Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα Τανιου ή φασολαδιτσα έχει παρενέργειες !! Ποτέ εχετε επέτειο ?? Άντε τυχερουλα μπορεί να το γιορτασετε!!:oops:

Καλά έχω λιώσει στα γέλια είστε τρελοκομεία όλες!!

Ναι αλλά ισιωνει το εντερακι το έχει κ ανάγκη με τόσο αργό ρυθμό που πάει..

Καθε 24 έχουμε επέτειο :D

Είμαστε είμαστε.... Η θεοπουλα έχει δίκιο αλλά είμαστε κ έγκυες μετά την εγκυμοσύνη φουλ μπρος ξανά χαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Ειμαι καινούργια στην παρέα σας. Ειμαι 23 εβδομάδων με ΠΗΤ 7/1 και εχω αγοράκι:) σας διαβάζω μερες τωρα όποτε είπα να συστηθώ κι εγω :)

Καλώς ήρθες Χριστίνα και άλλο αγοράκι :) μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχουμε :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τελειώσαμε κοριτσάκια μου!!!!Όλα καλά!!!Ο μικρούλης μας είναι 400 γραμμάρια και όλα τέλεια!!!Ήταν ο σκατουλάκος πολύ ζωιρός και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ούτε μια φωτογραφία!!Ψιλά γράμματα...σημασία έχει που ήταν όλα καλά!!Ο γιατρός είπε ότι είναι ο πλακούντας μπροστά και γι αυτό δεν νιώθω όλες του τις κινήσεις...αν συνεχίσει λέει έτσι σε λίγο καιρό θα γίνει χαμός!!Η πλάκα είναι μόκις ξεκινήσαμε του λέω γιατρέ έχω και σοκολάτα μαζί..να φάω??και μόλις είδε το μωρό μου λέει και σοκολάτα να φας δεν γίνεται να κουνηθεί άλλο...το χει τερματίσει!!Το μικρουλάκι μου...στην αρχή κρατούσε το αυτάκι του και μετά έπαιζε με τα ποδαράκια του...εε στο τέλος χασμουριότανε!!Ο αλντρας μου τρελάθηκε....δεν ήταν μαζί στο άλλο μας παιδάκι και τώρα του φάνηκε πολύ παράξενο!!και ο πλακούντας μας ανέβηκε...5,5 εκατοστά από τον τράχηλο....!!Όλα καλά λοιπόν!!Προχωράμε με ένα άγχος λιγότερο!!!Άντε ποια έχει σειρά τώρα!!!Καλή επιτυχία σε οοοοοοοόλες!!!

5cPOp3.png

Καλωσηρθες Χριστίνα!!! Εεμ τι θα είχες???

Καλά ποιες συναστριες είπαμε...

Δε ξέρω και πολλά από ζώδια. Έχω ωροσκόπο δίδυμο φουλ κοινωνική όπου γάμος και χαρά μέσα μην πω για ταξίδια. Γι αυτό εδώ πάνω ψηλοπηζω. Οι παρθενοι είναι της λεπτομερειας!!

