα νωρις νωρις θα κανω και καμπυλη ζαχαρου γιατι δεν ραβω το στομα μου και εβαλα κιλα.... Απο αυριο κομμενο το ψωμι.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...