Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ωραίο Τανιου και εμένα με συμφέρει γιατί τελευταία τα ψιλοτσιμπαω τα γλυκακια μου!! Συγκεκριμένα έφαγα χυλοπίτες για μεσημεριανό με τυρακι και ελιές και μετά έφαγα και μισό παστακι και έφαγα μισό γιατί θα μου ερχόταν εμετός είχα σκάσει από το φαγητό θα το από τελειώσω το απόγευμα!!

Εμμακι ωραία και εσένα τα μακαρονακια σου και ευκαλα!!

Καλή όρεξη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια κάτι με έπιασε εχθές και δεν μπορούσα να κοιμηθώ καουρες η παλιδρομιση φούσκωμα ψηλά στο στήθος.. με αποτέλεσμα να κοιμηθώ 6 το πρωί με ξύπνησε και ο άντρας μ 11 η ώρα να του κάνω πρωινό και κουτουλαω κανονικά βρήκα εχθές ένα άρθρο. Περί σοκολάτα και εγκυμοσυνη που με είχαν πριξει Ελλάδα δεν κάνει να τρώω. Και για της αγορομανες.. . Τα κάνω επικόλληση παρακατω:

Οι γυναίκες που αγαπούν τη σοκολάτα κάνουν πιο «γλυκά» μωρά

Όχι ότι χρειαζόσασταν δικαιολογία για να φάτε μια σοκολάτα, αλλά είναι ωραίο να ξέρετε ότι θα κάνει καλό και στο μωρό σας. Έρευνα που έγινε στη Φινλανδία έδειξε ότι η σοκολάτα δεν είναι μόνο απόλαυση για τη μαμά αλλά έχει και θετικές επιπτώσεις στο έμβρυο! Ερευνητές μελέτησαν στοιχεία από 300 νέες μητέρες και διαπίστωσαν ότι όσες έτρωγαν μία σοκολάτα την ημέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκαναν μωρά πιο κοινωνικά, λιγότερο αγχωμένα και γενικά πιο «εύκολα» σε σχέση με τις γυναίκες που έτρωγαν σοκολάτα μια φορά την εβδομάδα, λιγότερο συχνά ή καθόλου. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι επειδή η σοκολάτα προκαλεί έκκριση ενδορφινών περιορίζει την παραγωγή των ορμονών του στρες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ταμπεραμέντο του εμβρύου.

Τα αγόρια είναι πράγματι «παιδιά της μαμάς»

Έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα αγόρια μοιάζουν κυρίως στη μητέρα τους; Η επιστήμη εξηγεί το λόγο: Ένα κορίτσι έχει δύο χρωμοσώματα Χ και κληρονομεί το ένα από τη μητέρα και το άλλο από τον πατέρα της. Τα αγόρια από την άλλη έχουν ένα χρωμόσωμα Χ που παίρνουν από τη μητέρα και ένα Υ από τον πατέρα. Το χρωμόσωμα Χ είναι πολύ μεγαλύτερο από το Υ και περιέχει πολλαπλάσιο αριθμό γονιδίων. Έτσι, ενώ το κορίτσι παίρνει σχεδόν μοιρασμένα τα γονίδιά της από τους δύο γονείς, το αγόρι είναι ελαφρώς περισσότερο γενετικά συνδεδεμένο με τη μητέρα του.

Ααααααααα όσο για τις καούρες εγώ ξέρω οτι όσες έχουν καούρες έχουν μωρακι με πολλά μαλλάκια τουλάχιστον έτσι λένε εδώ!! Κανονικά νομίζω ότι καούρες έχεις επειδή σε πιέζει πλέον το νινι το στομάχι!! :tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκι μην νομιζεις...&εδω τα τελευταια2χρονια υφισταται η γιογκα εγκυων! Στο1ο μ παιδακι δ υπηρχε οποτε τωρα ειπα να το εκμεταλλευτω! Οσο για την ερευνα με συμφερουν&τα 2...αν&ο γιος τωρα αρχιζει να μ μοιαζει! Οταν γεννηθηκε&για αρκετους μηνες ηταν ιδιος ο αντρας μ!

cPQop2.png2orjp2.png

Γειά σας και από μένα!!! Σήμερα το μενού έχει τσιπούρα στη λαδόκολλα με μπόλικο λαδολέμονο και πατατες τηγανιτές.

