Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος
  • Christina30........................ΠΗΤ 7/1... μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Βαρβάρα84........................ΠΗΤ 11/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουντούκι, μπορεί να κάνεις τη διαφορά!!! Αλλιώς θα έρθεις μετά βαΐων και κλάδων στο κλαμπ της περήφανης αγορομάνας, χεχεχ! Όπως και να 'χει θα το γιορτάσουμε το μπεμπάκι που μας έκανε τόσες τσαχπινιές μέχρι να αποκαλυφθεί!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Α, αστεράκι, ξέχασα: πολύ καλά το σκέφτεσαι αυτό με την καρτέλα στο Έλενα, δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά σίγουρα το νεογνολογικό του θα είναι καλύτερο από οποιουδήποτε ιδιωτικού. Οπότε ας υπάρχει για παν ενδεχόμενο! Το καλύτερο όλης της Ελλάδας είναι του Αλεξάνδρας πάντως. Λίγο χάλια από ανέσεις/πολυτέλεια/υπερήχους, αλλά σε όλα τα άλλα κορυφή.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Χριστίνα, μήπως εννοείς τη γι...α β...κη; Ναι, κι εμένα ο γιατρός μου είπε από 350-450. Αλλά τα κορίτσια στο σεμινάριο μου είπαν 200. Κυμαίνονται οι αμοιβές.

Οχι αλλη ειναι. Κοιτά οι περισσότερες μαίες δεν κάνουν απολύτως τιποτα. Το πολυ πολυ να έρθει αφού γεννήσεις στο δωμάτιο να σου δώσει πέντε συμβουλές θηλασμού.και παίρνουν 200-300?. Μια γνωστή μου που γέννησε με τον γιατρό μου μου είπε πως η δίκη του παίρνει γύρω στα 400 αλλα έρχεται σπίτι κ κανει πολυ δουλειά. Τωρα τι να πω...θα μάθω σύντομα!!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Snoopy καλωσηρθες στο παρεακι το τρελο!με το καλο το μπεμπουλινι σου!

Thanks τζο μου!μωρε στο θεωρητικό αυτο εχω διαβασει κ εγω.αλλα αν το 2ο σπαραζει στο κλαμα μεχρι να ερθει η σειρα του τι κανεις?φοβαμαι οτι απο το αγχος μου θα πελαγωσω...για αυτο θελω οποσδηποτε καποια κοπελα στο σπιτι να με κατευθυνει....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Φουντούκι, μπορεί να κάνεις τη διαφορά!!! Αλλιώς θα έρθεις μετά βαΐων και κλάδων στο κλαμπ της περήφανης αγορομάνας, χεχεχ! Όπως και να 'χει θα το γιορτάσουμε το μπεμπάκι που μας έκανε τόσες τσαχπινιές μέχρι να αποκαλυφθεί!

Χαχαχαχαχαχα σίγουρα !! Την πέμπτη θα έχουμε πρώτο τραπέζι πίστα με μπουκάλια γαλατάκια και χυμούς θα κερνω!! Εννοείται και φαγοσιμα :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Σνουπι Καλώς ήρθες στην παρέα!!! Και εγώ και το Μαράκι από Θεσσαλία είμαστε..από ποιά Περιοχή είσαι εσύ;

Φουντουκι εμένα υπολόγισε διπλή μερίδα χαχαχαχαχα!!!

Ποπο πολλά λεφτά οι μαιες!

wyEhp3.png

Σνουπι καλως ηρθες!!!! Με το καλο ο μπεμπουλης σου!!!!

Καλα ρε κοριτσια τι λεφτα ειναι αυτα για τις μαιες;;;; Ποποοο... Και οι συμβουλοι θηλασμου εξισου "τσουχτεροι" ειναι;;;

Εμεις παραγγειλαμε πιτσουλα να φαμε....

HmwTp3.png

Καλησπερα&απο μενα! Εγω το απογευμα πηρα ρεπο...αφησα τον μικρο με τον αντρα&βγηκα βολτα! Βρηκα μια φιλη,συνεγκυουλα&αυτη,που γενναει&αυτη Ιανουαριο&μαντεψτε...εχει&αυτη αγορι! Πιστευω πως&εγω παλι αγορι θα εχω...ε ρε τσουτσουνι&κακο! Αποψε εμεις φαγαμε πιτογυρα&απο εκεινη την ωρα μ'εχει ταραξει...ή του αρεσε ή διαμαρτυρεται!!!

Σνουπυ καλως ηρθες&τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι! Απο που εισαι;;; Αν ημαστε κοντα να κανονισουμε να βρεθουμε!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Ρε σεις κοριτσια τι χρηματικα ποσα ειναι αυτα;;; τουλαχιστον στην επαρχια&τα δημοσια(οχι ολοι οι γιατροι) ειναι καλυτερα τα πραγματα! πω-πω...&εγω σκεφτηκα τη συμβουλο στο 1ο αλλα ευτυχως τα καταφερα μονη! Τζο ανεφερες ψευδοθηλες...εγω θηλασα περιπου μηνα με αυτες γτ μ τραυματισε τις θηλες...δοξα το θεο δ ειχαμε αρνητικα αποτελεσματα! Τεσπα, θελει πολυ υπομονη&επιμονη ο θηλασμος αλλα αξιζει...τα οφελη ειναι πολλα&κυριως για το παιδι!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα! Εγω που θα γεννησω στο Ελενα θα παρακολουθησω εκει τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου με τον αντρα μου και του θηλασμου. Και οταν γεννας νομιζω εχει μαθημα θηλασμου. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια!