Έκανα την τηγανια, πολύχρωμες πιπεριές πατάτες τηγανητές με κρεμμυδακι

Από τρίχωμα η δόλια αλλα δε σας διευκρινισα πως αναφερόταν στην.... Κοιλια!!! Την είχα έξω και χάζευα τις κλωτσιές του μπέμπη και άρχισε ο άλλος μπέμπης το δούλεμα. Η καλύτερη του απασχόληση να με πειράζει όλη την ώρα... Αντε μη ξαναθυμηθω τη Λάρισα και κοπεί το γέλιο μαχαίρι... Χαχχα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Τελειώσαμε κοριτσάκια μου!!!!Όλα καλά!!!Ο μικρούλης μας είναι 400 γραμμάρια και όλα τέλεια!!!Ήταν ο σκατουλάκος πολύ ζωιρός και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ούτε μια φωτογραφία!!Ψιλά γράμματα...σημασία έχει που ήταν όλα καλά!!Ο γιατρός είπε ότι είναι ο πλακούντας μπροστά και γι αυτό δεν νιώθω όλες του τις κινήσεις...αν συνεχίσει λέει έτσι σε λίγο καιρό θα γίνει χαμός!!Η πλάκα είναι μόκις ξεκινήσαμε του λέω γιατρέ έχω και σοκολάτα μαζί..να φάω??και μόλις είδε το μωρό μου λέει και σοκολάτα να φας δεν γίνεται να κουνηθεί άλλο...το χει τερματίσει!!Το μικρουλάκι μου...στην αρχή κρατούσε το αυτάκι του και μετά έπαιζε με τα ποδαράκια του...εε στο τέλος χασμουριότανε!!Ο αλντρας μου τρελάθηκε....δεν ήταν μαζί στο άλλο μας παιδάκι και τώρα του φάνηκε πολύ παράξενο!!και ο πλακούντας μας ανέβηκε...5,5 εκατοστά από τον τράχηλο....!!Όλα καλά λοιπόν!!Προχωράμε με ένα άγχος λιγότερο!!!Άντε ποια έχει σειρά τώρα!!!Καλή επιτυχία σε οοοοοοοόλες!!!

Αχου το μικρουλη σ όλο ζωηραδα :) όλα καλά αυτό μετράει :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου χαχαχαχαχα κλαίω!!!!!

Αννουλα μπράβο κορίτσι μου όλα τέλεια!!! Λεβέντης ο μπεμπακος σου!!!! Άντε να παίρνουμε σειρά!!!

Καλώς ήρθες Χριστίνα!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! :-) :-) :-)

wyEhp3.png

Μπραβο Αννουλα!!!!!!! Ντουρασελ ο μπεμπακος!!!!! Πολύ χάρηκα!!! Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε το!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Σουπερ Αννουλα!!!! Μπραβο σας!!!! Δεν ειδατε δηλαδη καθολου φατσουλα;;; Δεν σας αφησε π ζωηρουλης;;;; Τωρα μου παραδιδεις με ωραια νεα την σκυταλη για την Δευτερα!!!

Χριστινα καλως ηρθες... Με το καλο το μπεμπακι σου!!!! Απο που εισαι εσυ;;;

Κοριτσια ειδατε που εμφανιστηκαν και οι μανουλες Απριλιου;;; Αχ περναει ο καιρος... Αρχισαμε να παλιωνουμε.....

HmwTp3.png

Τι κακο πραγμα εκει που κοιμασαι ωραια&καλα να θυμαται το εντερο να δουλεψει...γκρρρ....οι αντρες μ συνεχιζουν ακαθεκτοι την σξιστα τους! Ποιες δ κοιμασται να πουμε καμια κουβεντα;;

Αννουλα μπραβο!!! Πολυ ωραια!! Ζωηρουλης ,ε??? Αντε να'ρθει&η σειρα μας...

Καθυ Δευτερα εσυ&αν δ υπαρχει μετα κπ αλλη παω εγω την πεμπτη...Μανουλες Απριλιου,ε;;; πως περναει ο καιρος!&τυχαινει το 2016να ειναι πολλες γνωστες μ να γεννησουν...

Χριστινα καλως ηρθες! Καλη&τελειομηνη ευχομαι!&εσυ αγορι;;; πω-πω πηξαμε...

cPQop2.png2orjp2.png

Ναι μπήκα κ τα διάβασα τα κορίτσια...γλυκουλες ετοιμάζονται σιγά σιγά για την Αυχενική εκείνες...ποπο περνάει ο καιρός κορίτσια μου!!!

Μαράκι σου έστειλα και εγώ πμ

wyEhp3.png

Σουπερ Αννουλα!!!! Μπραβο σας!!!! Δεν ειδατε δηλαδη καθολου φατσουλα;;; Δεν σας αφησε π ζωηρουλης;;;; Τωρα μου παραδιδεις με ωραια νεα την σκυταλη για την Δευτερα!!!

Χριστινα καλως ηρθες... Με το καλο το μπεμπακι σου!!!! Απο που εισαι εσυ;;;

Κοριτσια ειδατε που εμφανιστηκαν και οι μανουλες Απριλιου;;; Αχ περναει ο καιρος... Αρχισαμε να παλιωνουμε.....

Ειμαι απο αθηνα. Εσείς ;

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...