Τανιου πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό!!!

Και γω θα ξεκινήσω γυμναστική γιατί η πλάτη μου με πεθαίνει!!! Κατά τα άλλα η δροσια πια είναι απολαυστική!!

AoL1p3.png

Καλημέρα!!! Μόλις επέστρεψα από καθαρισμό στα δόντια μου και voila :D:D:D

Μαράκι, καλή αρχή στη γιόγκα!!! Θα νιώθεις απίστευτη ευφορία και ευτυχία μετά!

Για τη σοκολάτα και τα "γλυκά" μωρά δεν το νομίζω, αλλά πολύ θα 'θελα το φατσουλάκι μου να μου μοιάσει!

Εμείς σήμερα φασολάκια (μπλιαχ) και για βράδυ μάλλον μπιφτεκάκι στη σχάρα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τωρα εκατσα λιγο να σας απαντησω.... Σας ευχαριστω πολυυυ ολες για τις ευχες... Ενα αγχος το εχω η αληθεια ειναι..... Ελπιζω να ειναι και σε καλη θεση να μπορεσουμε να τον χορτασουμε!!!!!

Τανιου πολυ ωραια η ερευνα.... Μας συμφερει εμας τις αγορομανες... Αλλα εμενα δεν θα με χαλουσε και ενα ξανθουλικο μπομπιρουλι ιδιο με τον πατερα του..... Ο 2ος γιος που θα κανουμε θα μοιαζει σε μενα συνεπως στον πατερα μου και θα παρει και το ονομα του!!!!! Οριστε παραλληρημα με επιασε απο το αγχος!!!!!!!! Εγω φασολακια κανω σημερα....Αν και θα προτιμουσα την τσιπουρα της Βαλεντινας.....

HmwTp3.png

Ναι ωραία έρευνα για εμάς της γλυκατσουδες όπως έλεγαν οι αρχαία παν μέτρο άριστα. Άμα θυμάμαι καλά κιόλας :)

Πλάκα πλάκα διάβασα κάπου ότι της εκκλησίας απαγορευουν να κάνουμε γιόγκα γιατί λένε ασπαζεσε τον βουδα κουβέντα να γίνεται σσσσ στους παπάδες.. :D :D

Εδώ Γερμανία έχει ένα μάθημα Poll dancing να πάω με την κοιλιά στο στόμα η ώρα 15 ευρώ χαχαχαχαχα

εγώ δεν ξέρω τι να φάω σήμερα μάλλον θα βολευτω από το μαγαζί γιατί βαριέμαι το μαγείρεμα κάθε μέρα...

Άμα βγάζει μαλλιά από τώρα ω ρε καουρες 4 μήνες ακόμα...

Ο άντρας μου είναι ολοιδιος ο μπαμπάς του ισχυρή ποντιακη ρίζα θεσσαλονικιος ντε :) α και είναι ξανθός γαλαζοματης. Εγώ από την άλλη Καλαμάτιανο σκωτσεζικα γονίδια ολοιδια η μανούλα μου εκτός την μύτη της την γαλλικη που είναι σκωτσεζικα γαλλοφερνει αλλά λίγο πιο μεγάλο κόκκαλο. Είμαι καστανή με μελλια ματιά και ο νταντι μου ήταν πρασινοματης που 2 αδέρφια μου τα πήραν. Τεσπα αρχίζω και μιλάω στο μωρό θα βγει κ θα πει σκασε μάνα :D χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Λάθος του κορεκτορα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

γεια κ απο μενα!

σκορπινα καλωσηρθες!!!μ αρεσει που ειμαστε απο παντου!!!!

