Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βιργινία μου, καλημέρα! Πες μου τι σ' αρέσει από τικεράκια, ΠΗΤ και τελευταία περίοδο να σου φτιάξω τικεράκι να σου το στείλω με πμ και να το επικολλήσεις εσύ μόνη σου στον Πίνακα Ελέγχου>Υπογραφή μετά αν θες!

Για το Έλενα θα σου πω, περίπου στον 7ο-8ο σου λένε να πας για τα μαθήματα! Έχουμε ακόμα λίγους μήνες!

Τζο μου ευχαριστώ, ξέρεις τι πρόβλημα έχω με το τικεράκι το φτιάχνω , το βάζω στην υπογραφή κανονικά και μπαίνει στα μηνύματα αλλά την επόμενη ημέρα δεν προχωρά δηλαδή π.χ. από 23 κ 7 να πάει 24 εβδομάδων. Δηλαδή τώρα θα πατήσω να το δείς από κάτω είναι από την προηγούμενη εβδομάδα που το έφτιαξα..δεν προχωρά!

ΠΗΤ έχω 04/01/15 όλα μια χαρά είναι μην προβληματίζεσαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κορίτσια!!

Πολύ ύπνο εριξα παλι! Λοιπόν πιστεύω ότι ναι είναι πολλα τα λεφτά για τις μαίες και για συμβούλους θηλασμού αλλά σκεφτείτε ποσό πραγματακια αγοράζουμε για τα μωρακια μας άχρηστα που δεν τα χρειάζονται στην ουσία και δίνουμε ένα σωρό λεφτά ενώ τα λεφτά που θα δώσεις σςε ένα σύμβουλο θηλασμού θα είναι σωτήριο για σένα και φυσικά για το μωρακι που το έχει πολύ μεγάλη αναγκη το γαλατάκι της μανουλας και είναι αυτό που στην ουσία χρειάζεται πολύ και όχι τα λουτρινα και τα παραπάνω επιπλακια και γυμναστήρια και ότι άλλο προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι τέλεια και απαραίτητα για το νινακι!! Εξάλλου πόσες φορές θα χρειαστεί να τον πάρεις τον σύμβουλο θηλασμού ??

Θα ψαχτω κ εγώ και θα ρωτησω και τον γιατρό μου πως μπορώ να κανω και εγώ μαθήματα θηλασμού!!

Έχω και την μαμά μου να μου λέει εγώ 3 παιδιά θηλασα θα σε βοηθήσω εγώ αρκεί να έχεις υπομονή, αυτή θήλαζε ακόμα την αδερφή μου όταν έμεινε έγκυος σε εμένα έχουμε ενάμιση χρόνο διάφορα με την αδερφουλα!! Εντάξει σίγουρα θα χρειαστεί τις συμβουλές της γιατί θα με βοηθήσουν αλλά θα ήθελα να παρακολουθησω και κανένα σεμιναριο όλο και κάτι θα πάρω !!

Εμείς σήμερα μπάμιες με κοτόπουλακι και σαγανάκι με λουκάνικα συνταγή του Δρισκα !!

Jo μου καλά να περάσετε και μην νοιάζεσαι για τα κιλακια δεν έχεις ανάγκη αφού ο γιατρός ειπε να μην ασχολησε και να βάζεις ένα τον μήνα!! Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτή τη φορά έβαλα 2 για να δούμε την πέμπτη θα το πάθει το εγκεφαλικό ο γιατρός ή θα το γλιτώσει κ αυτή τη φορά!!χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα! Σημερα ο γιος μ με αποζημιωσε για τις3μερες αυπνιας&κοιμηθηκε ολο το βραδυ&μολις ξυπνησαμε...επιτελους να ξεκουραστω!!! Σημερα θα μαγειρεψει η μαμα μ μουσακα οποτε θασ παρω τους αντρες μ&θα παμε βολτα!

Τζο δ εχεις αδικο για το πορτ-μπεμπε αλλα να ξερεις οτι δ επιτρεπεται να μπει στη χουφτα-καθισμα αυτ/του πριν τους3μηνες το μωρο για τις βολτες&τις μετακινησεις τους! Οσο για τις ψευδοθηλες εγω εφτασα να πινει αιμα ο μικρος για να τις χρησιμοποιησω...

cPQop2.png2orjp2.png

Τζο μου ευχαριστώ, ξέρεις τι πρόβλημα έχω με το τικεράκι το φτιάχνω , το βάζω στην υπογραφή κανονικά και μπαίνει στα μηνύματα αλλά την επόμενη ημέρα δεν προχωρά δηλαδή π.χ. από 23 κ 7 να πάει 24 εβδομάδων. Δηλαδή τώρα θα πατήσω να το δείς από κάτω είναι από την προηγούμενη εβδομάδα που το έφτιαξα..δεν προχωρά!

