Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Χαχαχαχαχαχα γελαω και με ρωτάει γιατί χαχαχα και εμένα μην νομίζεις δεν ξέρει τι γράφω!! Άντε μωρέ αν δεν τα πούμε εδώ που καταλαβαίνουμε ή μια την άλλη που θα τα πούμε!!

Έχει αρχίσει έξω να φυσάει αέρας και κάτι κεραυνούς ρίχνει έρχεται βροχαρα!!

Πάντως αν βάλεις την εμμακι για παρακολουθήσει δεν θα καταλάβει τίποτα ο άντρας σου ούτε που θα του πάει το μυαλό ότι έχουμε τρελαθεί ομαδικός εδώ χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάθυ είστε από τους τυχερους που το γλεντατε και λίγο χαχαχαχαχαχα εμείς με τα νεύρα θα μείνουμε γιατί τι νομίζετε από που είναι τα νεύρα?? Είναι και από τις ορμόνες αλλά όχι μόνο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Δε γινεται να παω αλλα και να γινοταν δε θα πηγαινα σιγα να μη ....δινω ρεστα γιατι εχω σεληνιαστει το παθαινω οταν την στρουμφιζω!!

Μωρε μη βαλω καπαρντινα και γυαλια και σκασω μυτη ντεμεκ ανυποψιαστος τυπος που θα θελε να περνα απαρατηρητος!!! Εμμακι να σου στειλω φωτο να αρχισεις να οργανωνεσαι???χαχαα

AoL1p3.png

Καλα γιατα νευρα δε το συζητω εγω γινομαι και γεροπαραξενη...καλα ελεγε η Θεοπουλα κοβεται το σεξ?? κοβεται αλλα τι παρτραγουδα σερνει.

Τελευταιο πλανο ειναι να παω στο γιατρο τη Δευτερα που θα ειναι Λαρισα .Ν κατεβουμε απο κυριακη και τριτη που θα γυρναει να μου αφησει το αμαξι και να γυρισω με αυτο Κομοτηνη.Και αυτο θα κανω σιγα μη πηξω εδω πανω τουλαχιστον θα ειμαι στα πατρια να περασω ευχαριστα!!! Τωρα οτι ειμαι ολιγον φοβιτσο να οδηγησω 2.5 ωρες ειμαι αλλα θα κανω το σταυρο μου και ο θεος βοηθος!!

AoL1p3.png

Την Τριτη δεν θα γυρισει ο αντρας σου Κομοτηνη Βαλεντινα;; Τι να σου πω βρε κοριτσι... Εσυ ξερεις πως νιωθεις... Εμενα ουτε 1μιση ωρα δρομο δεν με αφηνει να κανω και φορτωνω. Αλλα και να με αφηνε δεν ξερω αν θα το εκανα. Εσυ πως νιωθεις καλυτερα...

Φουντουκι ναι τρελα γλεντια...χαχαχαχαχα... Λιγοι μηνες εμειναν. Μετα λιγο τα λοχεια λιγο το μωρο να νιαουριζει με τα κυαλια θα το βλεπουμε.....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Την Τριτη δεν θα γυρισει ο αντρας σου Κομοτηνη Βαλεντινα;; Τι να σου πω βρε κοριτσι... Εσυ ξερεις πως νιωθεις... Εμενα ουτε 1μιση ωρα δρομο δεν με αφηνει να κανω και φορτωνω. Αλλα και να με αφηνε δεν ξερω αν θα το εκανα. Εσυ πως νιωθεις καλυτερα...

Φουντουκι ναι τρελα γλεντια...χαχαχαχαχα... Λιγοι μηνες εμειναν. Μετα λιγο τα λοχεια λιγο το μωρο να νιαουριζει με τα κυαλια θα το βλεπουμε.....

Η αλήθεια οπότε το συζητήσαμε για το αυτοκίνητο δε θέλει να το πάρω ούτε να κουραστώ. Αλλά εγώ προτιμώ να κατέβω Θεσσαλονίκη όταν θα λείπει και να πάω στο γιατρό να κάνω και καμιά βόλτα να μην πηξω εδώ πάνω. Από την άλλη φοβάμαι. Τρίτη πρωί γυρίζει. Ουσιαστικά μισή μέρα θα μείνει.... Γι αυτό λέω με έχουν βαρέσει άσχημα οι ορμόνες.... Εμείς το βλέπουμε με το κυαλι τώρα μετά με τηλεσκόπιο χάχα!

