Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Nαι, Βαλεντίνα, εκεί πάνω έχετε άλλες θερμοκρασίες! Αλλά εγώ σκεφτόμουν ότι και για το σούπερ θα με βολέψει και για να τον βάλω μέσα και να πάω σε ένα κλειστό εμπορικό να πιω καφέ με μια φίλη μου και στην ανάγκη με το αυτοκίνητο στο καθισματάκι και μετά με το σλινγκ σε κλειστό χώρο. Ευκαιρίες να βγούμε θα βρούμε και το χειμώνα, γιατί μια έξοδος μπορεί να σε σώσει εκείνες τις μέρες που θα θέλει ανέβασμα η ψυχολογία μας!

Κι εγώ το σκέφτομαι το μέι τάι, Χριστίνα, αν και αυτή η γνωστή μας μου πρότεινε σλινγκ για τα θηλασμό. Αλλά ίσως τα πάρω και τα δύο, πρώτα σλινγκ και μετά και μέι τάι. Θα πάω κι εγώ από κοντά και βλέπουμε. Ήδη πάντως με φαντάζομαι να αράζω βόλτα στο άλσος και να τον θηλάζω εκεί μέσα που θα 'ναι ζεστός και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φτιάχνομαι :rolleyes: Πάω τώρα να χαζέψω το καροτσάκι, σ' ευχαριστώ πολύ!

Ρόουζ μου, μπορεί και να μην τη χρειαστείς τόσο, αλλά αν είναι μέσα στην αμοιβή γιατί να μην την έχεις για έξτρα στήριξη; Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί να βάζει στη θέση τους και γιαγιάδες/θείες που θα 'χουν άποψη, ο άντρας μου δηλ. το σκέφτηκε. Μου λέει θα το 'χει πει η μαία, τέλος, οι υπόλοιπες απόψεις περιττεύουν.

Σε αυτό συμφωνώ Jo γι αυτό εξαρχής είπα ότι είναι καλή ιδέα για το πάρκο που ανέφερες είχα ένσταση σκεπτομενη τις καιρικές συνθήκες που έχουμε εδώ στις οποίες Κομοτηνή έχει ανυπόφορη υγρασία στη Θεσσαλονίκη επίσης αλλά μας σώζει ο Βαρδαρης. Εννοείται πως η ψυχολογία πρέπει να είναι καλή αλλιώς πως θα ανταποκριθουμε. Εξάλλου πρέπει να είσαι του μέσα για να αντέξεις και γω δεν είμαι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια οταν η ατμοσφαιρα ειναι καθαρη δλδ οχι σκονη κτλ τοτε εννοειται εξω μου τοχε πει κ η μαια κ ο παιδιατρος απλα προσοχη σε ατομα που μπορει νανσι κρυωμενα κτλ κτλ

Κοριτσια με το θηλασμο τα παιδια παιρνουν τοσα αντισωματα που θα παθετε πλακα εχω παραδειγματα κ αξιζει

Αφηστε που γλιτωνουμε αποστειρωση κ ολη τη δθαδικασια

Εχει γκρινσι το μωρο τσουπ στηθος οπου κ να σαι κ ηρεμει

Εγω τον θηλασα για 8μηνες

Γιανα μαι ειλικρινης προγραμμα δεν ειχα βαλει οποτε ζητουσε εδινα

Που σημαινει ανα 1.5ωρα τον ειχα στηθος το μονο αρνητικο σε μενα ηταν οτι επειδη θηλαχα τοσο συχνα πεινουσα σα τρελη οταν λεω τρελη τρελη αν δεν ετρωγα θα παθαινα κατι

Κ μου το εξηγησε ο γιατρος γινοταν αυτο γιατι μου σπορροφουσε ολη την ενεργεια κενω μες τη μερα μπορει μετο θηλαδμο κ ενα κιλο να χασεις με τοση μασα συνηθησα μετα κ δυσκολευομουν να χασω τα κιλα

