Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Συνηθως στον θηλασμο δ παιρνεις γτ οι τροφες που μπορειςνα φας ειναι συγκεκριμενες&κυριως υγρα! Επισης κουραζεσαι&αρκετα με αποτελεσμα την απωλεια ενεργειας&τα συχνα γευματα! Σουπες, ροφηματα για θηλασμο&μπυριτσα χωρις αλκοολ βοηθανε αρκετα! Οντως οτι κιλο ειν να φυγει,θα φυγει, απλα οσα ειναι "δικα σου"&οχι εξ ολοκλκηρου λιπος δ φευγουν τοσο ευκολα!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=640

Οδηγίες θηλασμού από το λητω

Και βίντεο από το YouTube

Υγειης μωρακια να έχουμε και τα κιλά κάποια στιγμή της εγκυμοσύνης θα τα χάσουμε :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Kαλημέρα!!!

Κάθυ μου, καλή επιτυχία!!! Θα συναντηθείς με τον μπεμπάκο σου αναλυτικά και για ώρα!!! Εύχομαι μόνο καλά αποτελέσματα που έτσι θα είναι!

Κοριτσάκια μου, για το θηλασμό υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση! Φυσικά και χάνεις πολλά κιλά και εύκολα, γιατί χάνεις λίπος καθαρό και πολλές θερμίδες. Ε, τώρα άμα τρως 2 σοκολάτες τη μέρα, κιλά δε χάνεις, είπαμε! Σε μια περίοδο που όλο κάθεσαι και θηλάζεις, πρέπει να κάνεις κι υγιεινή διατροφή για να τα χάσεις. Πάντως τα χάνεις πολύ πιο εύκολα και είναι λίπος και όχι σωματικά υγρά ή μυικός ιστός σε σχέση με μια μανούλα που δεν θηλάζει και δεν καταβάλλει όλη αυτή την προσπάθεια το σώμα της.

Επίσης, από διατροφή στο θηλασμό δεν υπάρχουν περιορισμοί, σε αντίθεση με ό,τι πιστευόταν παλιά ή ό,τι θα σας πουν γιαγιάδες ή θείες. Όσο πιο πολλές υγιεινές τροφές φάτε με ποικιλία και έτσι μέσω του θηλασμού έμμεσα φέρετε με αυτές σε επαφή το μωράκι σας, τόσο πιο πλούσιο θα είναι το γάλα σας, θα αποφευχθούν αλλεργίες κλπ. Ούτε όσπρια, ούτε μπαχαρικά, ούτε καυτερά, ούτε ξηροί καρποί απαγορεύονται. Μόνο το αλκοόλ και το κάπνισμα και η υπερβολική καφεΐνη. Κι επίσης ίσως τα γαλακτοκομικά αγελάδας και αυτό μόνο αν εμφανίσει αλλεργία στα γαλακτοκομικά το μωράκι. Επομένως, ενημερωθείτε από σωστές πηγές, από παιδιάτρους, συμβούλους, διαβάστε κυρίως, γιατί θα ακούσετε διάφορα και πολύ αντικρουόμενα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλή εβδομάδα με υπέροχα νέα!! Καλούς υπερήχους !!! Και ζωηρά μωρακια!!

Κάθυ κάνε την αρχή αυτή την εβδομάδα και δώσε μας τα ευχάριστα νέα!! Όλα θα είναι μια χαρά!! 6το απόγευμα έχεις άρα κατά της 9 με 9 μισή θα περιμένουμε νέα!!

Εγώ σηκωθηκα 7 το πρωί με πήγε ο αντρουλης στο μικροβιολογικό έκανα τις εξετασουλες και το απόγευμα θα είναι έτοιμες!! Φυσικά μόλις γυρισαμε ξάπλωσαν και ξανά κοίμηθηκα μεχρι της 11 οπότε χορτασα και ύπνο!!