AoL1p3.png

Τι κάνετε βρε κοριτσάκια!!χάθηκα πάλι!!!Όπως βλέπετε αυπνίες...,,Μπαίνω κι εγώ να διαβάσω τα νέα σας και βλέπω τα μνμτα της Βαλεντίνας και έχω παθάνει στο γέλιο!!!!Καλά Βαλεντίνα είσαι φοβερή!!!Κορυφαία ατάκα "οι φίλοι του οι παντρεμένοι που ξέρω τις βρωμιές τους!!"Χαχαχαχαχαχααχα!!Καλά και τα δικά μου νεύρα δεν είναι στα καλύτερά τους!!Χτες είχαν κανονίσει ο άντρας μου να πάμε για φαγητό με συναδέλφους και με τα αφεντικά του!απ το μεσημέρι μου έλεγα να πάω και του έελγα δεν έχω όρεξη..και πού να αφήνω τον μικρό τώρα....και το βράδυ όταν τον πήραν για νατου πουν πού θα είναι και ετοιμάστηκε να πάει,θύμωσα γιατί δεν επέμεινε αρκετά να πάω μαζι!!!!ε ρε γλέντια!!Και το κερασάκι...ερχόμενος μου πήρε πίτσα απ το δρόμο και θύμωσα ακόμα πιο πολύ που έφαγε εκείνος τα ωραία φαγητάκια και μου έφερε εμένα πίτσα που είχε παγώσει κιόλας ώσπου να τη φάω!!!!Αχχχχ σαν να χε δίκιο η Θεοπούλα τελικά!!!!

Αύριο λοιπόν η μεγάλη μέρα!!Να κάνουμε κι εμείς τη β επιπέδου μας,να ηρεμήσουμε

,!!!Μακάρι να ναι όλα καλά!!!!δεν με βλέπω να κοιμάμαι απόψε!!Μου βγήκε όλα το άγχος!!

5cPOp3.png

Χαχαχαχα βαλεντινα ελεος. Εχω να οω πως κανω τα ιδια. Καποιες μερες με πιανουν οι ορμονες και τρελαινομαι. Και να πω οτι ο καημενος μου δινει δικαιωματα χαχαχα. Τελος παντων ελπιζω να στρωσουμε γιατι θα τους τρελανουμε, θα μας βρισουν και ια χουν και δικιο!!

Εμας μας ειχαν κοψει τις επαφες μεχρι τον πεμπτο λογω χαμηλου πλακουντα, ουρολοιμωξης κλπ αλλα τωρα ο πλακουντας ανεβηκε και κανουμε λιγακι :P. Παλι καλαα γιατι τα νευρα....πολλααα. χαχαχαχα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέρα ζουζουνες!!!

Ξύπνησα να πίσω λαϊκή να πάρω κανένα φρούτο Γιατί δε τρώω καθόλου λαξ είπα να ξεκινήσω...

Και εμάς σεξακι μας άφηνει να κάνουμε, με προσοχή όμως...βοηθάει όντως στα νεύρα...Το πρώτο δίμηνο που ήμασταν στη νηστεία ολο νεύρα είχαμε..

Βαλεντινα μου μην ανησυχείς..στείλε μου φωτο και ποτέ σε πιο μαγαζί θα βγει αν βγει κιόλας ο άνθρωπος και θα πάω να μπαστακωθω σε διπλανό τραπέζι..Χαχαχαχαχα!! Στη τελική έλα και εσύ και σε φιλοξενώ!!! ;)

wyEhp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!Καλα ε ολοκληρο σχεδιο καταατρωσατε!!!!! Μωρε μπραβο!!!! Ελπιζω να μην πεσουν καμια φορα οι συνομιλιες μας στα χερια τους.....

Αννουλα με το καλο σημερα!!!!!! Περιμενουμε νεα!!!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!! Ξεσαλώσατε χθες, κυρίες μου!!!

Ρόουζ μου, o λιναρόσπορος κρατάει όπως η βρώμη, τα δημητριακά, το ρύζι, τα όσπρια! Μόνο καλοκαίρι τον βάζω ψυγείο εγώ, κατά τ' άλλα δεν χρειάζεται τίποτα.

Κι εμείς εδώ σεξάκι κάνουμε, καμιά σχέση με πριν, αλλά βοηθάει πολύ στη χαλάρωση και στην καλοπέραση όπως λέει και το Εμμάκι, έστω μια στο τόσο! Τουλάχιστον θυμόμαστε τι μας περιμένει ξανά όταν έρθει επιτέλους ο μπέμπης :tongue:

Εμάς χθες ήρθαν φίλοι και η κολλητή μου που γεννάει ανά πάσα στιγμή και έγινε πάλι της κολάσεως, τον ξενύχτισα τον μπέμπη μου, ήρθε σε επαφή και με τη μπέμπα της φίλης μου που είναι 9 μηνών μέσα στην κοιλιά όταν την αγκάλιασα και σεληνιάστηκε το αντράκι μου, με κλώτσαγε και όρθια και καθιστή και όλα! Πολύ γέλιο :tongue::tongue::tongue:

Τώρα πάω σε ένα σεμινάριο που θα κάνει μια παιδίατρος και σύμβουλος IBCLC και ανυπομονώ να δω άπειρες εγκυούλες!