Αλλα αξιζει για τα παιδακια μας

Aχ, ναι, γι' αυτό μου έλεγε και μια φίλη μου, ότι τα κιλά που έχασε με τη γέννα τα πήρε επειδή πεινούσε σαν τρελή στο θηλασμό! Χάνεις 1 κιλό λίπους το μήνα ή 500 θερμίδες λίπους τη μέρα και μάλλον σου ανοίγει η όρεξη! Κι εκεί μας είπαν ότι ο θηλασμός δεν έχει πρόγραμμα, το μωράκι κανονίζει πόσο συχνά θέλει κι αυτό αλλάζει με τους μήνες αναλόγως των αναγκών του και των αλμάτων ανάπτυξης. Είναι άλλη ιστορία ο θηλασμός, άλλη το ξένο γάλα όπου εκεί μπαίνει πρόγραμμα γιατί το μωρό μπουκώνεται με πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από όση έχει ανάγκη στην αρχή και έτσι "βαραίνει" και κοιμάται με τις ώρες στις αρχές. Ό,τι βγει στην κάθε μανούλα, σημασία έχει ότι όντως οι δυσκολίες του θηλασμού στην αρχή σε αποζημιώνουν έπειτα κι εσένα και το μωρό με το παραπάνω.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι τζο μου οπως βγει στη καθρ μανουλα δε χρειαζεται αγχος εγω οταν γεννησα μουχε πει η μαια να τον βαλω στηθος μετα την πρωτη επισκεψη

Δεν την ακουσα κ απο περιεργεισ τον εβαλα αμεσψς κ το πιασε κ ετσι ξεκινησαμε

Οχι αγχος κοριτσια

Εμενα επειδη δε χορταινε επειδη τπ μητρηκο πιο ελαφρυ απτο ξενο απτους 6μηνες μεχρι τους 8το βραδυ ετρωγε ανα μια ωρα

Η αληθεια ταχα παιξει

Δε θα ακουτε τπτ κ δε θα επιρεαζεστε οτι κ αν σας πουν τα πρεπει να τα κρατουν για τους εαυτους τους κ σεις να κοιτατε να κανετε οσα εσεις υποφερετε θηλασες 10μερες? Δεν εχει σημασια αρκει που δωσαμε εστω κ λιγο οχι πιεση

Εχεις δικιο για τη μαια σα στηριξη μες το χειρουργείο θα τη χρειαστω

Καλως ορισες σνουπι με το καλο το μωρακι σας

Διαφημίσεις

Good morning όμορφες!!!!

Βλέπω το σλινγκ παίρνει πόντους!!!! Βασικά εμένα δε μου αρέσει η ιδέα του μαρσιπου δε ξέρω γιατί...φοβάμαι...

Η μπέμπα της ξαδερφης μου είναι 4 μηνών μια χαρά την έχει στο πορτ μπεμπε απ το καρότσι..

Έχει ωραία μέρα σήμερα...

Και εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις κιλά στον θηλασμό..Αλλά πρέπει να κρατηθώ...βλέπετε του χρόνου πρώτα ο Θεός θα παντρευτούμε κ με θρησκευτικό μαζί με την βάφτιση του μπέμπη,μην είμαι καμιά βουβαλα

είμα

wyEhp3.png

Χαιρετε τσουπριτσες!!!! Πως ειστε;;;; Εγω παντως θα συμφωνησω με την Βαλεντινα γιατι εχουμε τις ιδιες και χειροτερες καιρικες συνθηκες. Εδω και Φλεβαρη μπορει να χιονιζει. Οποτε το μωρο θα μενει με τον μπαμπα του 1 ωρα για να παω εγω καπου.... Γενικα τα πορτ μπεμπε ξερω οτι ειναι μεχρι 6 μηνων. Αντε ας τα κρατησουμε και μεχρι 4. 2 μηνες μονο μου φαινεται υπερβολη. Τοοοσο πολυ θα μεγαλωσουν;;; Τωρα ειναι και τι βολευει την καθεμια.... Κι εγω δεν νομιζω να με βολευε το σλινγκ....

HmwTp3.png

Γεια σας μανούλες κ απο μένα!καλώς σας βρήκα!περιμένω 29 Ιανουαρίου το baby no3!:-):-)είμαι από Κρήτη!Ζωη να χουμε από ότι βλέπω..πολλά γεννητούρια!σε όλες μας με το καλό!