Σήμερα δεν ξέρω τι θα φάμε ακόμα!! Εσεις τι θα κανετε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα στις μανουλες

Μην αγχωνεστε μς το θηλασμο καθε εμπειρθα ειναθ προσωπικη

Θελει προγραμματακι εγω δεν ειχα κ παλι καλα δεν εμιναν πολλα κιλα

Τωρα στο δευτερο οπως τωρα προσεχω ετσι θα κανω με το καλο κ στο θηλασμο

Το βασικοτερο ειναι να ειμασρε εμεθς καλα κ τα μωρα μας

Τελος τα υπολοιπα γινονται

Εγω γιουβερλακθα

Μιαμ μου αρεσουν οι δουπιτσες

Κοριτσια βουλωνουν τα αυτια σας?

Ειναι εκνευριστικο τοχω σε ολη την εγξυμοσ

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=640

Οδηγίες θηλασμού από το λητω

Και βίντεο από το YouTube

Υγειης μωρακια να έχουμε και τα κιλά κάποια στιγμή της εγκυμοσύνης θα τα χάσουμε :)

Πολύ ωραία Τανιου μου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όσο για τα κιλά δεν με απασχολεί καθόλου κάποια στιγμή θα φύγουν!! Ο μητρικός θηλασμός όμως δεν έρχεται ξανά είναι για λίγους μήνες έως ένα χρόνο ανάλογα την δουλειά της μανουλες!! Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω για 8μηνες μέχρι να γυρισω στην δουλειά να το θηλασω!! Μπορεί μετά να κάνω και αποθήκευση σε καταψυκτη μέχρι και ενός έτους να πίνει απ το δικό μου!! Όλα θα γίνουν ας έρθουν τα μωρακια μας με το καλό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Χρόνια Πολλά αν υπάρχουν εορτάζουσες ή έχετε κπ να γιορτάζει! Εμείς πήγαμε εκκλησία με τον μικρό το πρωί και μετά τον άφησα στην μαμά μ μέχρι το απόγευμα για να κάνω καμιά δουλειά! Από φαγητό πατατούλες φούρνου και σαλάτα ντομάτα!

Κάθυ καλά αποτελέσματα να έχεις και να γίνει καλή αρχή γι'αυτή την εβδομάδα!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα στις μανουλες

Μην αγχωνεστε μς το θηλασμο καθε εμπειρθα ειναθ προσωπικη

Θελει προγραμματακι εγω δεν ειχα κ παλι καλα δεν εμιναν πολλα κιλα

Τωρα στο δευτερο οπως τωρα προσεχω ετσι θα κανω με το καλο κ στο θηλασμο

Το βασικοτερο ειναι να ειμασρε εμεθς καλα κ τα μωρα μας

Τελος τα υπολοιπα γινονται

Εγω γιουβερλακθα

Μιαμ μου αρεσουν οι δουπιτσες

Κοριτσια βουλωνουν τα αυτια σας?

Ειναι εκνευριστικο τοχω σε ολη την εγξυμοσ

Rose μου ναι βουλωνουν όχι κάθε μέρα αλλά είναι στιγμές που νιώθω ότι ανεβαινουμε υψόμετρο και βουλωνουν!! Τέλεια τα γιουβαρλακια !! :-D

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Χρόνια Πολλά αν υπάρχουν εορτάζουσες ή έχετε κπ να γιορτάζει! Εμείς πήγαμε εκκλησία με τον μικρό το πρωί και μετά τον άφησα στην μαμά μ μέχρι το απόγευμα για να κάνω καμιά δουλειά! Από φαγητό πατατούλες φούρνου και σαλάτα ντομάτα!

Κάθυ καλά αποτελέσματα να έχεις και να γίνει καλή αρχή γι'αυτή την εβδομάδα!

Χρόνια πολλά Μαρακι μου και μπράβο σου που εκκλησιαστικατε κιόλας!! Εγώ λέω να κανείς λίγες δουλιτσες και μετά να αραξεις και να απολαύσεις ξεκούραση αφού δεν θα τον έχεις τον ζουζουνο σου!! Ωραίες οι πατατουλες μου δώσες ιδέα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χρόνια πολλά Μαρακι μου και μπράβο σου που εκκλησιαστικατε κιόλας!! Εγώ λέω να κανείς λίγες δουλιτσες και μετά να αραξεις και να απολαύσεις ξεκούραση αφού δεν θα τον έχεις τον ζουζουνο σου!! Ωραίες οι πατατουλες μου δώσες ιδέα!!