ΠΗΤ έχω 04/01/15 όλα μια χαρά είναι μην προβληματίζεσαι!

Δεν προβληματίζομαι, η πητ χρειάζεται για να βγει σωστό το τικεράκι! Θα δοκιμάσω να σου φτιάξω το ίδιο και βλέπουμε αν προχωράει γιατί κάτι μπορεί να έγινε λάθος.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα κορίτσια!!

Πολύ ύπνο εριξα παλι! Λοιπόν πιστεύω ότι ναι είναι πολλα τα λεφτά για τις μαίες και για συμβούλους θηλασμού αλλά σκεφτείτε ποσό πραγματακια αγοράζουμε για τα μωρακια μας άχρηστα που δεν τα χρειάζονται στην ουσία και δίνουμε ένα σωρό λεφτά ενώ τα λεφτά που θα δώσεις σςε ένα σύμβουλο θηλασμού θα είναι σωτήριο για σένα και φυσικά για το μωρακι που το έχει πολύ μεγάλη αναγκη το γαλατάκι της μανουλας και είναι αυτό που στην ουσία χρειάζεται πολύ και όχι τα λουτρινα και τα παραπάνω επιπλακια και γυμναστήρια και ότι άλλο προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι τέλεια και απαραίτητα για το νινακι!! Εξάλλου πόσες φορές θα χρειαστεί να τον πάρεις τον σύμβουλο θηλασμού ??

Θα ψαχτω κ εγώ και θα ρωτησω και τον γιατρό μου πως μπορώ να κανω και εγώ μαθήματα θηλασμού!!

Έχω και την μαμά μου να μου λέει εγώ 3 παιδιά θηλασα θα σε βοηθήσω εγώ αρκεί να έχεις υπομονή, αυτή θήλαζε ακόμα την αδερφή μου όταν έμεινε έγκυος σε εμένα έχουμε ενάμιση χρόνο διάφορα με την αδερφουλα!! Εντάξει σίγουρα θα χρειαστεί τις συμβουλές της γιατί θα με βοηθήσουν αλλά θα ήθελα να παρακολουθησω και κανένα σεμιναριο όλο και κάτι θα πάρω !!

Εμείς σήμερα μπάμιες με κοτόπουλακι και σαγανάκι με λουκάνικα συνταγή του Δρισκα !!

Jo μου καλά να περάσετε και μην νοιάζεσαι για τα κιλακια δεν έχεις ανάγκη αφού ο γιατρός ειπε να μην ασχολησε και να βάζεις ένα τον μήνα!! Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτή τη φορά έβαλα 2 για να δούμε την πέμπτη θα το πάθει το εγκεφαλικό ο γιατρός ή θα το γλιτώσει κ αυτή τη φορά!!χαχαχα

Τέλεια που θα 'χεις και άμεσες συμβουλές από τη μαμά σου!!! Δεν υπάρχει καλύτερο από μαμά που ξέρει πραγματικά. Η σύμβουλός φυσικά και αξίζει, η μαία είναι το θέμα, καμία σχέση η αμοιβή της και αμφίβολη η χρησιμότητα. Ειδικά επειδή μαίες θα έχει και το μαιευτήριο. Εκτός αν πραγματικά η μαία είναι πολύ έμπειρη και κάνει τη διαφορά για μια πιο ομαλή προσαρμογή! Κι εγώ 2 έβαλα αυτό το μήνα, δεν σκάω καθόλου, 3-4 μήνες μας μένουν να βγούμε όσο δεν πάει ακόμα :tongue:

Καλημερα! Σημερα ο γιος μ με αποζημιωσε για τις3μερες αυπνιας&κοιμηθηκε ολο το βραδυ&μολις ξυπνησαμε...επιτελους να ξεκουραστω!!! Σημερα θα μαγειρεψει η μαμα μ μουσακα οποτε θασ παρω τους αντρες μ&θα παμε βολτα!

Τζο δ εχεις αδικο για το πορτ-μπεμπε αλλα να ξερεις οτι δ επιτρεπεται να μπει στη χουφτα-καθισμα αυτ/του πριν τους3μηνες το μωρο για τις βολτες&τις μετακινησεις τους! Οσο για τις ψευδοθηλες εγω εφτασα να πινει αιμα ο μικρος για να τις χρησιμοποιησω...

Σου κανε δώρο ο γιος και η μαμά για ξεκούραστη Κυριακή!!!

