Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα !!!

Jo τι ωραία καλό μάθημα και να μας μεταφέρεις τίποτα να μάθουμε κ εμείς τίποτα!! Ο μπεμπακος σου ξετρελαθηκε με την φιλεναδουλα του !!

Αννουλα μας καλή επιτυχία στην εξέταση σου στέλνουμε θετική ενέργεια και όλα θα είναι μια χαρά!! Να μπεις να μας πεις νεακια!! Σίγουρα το καλό σερί με τις β επιπέδου θα συνεχιστεί....

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραίοι οι Λεοντες ταιριαζω πολύ!!! Βλέπω σκαι και ένας φυσάει την μύτη του και ακούγεται από το μικρόφωνο. Δακρυσα... Χαχαχαχχχα

Ταιριάζεις με λέοντα????? Παράξενο... Ο άντρας μ πάλι καθόλου... ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πως τα μπλέξαμε και συνεχίζουμε 8 χρόνια... Μπορείς να βάλεις πατατούλες στο φούρνο σκέτες ή σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα...δ σου προτείνω κρετικό γτ δ ξέρω αν προλαβαίνεις να ξεπαγώσεις!

cPQop2.png2orjp2.png

Ταιριάζεις με λέοντα????? Παράξενο... Ο άντρας μ πάλι καθόλου... ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πως τα μπλέξαμε και συνεχίζουμε 8 χρόνια... Μπορείς να βάλεις πατατούλες στο φούρνο σκέτες ή σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα...δ σου προτείνω κρετικό γτ δ ξέρω αν προλαβαίνεις να ξεπαγώσεις!

Κριός Λέοντας ταιριάζουν απόλυτα!!!!! Μπορεί να έχετε μυστηριους ωροσκοπους. Θα κάνω μια συνταγή του Δρισκα τηγανια με πολύχρωμες πιπεριές. Έχουμε απέναντι χασάπη.

Χθες πέσαν μπουμπουνητα τα ξημερώματα κατά τις 4.00 έπεσε το ρεύμα λέω ωραία έτσι ξεκιναν τα θρίλερ!!! Ο δε άντρας μου που τον λιβανισα τον καημένο χθες έρχεται το πρωί και μου λέει. Γειά σου τριχωτό μωρό μου ελπίζω όταν γεννηθεί ο μπέμπης να μην εχει τρίχες στην πλάτη χτυπιέται σαν τον γοριλα και λέει γεια σου μαμά. Έχω γεμίσει τρίχες!!!!!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα μου χαχαχαχαχαχα εμένα προχθες ο άντρας μου μου είπε ποτέ θα κουρεψεις το γατάκι?? Και φυσικά θυμωσα κ εγώ αλλά αυτός γελούσε!! Ε τι να κάνω από το κερί που έκανα και έκαναν να βγουν τρίχες ένα μήνα τώρα το ξυριζω και εντάξει βαριεμαι συνέχεια αλλά δεν τ αφήνω να παρά γίνει αυτός έμαθε να το βλέπει γουλί συνέχεια!! (Καλά έχουμε αποθρασυνθει)

Αααα και εγώ λέοντας παρακαλώ και ο αντρουλης τοξότης στην δικιά μας περίπτωση το φωτοστέφανο το φοράει αυτος είναι τόσο μα τόσο καλός και υπομονετικός!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα ξέρεις και από ωροσκόπους??? Εγώ έχω παρθένο και ο άντρας δίδυμο αν δ κάνω λάθος...

Εμένα για καλή μ τύχη, ήμαστε στη φάση, που δ προσέχει τπτ...ευτυχώς δλδ γτ δ προλαβαίνω να κάνω&πολλά!

cPQop2.png2orjp2.png

Ααααα έχουν και απαιτήσεις Να είμαστε κ τέλειες;;;;Όλα κ Όλα χαχαχαχαχα!!!!Ευτυχώς και μένα δεν τα προσεχει ιδιαίτερα τώρα..Εγώ πήρα από τον κρεοπωλη μπιφτέκια έτοιμα..Θα κάνω και πατάτες..Αυτά!!!

wyEhp3.png

Εγώ έκανα σαρδέλα ριγανάτη στο φούρνο και έχω και λίγες πατατούλες απο το παιδί! Είχα επισκέψεις νωρίτερα...πεθερικά και κουνιάδα! Όταν ανάφερα στην κουνιάδα μ(μόνη&στον κόσμο της) ότι ο μικρός έχει θέμα με τον ύπνο του τον τελευταίο καιρό μου είπε ότι φταίνε οι συναστρίες...:shock::shock:....ότι να'ναι!!!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Χαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωω!!!!! Με ολες!!!!!! Εγω εχω λιγη καρμποναρα απο χθες να φαει ο συζυγος και για μενα θα κανω αυγα ματια. Με τυρακι και μπολικες ελιτσες και να βουταμε και το ψωμακι....Μιαμ μιαμ.....