τζο η απο κατω μου καθε μερα εβγαζε βολτα τον σκυλο βολτα μαζι με το μωρακι της κολλημενο πανω της στον μαρσιπο.ηταν φασκιωμενο μεσα στα ρουχα κ μια χαρα ηταν. τωρα για τα εμπορικα η παιδιατρος της αδερφης μου της ειχε πει οτι ειναι θερμοκηπια μικροβιων τον χειμωνα κ τα φοβαμαι. να ρωτησεις ομως κ τον παιδιατρο σας οταν ερθει η ωρα την γνωμη του.

τανιου τελειο το σιτε!!!τα ξεκαθαριζει ολα....καλα κ τα δυο μαζι δεν ξερω αν θα την παλεψω αλλα πολυ θα μου αρεσε να εχουμε ενα εγω κ ενα ο μπαμπας μας....

καθυ μου με το καλο ο σουπερ υπερηχος!!!

σουπερ μαρακι που θα πας για γιογκα!!!καλη αρχη!!

πηγα κ εγω για τις εξετασεις μου(καλα μας αποτελεσματα φουντουκακι) στο ιασω κ παρακολουθησα κ ενα σεμιναριο εκει. νομιζω οτι στην θεωρια ειμαι ετοιμη απο ολα αυτα που εχω διαβασει...στην πραξη να δουμε!!!με πηραν κ απο το κεντρο κ ο γιατρος δεν μπορει την τεταρτη κ θα παμε αυριο τριτη.γιουπι!!!!!!αυριο θα δουμε τα ζουζουνοποντικακια μας!!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Γεια σου, αστεράκι! Καλά αποτελέσματα! Τι εξετάσεις έκανες;

Ωραίο το σεμινάριο; Λοιπόν, πήγα πάμπλικ το πρωί και σε σκεφτόμουν, γιατί πήρα το βιβλίο της πατσούρου και εκεί είχε κι ένα β΄τόμο πατσούρου που δεν το πήρα γιατί ασχολιόταν με ειδικές περιπτώσεις θηλασμού, μικρούλι ήταν συμπληρωματικό και μέσα σ' αυτές που το ξεφύλλισα ήταν και τα δίδυμα. Είχε φωτογραφίες, συμβουλές κλπ. Αυτό που πήρα εγώ, ένα μεγάλο, είναι με τις πρακτικές συμβουλές και γενικές περιπτώσεις αλλά με πολλή ανάλυση για κολικούς, διατροφή κλπ και έχει και ένα cd.

Αυτό που λες για τους κλειστούς χώρους έχεις δίκιο, καλύτερα στον καθαρό αέρα, άλλωστε εδώ Αθήνα ποτέ δεν έχουμε βαρύ χειμώνα, Ιανουάριο μήνα πέρυσι και καθόμουν έξω στη λιακάδα για καφέ. Ε, με τον μπέμπη φασκιωμένο φουλ μια χαρά θα είμαστε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Jo Επειδή θα βγω κ γω και θα περάσω από το public, σε το τιμή είναι το βιβλίο;

To πήρα 27 ευρώ γιατί είμαι κι ανυπόμονη, αλλά αν το παραγγείλεις online κάνει 19, εγώ βιάστηκα. Πάντως έχω παραγγείλει πολλά από κει, έρχονται σε 2-3 μέρες.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλά μας αποτελέσματα αστερακι μου !! Άντε θα τα δείτε νωρίτερα τα νινακια σας τι καλαααα!! Τι σεμινάριο ήταν?

Ή Κάθυ πρέπει να έχει ξεκινήσει για την μεγάλη ώρα!! Στέλνουμε θετική ενέργεια και σκέψη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

To πήρα 27 ευρώ γιατί είμαι κι ανυπόμονη, αλλά αν το παραγγείλεις online κάνει 19, εγώ βιάστηκα. Πάντως έχω παραγγείλει πολλά από κει, έρχονται σε 2-3 μέρες.

Από που μπορείς online να παραγγειλεις? Έχει διάφορα αν είναι να τα παραγγειλω από το ίντερνετ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...