Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Christina30........................ΠΗΤ 7/1... μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Βαρβάρα84........................ΠΗΤ 11/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς σας βρηκα!! :)μονο 3;;

Ναι, είμαστε μειοψηφία! Πού θα γεννήσεις εσύ; Εμένα Λητώ είναι ο γιατρός μου.

Α, δε σας είπα, στο σεμινάριο γνώρισα 3 κοπέλες, ε και οι 3 αγοράκια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι, είμαστε μειοψηφία! Πού θα γεννήσεις εσύ; Εμένα Λητώ είναι ο γιατρός μου.

Α, δε σας είπα, στο σεμινάριο γνώρισα 3 κοπέλες, ε και οι 3 αγοράκια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

Κι εγω στο Λητω θα γεννήσω μαλλον. Τι σεμιναριο έκανες;

fEEap3.png

l3Yip3.png

Το σεμινάριο θηλασμού που διοργάνωσε το "μητρικός θηλασμός", ωραίο ήταν, αλλά πολύ θεωρητικό. Μου έχουν πει για κάποια πολύ πιο πρακτικά και καλύτερα και θα πάω κι εκεί. Ωραία ήταν που μίλησα με πολλές έγκυες βέβαια!

Τέλεια, οπότε Λητώ κι εσύ! Θα μου περιγράψεις την εμπειρία σου, που εύχομαι να 'ναι πολύ καλή! Γεννάμε με διαφορά ένα μήνα περίπου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε τζο φιτ της παρέας!!!!

Και εγώ ρε παιδιά όποια κ να βλέπω στο γιατρό κ να τη ρωτάω τι περιμένει μου λένε αγόρι!!! Είναι η χρονιά φέτος!!!

Ε, εκεί καταλήγω κι εγώ πια! Όλο μπέμπηδες, θα πήξουμε στα σωβρακάκια :tongue: Θα βοηθήσουν τα μαθήματα ανώδυνου που λες, οι αναπνοές μου έχουν πει ότι βοηθάνε πολύ στο να αντέξεις τον πόνο. Αν βρεις και γιόγκα, ακόμα καλύτερα! Για την ψυχολογία και έχει πολλή πλάκα να συζητάς και να βλέπεις κι άλλες εγκύους!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Το σεμινάριο θηλασμού που διοργάνωσε το "μητρικός θηλασμός", ωραίο ήταν, αλλά πολύ θεωρητικό. Μου έχουν πει για κάποια πολύ πιο πρακτικά και καλύτερα και θα πάω κι εκεί. Ωραία ήταν που μίλησα με πολλές έγκυες βέβαια!

Τέλεια, οπότε Λητώ κι εσύ! Θα μου περιγράψεις την εμπειρία σου, που εύχομαι να 'ναι πολύ καλή! Γεννάμε με διαφορά ένα μήνα περίπου!

Κι εγω ήθελα να πάω αλλα δούλευα σημερα κ δεν τα κατάφερα. Απο βδομάδα θα παρω τηλ την μαία του γιατρού μου η οποία θα μου κανει μαθήματα θηλασμού κ ανώδυνο.

Εννοείται θα σου πω οταν έρθει η ωρα με το καλο. Εχω ακούσει καλα λόγια παντως απο τον γιατρό μου. Συνεργάζεται με ολα κ μου πρότεινε το Λητω ως καλύτερο.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Κοριτσια ενα σας λεω. Η ξαδερφη του αντρα μου που γεννησε 4 του μηνος στην Λαρισα περασαν στις 3 μερες καμια 20 γεννες ολες αγορια. Εκτος απο 2 3... Και σας λεω και ενα 2ο. Φιλη μου ετοιμογεννη στην Ξανθη της ειπε η μαια προχθες οτι εχει 3 μερες ξεγεννανε μονο αγορια.... Φουλ στην φανελα του στρατιωτη θα ειμαστε....

HmwTp3.png

Κι εγω ήθελα να πάω αλλα δούλευα σημερα κ δεν τα κατάφερα. Απο βδομάδα θα παρω τηλ την μαία του γιατρού μου η οποία θα μου κανει μαθήματα θηλασμού κ ανώδυνο.

Εννοείται θα σου πω οταν έρθει η ωρα με το καλο. Εχω ακούσει καλα λόγια παντως απο τον γιατρό μου. Συνεργάζεται με ολα κ μου πρότεινε το Λητω ως καλύτερο.

Tο καλύτερο τελικά νομίζω ότι είναι στο Έλενα 4 μέρες ανώδυνος και 1 μέρα θηλασμός. Πολύ πιο πρακτικό, πότε να ξυπνάς το μωρό, πώς να το θηλάσεις, πόσο κλπ. Εκεί λέω να πάω με τον άντρα μου μαζί, γιατί σε προετοιμάζουν και για το αν θέλει κι εκείνος να είναι μέσα στον τοκετό. Σήμερα δεν έχασες και πολλά, όλα αυτά τα διαβάζεις και στο ίντερνετ αν θέλεις, πιο πολύ μια θεωρητική εισαγωγή ήταν.