Χαιρετε τσουπριτσες!!!! Πως ειστε;;;; Εγω παντως θα συμφωνησω με την Βαλεντινα γιατι εχουμε τις ιδιες και χειροτερες καιρικες συνθηκες. Εδω και Φλεβαρη μπορει να χιονιζει. Οποτε το μωρο θα μενει με τον μπαμπα του 1 ωρα για να παω εγω καπου.... Γενικα τα πορτ μπεμπε ξερω οτι ειναι μεχρι 6 μηνων. Αντε ας τα κρατησουμε και μεχρι 4. 2 μηνες μονο μου φαινεται υπερβολη. Τοοοσο πολυ θα μεγαλωσουν;;; Τωρα ειναι και τι βολευει την καθεμια.... Κι εγω δεν νομιζω να με βολευε το σλινγκ....

Κάθυ και σε σκεφτόμουν όταν έγραφα. Έφαγα σε σας μια σχολική χρονιά το - 19 σχεδόν 3 μήνες μετά βελτιώθηκε πήγε - 6. Εγώ τη βόλτα στο πάρκο την ονειρεύομαι άνοιξη να την απολαμβανουμε και οι δύο και όχι να τουρτουριζουμε. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές για να μην πάθουν τα νεύρα μας μες το σπίτι.

Σκορπινα Κρήτη από που??? Άλλη σχολική χρονιά ήμουν σε 2 σχολεία σε δύο χωριά του Ηρακλείου

AoL1p3.png

Εεε ναι... Δεν αστειευευαι ο καιρος εδω... Εμεις ευτυχως ειμαστε στην εξοχη σχετικα. Εχουμε και αυλη οποτε αν το επιτρεπει ο καιρος θα μας χτυπα λιγο το αερακι...

Σκορπινα καλως ηρθες!!!! Με το καλο το 3ο σου παιδακι... Να χαιρεσαι τα αλλα 2!!!! Εσυ τι περιμενεις;;;; Ασε να μαντεψω.... Αγορι;;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια :):):)

Καλώς ήρθες σκορπίνα με το καλό κ το τρίτο μωρακι σου :):):)

είμαστε πολλές εδώ και με αγοράκια οι πιο πολλές.... :D :D

Κορίτσια είδα μιλουσατε για μει ται δεν ήξερα τι είναι αυτό κ βρήκα ενα σιτε γενικά να εξηγεί και να συγκρίνει διάφορα τύπου μασιμπο ρινγκ κτλ. Έχει ενότητα και για δίδυμα για το αστερακι. Και έχει κ συμβουλες για θηλασμό με το Μέι τάι ή ρινγκ

http://www.babywearing.gr/Babywearing/poio_marsipo_na_parw.html

Έχω βάλει νεο πληκτρολογιο και με έχει ταράξει στα λάθη χαχαχα)

:):):)

Επεξεργάστηκαν by Taniou
λαθη

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλησπέρα συνεγκυούλες...το πρωινό της Κυριακής μας ήταν πολύ ωραίο, ξεκουραστήκαμε το μεσημέρι και μας περιμένει ένα εξίσου γεμάτο και απολαυστικό απόγευμα! Εγώ στο 1ο είχα πάρει ring sling και με βόλεψε αρκετά που ήταν τέλος Οκτώβρη...βόλευε για γρήγορη βόλτα στο σούπερ! Ουτως ή άλλως οι βόλτες μας ξεκίνησαν Μάρτιο! Η καθεμία θα κρίνει πότε&πώς θα ξεκινήσουν οι βόλτες!

Σκορπίνα καλώς ήρθες! Με Το καλό το 3ο παιδάκι σου! Τι διαφορά έχουν τα παιδάκια σου??? Τι είναι και τι περιμένεις τώρα???

cPQop2.png2orjp2.png

Αγαπες μην ακουτε τι λενε η μια και η αλλη...!!!

Οσο για τα κιλα στον θηλασμο ειναι μυθος, και εγω ετσι ηξερα σαν πρωτομανα στον γιο μου και ειχα απελπιστει, καμια σχεση ομως, τοτε ειναι που πρεπει να κανεις σουπερ διατροφη, να τρως καλες τροφες και οχι τα ετοιμα, γιατι ολα αυτα που τρως περνανε στο γαλα και δεν κανεις καλο στο παιδι, οποτε λιγα και καλα μετα τραβαει και το μικρο και αμπρα καταμπρα πανε τα κιλακια χωρις να το καταλαβεις!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...