Καλως ηρθαν οι νεες αγορομανουλες!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου!!!

Μαράκι, αν είναι να σώσουν το θηλασμό φυσικά! Αλλά μας είπαν ότι μπορεί να πάθει σύγχυση και μετά είναι μανίκι να τις κόψεις, οπότε καλό είναι να μην τις έχουμε σπίτι και άααν χρειαστεί τις αγοράζουμε. Και επίσης μας είπαν να μην τις βάλουμε με τον πρώτο πόνο, αλλά να αφήσουμε το στήθος να επουλωθεί με το γάλα μας και με τον πολύ θηλασμό απ' το μωράκι. Θα δείξει, ό,τι βολέψει την κάθε μια φυσικά!

Λοιπόν, χθες βγήκαμε και ένα φιλικό ζευγάρι μου έδωσε πολύ σωτήρια ιδέα: να μην αγοράσουμε αυτό το τεράστιο πολυκαρότσι με όλα τα αξεσουάρ, ειδικά επειδή έχουμε μπέμπη και σε 1,5 μήνα δε θα χωράει στο πορτ μπεμπέ, αλλά να έχω σλινγκ για τις κοντινές βόλτες και καρότσι με καθισματάκι αυτοκινήτου. Μου είπαν ότι για Αθήνα και αν σκοπεύεις τους πρώτους 2 μήνες να μη βάζεις-βγάζεις καρότσια στο αυτοκίνητο για τις καθημερινές βόλτες που θα κάνω μόνη μου με τον μπέμπη (όταν είναι ο άντρας μου θα το παίρνουμε το καρότσι με το καθισματάκι του αυτοκινήτου πάνω) στα κοντινά πάρκα το σλινγκ θα είναι ό,τι πρέπει, πιο εύκολο και γρήγορο και θηλάζεις διακριτικά μ' αυτό παντού. Οπότε θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά, γιατί αυτό το πορτ μπεμπέ εντελώς πεταμένα λεφτά για την περίπτωσή μας μου φαίνεται (ειδικά επειδή θα έχω άλλο κρεβατάκι για τους πρώτους μήνες σπίτι).

Οι σύμβουλοι που λέτε παίρνουν την επίσκεψη στο σπίτι 50-70ε και φυσικά είναι πολύ πιο καταρτισμένοι από τις μαίες, εκτός κι αν η μαία έχει πιστοποίηση IBCLC.

Επιτέλους φθινοπώριασε κι εδώ κανονικά! Σήμερα εμάς το μενού έχει πάλι έξοδο με φίλους (με τόσες εξόδους πώς να μη μπουν τα κιλά, ε; ) και θα φάμε πρωινό/μεσημεριανό με pancakes!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλως ήρθατε οι καινούριες κοπέλες και ότι καλύτερο εύχομαι.

Little star δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά και το ΑΤΤΙΚΟ που παρακολουθούμε εγώ έχει πολλές ανέσεις ,μηχανήματα και καλούς ιατρούς.

Τζο για το Ελένας αν το προχωρήσεις για τα σεμινάρια στείλε μου πληροφορίες πμ γιατί δουλεύω ακόμα και δεν έχω προλάβει να το ψάξω καθόλου.

Επειδή το τικεράκι μου δεν λειτουργεί..δεν προχωρά βασικά αυτόματα!

Είμαι 23 εβδομάδων και 7 ημερών.:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!

Καλως ήρθατε οι καινούριες κοπέλες και ότι καλύτερο εύχομαι.

Little star δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά και το ΑΤΤΙΚΟ που παρακολουθούμε εγώ έχει πολλές ανέσεις ,μηχανήματα και καλούς ιατρούς.

Τζο για το Ελένας αν το προχωρήσεις για τα σεμινάρια στείλε μου πληροφορίες πμ γιατί δουλεύω ακόμα και δεν έχω προλάβει να το ψάξω καθόλου.

Επειδή το τικεράκι μου δεν λειτουργεί..δεν προχωρά βασικά αυτόματα!

Είμαι 23 εβδομάδων και 7 ημερών.:-P

Βιργινία μου, καλημέρα! Πες μου τι σ' αρέσει από τικεράκια, ΠΗΤ και τελευταία περίοδο να σου φτιάξω τικεράκι να σου το στείλω με πμ και να το επικολλήσεις εσύ μόνη σου στον Πίνακα Ελέγχου>Υπογραφή μετά αν θες!

Για το Έλενα θα σου πω, περίπου στον 7ο-8ο σου λένε να πας για τα μαθήματα! Έχουμε ακόμα λίγους μήνες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...