Για το Λητώ, εντάξει κι εγώ καλά λόγια έχω ακούσει γενικώς, όλα εξαρτώνται όμως από το πόσο ενημερωμένες είμαστε τελικά, μιας και σε όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια το ξένο γάλα το έχουν ψωμοτύρι. Εμένα μόνο αυτό με νοιάζει και φυσικά η μενν να είναι καλή. Κατά τ' άλλα, οι ανέσεις κλπ δε μου λένε και πολλά. Πάντως ότι σου το σύστησε σε σχέση με τα άλλα ιδιωτικά είναι πολύ ενθαρρυντικό!

Για τις μαίες του γιατρού μου, τις πληρώνεις έξτρα και προσωπικά το θεωρώ και λίγο πολυτέλεια/περιττό, γιατί θα προτιμούσα να πάρω σύμβουλο θηλασμού όσες φορές τον χρειαστώ μετά, αλλά ο άντρας μου το 'χει δέσει ότι θα πάρουμε και μαία να μας βοηθήσει, οπότε ας δω τι θα μου πει κι αυτή. Με τις κοπέλες που μίλησα στο σεμινάριο πάντως, οι περισσότερες μαίες ήταν μέσα στην αμοιβή του γιατρού! Εμάς και πανάκριβος και έξτρα η μαία. Τελοσπάντων!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Αχ χαιρομαι που δεν ηταν κατι φοβερο τζο μου γιατι κ εγω το ειχα δει αλλα φοβηθηκα το οτι καθεσαι στο πατωμα σε μαξιλαρια. Εμενα ο γιατρος μου ειναι μονο ιασω οποτε δεν εχουμε επιλογη αλλα σκεφτομαι μηπως κανω κ κανενα ραντεβου να ανοιξω καρτελα στο ελενα γιατι αν ερθουν τα διδυμακια πολυ πιο νωρις ποιος θα πληρωσει στο ιασω μενν? Κ εγω θελω να βρω συμβουλο θηλασμου κ με εξειδίκευση στα διδυμα θα το προτιμούσα. Μαια τι να την κανω αφου καισαρικη θα ειναι...?

Η δροσουλα ειναι υπεροχη σημερα!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Snoopy καλώς μας ήρθες και εσύ με τον μπεμπακο σου!! Με το καλό να μας έρθουν τα ζουζουνακια!! Το πρώτο σου είναι ? Ποτέ έχεις ΠΗΤ?

Από που είσαι?

Λοιπόν πως να έχω ελπίδα για κοριτσάκι όταν βλέπω τόσα αγοράκια δεν ελπίζω χαχαχαχαχαχα μάλλον και εμένα μπεμπακος θα είναι κ εμένα όλο για αγοράκια ακούω!!

Ας είναι και τα αγοράκια μας και τα κοριτσάκια μας γερά !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Η μαία που μου σύστησε ο Γιατρος ειναι κ σύμβουλος θηλασμού, μέλος του "μητρικού θηλασμού". Κι εμένα ξεχωριστά θα πληρωθεί δε εχω ρωτήσει ακομα ποσο αλλα απο οτι ακούω κανα 400αρι παίρνουν. Ελπίζω να ειναι καλή κ να με βοηθήσει.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Snoopy, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό ο μπεμπούλης σου!

Χριστίνα, μήπως εννοείς τη γι...α β...κη; Ναι, κι εμένα ο γιατρός μου είπε από 350-450. Αλλά τα κορίτσια στο σεμινάριο μου είπαν 200. Κυμαίνονται οι αμοιβές.

Αστεράκι μου, δεν νομίζω να υπάρχει με εξειδίκευση στα δίδυμα, αλλά πάρε το βιβλίο της πατσούρου που θήλασε τα διδυμάκια της για να ενημερωθείς και ψάξε πολύ σε ξένα σάιτ με θέμα δίδυμα. Πάντως πιστεύω ότι αν είναι καλή η σύμβουλος θα σε βοηθήσει και με τα δίδυμα! Άσε, τα μαξιλάρια κάτω πολύ πόνος στη μέση! Λοιπόν, αυτά που είπε για τα δίδυμα σου τα γράφω: ισχύει ό,τι για τα μωράκια στο θηλασμό, πρέπει πρώτα να τα βάζεις ένα ένα να θηλάζουν τις πρώτες μέρες για να σιγουρευτείς ότι έμαθαν σωστά να πιάνουν τη θηλή και να κάνουν θηλαστικές κινήσεις και ότι τρέφονται σωστά και μόλις γίνει αυτό μετά θα τα βάζεις να θηλάζουν ταυτόχρονα, μιας και αυτό είναι το καλύτερο. Στην αρχή να μάθουν το ένα μετά το άλλο (εναλλάξ το πρώτο κάθε φορά) και μετά ταυτόχρονα!

Γενικά, μας είπαν ότι από λανθασμένες απόψεις που κυκλοφορούν πρέπει να αποφύγουμε τον πρώτο μήνα τουλάχιστον πιπίλες, θήλαστρο, ψευδοθηλές και ξένο γάλα φυσικά.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...