Εξαρτάται πόσο θα διαρκεί η βόλτα με το καθισματάκι, άλλωστε στο πορτ μπεμπέ άντε να χωρέσει το πολύ 2 μήνες αν δεν είναι και μεγαλούτσικος ο μπέμπης. Εμείς τον πρώτο μήνα αποκλείεται να πάμε να κάτσουμε σε εστιατόριο με τον μπέμπη στο καρότσι, θα 'ναι και Φεβρουάριος, το πολύ πολύ να τον παίρνω με το σλινγκ για βόλτα στο κοντινό πάρκο, οπότε δεν θα παίρνω καν το καρότσι ούτε αυτοκίνητο. Ε, μετά το 2μηνο που θα 'χουμε βρει τους ρυθμούς μας και θα δοκιμάσουμε και μεγαλύτερη έξοδο στο πορτ μπεμπέ δεν θα χωράει ούτως ή άλλως, οπότε κάθισμα.

Ναι, για τις ψευδοθηλές εξαρτάται από την κάθε περίπτωση, εκεί μας τόνισαν ότι θήλαστρο και ψευδοθηλές δεν χρειαζόμαστε εξ αρχής να βρίσκονται στο σπίτι, αλλά φυσικά σε πάμπολλες περιπτώσεις αυτά τα δυο έσωσαν το θηλασμό. Προλαβαίνει κανείς να πάρει αν χρειαστεί αργότερα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγω εχω πάρει Σλινγκ για τον μπέμπη γιατι ειμαι κ υπέρμαχος του baby wearing αλλα πιστεύω πως ειναι κ πολυ βολικό για τον θηλασμό. Το καρότσι που διαλέξαμε εχει ενα μικρό πορτ μπεμπέ το οποίο μετατρέπεται σε κάθισμα αυτοκινήτου !Η αλήθεια ειναι οτι δεν σκόπευα να παρω πορτ μπεμπέ ούτως ή άλλως αλλα αφού τα χει 2 σε 1 μια χαρά! Κ ετσι βγαίνει κ πιο ελαφρύ το καρότσι συγκριτικά με τα αλλα.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η ιδέα για σλιγκ είναι πολύ καλή αλλά μέχρι ποιους μήνες βολεύει?? Μες το καταχειμωνο που θα γεννησουμε δεν νομίζω ο καιρός να ευννοησει βόλτες στο πάρκο πριν τέλη Μάρτη και νωρίς θα είναι για πάρκο

AoL1p3.png

Με μια φόρμα εξόδου απ' αυτές που είναι σαν παπλωματάκι και έχουν σκουφάκι όλα γίνονται! Εγώ αποκλείεται να αντέξω μέσα κλεισμένη για μήνες μέχρι την άνοιξη!

Χριστίνα, ποιο καροτσάκι πήρατε αν επιτρέπεται για να το χαζέψω; Επίσης, το σλινγκ σου έδειξαν πώς να το φοράς; Είναι εύκολο; Ρινγκ σλινγκ ή μέι τάι; Θα πάω στο αστ...κι να μου δείξουν αλλά χωρίς μωράκι πιστεύω θα 'ναι πιο δύσκολο να καταλάβω αν είναι πολύ περίπλοκο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Snoopy AE καλως ορισες στην παρεα μας!!!Με το καλο ο μπεμπης σου!!!

Ρε παιδια τι γινετε πια???Μαλλον ειμαστε σε λαθος ομαδα δεν υπαρχει αυτο με τοσους μπεμπηδες χαχαχα, το εδειξα στον αντρα μου και ειχε σκασει στα γελια...ειπε οτι οι αντρες σας εκαναν καλη δουλεια..!!!!!

Εχει ερθει η μαμα μου απο χθες το απογευμα και εχουμε πλακωθει στις δουλειες, παλι καλα καθαρισε το σπιτι...τι καλα που ειναι!!!

Η μπεμπα κανει παρτι στην κοιλιτσα μου και με τρελενει..!!!

Αυτο το sling το ηθελα και εγω αλλα μεσα στο καταχειμωνο τσαμπα λεφτα θα ειναι και το παρατησα αλλα καταταλα ειναι πολυ καλο και ευκολο στην χρηση του!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημερα κοριτσια αχ τι ωραιος καιρος χθες ταραξα τις σοκολατες

Λοιπον εμενα στο πρωτο ειχα παρει καροτσι 3σε 1 με βολεψε πολυ κ το πορτ μπεμπε γιατι το χρησημοποιησα μεχρι κ 4μηνων κ ηταν κ πολυ ανεπτυγμενος ο μικρος κ με βοηθησε γιατι τοχα μες το σπιτι πανω στο καροτσι κ κοβαμαι βολτες μες το σπιτι τον ειχα διπλα μου στον ιδιο χωρο κ ειχε κ καλο στρωματακι

Κοριτσια εγω τωρα στο δευτερο μαια να παρω ?