Αχ αυτο με τις αποτριχωσεις βασανο.... Ελααα χειμωνας ερχεται πως θα ζεσταθουμε;;;;; Καλα που παμε και στον γιατρο και ξεπουπουλιαζομαστε απο την κορφη ως τα νυχια...

Μαρακι να ξερεις οτι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται!!!!!! Μην δινεις σημασια απλα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κάθυ μ πλέον δ ασχολούμαι με τις απόψεις απο τέτοια άτομα αλλά λίγο οι ορμόνες, λίγο οι χαζομάρες τους, λίγο η αδιαφορία απο την πεθερά μ πόσο ν'αντέξω...άνθρωπος είμαι&εγώ!!!!

Εμμάκι σου έχω στείλει πμ...το πήρες???

cPQop2.png2orjp2.png

Συμπασχο στην ομαδική μας νηστεία να γιατί το έχουμε ρίξει στο φαγητό. Εμενα ο καλός μ δεν μου κάθεται έχουμε το οκ από τον γιατρό αλλά ως κύριος ζει στον δικό του πλανήτη ο χρυσός μου :) μόνο στην επέτειο μας άμα γίνει κάτι αλλά κ πάλι ουκ κ αλιμονο κάνω αχ πάει :D

Σήμερα ετοιμάζω φασολάδα έχει να πέσει πορδη χαχαχαχαχα :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Μαρακι μου ότι να ναι πες στην κουνιάδα !! Δεν της ειπες να δει στα άστρα ποτέ θα στρώσει ο ύπνος του!!

Και εγώ σαρδελιτσες στον φούρνο με ντοματουλα και κρεμμυδακια και σαλάτα λάχανο και ελιες και μια χαρα!!

Κάθυ και εγώ περιμένω τον χειμώνα για να αφήσω τα ποδαράκια μου να ηρεμήσουν απ το ξυράφι !! Θα φοράμε μακριές φορμιτσες και δεν θα φαίνεται τίποτα τώρα το καλοκαίρι με τα φορεματακια όλο ξύρισμα!!

Εμμακι μ αρέσουν παρά πολύ τα έτοιμα μπιφτέκια κρεοπωλειου βάζουν τα μυστικά τους και έχουν φανταστική γεύση!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα τρελοκομεια!

Ωραια κουβεντα ανοιξατε....Σεξ?τι ειναι αυτο?κοντευουμε να το ξεχασουμε.εμας φυσικα ο γιατρος δεν μας αφηνει...αλλα απο νευρα αντεχω.

Το πρωι πηγε κ μου πηρε δυο βιβλιαρακια ο γλυκουλης μου.ενα εγκυμοσυνης κ ενα κανονικο για να μην βαριεμαι που θα ξαναξεκινησει φουλ δουλεια απο δευτερα.

Αννούλα καλα αποτελέσματα απο την εξεταση!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Συμπασχο στην ομαδική μας νηστεία να γιατί το έχουμε ρίξει στο φαγητό. Εμενα ο καλός μ δεν μου κάθεται έχουμε το οκ από τον γιατρό αλλά ως κύριος ζει στον δικό του πλανήτη ο χρυσός μου :) μόνο στην επέτειο μας άμα γίνει κάτι αλλά κ πάλι ουκ κ αλιμονο κάνω αχ πάει :D

Σήμερα ετοιμάζω φασολάδα έχει να πέσει πορδη χαχαχαχαχα :D

Χαχαχαχαχαχα Τανιου ή φασολαδιτσα έχει παρενέργειες !! Ποτέ εχετε επέτειο ?? Άντε τυχερουλα μπορεί να το γιορτασετε!!:oops:

Καλά έχω λιώσει στα γέλια είστε τρελοκομεία όλες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...