Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου χριστινακι!!!καλωσηρθες!να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον μπεμπη σου....κ εγω απο αθηνα ειμαι.

γεια σου ρε αννουλα με τον ζουζουνο σου τον ζωηρουλη!!!!!!!!!!καλε χασμουριοταν ο γλυκουλης μου?τι τελεια νεα!!ολα καλυτερα μπραβο κοριτσαρα!!!

δεν λες ρε μαρακι τι καλα που δουλευει το εντερακι?το δικο μου εχει κοιμηθει για τα καλα τις τελευταιες μερες κ αισθανομαι πολυ χαλια ρε γμτ. ξεκινησα ντουφαλακ παλι σημερα μπας κ κουνηθουμε λιγο...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Χριστινακι καλώς ήρθες στο καφέ με τις περισσότερες αγορομανουλες με το καλό ο μπεμπακος σου!! Είναι το πρώτο σου παιδάκι? Εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!

Αννουλα μου τέλεια τα νέα του μπεμπακου σου!! Πάντα έτσι να είναι ζωηρουλης και υγιέστατος!!

Κάθυ ή σκυτάλη σε σένα τώρα την Δεύτερα !! Όλα θα είναι πολύ καλά!!

Μαρακι μια χαρά το βρίσκω το εντερακι σου!! Εγώ μια καλά μια χαλιά έτσι πάει!!

Βαλεντίνα οι τρίχες στην κοιλιά είναι από την εγκυμοσύνη και εγώ έχω αλλά διάβασα ότι αν δεν τις πειραξεις πέφτουν μόλις γεννήσεις!!

Ναι τις διάβασα και εγώ τις μανουλες Απριλίου και θυμηθηκα υπτα δικά μας πριν την αυχενική είναι ακόμη και μερικές δεν έχουν ακούσει και καρδουλες!! Εύχομαι όλες οι κοπέλες να έχουν τελείες εγκυμοσύνες και γερα μωρακια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Από Θεσσαλονίκη και γω!!! Πωωω πάνω που πήγαμε λίγο να κοιμηθούμε μας κάναν παράδοση το καινούριος μας ψυγείο. Πάει η σιεστα.... Μου λέει ο γιατρός εεε κάποιες από τις τρίχες θα πέσουν. Κάποιες???? Δε θέλω τέτοια!!!

Παλιωσαμε κορίτσια τώρα που δροσίζει νομίζω πιο γρήγορα θα περάσει ο καιρός.

Ντουφαλακ είχα πάρει και γω στην αρχή που είχα κόψει τον καφέ. Τώρα με το φραπεδακι μου είμαι ελβετικό ρολόι

AoL1p3.png

Το πρωτο μου παιδάκι ειναι ο Ταλιμπάν μου!!εσενα; Τι τυχερή εισαι που μένεις Θεσσαλονίκη !!! Σπούδασα εκεί κ πέρασα φανταστικά!

Λόγω δουλειάς τα τελευταία χρόνια μένουμε Κομοτηνή αλλά κατεβαίνουν πολύ συχνά. Τι έχεις σπουδάσει?? Εγώ στο φιλολογικό στο απθ

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Μεγια το ψυγείο βαλεντινααααα!!!!!

Σε μερσω Εμμακι μου!!!! Να πάρει η ευχή έχω μια νυστα σηκώθηκα από τις 5το πρωί με τα μπουμπουνητα και το βράδυ έχουμε μάζωξη παρέα. Σιχτηρ μπουρντα ο μαύρος κύκλος θα φτάσει φτέρνα

AoL1p3.png

Εγω σπούδασα Φυσικοθεραπεια :) πριν καμμια δεκαριά χρονια...ποπο πως περάσανε!!!

Και γω παλιακια είμαι μη νομίζεις τα περισσότερα κορίτσια εδώ τα νιώθω ανηψουδια ένα πράγμα...

AoL1p3.png

Ουφ, γύρισα, έφαγα, κοιμήθηκα και πάλι φιτ!!

Αννούλα, τέλεια τα νέα του μπεμπάκου σας!!! Και του τραχήλου φυσικά, ένα άγχος λιγότερο! Μπράβο που πήρες και τον μπαμπά μαζί σας!

Χριστινάκι, καλώς ήρθες, με το καλό ο μπόμπιρας! Επιτέλους να γίνουμε 3 όσες είμαστε από Αθήνα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ουφ, γύρισα, έφαγα, κοιμήθηκα και πάλι φιτ!!

Αννούλα, τέλεια τα νέα του μπεμπάκου σας!!! Και του τραχήλου φυσικά, ένα άγχος λιγότερο! Μπράβο που πήρες και τον μπαμπά μαζί σας!

Χριστινάκι, καλώς ήρθες, με το καλό ο μπόμπιρας! Επιτέλους να γίνουμε 3 όσες είμαστε από Αθήνα!

Καλώς σας βρηκα!! :)μονο 3;;

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...