Εχει ο γθατρος μου κ εινσι μες τη τιμη

Το λεω επειδη θα κανω καισαρικη

Διαφημίσεις

Με μια φόρμα εξόδου απ' αυτές που είναι σαν παπλωματάκι και έχουν σκουφάκι όλα γίνονται! Εγώ αποκλείεται να αντέξω μέσα κλεισμένη για μήνες μέχρι την άνοιξη!

Χριστίνα, ποιο καροτσάκι πήρατε αν επιτρέπεται για να το χαζέψω; Επίσης, το σλινγκ σου έδειξαν πώς να το φοράς; Είναι εύκολο; Ρινγκ σλινγκ ή μέι τάι; Θα πάω στο αστ...κι να μου δείξουν αλλά χωρίς μωράκι πιστεύω θα 'ναι πιο δύσκολο να καταλάβω αν είναι πολύ περίπλοκο.

Καλά και γω δε θα καθησω μέσα στο σπίτι αλλά να τον βάλουμε στο αυτοκίνητο και να πάμε μια βόλτα σε φίλους θα το κάνω. Επειδή όμως και το Μάρτη εδώ πάνω κάνει - βαθμούς δε σκοπεύω να τον βγάλω βόλτα έτσι. Θα περιμένω την άνοιξη να μπορεί να απολαύσει το αεράκι που θα είναι ευεργετικό.

AoL1p3.png

δεν ξερω ακομα πως το φοράνε. Θα πάω κι εγω εκεί να μου δείξουν Jo , χρησιμοποιούν κούκλες για βοηθεια κ σκέφτομαι να παρω κι ενα mei tai γιατι νομίζω πως θα βολεύει περισσότερο. Το καρότσι που διαλέξαμε ειναι το Jane muum matrix .

Κι εγω δεν ορίζει να μείνω μεσα στο σπίτι. Θα το ντύνω καλα κ θα τις πάμε τις βόλτες μας! Δεν ειμαστε κ Γερμανία άλλωστε ,δεν ειναι πολυ βαρύς ο χειμώνας :)

fEEap3.png

l3Yip3.png

Nαι, Βαλεντίνα, εκεί πάνω έχετε άλλες θερμοκρασίες! Αλλά εγώ σκεφτόμουν ότι και για το σούπερ θα με βολέψει και για να τον βάλω μέσα και να πάω σε ένα κλειστό εμπορικό να πιω καφέ με μια φίλη μου και στην ανάγκη με το αυτοκίνητο στο καθισματάκι και μετά με το σλινγκ σε κλειστό χώρο. Ευκαιρίες να βγούμε θα βρούμε και το χειμώνα, γιατί μια έξοδος μπορεί να σε σώσει εκείνες τις μέρες που θα θέλει ανέβασμα η ψυχολογία μας!

Κι εγώ το σκέφτομαι το μέι τάι, Χριστίνα, αν και αυτή η γνωστή μας μου πρότεινε σλινγκ για τα θηλασμό. Αλλά ίσως τα πάρω και τα δύο, πρώτα σλινγκ και μετά και μέι τάι. Θα πάω κι εγώ από κοντά και βλέπουμε. Ήδη πάντως με φαντάζομαι να αράζω βόλτα στο άλσος και να τον θηλάζω εκεί μέσα που θα 'ναι ζεστός και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φτιάχνομαι :rolleyes: Πάω τώρα να χαζέψω το καροτσάκι, σ' ευχαριστώ πολύ!

Ρόουζ μου, μπορεί και να μην τη χρειαστείς τόσο, αλλά αν είναι μέσα στην αμοιβή γιατί να μην την έχεις για έξτρα στήριξη; Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί να βάζει στη θέση τους και γιαγιάδες/θείες που θα 'χουν άποψη, ο άντρας μου δηλ. το σκέφτηκε. Μου λέει θα το 'χει πει η μαία, τέλος, οι υπόλοιπες απόψεις περιττεύουν.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Βαλεντίνα εσείς είστε Γερμανία!!! :)

Δεν είμαι Γερμανία είμαι Σαλονικια που λόγω δουλειάς ζουμε Κομοτηνή αλλά και εδώ το μείον το εχουμε μέχρι τέλη Μάρτη. Θεσσαλονίκη δε τον Μάρτη πιάνει ο καλός βαρδαρης και στους +3 σου δίνει αίσθηση - 3

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...