Εδώ σαν κάτι να έρχεται από δροσιά, αλλά από βροχή τίποτα!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ααααα Τζο τι ωραία που έχει τόσα σεμινάρια εκεί...Εγώ σένα σεμινάριο που διοργανώνει η Νομαρχία θα πάω για ανώδυνο τοκετό...Θα ξεκινήσω όμως και λίγη πρεναταλ γιόγκα..από αρχές Οκτωβρίου...

Καθυ είμαστε έτοιμες να φορέσουμε μαύρα γυαλιά και καμπαρντινες χαχαχαχαχα

wyEhp3.png

Καλημέρα! Καλέ δ σας προλαβαίνω!!!! Τι να πρωτοθυμηθώ... Τι ωραία Τζο που έχεις επιλογές για σεμινάρια Αθήνα! Εγώ παλέυω να βρώ γιόγκα για εγκύους αλλά κανένας δ κάνει! &εγώ Εμμάκι μόνο μαθήματα ανώδυνου στο ΙΚΑ ΘΑ κάνω...θα μ πείς τι τα θές 2η εγκυμοσύνη...τις αναπνοές να θυμηθώ κυρίως! Απο σεξάκι που λέτε...μακρινό παρελθόν...ο άνδρας μ δ μου κάθεται...δ μπορεί...έτσι όπως παέι το πράγμα σε κανα χρόνο με βλέπω ξανά με 2 παιδιά!!!!! Έτσι τα νεύρα λίιιιιιιιιιιγο στην τσίτα!!!!

Βαλεντίνα μ είσαι απίστευτη...χείμαρρος σκέτος...πολύ σε πάω! Όσο για το ζωδιάκι σου , τ'αφήνω ασχολίαστο καθώς ο καλός μ είναι κριός και κατα καιρούς περνάω του Χριστού τα πάθη! Τώρα που το σκέφτομαι:άντρας-κριός, γιός-σκορπιός, εγώ-λέων...ΗΡΩΑΣ!!!!!!

Αννούλα με το καλό η β'...να πάνε όλα τέλεια! Περιμένουμε νέα!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα! Καλέ δ σας προλαβαίνω!!!! Τι να πρωτοθυμηθώ... Τι ωραία Τζο που έχεις επιλογές για σεμινάρια Αθήνα! Εγώ παλέυω να βρώ γιόγκα για εγκύους αλλά κανένας δ κάνει! &εγώ Εμμάκι μόνο μαθήματα ανώδυνου στο ΙΚΑ ΘΑ κάνω...θα μ πείς τι τα θές 2η εγκυμοσύνη...τις αναπνοές να θυμηθώ κυρίως! Απο σεξάκι που λέτε...μακρινό παρελθόν...ο άνδρας μ δ μου κάθεται...δ μπορεί...έτσι όπως παέι το πράγμα σε κανα χρόνο με βλέπω ξανά με 2 παιδιά!!!!! Έτσι τα νεύρα λίιιιιιιιιιιγο στην τσίτα!!!!

Βαλεντίνα μ είσαι απίστευτη...χείμαρρος σκέτος...πολύ σε πάω! Όσο για το ζωδιάκι σου , τ'αφήνω ασχολίαστο καθώς ο καλός μ είναι κριός και κατα καιρούς περνάω του Χριστού τα πάθη! Τώρα που το σκέφτομαι:άντρας-κριός, γιός-σκορπιός, εγώ-λέων...ΗΡΩΑΣ!!!!!!

Αννούλα με το καλό η β'...να πάνε όλα τέλεια! Περιμένουμε νέα!!!!

Καλημερουδια μετά το χθεσινό παραλήρημα!!!!!!

Αννουλα με το καλό περιμένουμε νέα!!!!!!!

Μαρακι πολύ χαίρομαι που και εσείς κοκο γιοκ (τι κακιασμενηηη). Μα πηγές και παντρευτηκες Κριό???? Το φωτοστέφανο το φοράς και στις εξόδους ή μόνο μέσα στο σπίτι??

Εμμακι σε θέλω ετοιμοπολεμη αλλά σαν να μου έφυγε λίγο τώρα που ξύπνησα η μανία καταδίωξης!!!!!!

Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα είχα επιλογές τώρα εδώ πάνω είδα μόνο μια είναι πιστοποιημενη... Πφφφ...

Πείτε καμιά Ιδέα για φαΐ. Μετά το χθεσινό ξόδεψα όλη τη φαιά ουσία δε μου έρχεται ιδέα για φαι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...