Κτ τέτοιο σκοπεύω να κάνω...έπλυνα τις βεράντες, συμμάζεψα ελαφρά καθιστικό και υπνοδωμάτια και τώρα σίδερο! Δ φαντάζεστε τι χαρά έχω...βρήκα σχολή χορού στα Τρίκαλα που κάνουν γίογκα εγκύων και από αύριο λέω να ξεκινήσω:)

cPQop2.png2orjp2.png

Κτ τέτοιο σκοπεύω να κάνω...έπλυνα τις βεράντες, συμμάζεψα ελαφρά καθιστικό και υπνοδωμάτια και τώρα σίδερο! Δ φαντάζεστε τι χαρά έχω...βρήκα σχολή χορού στα Τρίκαλα που κάνουν γίογκα εγκύων και από αύριο λέω να ξεκινήσω:)

Τέλεια Μαρακι άντε άλλη μια fit εγκυουλα!! Να μας πεις κ εσύ τις εντυπώσεις σου!! Εμείς εδώ είμαστε λίγο μακρυά από τέτοια οπότε δεν πειράζει θα μας μεταφέρεται εσεις στο κλίμα!! :-D

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια κάτι με έπιασε εχθές και δεν μπορούσα να κοιμηθώ καουρες η παλιδρομιση φούσκωμα ψηλά στο στήθος.. με αποτέλεσμα να κοιμηθώ 6 το πρωί με ξύπνησε και ο άντρας μ 11 η ώρα να του κάνω πρωινό και κουτουλαω κανονικά βρήκα εχθές ένα άρθρο. Περί σοκολάτα και εγκυμοσυνη που με είχαν πριξει Ελλάδα δεν κάνει να τρώω. Και για της αγορομανες.. . Τα κάνω επικόλληση παρακατω:

Οι γυναίκες που αγαπούν τη σοκολάτα κάνουν πιο «γλυκά» μωρά

Όχι ότι χρειαζόσασταν δικαιολογία για να φάτε μια σοκολάτα, αλλά είναι ωραίο να ξέρετε ότι θα κάνει καλό και στο μωρό σας. Έρευνα που έγινε στη Φινλανδία έδειξε ότι η σοκολάτα δεν είναι μόνο απόλαυση για τη μαμά αλλά έχει και θετικές επιπτώσεις στο έμβρυο! Ερευνητές μελέτησαν στοιχεία από 300 νέες μητέρες και διαπίστωσαν ότι όσες έτρωγαν μία σοκολάτα την ημέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκαναν μωρά πιο κοινωνικά, λιγότερο αγχωμένα και γενικά πιο «εύκολα» σε σχέση με τις γυναίκες που έτρωγαν σοκολάτα μια φορά την εβδομάδα, λιγότερο συχνά ή καθόλου. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι επειδή η σοκολάτα προκαλεί έκκριση ενδορφινών περιορίζει την παραγωγή των ορμονών του στρες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ταμπεραμέντο του εμβρύου.

Τα αγόρια είναι πράγματι «παιδιά της μαμάς»

Έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα αγόρια μοιάζουν κυρίως στη μητέρα τους; Η επιστήμη εξηγεί το λόγο: Ένα κορίτσι έχει δύο χρωμοσώματα Χ και κληρονομεί το ένα από τη μητέρα και το άλλο από τον πατέρα της. Τα αγόρια από την άλλη έχουν ένα χρωμόσωμα Χ που παίρνουν από τη μητέρα και ένα Υ από τον πατέρα. Το χρωμόσωμα Χ είναι πολύ μεγαλύτερο από το Υ και περιέχει πολλαπλάσιο αριθμό γονιδίων. Έτσι, ενώ το κορίτσι παίρνει σχεδόν μοιρασμένα τα γονίδιά της από τους δύο γονείς, το αγόρι είναι ελαφρώς περισσότερο γενετικά συνδεδεμένο με τη μητέρα του.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...